eugene of savoy je napisao:
Silvio Dante je napisao:
Питање једно за ове "дежурне пљуваче Русије": Шта би Русија могла (требала или морала) да уради па да ви кажете: "Екстра, свака част"?
Bolje je pitanje; šta je trebala uraditi?
Po meni Rusija je trebala da u Srbiji instalira par vojnih baza, da postavi nekoliko strateških sistema, ako smo mi Srbi strateški saveznik Rusiji onda je jebena Rusija trebala da uradi ono što Ameri rade u zemljama koje su njima strateški saveznik, ali mi Rusiji nismo ništa i zato oni ništa nisu ni uradili, a niti će.
Dakle, Ameri imaju svoje baze i sisteme skoro na ruskoj granici i čik neka neko napadne koju od tih zemalja strateških saveznika amera, a Srbi sutra da krenu da oslobode KiM lupo bi nas ko stigne, a jebena Rusija kurcom ne bi makla, već bi samo ušićarili neki svoj hajr, a nas ko jebe, u to sam siguran, a to se već i desilo.
Ti si dao pravi recept za našu totalnu propast...Vidjećeš kako će proći te zemlje u koje je Amerika postavila baze.Biće prve na udaru....
Frisky_Dingo je napisao:
J
Rusija se na ponasa imperijalno kao Amerikanci, ona ne zauzima druge zemlje da bi od njih pravila bazu za nova osvajanja jer njima to nije potrebno, oni su prirodna imperije evroazije, za razliku od amerike koja ce ili biti unistena,ili ce se vratiti tamo gdje je bila prije 100 godine.
Buraz,ti se kao razumiješ u istoriju?Pogledaj onda odakle je Rusija krenula i kako je došla do teritorije koju sada ima.Osvajanjem! Osvajanjem tuđe zemlje.Ako to nije imperijalizam i kolonijalizam onda ne znam šta je.Ne znam šta bi razni Finci,Poljaci,Ukrajinci,Armenci,razni zakavkaski narodi rekli na to...Jer to su sve zemlje koje je Rusija okupirala i držala jedno vrijeme ili ih drži i sada....
Evo "mala" sličica koja ilustruje ruski "nekolonijalizam" i "neimperijalizam"