ukratko,sa omasovljavanjem štandova krećemo sutra ili prekosutra,kad rješimo dva tehnička problema

...da ih prelijepimo našim obilježjima da se ne vidi čiji su

...i da nam u toku dana stigne još propagandnog materijala...sekretarijat stranke nam je obezbjedio količine za banjaluku po nekim dosadašnjim pokazateljima,ali narod je to sve razgrabio juče u samo par sati na prva četiri štanda koje smo postavili po centru!!

...ludilo..
od sutra,ili prekosutra,biće tih štandova svagdje,pa eto onako usput,poziv za simpatizere sds-a,nek priđu toj našoj dječici,i bar kurtoazno ih upitaju treba li vam sendvič,flaša vode,dopuna...nećete propast za te dvije marke,niti će oni ostat bez toga,ali nek se djeca bar osjete da rade nešto korisno
što se tribina tiče,ostaje ono za petak i kočićev vijenac,a za subotu popodne predviđene je tribina na otvorenom,na igralištu oš miloš crnjanski na petrićevcu....ne znam ni koliko je ovo drugo baš pametno,ali većina je bila za otvoreno,mada prognoza za subotu je ni tamo ni vamo

..
nakon onog vapaja koji se čuo do neba,u boriku u petak,iz 10 hiljada grla,sad nam se "prijatelji" utrkuju nudeći besplatan ketering,šatore,pečenje,ali odmah da znate da neće biti ništa od toga,tako da onaj koji bi došao samo zbog toga-bolje da i ne dolazi..i to isti oni koji nam to prije 5-6 godine ni za pare nisu htjeli odraditi

....preko nekih naših iskrenih prijatelja,koji su bili uz nas i kad nam je zabranjivano djelovanje,obezbjedili smo cisternu piva,i to je to što se tiče od posluženja na petrićevcu...tačan termin ćete saznati sa lajavaca i kolone automobila koji će se taj dan kretati tim djelom BL...
šta još...mislim da će bn sutra reprizirati ćirilicu sa ognjenom tadićem,pa pogledajte to sa svojim ukućanima,čućete bar 90 % stvari o kojima vas ja smaram ovdje godinama

...
većina područnih odbora je odustala od kampanje vrata do vrata,jer je procjena da se time više smara domaćine,nego što ima efekta,a i mnogi kažu da će glasat za tog i tog,samo da ga skinu sa vrata,tako da to nije nikakav pokazatelj...najsigurniji glasač ti je onaj koji ti priđe štandu,i interesuje se a da i ne zoveš..
gradski i republički izborni štab su vam svaki dan na usluzi u prostorijama gradskog odbora,do 20 h...slobodno dođite,interesujte se,aktivirajte...