banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 21:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3354 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 168  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Okt 2022, 20:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Isto kao i dokument o "10 miliona za Jelenu Trivić". Dakle ništa.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2022, 20:09 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
wizzy_bl je napisao:
Za pocetak, CIK treba ganjati clanove birackih odbora na kojima se utvrdi nepravilnost (a da nije neka tehnicka greska)... medjutim, ja njima i dalje ne vjerujem u ovu pricu o nestalim neiskoristenim listicima u 61 odboru uz Doboja. Kad izadje zvsnicnu dokument iz CIKa, proslijedjen tuzilastvu i MUPu, onda cu poceti vjerovati.... mislim da lazu

Edit... odem na TW i nadijem na ovo:
Slika
Kako ti ništa ne vjeruješ što ide na mlin opozociji? Pravi Nevjerni Toma.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2022, 20:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
kad bi Borenović zakazo konfernciju za štampu na kojoj bi tvrdio da je danas srijeda, ja bih tipovao na bilo koji drugi dan. toliko taj čojek zrači jednom iskrenošću.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2022, 20:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Pa naravno da ne vjerujem kad ih smatram lazovima i pokvarenjacima koju su spremni na sve, pa cak i da na ovakav nacin pokusaju izbjeci poraz.

Zivi bili pa vidjeli, ali za sada niti jedan konkretan dokaz o kradji na izborima.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2022, 21:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
wizzy_bl je napisao:
Sve su ovo nagadjanja i dizanje tenzija od strane muslimana i opozicije. Neka preciziraju sta tacno nedostaje: vrece, pecati, ili i vrece i pecati. Vidjecemo konacni zapisnik, ali mislim da ovo laprdaju.... da se narod lozi sto vise.
Ovaj covjek je neunistiv. Napisano je sta egzaktno nedostaje sa 61 birackog mjesta, a lik pita da preciziraju.
Da mi je znati samo koliko te placaju kad mozes ovako sebe ponizavati.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2022, 21:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
wizzy_bl je napisao:
Pa naravno da ne vjerujem kad ih smatram lazovima i pokvarenjacima koju su spremni na sve, pa cak i da na ovakav nacin pokusaju izbjeci poraz.

Zivi bili pa vidjeli, ali za sada niti jedan konkretan dokaz o kradji na izborima.
A snsd su sve djeca cvijeća

Послато са Redmi 5 Plus помоћу Тапатока

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2022, 22:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Nov 2004, 13:31
richa je napisao:
wizzy_bl je napisao:
Sve su ovo nagadjanja i dizanje tenzija od strane muslimana i opozicije. Neka preciziraju sta tacno nedostaje: vrece, pecati, ili i vrece i pecati. Vidjecemo konacni zapisnik, ali mislim da ovo laprdaju.... da se narod lozi sto vise.
Ovaj covjek je neunistiv. Napisano je sta egzaktno nedostaje sa 61 birackog mjesta, a lik pita da preciziraju.
Da mi je znati samo koliko te placaju kad mozes ovako sebe ponizavati.

Jel ti znaš koliko košta metar asfalta? I to kad ga Šone Šićne radi. :angry3:

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2022, 22:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Nego, kad se objavljuju rezultati ponovljenog brojanja glasova?

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2022, 22:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
Jutros na kafi lik prica kako je na proslim izborim varao upravo kao clan birackog odbora u Barlovcima. Ove godine nije radio ali kaze da je model isti ili sličan.

Dakle proslo je vrijeme tih Bugarskih vozova, vrijeme kad vučes 40 ljudi i plaćaš svakom 50-100KM za glas i na kraju opet neko izda :)

Sad se očigledno potplati predsjednik i čovjek upiše glasove kako mu se i plati.

Ovo naravno mogu da rade i jedni i drugi i on nije precizirao za koga je to radio, samo je fora sto se sad digla halabuka pa se sve provjerava a eto na njegovu srecu prije 4 godine to nije bio sličaj i to je tako prošlo.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2022, 22:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
wizzy_bl je napisao:

Wizzy, sjecas se i izbora prije dvije godine, i zada je bilo neko varakanje, ponovili su glasanje samo za Doboj i razlika je bila u nekoliko hiljada manje glasova.

Iskreno zaboravio sam brojke,mogu se lako pronaci koga interesuju ali bih im ja mozda i vjerovao da so priie 2 godine isto ovako nešto nisu petljali...

Sve u svemu mislio sam da su prošli izbori i da ce nas malo popustiri kad ono tek počelo :)

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2022, 04:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Tužan kraj velikog vođe......nije mu dosadilo a mora sa trona na ovakav način.Kako došao tako i otišao....ovo čak ni svevideći TNS nije mogao predvidjeti.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2022, 04:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2017, 09:12
danijell je napisao:
AndiamoBL je napisao:
Sa 61/106 birackih mjesta u Doboju nema neiskoriscenih listica, nisu uopste vraceni CIK-u
Izgleda da je tu isla naredba da se neutralise razlika u BL. Taj Doboj je i na proslim izborima bio prestonica kriminala.

A prije toga?
Naravno i prije,od dolaska "demokratije" kod nas.
Obren da pređe kod Bakira,SDA bi pobijedila u Doboju.

Samo ne mogu zamisliti mentalni sklop članova SNSD koji su godinama pljuvali po "Omeru" a sada im taj isti predsjednik. I uvaženi gospodin.
Za bljuvanje.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2022, 05:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
baki je napisao:
wizzy_bl je napisao:

Wizzy, sjecas se i izbora prije dvije godine, i zada je bilo neko varakanje, ponovili su glasanje samo za Doboj i razlika je bila u nekoliko hiljada manje glasova.

Iskreno zaboravio sam brojke,mogu se lako pronaci koga interesuju ali bih im ja mozda i vjerovao da so priie 2 godine isto ovako nešto nisu petljali...

Sve u svemu mislio sam da su prošli izbori i da ce nas malo popustiri kad ono tek počelo :)
Jeste, ponovili su glasanje i izborna volja je ostala ista (sto znaci da su bezveze ponavljali, jer te uoocene nepravilnisti nikako nisu uticale na izbornu volju... Doboj ti je to dokazao).

Od pocetka govorim isto, nemam problem da se ponovo izborji mjesto gdje se uoci nepravinlost, nemam problem da se cak na nekom birackim mjestima ponove izbori,ili ako je u nekoj od opstina ogroman broj istih nepravilnosti pa posumnjas u nesto vece, ponovi tu opstinu... ali ponavljati izbore na citavoj teritoriji, protiv toga sam.

I da.. bilo kakkve odluke CIKa, bez krivicnog gonjenja clanova birackog odroba, su donesene bez jakog pravnog osnova, bazirane samo na nagadjanju...a to znaci, politicke.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2022, 06:26 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
Pa vode se krivični postupci protiv mnogih članova biračkih odbora iz Doboja, kada su u pitanju izbori iz 2020, ko kaže da neće biti tako i za ove izbore:
https://vecernjenovosti.ba/99506/hronika/pljuste-krivicne-prijave-tuzilastvo-u-doboju-optuzilo-vise-od-400-osoba-zbog-izborne-kradje/

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2022, 06:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Samo oplesti po clanovima BO, mora se presjeci negdje. Pa sljedeci put nek razmisle valja li dati guze za Dodika ili Borenovica.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2022, 06:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Па кад држава функционише како функционише, па још пресуда није стигла ни лоповима са теслићког референдума ни овима из Добоја.
Значи ови са ових избора би могли "најебати" тамо негдје 2027. год.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2022, 07:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2018, 09:54
Danas u 15.30 se u Zetri broje glasovi za predsjednika Republike Srpske.

Sad mi nije jasno kako su sigurni da će ti rezultati biti tačni kada se recimo zna da nedostaju prazni glasački listići koji nisu vraćeni. Pa mogli su ih sami popuniti i ubaciti u te vreće koje su poslali u CIK.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2022, 07:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Pa u sustini oni ce da uporedjuju stanje u vrecama sa onim u zapisniku, ako bude odstupanja glasace se ponovo. Ako se stvarno ispostavi da nedostaju ti prazni listici onda svakako moraju ponoviti glasanje, bez obzira na ishod ponovnog brojanja. Ja mislim da ce sad izaci na vidjelo sav namjerni i nenamjerni javasluk koji nastane svaki put prilikom brojanja.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2022, 08:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
Ronaldo je napisao:
Danas u 15.30 se u Zetri broje glasovi za predsjednika Republike Srpske.

cijenim da lepi Boro drži vanrednu konferenciju za štampu u 16.01, BN-live, gdje će nam ponovo detaljno objasniti da je 4*30k=120k. pa onda još jedno 6-7 puta.
debil, al utreniran.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2022, 08:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Koliko treba da se prebroji? Procjene? Broji se bez stajanja, dan-noc?!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3354 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 168  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]