banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 20:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2165 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 109  Sledeća

Za koga ćete glasati na izborima?
Glasanje se završava 14 Nov 2020, 18:50
Igor Radojičić 33%  33%  [ 14 ]
Draško Stanivuković 47%  47%  [ 20 ]
Neću glasati 21%  21%  [ 9 ]
Ukupno glasova : 43
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Sep 2020, 13:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
_зока je napisao:
Evo ovo kozino je prava ilustracija. Neko je glasao za Čavu želeći promjenu, a onda se Čava prodao. Šta onda da uradi taj glasač idući put? Da glasa za nekog drugog iz opozicije i gleda ga nakon izbora kako mijenja dres i sjeda u neku fotelju zahvaljujući njegovom glasu? Ostaće kući jer ionako su svi isti, ološ sa kravatama i u odijelima. Čast izuzecima ali ti izuzeci nikad ništa neće napraviti u politici.

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока

Ne vidim da iko normalan moze glasati za Cavu, ne poslije one 2007. ili koje godine vec bijese? A ako je vec toliko glup da je opet glasao za njega (a znamo ko i zasto se glasa za govnara Cavu), sada neka se ispameti pa da ne glasa za nekog ko je dokazano izdao RS radi svojih sitnih interesa.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2020, 13:10 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Za koga da glasa? Aj predloži meni za koga da glasam na ovim lokalinim izborima? Za Draška? Pa kad vidim da neko od 20-30 godina ulazi u politiku prvo što dobijem je želja da ga kastriram da se ne razmnožava jer se odmah vidi da je ološ, a onda da ga pošaljem na teški fizički rad 10 godina. Za ove iz PZD koji koriste tragediju jedne porodice da bi se uplusali? Za Gospodara prstenova? Ni on ništa nema iza sebe, a i antipatičan mi je.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2020, 13:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
_зока je napisao:
Pa kad vidim da neko od 20-30 godina ulazi u politiku prvo što dobijem je želja da ga kastriram da se ne razmnožava jer se odmah vidi da je ološ, a onda da ga pošaljem na teški fizički rad 10 godina.

Kakva je ovo notorna glupost...

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2020, 13:25 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Apr 2020, 16:15
Cava je isto tako rekao da su neki tamo uvijek ispravni izdali njega zbog svojih sitnih interesa, pa ti sad vidi. Mozda i ima nesto u tome jer posto se nije pobijedlio i uzelo sto se planiralo ispalo je da za Cavu nema mjesta u podjeli kolaca.

Nego sticem utisak da ovde provejava da postoje neki koji se politikom ne bave samo iz intersa, ali nikako da skontam koji.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2020, 13:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Za koga da glasa? Aj predloži meni za koga da glasam na ovim lokalinim izborima? Za Draška? Pa kad vidim da neko od 20-30 godina ulazi u politiku prvo što dobijem je želja da ga kastriram da se ne razmnožava jer se odmah vidi da je ološ, a onda da ga pošaljem na teški fizički rad 10 godina. Za ove iz PZD koji koriste tragediju jedne porodice da bi se uplusali? Za Gospodara prstenova? Ni on ništa nema iza sebe, a i antipatičan mi je.

Na ovim izborima imas za koga glasati. To nisu naravno Djokic, Stevandic, Cavic i ostali dokazani papci. To nisu izdajnici i zadrigli pojedini govnari iz SNSDa kao ni lesinari iz DNSa... Pa proberi od ostalih, uzmi Trivicku, glasaj za Slagera, glasaj za Draskica, ne mozes znati kakav ce biti, mozda se iznenadis, samo nemoj glasati za gospodara prstenova, ni zaokruzivanjen njega na listicu niti neizlaskom na izbore.
U sustini, taj Radojcic i nije nesto najgore sto je SNSD stvorio, bilo je i gorih, ali imaj trunku dostojanstva i pokusaj promijeniti, to je neki moj stav.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2020, 13:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Tabako Pit je napisao:
Cava je isto tako rekao da su neki tamo uvijek ispravni izdali njega zbog svojih sitnih interesa, pa ti sad vidi. Mozda i ima nesto u tome jer posto se nije pobijedlio i uzelo sto se planiralo ispalo je da za Cavu nema mjesta u podjeli kolaca.

Nego sticem utisak da ovde provejava da postoje neki koji se politikom ne bave samo iz intersa, ali nikako da skontam koji.

Cava nije vrijedan rasprave. Jedina ljiga gora od Stevandica, a to je bas bas bas tesko.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2020, 13:52 
Administrator
Korisnikov avatar

Castra je napisao:
_зока je napisao:
Pa kad vidim da neko od 20-30 godina ulazi u politiku prvo što dobijem je želja da ga kastriram da se ne razmnožava jer se odmah vidi da je ološ, a onda da ga pošaljem na teški fizički rad 10 godina.

Glupost ili ne, to je moj stav. Neko ko nije u životu napravio ništa, upravljao sa ničim i obezbijedio nikoga ulazi u politiku samo iz jednog razloga, a to je da se "uhljebi". Da si obezbijedi hljeb bez motike.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2020, 13:56 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Apr 2020, 16:15
Je je isto toliko koliko i ovi tvoji gore nabrojani nista manje. Bio je i vama dobar pa ste ga izradili, sto ga sad pljujete. Uostalom Cava bi vise znacio opoziciji nego sto znaci Dodiku. Ko vam je kriv sto ga niste zadrzali.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2020, 13:58 
Administrator
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
glasaj za Slagera,
.

Da glasam za Šlagera zašto? Zato što je forumaš? Jok. Za SDS ne mogu glasati.
Za Draška koji dolazi limuzinom pred Pink Panter pa onda sjeda u neki mali autić i ode na konferenciju za štampu? Koji radnike prijavljuje na četiri sata i na minimalac? LOL

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2020, 14:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Ma da,to što je forumaš,to mu je minus....neoprostivi.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2020, 14:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Pre neki dan jedan rođak, inače seoski šeret kaže meni, parafraziram, "tamo kod vas je zajebano izabrat, il pedera il pederčića" :D

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2020, 14:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
skeva je napisao:
glasaj za Slagera,
.

Da glasam za Šlagera zašto? Zato što je forumaš? Jok. Za SDS ne mogu glasati.
Za Draška koji dolazi limuzinom pred Pink Panter pa onda sjeda u neki mali autić i ode na konferenciju za štampu? Koji radnike prijavljuje na četiri sata i na minimalac? LOL

Pa dobro, ti onda neizlaskom glasaj za ljude koji su ti unistili drzavu, sta da se radi :)

Sto se tice Slagera, ako ne vidis ni jedan kvalitet mimo forumskog staza, onda nemoj ni za njega, sta sad. Ali kljucna ti je greska sto vezes stranku za licnosti, ako krenes od toga onda sve otpada, kako za Trivicku glasati ako znamo sta je PDP bio, kako za Slagera ako je SDS, kako za Peru Perica ako je DNS itd... Ali postujem ako imas taj stranacki princip, razumljivo je.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2020, 15:05 
Administrator
Korisnikov avatar

skeva je napisao:

Pa dobro, ti onda neizlaskom glasaj za ljude koji su ti unistili drzavu, sta da se radi :)

je.

Za koju god opciju da glasam glasaću za ljude koji su m uništili državu, svojim činjenjem i nečinjenjem.
Apropo Šlagera, viber grupa vam je šuplja, curi iz nje na sve strane i jednostavno neke stvari koje sam čuo da je pisao tamo mi ne daju da glasam za njega, makar bio moj ćaća rođeni.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2020, 15:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Uuuuu šuplje kante, šuplje kante...

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2020, 16:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
skeva je napisao:

je.

Za koju god opciju da glasam glasaću za ljude koji su m uništili državu, svojim činjenjem i nečinjenjem.
Apropo Šlagera, viber grupa vam je šuplja, curi iz nje na sve strane i jednostavno neke stvari koje sam čuo da je pisao tamo mi ne daju da glasam za njega, makar bio moj ćaća rođeni.

Ma ok, Slager je bio samo primjer.
Sto se tice grupe, ne moze da "nam" curi, jer sam izasao ima vise od godine :) . I ne slusaj Aljkija, standardno preuvelicava i zavadja ljude :D

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2020, 16:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
đubre jedno jevrejsko

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2020, 16:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Castra je napisao:
_зока je napisao:

Glupost ili ne, to je moj stav. Neko ko nije u životu napravio ništa, upravljao sa ničim i obezbijedio nikoga ulazi u politiku samo iz jednog razloga, a to je da se "uhljebi". Da si obezbijedi hljeb bez motike.

Sa 28 godina možeš komotno biti doktor nauka. Možeš biti i magistar sa jedno 5-6 godina profesionalnog iskustva.
Zašto su isključivo godine bitne? Zašto ne tražiti struku, odgovornost i otvorenost uma? Sa toliko godina ne možeš voditi korporacije, ali neko znanje možeš imati...

Konkretno ja se ne mogu zamisliti da sa svojih 25 godina vodim državu ili nešto, ali da sam sad u BL, sigurno bih se gurao i laktao barem u mjesnoj zajednici.
Zašto? Zato što mi je muka svaki put kad vidim da naselje i okruženje ne napreduje, da se propuštaju prilike za projekte i donacije i zato što ne vidim želju da se poboljšaju uslovi za sve.
Po tvom ispade bolje da umjesto ljudi koji imaju želju i volju da nešto poguraju, na odgovornim mjestima sjede sijede glave koje ništa ne rade...
Eto, a iskreno nemam nikakvu želju da zavrnem lovu ili nešto slično. To ti vjerovatno može potvrditi nekoliko forumaša kojima sam pričao o nekim projektima koje sam ganjao...

--

Čava je problem zato što ga narod nije odbacio. Ako je on izdao poslije izbora, zašto ga stranka nije kaznila?
Normalno je da u svakom žitu ima kukolja, ali zato treba taj kukolj probrati i odbaciti. Isto i sa političarima. Daj šansu onom koji ti je najbolji, ako ne bude valjao, sledeći put biraj drugog. Tako sve dok se ne pročisti scena...

Ako SDS ne valja, zašto je Šlager tamo?
Ako PDP ne valja, zašto je Trivićka tamo?
Ne izjednačujem stranke sa ljudima, ali valjda ti ljudi stoje iza načela stranke i predstavljaju vrijednosti koje stranka zastupa?

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2020, 16:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2013, 12:48
_зока je napisao:
Castra je napisao:
_зока je napisao:

Dobro, a kako bi ti nešto promijenio ?
Što napisa Castra, samo mijenjati, kao na traci, pa valjda će jednom neko biti da valja.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2020, 16:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ne vidim poentu da čekam još 10-15-20 godina da idioti raskuće još više.
Zašto ja ne bih zasukao rukave pa pokušao nešto promijeniti?
Misliš da ja ovakav zelen kakav jesam nemam apsolutno ništa dobro za ponuditi ovoj državi i narodu?

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2020, 16:53 
Administrator
Korisnikov avatar

@castra
Šta je grad nego ogromna korporacija? Ima li Draško dovoljno iskustva za to? Ima li dovoljno iskustva sa odabere prave ljude da mu pomognu? Naravno da ne, kao što nisam ni ja imao tad, a nemaš niti sada. Ok je laktati se u tvojim godinama u MZ, em možda nešto i uradiš, a naučićeš i steći ćeš iskustvo. Problem je u mlađariji koja se kandiduje za odbornike, gradonačelnike, hoće da bude ponoćnik ministra...pozavršavalo politikologiju ili još gore neki privatni faks pa sad hoće da upravlja državom. I onda dobijemo jednu Sanju Vulić kao poslanika državnog parlamenta ili klovna Draška u republičkoj skupštini.
@pečenko
Puška, vješa, trg. Sve u duhu klasne revolucije.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2165 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 109  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]