banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 11:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 252 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Maj 2014, 11:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
anoniman je napisao:
pisi na forumuma,savetuj ljude,da je meni tolika pamet... ;)

Sta? Mozda poslusao sta ti se kaze i pokusao nesto popraviti :D

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2014, 11:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
anoniman je napisao:
@sinip
mislim da je za upozoravanje zaduzena civilna zastita i centar za obavestavanje i uzbunjivanje...to su vladine institucije

Како рекох, није ваљда да неко из БЛ треба да буде одговорнији од ових из Добоја, који гледају ситуацију својим очима. И још једном, са другог мјеста, име особе сам склонио...

Citiraj:
Nemoj da mi pricate neke bajke.Zivim na Usori (naselje u Doboju) gdje doticni "gospodin" ima kucu,tacnije dvorac.Ovaj isti covjek je dan prije katastrofe poslao svoje ljude koji su sa sleperima odvezli sve stvari iz te kuce,sto znaci da je on znao za sve to ali ga je bolio k**ac!!!

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2014, 11:14 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
The_new_Statesman je napisao:
anoniman je napisao:
pisi na forumuma,savetuj ljude,da je meni tolika pamet... ;)

Sta? Mozda poslusao sta ti se kaze i pokusao nesto popraviti :D

znaci pises i na austrijskim forumima,joj da je meni toliko vremena...i pameti....odoh raditi,pa ujutro na akciju ciscenja...

ja sam ovde i pokusavam neke stvari popraviti,ne serem ko foka iz inostranstva...

Poslednji put menjao anoniman dana 22 Maj 2014, 11:14, izmenjena samo jedanput

Vrh

Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Не вјерујем шта читам. Пљује се по СДС-у као да су они власт а не СНСД који нас води скоро десет година. СДС јесте добрим дијелом одговоран за доста тога, али одговорност СНСД-а и осталих владајућих странака је неупоредиво већа и они су директно одговорни за стање у којем се ова биједа нашла након поплава. Уништени и неодржавани насипи и уопште цјелокупан систем одбране од поплава који је упропаштен, неиспуњена обећања послије поплава 2010 су искључива кривица владајућих странака. Пара је било само што су паре отишле тамо гдје то није било толико потребно.

Citiraj:
Neće tu biti šta za ukrasti, naročito za ove naše lopove koji kradu puno veće cifre.

Није нека цифра, али самим тим што средствима управља влада, велика је могућност да те паре оду само у СНСД-ове општине. Или ако паре буду ишле у СДС-ове, да ће максимално то да отежу и да уцјењују. Ово све кажем имајући у виду досадашње понашање владе.

Citiraj:
Od samog formiranja SDS-a, "pametni ljudi" nikad nisu izbili u prvi plan. Tu su oduvijek profitirali primitivci i banditi, a masa dobrih i kvalitetnih kadrova je usput odbacena, osramocena i maltretirana.

Умјесто СДС-а може се комотно ставити било која странка. Ниси ваљда толико слијеп.

Citiraj:
Oni su i dalje realna i stvarna opasnost za Republiku Srpsku,

Умјесто они можеш комотно ставити све политичаре којима је на првом мјесту сопствени интерес, а не само багру из СДС-а.

А сви као нешто аполитични, а сви оплели по СДС-у. СНСД нико и не спомиње.
Citiraj:
Baš si me obradovao kolega,i drago mi je da ima bar jedan forumaš da je to primjetio.

Цијеним то си једини искрен и отворено кажеш да си окорјели СДС-овац, имаш му*а. Иако то можда и није баш прави пут. Али си бар досљедан.

Босић можда јесте у Добој дошао тип-топ обучен, али он за разлику од госпође у бијелим чизмама нема никакве могућности да мијења стање на терену, и њему се можемо ругати зато што је обучен тако како је обучен, док се премијерки поред подсмијеха због чизама, може замјерити да ништа није урађено да се бар мало ублажи водена бујица и посљедице тога.
Citiraj:
Како рекох, није ваљда да неко из БЛ треба да буде одговорнији од ових из Добоја, који гледају ситуацију својим очима. И још једном, са другог мјеста, име особе сам склонио...

У ситуацији кад се спрема катастрофа библијских размјера, сви су морали да реагују од портира у добојској општини до предсједника Владе РС. Ако је Обрен мајмунчина, зашто онда није нико из БЛ реаговао и рекао шта се спрема? Ето они су послали допис у којем упозоравају на катастрофу и тиме су се опрали одговорности. Сви су они једнако криви.

Vrh

Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

И још, од човјека из Добоја кога знам, и нема разлога да му не вјерујем.
Citiraj:
Ja znam gde je bio prvi dan poplave. Takodje znam da nije trepnuo kada je od gladne i smrznute dece uzeo zalogaj iz usta. Isto tako znam da nije dao saglasnost da se digne uzbuna. A sta vi znate. Znate da serete kao stoka po putu. Totalno ste zatucani i sve dok se tako ophodite jedni prema drugima, bice nam ovako kako jeste. U zadnjih 6 dana, dolazali smo da nije bitna ni veroispovest ni politicko opredelenje, nego da smo svi ljudi od krvi i mesa. Hvala Bihać, hvala Banja Luka, hvala Novi Pazar, hvala Cazin, hvala Tešanj, hvala Prijedor, hvala Prnjavor, hvala Mostar, hvala Bileća, hvala Ljubinje i hvala svim ostalim koje nisam spomenuo. Takodje veliko hvala Aleksandru, spasiocu iz Banja Luke koji je zaslužio da dobije svoju ulicu u Doboju, hvala Žuni sa bara, hvala Gordanu Milutinoviću, hvala policiji, hvala vojsci. A govnima iz koznih fotelja koji se hvataju fotoaparata umesto lopata jebem mater. Takodje jebem mater i komsijama koji kampuju i lade jaja dok ostali lopataju. Jebem mater i majmunima koji skupljaju zalihe hrane po stanovima. A jebem mater i vama koji se prepucavate ovde umesto da se uhvatite lopate i da ocistite svoj grad od smeca i govana. Pozdrav iz najvece rupe na planeti.

Да не буде забуне, односи се на Обрена.

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2014, 11:18 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
WinstonWolfe je napisao:
Не вјерујем шта читам. Пљује се по СДС-у као да су они власт а не СНСД који нас води скоро десет година. СДС јесте добрим дијелом одговоран за доста тога, али одговорност СНСД-а и осталих владајућих странака је неупоредиво већа и они су директно одговорни за стање у којем се ова биједа нашла након поплава. Уништени и неодржавани насипи и уопште цјелокупан систем одбране од поплава који је упропаштен, неиспуњена обећања послије поплава 2010 су искључива кривица владајућих странака. Пара је било само што су паре отишле тамо гдје то није било толико потребно.

potpis

jos mediji pisu da su je vladi odobren kredit za nasipe posle poplava 2010...ali da nikad nisu povukli sredstva :confused2:

Poslednji put menjao anoniman dana 22 Maj 2014, 11:19, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2014, 11:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

WinstonWolfe je napisao:
У ситуацији кад се спрема катастрофа библијских размјера, сви су морали да реагују од портира у добојској општини до предсједника Владе РС. Ако је Обрен мајмунчина, зашто онда није нико из БЛ реаговао и рекао шта се спрема? Ето они су послали допис у којем упозоравају на катастрофу и тиме су се опрали одговорности. Сви су они једнако криви.

Питање је колико су у БЛ били свјесни ситуације у Добоју у том моменту. Што их наравно не оправдава од одговорности. Наравно, за све што се десило најодговорнији су људи најближи срању, па онда сви редом до врха.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2014, 11:22 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
WinstonWolfe je napisao:
Н
Citiraj:
Neće tu biti šta za ukrasti, naročito za ove naše lopove koji kradu puno veće cifre.

Није нека цифра, али самим тим што средствима управља влада, велика је могућност да те паре оду само у СНСД-ове општине. Или ако паре буду ишле у СДС-ове, да ће максимално то да отежу и да уцјењују. Ово све кажем имајући у виду досадашње понашање владе.

Ma jok. Ovo će im biti savršena prilika da preuzmu vlast u tim opštinama jer će sve što daju dati uz "Vlada obezbijedila". To sam napisao i na početku, biće veća kontrola al' će sredstva biti korištena za promociju vladajućih struktura, naročito u opštinama u kojima su opozicija.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2014, 11:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

sinip je napisao:
WinstonWolfe je napisao:

Питање је колико су у БЛ били свјесни ситуације у Добоју у том моменту. Што их наравно не оправдава од одговорности. Наравно, за све што се десило најодговорнији су људи најближи срању, па онда сви редом до врха.

Вода је кренула из Федерације и сви су подједнако знали шта се спрема, као и ти у БГ, што значи да су сви једнако криви. Сад, да ли су ови из владе били идиоти па нису мислили да ће бити библијски потоп или су не дај боже знали па су чекали да се Добој потопи да би могли да се са СДС-ом обрачунају у Добоју, то само они знају.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2014, 11:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

WW, kako to da je SNSD na vlasti deset godina? Kako im uspijeva, a losi su. Jesu.

Anoniman, pusa :)

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2014, 11:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Тиме што је алтернатива још лошија. нажалост.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2014, 11:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ma jok. Ovo će im biti savršena prilika da preuzmu vlast u tim opštinama jer će sve što daju dati uz "Vlada obezbijedila". To sam napisao i na početku, biće veća kontrola al' će sredstva biti korištena za promociju vladajućih struktura, naročito u opštinama u kojima su opozicija.

Ово се подразумијева и без да се пише.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2014, 11:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
E jbga TNS, o tom se razglabalo već puno puta
WW, svaka čast

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2014, 11:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bleki, jesmo. Ali vidis da se ne prima. Moramo jos.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2014, 11:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
WW, kako to da je SNSD na vlasti deset godina? Kako im uspijeva, a losi su. Jesu.

Anoniman, pusa :)

И СДС је био десетак година па им нико није могао пера одбити. Исто ће бити и са СНСД-ом.
Милион је фактора зашто је СНСД на власти десет година, али углавном зато што је у главама људи укоријењено да су у СДС-у лопови у толикој мјери да не желе да виде шта ови раде и за њих имају оправдање. Друго, СДС је након врхунца доживио потпуну пропаст и реално није имао капацитет да озбиљније угрози власт и да су се посветили опоравку. Немају ни сад, али константно имају раст што се јасно видјело на задњим општинским и општим изборима. СНСД пада. Јако.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2014, 11:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:

Али је убједљиво највећа мистерија дати одговор на ово питање у случају Добоја и СДС-а.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2014, 11:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
WinstonWolfe je napisao:
Вода је кренула из Федерације и сви су подједнако знали шта се спрема, као и ти у БГ, што значи да су сви једнако криви. Сад, да ли су ови из владе били идиоти па нису мислили да ће бити библијски потоп или су не дај боже знали па су чекали да се Добој потопи да би могли да се са СДС-ом обрачунају у Добоју, то само они знају.

U Teslicu je SDS vlast, takodje imaju nacelnika.
Ne znam u kakvim su odnosima Dr Milicevic i Obren, ali sam siguran da su teslicani javili kolika bujica ide.
Pa je prosla kalosevic, jelah, tesanjku, krasevo i usoru . . .

Licno mislim da se Doboj nije kogao odbraniti od poplave, nije bilo dovoljno vremena, ali su bar mogli evakuisati ljude na vrijeme. Dovoljno je bilo tri- cetiri sata da angazuju policiju i zadju po kucama.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2014, 11:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sds nije nikad sastavio cenera.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2014, 11:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

WinstonWolfe je napisao:
Citiraj:

Али је убједљиво највећа мистерија дати одговор на ово питање у случају Добоја и СДС-а.

Ево одговора: viewtopic.php?f=50&t=64730&start=100#p2129764

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2014, 11:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Licno mislim da se Doboj nije kogao odbraniti od poplave, nije bilo dovoljno vremena, ali su bar mogli evakuisati ljude na vrijeme.

Ово је тачно.
Citiraj:
U Teslicu je SDS vlast, takodje imaju nacelnika.
Ne znam u kakvim su odnosima Dr Milicevic i Obren, ali sam siguran da su teslicani javili kolika bujica ide.
Pa je prosla kalosevic, jelah, tesanjku, krasevo i usoru . . .

Исто као што си и ти сигуран да је Теслић упозорио Добој, ја сам сигуран и да је влада знала шта се спрема. Зар је могуће да на том потезу влада не зна шта се дешава? Одрасли сте људи, немојте бити дјеца.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 252 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]