ja smatram da je srpska demokratska stranka ove izbore izgubila,a nikakve postizborne zavrzlame i kombinatorike oko sastavljanja skupstinske vecine me ne zanimaju.
i ove zalbe mi djeluju kao sviranje q,mada odlicno znam cime su se sve sluzili,ali ne bih da kukumavcim.......te zalbe niti su kad promjenile izborne rezultate,niti ce...
cekam jos samo da ognjen cestita dodiku,i za mene su izbori 2014 zavrseni.
uz svoju stranku ostajem zauvijek,i sad sam dao sve od sebe,za dvije godine cu ponovo,i sve dok budem u snazi....
a ovo su ciste budalastine o raspadu sds...ne moze se raspasti,iz prostog razloga sto je srpska demokratska stranka jedna,a bezbroj je dragana kalinica,biljana plavsic,nikola spirica i kompanije...
da...bio sam uvjeren,nisam ni zamisliti mogao da ce narod opet glasati za ove....ni sad ne mogu.......jeste da sam se isto vece nakon duela korigovao, i prepolovio nam sanse,ali ni to me opravdava da sam bio i ostao ovca za politiku....zato,umjesto obracanja meni,kopiracu vam jedan svoj post
Citiraj:
ako zaista opozicija izgubi i ove izbore,i ovi nakon svega ostanu i 13 godina na vlasti,ubuduće šta god počnem TVRDITI na forumu vezano za politiku,umjesto odgovora ili rasprave,samo mi citirajte ovo što ću napisati ispod

ZA POLITIKU SAM GLUP KO NOĆ!!!
bilo bi degutantno da ja ista vise ovdje tvrdim i pisem,jer ocitio je da drugim forumasima to bolje ide,i da bolje osjete ta politicka kretanja.
drzacu se ja fudbala ipak