_зока je napisao:
Castra je napisao:
_зока je napisao:
Pa kad vidim da neko od 20-30 godina ulazi u politiku prvo što dobijem je želja da ga kastriram da se ne razmnožava jer se odmah vidi da je ološ, a onda da ga pošaljem na teški fizički rad 10 godina.
Kakva je ovo notorna glupost...
Glupost ili ne, to je moj stav. Neko ko nije u životu napravio ništa, upravljao sa ničim i obezbijedio nikoga ulazi u politiku samo iz jednog razloga, a to je da se "uhljebi". Da si obezbijedi hljeb bez motike.
Sa 28 godina možeš komotno biti doktor nauka. Možeš biti i magistar sa jedno 5-6 godina profesionalnog iskustva.
Zašto su isključivo godine bitne? Zašto ne tražiti struku, odgovornost i otvorenost uma? Sa toliko godina ne možeš voditi korporacije, ali neko znanje možeš imati...
Konkretno ja se ne mogu zamisliti da sa svojih 25 godina vodim državu ili nešto, ali da sam sad u BL, sigurno bih se gurao i laktao barem u mjesnoj zajednici.
Zašto? Zato što mi je muka svaki put kad vidim da naselje i okruženje ne napreduje, da se propuštaju prilike za projekte i donacije i zato što ne vidim želju da se poboljšaju uslovi za sve.
Po tvom ispade bolje da umjesto ljudi koji imaju želju i volju da nešto poguraju, na odgovornim mjestima sjede sijede glave koje ništa ne rade...
Eto, a iskreno nemam nikakvu želju da zavrnem lovu ili nešto slično. To ti vjerovatno može potvrditi nekoliko forumaša kojima sam pričao o nekim projektima koje sam ganjao...
--
Čava je problem zato što ga narod nije odbacio. Ako je on izdao poslije izbora, zašto ga stranka nije kaznila?
Normalno je da u svakom žitu ima kukolja, ali zato treba taj kukolj probrati i odbaciti. Isto i sa političarima. Daj šansu onom koji ti je najbolji, ako ne bude valjao, sledeći put biraj drugog. Tako sve dok se ne pročisti scena...
Ako SDS ne valja, zašto je Šlager tamo?
Ako PDP ne valja, zašto je Trivićka tamo?
Ne izjednačujem stranke sa ljudima, ali valjda ti ljudi stoje iza načela stranke i predstavljaju vrijednosti koje stranka zastupa?