banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 23:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 405 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 21  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Feb 2011, 21:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
A voditelja dnevnika...nemo's vjerovat kakav debil. Bemti misa...nisam mogao povjerovati koliko lik pjeni...
Znaci odma ide prica Mladic,Dodik,opstajanje,Banovi/Kraljevi kurci palci...

:lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2011, 21:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...koji dnevnik...jel milina slikaonica...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2011, 16:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ovaj međunarodni poštanski kod nije mala stvar i ko god to poriče nije u pravu, a pogotovo ovi histerici iz Sarajeva koji pokušavaju dokazati da je to u stvari jačanje BiH a i sami se izjedoše.
Naravno da nije palo s neba i vidim ima i nekih naših koji na to gledaju sa dozom ironije ali došlo je nakon velikog lobiranja i nije tajna ko prati iole politiku zna a ja neću ovdje da pričan detalje ali je notorna činjenica da RS ima mnogo jači lobi nego Srbija iako oni imaju diplomatska predstavništva po svijetu. Ne treba ni prenabregnuti činjenicu da je podloga za ovakvu političku situaciju pravljena nekoliko godina i mislim da je na čvrstim temeljima i da je za to najzaslužniji predsjednik RS.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2011, 17:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Za mnogo sta je on zasluzan, pa i za ovu silnu sirotinju! :angry3:

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2011, 17:45 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 14:03
Frisky_Dingo je napisao:
nas drug monti vs. "zrtve fasistickog genocida"
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yw_gMt3ZVVU[/youtube]

Najjace je da on govori u ime naroda BiH a proziva srbe ... kakav paradoks i strasna novinarska nekultura ... ovaj novinar ocigledno zivi u 1993 tako bahato i nekulturno ponasanje sramoti nas ostale koji smo primorani da zivimo u ovoj drzavi. Nije mi jasno sto ne ociste javne televizije od ovakvih licnosti sto promovisu 1993 ... vidi se na njemu da ne moze gledati nista sto je srpsko ... zbog takvih normalni ljudi ne mogu nista da urade ...

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2011, 18:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Block out je napisao:
Za mnogo sta je on zasluzan, pa i za ovu silnu sirotinju! :angry3:

Da je bar upola na ekonomskom planu uspješan kao na političkom gdje bi mu bio kraj

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2011, 19:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
Borac u srcu je napisao:
Ovaj međunarodni poštanski kod nije mala stvar i ko god to poriče nije u pravu, a pogotovo ovi histerici iz Sarajeva koji pokušavaju dokazati da je to u stvari jačanje BiH a i sami se izjedoše.
Naravno da nije palo s neba i vidim ima i nekih naših koji na to gledaju sa dozom ironije ali došlo je nakon velikog lobiranja i nije tajna ko prati iole politiku zna a ja neću ovdje da pričan detalje ali je notorna činjenica da RS ima mnogo jači lobi nego Srbija iako oni imaju diplomatska predstavništva po svijetu. Ne treba ni prenabregnuti činjenicu da je podloga za ovakvu političku situaciju pravljena nekoliko godina i mislim da je na čvrstim temeljima i da je za to najzaslužniji predsjednik RS.

:confused2:

Borac u srcu je napisao:
Da je bar upola na ekonomskom planu uspješan kao na političkom gdje bi mu bio kraj

:confused1: :confused2: :confused1:

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2011, 13:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dodjeljivanje međunarodnog koda "Poštama Srpske" od Svjetske poštanske unije, kojim se Republika Srpska (RS) tretira kao posebna država, dokazuje licemjernu politiku međunarodnih zvaničnika koji se samo deklarativno zalažu za cjelovitost BiH, kazao je predsjednik Bosanske stranke (BOSS) Mirnes Ajanović.

Ajanović je istaknuo da "posebno zabrinjava činjenica da su svi nadležni državni i entitetski ministri i predstavnici Agencije za poštanski saobraćaj znali za protudržavnu kampanju, ali su od javnosti sakrili informacije i doveli građane pred svršen čin svojevrsnog međunarodnog priznavanja RS-a kao države", saopćio je BOSS.

"Šutnja političkih vladajućih licemjera iz Federacije BiH o skandaloznom ataku na državnost BiH obavezuje Milorada Dodika da uputiti javne izraze zahvale predstavnicima Stranke demokratske akcije (SDA), Socijaldemokratske partije (SDP) BiH, Stranke za BiH i njihovih političkih satelita za izrazite zasluge u ostvarivanju neskrivene namjere podjele BiH", kaže se u saopćenju.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2011, 13:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
E pa ja taj kod ne mogu namazati na hljeb ali mogu onu paštetu koja svaku nedelju je skuplja, pišaj ti Mileta i njegova priznanja kad narod živi bijedno. Radije bi živio u nekakvoj Hrvatskoj, nego nikakvoj Srpskoj/Drpskoj!

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2011, 13:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
nepokoreni je napisao:
ali mogu onu paštetu koja svaku nedelju je skuplja, pišaj ti Mileta i njegova priznanja kad narod živi bijedno.

Sad je Mile kriv jer je pašteta skuplja :roll:
Mile niti je kriv za cijene jer cijene određuje tržište, niti je kriv jer narod živi bijedno jer cijenu rada i posao opet određuje tržište.
Mile može biti kriv samo za nedonošenje nekog zakona ili može biti kriv za davanje budžetskih sredstava ili neizgradnju infrastrukture, a to što su u privredi tolike plate ili što nema novih radnih mjesta nema veze sa Miletom već sa tržištem.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2011, 14:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pa nego šta je nego kriv baš po tom što si naveo. 43% nezaposlenih a on digao kredit kod MMF za plate ministara koje je digao na 5000 KM i kupio nove blindirane Merdžane za svoju guzicu, zatim nekontrolisan uvoz koji uništava domaću proizvodnju. Nestaje pšenice nema rezervi, a 80% je izvezeno što je požnjeveno. Selo propada, poljoprivreda stala a bijeli luk se uvozi iz Kine!!! Ko je kriv? Ja? Ti?
Samo ne uvozimo maglu u konzervi, a kako smo krenuli izvozićemo promaju!

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2011, 16:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
По питању увоза то није само проблем Миле већ читаве бивше СФРЈ, укључујући и помињану Хрватску. Свакако политичка елита носи кривицу за стање и Миле као део ње.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2011, 17:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Mene lično zabole za HR, SLO, SRB i njihove probleme slične prirode ja živim u RS i mene samo zanima dokle više ovako? :scratch:

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2011, 17:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

old fashion men je napisao:
nepokoreni je napisao:
ali mogu onu paštetu koja svaku nedelju je skuplja, pišaj ti Mileta i njegova priznanja kad narod živi bijedno.

Sad je Mile kriv jer je pašteta skuplja :roll:
Mile niti je kriv za cijene jer cijene određuje tržište, niti je kriv jer narod živi bijedno jer cijenu rada i posao opet određuje tržište.
Mile može biti kriv samo za nedonošenje nekog zakona ili može biti kriv za davanje budžetskih sredstava ili neizgradnju infrastrukture, a to što su u privredi tolike plate ili što nema novih radnih mjesta nema veze sa Miletom već sa tržištem.

Daj nemoj mu pojašnjavati, vidiš da je iskompleksiran, kaži jeste ovaj međunarodni kod jača BiH a slabi RS i nek razguli.
Mi put svoj znamo, a ko je kakav odlučuje se na izborima ako podržavaš partiju koja nije dobila većinu i nije ušla u vlast ostaje ti samo da laješ po forumu! Demokratija brate!

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2011, 17:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ja sam iskompleksiran što mi je svaki dan sve gore, a ti si se Srbine koliko vidim snašao pa dižeš tri prsta visoko. Ajde ne seri nego pogledaj oko sebe, kad ti borci koji su je pravili štrajkuju protiv vlastite vlade i proklinju sistem šta treba da se misli? Ja kad sam se zalagao Srpstvo ti si predpostavljam gurao papuču da upali zato ćuti!

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2011, 18:09 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ili ćete diskutovati pristojno i bez čašćenja ili nećete diskutovati uopšte!

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2011, 18:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

nepokoreni je napisao:
Ja sam iskompleksiran što mi je svaki dan sve gore, a ti si se Srbine koliko vidim snašao pa dižeš tri prsta visoko. Ajde ne seri nego pogledaj oko sebe, kad ti borci koji su je pravili štrajkuju protiv vlastite vlade i proklinju sistem šta treba da se misli? Ja kad sam se zalagao Srpstvo ti si predpostavljam gurao papuču da upali zato ćuti!

Vidim da si previše ušao u fazon tog ljakase kojim se dičiš. Nije politika za svakoga ganjaj neke druge teme, a kad dođu izbori glasaj za one koji će ti obezbijediti prosperitet i ćao. Nemam s tobom šta raspravljati ne vidiš dalje od te tastature

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2011, 18:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
pastete i ekonomske teme prebacite na neki drugi topic,ovo je tema o nezavisnosti.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2011, 11:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Dobro _zoka...

Ja sam za RS i to je moja otadžbina ja druge nemam da mogu da odem kad mi ovde nije po volji. Volio bi da je nezavisna i samostalna i da se slobono vijori trobojka sa orlom koji ja priznam za naš grb a ne ovu ikebanu što su nacrtali zato što mungosima smeta. Da se mene pita napravio bi Manžino liniju prema Federaciji ali to su želje a stvarnost....
RS neće dobiti samostalnost iz par razloga:

Prvi: Međunarodna zajednica i EU su uložili velike pare i živce u ovu kvazi državu da bi dokazali svijetu kako pomirenje, multietičnost. suživot mogu da se obnove preko noći i da svi živimo sretno i veselo. Otcjepljenje bi im bio šamar i hladan tuš, jer bi dokazali svijetu da su nesposobni i da taj sistem no passaran tako da bi to dovelo do posljedica u više zemalja EU (Katalonija, Baskija, Flamanci i dr) koji ionako kupuju socijalni mir a to bi bio primjer koji bi slijedili da ostvare svoje maštarije o državama u državi, već su naime to nenako smirili sa Kosovom ali granata dvaput ne upada u istu rupu...
Drugi: Ekonomska propast i kolaps. Kad bi proglasili nezavisnost, najvjerovatnije bise prekinuli ekonomski i trgovinski odnosi malih i srednjih preduzeća sa Federacijom i dalje. To bi dovelo do propasti istih i do kolapsa skoro svega (hrana, gorivo, struja) tako da bi imali scenario iz 92-93 samo bez pucanja i krvi. Da ne zaboravim zamrzavanje računa u zajedničim institucijama i prekid finansiranja i zajedničkih organa, a nemamo razerve i privredu da ih stvori.
Treći: Ukoliko bi došlo do bilo kakvih sukoba i čarki međusobno ne bi se dobro proveli. Iza leđa nam je HRVATSKA kojka je članica NATO i u slučaju da OSBIH, koje su legitimna oružana sila po ustavu BIH budu ugrožene mogu da zatraže pomoć druge članice NATO pošto su članica partnerstva, a oni bi prvi priskočili u pomoć i to oduševljeno. Mi nemamo više ni vojske ni naoružanja kao 91, a da se ne zanosimo ni HR vojska nije ZNG iz 91, oni su regionalna sila dobro opremljeni i obučeni za akcije.
Na znak dopuštenja zauzeli bi strateška mjesta za 24 sata i neutralisali bi nas bez puno buke, a oni bi bili divni policajci što se pokazalo tokom istorije. Na Rusiju zaboravite daleko je i nebi riskirakla rat sa NATO, a Srbija je odavno u govnima do guše ne mogu ni sebi pomoći.

Volio bi da griješim i da sve ovo ne bi bilo, ali ovo su činjenice koj se trebaju uzeti u obzir. Ja se nadam će RS biti nezavisna i prosperitetna i da sam se zaje8ao.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2011, 12:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Iako nerado, moram se s Nepokorenim složiti. BiH je ionako projekat Jevrope, i njena propast bi ujedno pokazala nesposobnost te iste Evrope...A to Evropa ne može dozvoliti
...A to što neki sanjaju da, ukoliko se Srpska odvoji, da će Rusija odma skočiti u pomoć milijardama i ko zna čim sve ne....taj nek se probudi prvo...
...A i s druge strane ne vidim perspektivu odvojene Srpske u ovom trenutku...Pripajanje Srbiji? Pa Srbija je u većem sranju nego BiH, tako da bi si time Srpska učinila "međeđu" uslugu. Samostalnost? Pa Srpska ionako živi od pomoćii Evrope koja je protiv razdvajanja...ići protiv njene želje znači i ne primanje istih sredstava...

Sa korita Ivanova

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 405 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 21  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]