Schlager je napisao:
ajd,konacno,fina,drugarska prica ovdje,pa da vidimo dokad ce potrajat..da iskoristim ovu nirvanu i zatrazim odgovor od ove ekipe,manitu,kosta,eksem,rocker,dzontra,mimikrija i jos dvadesetak....
na kojoj ste sad tacno teoriji,,posto to mjenjate kao kokoske,od hranjeja do hranjenja?
Ovo sa kokoškama je malo neumjesno, al ajd oprošteno ti je.
U vezi samog slučaja, kako pristižu nove informacije tako se i mišljenje ili stav mijenjaju, ja sam recimo na prvu vjerovao policiji, kasnije su se neke stvari iskristalisale i imao sam nedoumica oko par značajnih i krucijalnih činjenica . . .
Pa se okupio advokatski tim i rekli sve super tužilaštvo radi punom parom, pa se raspali i rekli da Vrećo sabotira, pa ovo pa ono.
Svakom sa imalo razuma je jasno da u cijelom slučaju mnogo toga "smrdi".
Citiraj:
da li ono sto ste pisali zadnju godinu da ce se opoziciji obit o glavu podrska grupi PZD?
ili ste malo korigovali stavove nakon sto je Vukota razbio Zeljku u BL,a cak i PDP se primakao SNSD na 5% u BL?
Ili je sad neka nova prica?
Ona patetiticna...parazitiranje na tragediji i to?
I da se pokusamo zadrzat na Banjaluci,cije dijete je ubijeno...da ne idemo u Cajnice zasad
Ovdje je sasvim jasno ko je najviše politički profitirao na BL nivou - oni koji su najglasnije bukali, dakle Borenović, Draško i Šukalo.
Šukalo nedovoljno, ali malo mu je falilo, da je drugačiji izborni sistem i on bi se provukao u PSBiH sa lakoćom, 20K glasova je respektabilno, u odnosu na pišljivih 4K koje je dobio Crnadak.
To da li će im se obiti o glavu ili neće je stvar percepcije i tumačenja, ja bih rekao da se nekima već obilo o glavu - Vukoti posebno, izgubio je skoro pola stranke, a na putu je da izgubi sve.
Radović je takođe loše prošao, i vrlo male šanse su da će opet ostvariti isti uspjeh.
Čavića ne treba ni pominjati - on se "snašao".
PDP ostaje, što se tiče BL, kao vodeća opoziciona stranka, koja sad znači nešto jer ima Draška, ukoliko se Draško kao politička figura ukloni iz jednačine PDP se vraća u malo-preko-censusa vode zajedno sa Čavom i sličnim.