banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Maj 2025, 15:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 166 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Buđenje iz sna
PostPoslato: 03 Feb 2008, 17:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
haris je napisao:
E moj Synni,Karaga naj prijatelj od Sendya pljacka ga i minira njegovu kucu Senad sa familijom bjezi u Tesanj pa dalje za Njemacku,ostaje bez svega.Zahvaljujuci postenju posle rata pomazu mu poslovni prijatelji Italijani i on ponovo pokrece fabriku dzinsa u kresevu,kakav ratni profiter,pa on je i prije rata bio jedan od najbogatiji dobojlija.Brat Sejo je u Kanadi i zbog razocarenja nikad nije dolazio kuci i ne zeli.Jesi li poznavo EDU zlatara njemu su silovali zenu a sinu odsjekli usi.92. sto vise straha u Doboju to manje Muslimana.Probudi se momak budi realan razmisljaj svojom glavom,moramo svi priznati svoje greske.

Karaga ga pljacka? A on zahvaljujuci postenju sve krece iz pocetka i sad ima milione.
Eto vidis moj tetak koji je Hrvat, a bavi se istim poslom kao i Senad i cak su jedno vrijeme poslovno saradjivali, ostade u Doboju, nista od imovine mu niko ne uze, poce s poslom 1997-te ponovo i propade. Ah da, i dobi 200000 KM bespovratne pomoci od jedne organizacije koja je pomagala firme manjina u RS, odnosno FBiH. Al dzaba. Ni to nije pomoglo. Jednostavno posten covjek, za razliku od Senada.
Ti se balavac probudi. Ne brinem se ja za te ratne profitere.
Pocni malo i o Alji kamenorezcu koji uzima kiriju za svoje lokale kao da su u centru New Yorka a ne u jednom jadnom i bednom Doboju. Posteno, zar ne. A vlast ne moze da mu naplati porez na extra profit jer se covjek "boji za svoju bezbjednost" i ne postuje vlast RS. Posteno!

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2008, 17:33 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jan 2008, 15:21
haris je napisao:
Jesi li poznavo EDU zlatara njemu su silovali zenu a sinu odsjekli usi.92. sto vise straha u Doboju to manje Muslimana.Probudi se momak budi realan razmisljaj svojom glavom,moramo svi priznati svoje greske.

уух, одсјекли уши??? Може ли мало више података о томе?

Хајде признајте своје грешке :)

Знај, и свила и гвожђе исто могу да стежу....

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2008, 18:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BMW8 je napisao:
haris je napisao:
Jesi li poznavo EDU zlatara njemu su silovali zenu a sinu odsjekli usi.92. sto vise straha u Doboju to manje Muslimana.Probudi se momak budi realan razmisljaj svojom glavom,moramo svi priznati svoje greske.

Ma Haris je klasicni primjer nekoga ko nije bio tu kad se sve to desavalo, ili nije bio do kraja.
Ne zna da taj isti Karaga, tj. Slobodan Karagic, koji je "pljackao" dobojske privatnike 1996. godine prvi odlazi u Federaciju na dogovore sa istim tim koje je opljackao o novim poslovnim dogovorima. Uskoro taj Karaga otvara privatnu radio stanicu na kojoj pa recimo bar 90% reklama je bilo od ljudi koje je on "opljackao".
I za takve se brine nas Hare i jos mene naziva "momkom koji treba da se probudi".
Mene oni apsolutno ne brinu. Brine me onaj obicni narod koji je pobjegao iz Doboja (i drugih gradova) i sad se vratio bez icega. Kao i onaj izbjegli narod koji se nije uspio vratiti dok su stranci davali sakom i kapom, sve poruseno i popaljeno tamo, a u novom mjestu ga izbacili na ulicu. Oni su problem.
A ti o kojima Haris prica su sve povratili i obnovili i sad imaju i u Doboju i u mjestu gdje su trenutno (uglavnom opstine Doboj Jug i Doboj Istok).

I na kraju krajeva kakve to veze ima s temom :wink:

Otvori Hare neku temu o tome, pa cemo da se svadjamo do mile volje :D odnosno do milosti moderatora

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2008, 18:23 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Sinny je napisao:
BMW8 je napisao:
haris je napisao:

Ma Haris je klasicni primjer nekoga ko nije bio tu kad se sve to desavalo, ili nije bio do kraja.
Ne zna da taj isti Karaga, tj. Slobodan Karagic, koji je "pljackao" dobojske privatnike 1996. godine prvi odlazi u Federaciju na dogovore sa istim tim koje je opljackao o novim poslovnim dogovorima. Uskoro taj Karaga otvara privatnu radio stanicu na kojoj pa recimo bar 90% reklama je bilo od ljudi koje je on "opljackao".
I za takve se brine nas Hare i jos mene naziva "momkom koji treba da se probudi".
Mene oni apsolutno ne brinu. Brine me onaj obicni narod koji je pobjegao iz Doboja (i drugih gradova) i sad se vratio bez icega. Kao i onaj izbjegli narod koji se nije uspio vratiti dok su stranci davali sakom i kapom, sve poruseno i popaljeno tamo, a u novom mjestu ga izbacili na ulicu. Oni su problem.
A ti o kojima Haris prica su sve povratili i obnovili i sad imaju i u Doboju i u mjestu gdje su trenutno (uglavnom opstine Doboj Jug i Doboj Istok).

I na kraju krajeva kakve to veze ima s temom :wink:

Otvori Hare neku temu o tome, pa cemo da se svadjamo do mile volje :D odnosno do milosti moderatora

:D:D Daj, kolega pusti suplju :D priznaj da si ti odsjekao i pojeo one usi odozgo :D :D i jos se garant Karaga razveo zbog tebe!!! :D

Ko te ne zna - platio bi te skupo :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2008, 18:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BMW8 je napisao:

:D:D Daj, kolega pusti suplju :D priznaj da si ti odsjekao i pojeo one usi odozgo :D :D i jos se garant Karaga razveo zbog tebe!!! :D

Ko te ne zna - platio bi te skupo :lol: :lol:

Vidi ti Bendze kako je upucen u tematiku hahahahaha
Pa da smo svi balavili za karaginicom - to stoji, a uspjeli smo cak malo kasnije i za kcerkom
UH! Ovo vec mora da predje na podforum sex :wink:

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2008, 18:37 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 18 Nov 2001, 01:00
Edo je bio moj prijatelj i znam sta je prezivio zenu mu silovali sinu usi odsjekli nazalost nije vise ziv ni on ni zena djete fala bogu osta zivo ali istramatuzirano.A sto se tice Karage pljacko Muslimane pa kad nije bilo vise onda i Srbe,covjek iskompleksiran on je dijete iz mjesanog braka otac Srbin majka Muslimanka bivsa kafanska pjevacica pa je pljackom morao dokazati da je veliki Srbin.

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2008, 18:37 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 18 Nov 2001, 01:00
Edo je bio moj prijatelj i znam sta je prezivio zenu mu silovali sinu usi odsjekli nazalost nije vise ziv ni on ni zena djete fala bogu osta zivo ali istramatuzirano.A sto se tice Karage pljacko Muslimane pa kad nije bilo vise onda i Srbe,covjek iskompleksiran on je dijete iz mjesanog braka otac Srbin majka Muslimanka bivsa kafanska pjevacica pa je pljackom morao dokazati da je veliki Srbin.

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2008, 18:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

haris je napisao:

Ne znam ko je taj Edo.

Karaga nije pljackao Muslimane u Doboju, vec je dobio naredjenje od svojih sefova da se sve firme privatne u Doboju vlasnika koji su pobjegli 1992. godine zapecate i da dalje upravljanje tom imovinom preuzme Zanatprom. Preko Zanatproma su drugi koristili te poslovne prostore uz neku kiriju Zanatpromu, odnosno opstini. Jeste Karaga sa svega toga skidao dobar kajmak, ali nije on to krao, vec drugi. Javna je tajna da su Muslimani platili to kao neki vid zastite svoje imovine, da bi poslije rata opet platili da im se sve vrati. Kriminal na SDS nacin. Interesantno da je u Tesnju sa Srbima privatnicima bio skoro pa isti sistem. Kriminal na SDA nacin. Pa nisu oni dzaba bili u koaliciji 1990.godine.
Jednostavno vlast je pokusavala da sprijeci da neki NN ljudi kradu ono sto je bilo tada na izvolte na taj nacin sto je to preko nekih polegalnih sistema sama pokrala.

Evo sad se sam sebi smijem. Branim ovdje jednog kriminalca. Svasta.

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2008, 19:05 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pa, naravno, da lokalni kokosari nisu mogli naveliko krasti , bez aminovanja vlasti - to je tako svuda, jer vlast ne voli konkurenciju :lol: :lol:

No, Harise, pobogu, hajdemo se drzati hronologije..... Karaga je dosao malo poslije izleta Kotorana preko Bosne u Kozuhe , gdje su malo otimali Srbe i Srpkinje, malo se i silovalo, a bogami i pucalo..I sve to na talasu hrvatsko-muslimanskih snaga koje su dosle od Broda do Ritesica starom ustaskom stazom nedovrsenog posla iz drugog svjetskog rata...

Valjda zato i dan-danas Kotorani i ne spominju svoje njive preko rijeke Bosne, znaju sta ih ceka ako predju...naravno uvijek stoji baska ljudi, baska Kotorani ;)

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2008, 19:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BMW8 je napisao:
Pa, naravno, da lokalni kokosari nisu mogli naveliko krasti , bez aminovanja vlasti - to je tako svuda, jer vlast ne voli konkurenciju :lol: :lol:

No, Harise, pobogu, hajdemo se drzati hronologije..... Karaga je dosao malo poslije izleta Kotorana preko Bosne u Kozuhe , gdje su malo otimali Srbe i Srpkinje, malo se i silovalo, a bogami i pucalo..I sve to na talasu hrvatsko-muslimanskih snaga koje su dosle od Broda do Ritesica starom ustaskom stazom nedovrsenog posla iz drugog svjetskog rata...

Valjda zato i dan-danas Kotorani i ne spominju svoje njive preko rijeke Bosne, znaju sta ih ceka ako predju...naravno uvijek stoji baska ljudi, baska Kotorani ;)

I sad jos najnovije podizanje spomenika ustasama na groblju u selu Modran.

A kad vec spominjes taj Ritesic, mogao bi nam Haris reci jel ostalo ista od imovine u Ritesicu???? Ali ista, makar vrijedno 0,000000000001KM?!?!?!?! NE! Demokrate sve odnijele, a ono sto im nije valjalo popalile!

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2008, 20:53 
Ljudi... ko god da je napisao ono u wikipediji, nista nije slagao... ako jeste DOKAZITE... dosta brate tog nagadjanja "od oka"...

ko da smo na stocnoj pijaci pa se dovikujemo "mudrostima"... hajde nadjite i vi nesto gdje pise da nije tako, pa makar i u wikipediji... da imamo o necemu konkretno pricati... za mene necija "rijec i tvrdnja" na forumu ne znace istinu...

Naziv Bosnjak je bio zabranjen od 1918 (istorijska cinjenica, nadjite knjige ako vam je volja)

Hamdijine rijeci su zapisane u njegovoj biografiji kao i u mnogim drugim knjigama...

sta je tu nejasno?

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2008, 21:46 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

nadrealac je napisao:

ko da smo na stocnoj pijaci pa se dovikujemo "mudrostima"...

Pa, ja tebe doveo da prodam :D :D

Hajmo, ljudi, navalite - imam lijepo goveche :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2008, 22:39 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2007, 22:45
BMW8 je napisao:
nadrealac je napisao:

Ev i ja tebe doveo da prodam. Trulo krmece meso, ko voli - izvolite.

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2008, 22:57 
Zagor-Te-Nay je napisao:
BMW8 je napisao:
nadrealac je napisao:

Zagore buraz, ne daj se isprovocirati.... ukopaj sjekiru...

nije to do njega, tako mu naravoucenije nalaze, fin je to covjek inace.... :confused4:

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2008, 23:31 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Zagor-Te-Nay je napisao:
BMW8 je napisao:
nadrealac je napisao:

Pa, Zagore, sine, moras smisliti nesto originalnije :)

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2008, 23:33 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

nadrealac je napisao:
Zagore buraz, ne daj se isprovocirati.... ukopaj sjekiru...

nije to do njega, tako mu naravoucenije nalaze, fin je to covjek inace.... :confused4:

a znas li ti sta je , uopste, naravoucenije? :lol: :evil3:

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2008, 01:37 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

BMW8 je napisao:

Trula krmetina bazdi....Cak i digitalno. :wink:

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2008, 07:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Zagor-Te-Nay je napisao:
BMW8 je napisao:

A i tvoj fasizam

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2008, 18:44 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Sinny je napisao:
Zagor-Te-Nay je napisao:
BMW8 je napisao:

A i tvoj fasizam

Kao i tvoj kvazi-liberalizam. Znamo da si nacionalista, malo zesce sorte, ne prodaji muda za bubrege, rusu. :wink:

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2008, 19:14 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Izmedju nacionalizma i tvog fundamentalizma (fasizma) je dug put :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 166 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]