banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 23:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2833 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 142  Sledeća

Za koga ćete glasati na izborima u oktobru 2014.?
SNSD 14%  14%  [ 11 ]
SDS 29%  29%  [ 22 ]
PDP 5%  5%  [ 4 ]
DNS 3%  3%  [ 2 ]
SRS RS 0%  0%  [ 0 ]
SNS RS (Vučićevi) 4%  4%  [ 3 ]
SP RS 3%  3%  [ 2 ]
NDP - Dragan Čavić 9%  9%  [ 7 ]
Bojkotovaću izbore 33%  33%  [ 25 ]
Ukupno glasova : 76
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Okt 2014, 13:06 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Sad čitam da SDP pare predviđene za bilbord kampanju donira poplavljenima, danas uplaćuju sredstva za pet škola. Kako se niko od naših nije odlučio na to?

Послато са Ascend G510 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2014, 13:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
te stvari sam se i ja nadao da cu vidjeti da aktivsiti nesto rasciste, ali nista barem u Srpskoj

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2014, 13:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
danijell je napisao:
Zašto moraju biti seljaci pa stavljati plakate po staklu na autobuskim stanicama i onim fazonima na kojima piše red vožnje... Vidio sam od PDP-a par koji su ljepljivom trakom "okačeno". Možda još neke. Ali dominiraju Tadić tapete...

trpi imenjače!!

teško nam je svima...i ja sam navikao kad je ovako lijep dan,na pauzi sjediti u bašti i uživati u pogledu na lagano obučene komšinice iz ministarstava,poreske..a maloprije mi je umjesto njih pred nosom defilovao vod Kozaka,sa sve šubarama :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2014, 13:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
i mojim profesorom u košulji i krem hlačama :lol:

Ajd još 4 dana da se strpimo, da se skine ovaj krkanluk od izbora s grbače.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2014, 13:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

ne zaboravite BL ne znaci Blizu Laktasa !

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2014, 13:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Зато што су сељаци. Сви који то раде, без разлике. И зато што их нико неће казнити.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2014, 14:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2008, 18:35
08.10.2014 11:24 | Жељка Домазет
Сарајево - Централна изборна комисија (ЦИК) БиХ на данашњој је сједници једногласно донијела одлуку о скидању са кандидатске листе носиоца листе ПДП-а за Народну скупштину Републике Српске у изборној јединици девет Славка Вучуревића због језика мржње.

Вучуревић је због језика мржње на предизборним скуповима Савеза за промјене који су одржани 29. септембра у Требињу и 30. септембра у Невесињу кажњен и новчаном казном од 3.000 КМ док је ПДП кажњен са 6.000 марака.

ЦИК је на основу пријаве СНСД-а покренуо поступак против Савеза за промјене на чијој су трибини њихове присталице за вријеме говора Вучуревића, који је градоначелник Требиња, а на његов позив узвикивале "Жељка ку.во", "Миле лопове" и "Игоре Турчине".

Скупу у Требињу су присуствовали предсједник ПДП-а и кандидат Савеза за члана Предсједништва БиХ Младен Иванић, лидер СДС-а Младен Босић и кандидат Савеза за предсједника РС Огњен Тадић, високи функционери те двије странке и лидер СРС РС Миланко Михајлица.

Сви чланоци ЦИК-а осудили су језик мржње и подсјетили да су приликом објављивања почетка кампање упозорили политичке субјекте да своје бираче упознавају са програмима и кандидатима а не да подстичу и прокламују језик мржње који би могао прозведе насиље.

На ову одлуку ПДП и Вучуревић имају право жалбе, а посљедњу ријеч даће Суд БиХ.

Најављено је да ће се ЦИК у што краћем року одредити према језику мржње исказаном у емисји Федералне телевизије од стране кандидата БПС-а за бошњачког члана Предсједништва Сефера Халиловића који је рекао да ће Република Српске живјети још 11 дана.

Glas Srpske

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2014, 14:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Пеле Мали je napisao:
ferdinand je napisao:
Raskoljnikov je napisao:
Jos dva-tri dana i gotovo. Prljavija kampanja nije nikad bila, a ne vjerujem ni da ce biti. Sad zatisje do novih izbora, ovog puta vanrednih u Banjoj Luci. Da l' ce se gradska vlast rusiti do kraja ove, ili u narednoj godini, ne znam, ali rusice se. ionako je vlast labava, jer se Gavranovic ne podnosi sa Balabanom i ostalim kompanjonima.
Ono sto je izvjesno jeste to da ce ako SNSD izgubi, a sve su prilike da ce to biti, ta stranka odlazi u proslost, jer povlacenjem Dodika propada sve. Samo ne dozvoliti da clanstvo iste predje u SDS. Kumim i preklinjem rukovodstvo da niko, ali niko ko ima clansku SNSD-a ne smije dobiti clansku SDS-a. Znam da ce to biti, ali ako moze sto manje takvih.
I da, Radojicic preko direktora firmi, javnih ustanova u Banjoj Luci organizuje ispijanje kafe sa radnicima istih u Staklencu. Ocajnicki potezi gubitnika.

Stranka se nece raspasti. Drugo...zar je neko normalan povjerovao u Milino povlacenje??
Jahace nas taj jos godina, dobio ili izgubio ove izbore.

Мислим да ниси у праву. СНСД је школски примјер један човјек - цијела странка. Миле након првих изгубљених избора, ових или неких будућих може да одјаха само у Русију јер сам сигуран да ће се опозиција обрачунати с њим.

Mile nece naguliti. Sds nece napadati ne njega zato sto su ista govna i svi imaju putera na glavi. Mile je vec gubio izbore i vracao se. Ako dodje sds na vlast i za 4 god napravi veliko nista eto vozda opet. Da sumiram....nece se pivuci.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2014, 15:10 
Administrator
Korisnikov avatar

Niti će se povući, niti će SDS ako dođe na vlast krenuti u obračun sa kriminalom. Eventualno će nekoga sjebati čisto radi promocije ali to neće biti niko blizu Dodikovog ranga. Ovi što misle da hoće treba da se okanu politike, previše su naivni za to.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2014, 15:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

zoka,pa valjda sam ja dovoljno kompetentan,ako ništa bar zbog staža!!!

ja,koji sam imao oružane napade od moje stranke :lol: (spijo zna),ja koji sam učestvovao u oružanim pobunama protiv moje stranke (septembar 1993),i koji sam se bar dva puta sklanjao u stranu (čitaj,čavić,srebrenički izvještaj,pomilovanje kriminalaca sa tunjica,predavanje crvenima vlasti na tacni,bez izbora....)...,ali ipak nikad je nisam napuštao....pa bar po ovome vidiš da nisam slijepi zaljubljenik u ličnosti,već u stranku i ideju,i kad ja kažem da se ova garnitura HOĆE obračunati sa kriminalom,pa valjda to ima bar neku težinu? :D

A ako se ne obračunaju,opet ću se skloniti u stranu i čekati neke koji hoće.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2014, 15:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Taman da napišem kako je kampanja dobra nema letaka u sandučiću, a ono potop. Ako nećeš da uzmeš sa njihovog štanda oni će ti sami ubaciti materijal.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2014, 15:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Schlager je napisao:
pa bar po ovome vidiš da nisam slijepi zaljubljenik u ličnosti,već u stranku i ideju,i kad ja kažem da se ova garnitura HOĆE obračunati sa kriminalom,pa valjda to ima bar neku težinu? :D

Има, тежину једног атома водоника. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2014, 15:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Po raspoloženju plebsa bar koliko sam ja uspio da primjetim SNSD je strašno omražen. Dosta raje govori da će glasati za bilo koga samo da iskoristi glas i da ova gamad padne, i ja se s tim slažem. Glasaću za neke marginalce ali neću za gamad iz SNSD i SDS, ko da biraš između vlasti Kamore i Koza Nostre :angry1:
Kolega mi skuplja potpise, koja naivčina jbt :roll: , za kandidata SNSD pa fol veli meni de skupi jedan list potpisa valjaće ti.....umalo sam dobio po glavi više puta kome god sam spomenuo potpis za njih, vele radije ću dati potpis SDA nego toj bagri...

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2014, 15:44 
Administrator
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
i kad ja kažem da se ova garnitura HOĆE obračunati sa kriminalom,pa valjda to ima bar neku težinu? :D

.
Neće iz dva razloga:
1)Neće biti u poziciji, tj neće dobiti izbore :P
2)Ako i dobiju ovu garnituru će istisnuti ekipa tipa Cicka.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2014, 16:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Обрачунаће се са криминалом као Вучић у Србији...

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2014, 16:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Citiraj:
Tajno društvo u Staklencu: Radojičić dokazao da nema ni „K“ od kulture

utorak, 07 oktobar 2014 23:51
font size decrease font size increase font size
Print
Email

Tajno društvo u Staklencu: Radojičić dokazao da nema ni „K“ od kulture

Zloupotrebljavajući svoju poziciju, Radojičić je organizovao polutajno druženje s direktorima i zaposlenima u institucijama kulture, na kojem su kandidati SNSD-a za poslanike dijelili propagandni materijal i lobirali za glasove.

U vrhu SNSD-a vlada velika nervoza kako se primiče dan izbora. Otuda i brojne greške i propusti u njihovoj kampanji, jer se više i ne trude da prikriju zloupotrebu u institucijama i organima vlasti.

Tako je sinoć u „Staklencu“, paviljonu Parka Petar Kočić, predsjednik NSRS i šef Gradske organizacije SNSD-a, Igor Radojičić, upriličio prijem za direktore i radnike gradskih i republičkih javnih institucija u oblasti kulture. Lokacija i vrijeme druženja nisu bili poznati ni pozvanima, sve do tog dana, kada su obaviješteni putem SMS poruka.

Okupljenima se prvo obratio dekan Akademije umjetnosti banjalučkog Univerziteta Luka Kecman, koji je bio u ulozi „domaćina“. To što je svojim prisustvom jednom političkom skupu narušio integritet Univerziteta i dokazao da on nije nezavisan od političkog uticaja, očito nikog nije zabrinulo. A „gostima“ je lijepo rečeno da je organizator skupa Odbor za kulturu Gradskog odbora SNSD Banjaluka, koji je formiran u februaru ove godine, odmah po dolasku Igora Radojičića na čelo gradske organizacije.

Igor Radojičić i Luka Kecman u Staklencu: Zajedno službi SNSD-a i "kulture"

Radojičić je pokušao da bude politički korektan i da ne pominje institucije koje su prisutni predstavljali, pa im se obraćao samo po ličnim imenima.

Prozivao je Radojičić poimenično Nadu Puvačić, direktoricu Muzeja RS; Ljilju Petrović-Zečić, direktoricu Narodne i univerzitetske biblioteke RS; Saritu Vujkovićč, direktoricu Muzeja savremene umjetnosti; Nenada Novakovića, direktora Narodnog pozorišta RS; Predraga Bjeloševića, direktora Dječijeg pozorišta RS; književnika Ranka Risojevića, bivšeg rektora Univerizeta Dragoljuba Mirjanića...

Hvalio je njihove zasluge i istakao da je Odbor za kulturu SNSD obilježio kulturni život grada. Gosti su se družili uz piće i muziku, a kandidatkinje SNSD-a za narodne poslanike Gordana Tešanović i Gordana Lihović, prisutnima su dijelile svoj propagandni materijal.

Prisutni svjedoče da je u tome naročito napadna bila Tešanovićeva, koja je direktorica banjalučkog Doma zdravlja i čest domaćin funkcionerima SNSD-a.

Kandidatkinje SNSD-a dijelile su propagandni materijal kulturnjacima

RADOJIČIĆ: OD KULTURE SAMO „K“

Zanimljivo je da je ovaj skup održan u tajnosti i novinarima nije bio dozvoljen ulazak u Staklenac. Ipak, ekipa Istinito uspjela je da dođe do pikantnih detalja.

Naime, Radojičić je u svom obraćanju „kulturnim radnicima“ rekao kako nam kulture nedostaje i da se od kulture u kampanji uglavnom pominje samo „K“ (aludirajući valjda na penis), na šta su prisutni reagovali odobravanjem.

Dekan Akademije umjetnosti Luka Kecman, završavajući pozdravni govor, rekao je da je „u nedjelju glasanje, a u ponedjeljak, akobogda-zdravica“.

Iako su pokušali da ovo okupljanje sakriju od javnosti, to im nije uspjelo. Skup plaćen budžetskim novcem organizovan je s ciljem prikupljanja glasova i pokazuje licemjerje vladajuće partije koja je u svojku kampanju upregla sve što je mogla, pa i ono što ne bi smjela. A to su javne institucije.

Koliko je SNSD-a stalo da se dodvori banjalučkom biračkom tijelu pokazuju i užurbane pripreme za podizanje spomenika Stefanu Nemanji ispred Narodne i univerzitetske biblioteke RS. Ovaj spomenik će, kao i onaj banu Svetislavu Tisi Milosavljeviću prije nekoliko godina, biti postavljen na brzinu i otkriven u završnici izborne kampanje.

To što je Biblioteka nedavno pokradena, a direktorica krađu prijavila tek kada je ona ponovljena, i kada su nakon jednog tablet-računara ukradena još tri, posebna je priča. Kao i onomad kada policiji nije prijavila manijaka koji je u čitaonici masturbirao pred studentkinjama.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2014, 16:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Silvio Dante je napisao:

pa naš je ideal da "budemo kao vučić"!! :D

ali eto,meni intimno ovo njegovo sjedenje na dvije stolice,opasno ide na neku stvar,a pošto nisam kandidat nizašta,onda i mogu lajati,hahaha....koliko god ovo ne bih trebao reći...sve,kao uz nas je,voli nas,šalje nam svoje štandove,svoju agenciju pro-fajler da nam vodi kampanju (u kojoj je radio),prima bosića i ognjena u nemanjinoj 11 (nikad se opozicija ne prima u vladi,nego u stranci!)......

a s druge strane,sa cvijanovićkom u sred kampanje organizuje zajedničku sjednicu dvije vlade u beogradu,neki dan šalje mihajlovićku da paradira po banjaluci,kastelu,sa srebrenkom golić,juče šalje onog svog pedera,ministra zdravlja da uveliča cirkus oko helikopterskog servisa....

znači,aco-sisaj ga i ti i tvoja "podrška".....brzo si zaboravio ko ti je bio prijetelj deset godina,dok si bio opozicija,niko i ništa,dok si učestvovao u reality show-ima i bio maltene predmet ismijavanja.....ako ostane to to,što se tiče ove kampanje,ti i ja smo odsada na "pičkousti"!!!

a za ostale moje stranačke kolege i funkcionere,njihova stvar..

ps zoka će potvrditi da sam ga i na ovom forumu jedini podržavao dok je bio opozicija!!!

drinin vuk i ja! :lol:

Poslednji put menjao Schlager dana 08 Okt 2014, 16:18, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2014, 16:17 
Administrator
Korisnikov avatar

Ovaj Vaskovićev tekst je patetičan.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2014, 16:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Nije ovo Vaskovic napisao.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2014, 16:21 
Administrator
Korisnikov avatar

Raskoljnikov je napisao:
Nije ovo Vaskovic napisao.
Izvinjavam se onda. Svejedno je jadan.
Schlager je napisao:
Silvio Dante je napisao:

pa naš je ideal da "budemo kao vučić"!! :D

Pravo se Vučić obračunao sa kriminalom. Držao Miškovića mjesec dana u pritvoru pa ga pustio, ganjao Beka zbog privatizacije Luke Beograd pa mu dao Željeznice Srbije na upravljanje. Pravi Eliot Nes.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2833 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 142  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]