banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 19:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Sep 2014, 09:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Schlager je napisao:
Najveći smor su ovi "apolitični" i ovi "svi su isti" :roll: :roll:

Prepoznah se :lol:

_зока je napisao:
Philby je napisao:
Tom logikom oni što stalno spominju svoje učešće u ratu vjerovatno od kazana sa pasuljem dalje nisu odmakli?

Prva vatrena linija u bukvalnom smislu. :D

Ja nisam bila u ratu ali kao da jesam, jer nikad nijedna slava, nijedna sahrana nije prošla a da se nije o ratu pričalo tako da sam mogla u detalje sve da pričam kako je bilo. Koliko treba vremena da ta ratna priča postane demode?

I zaista ne vidim koja stranka briljira da joj dam glas, jer ne vidim da bi ijedna mogla napraviti nešto što bi bio korak prema naprijed.
Dobro, možda sam ovo trebala napisati na temi o izborima a ne na temi o SDS.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2014, 17:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ukratko,sa omasovljavanjem štandova krećemo sutra ili prekosutra,kad rješimo dva tehnička problema :lol: ...da ih prelijepimo našim obilježjima da se ne vidi čiji su :lol: :lol: ...i da nam u toku dana stigne još propagandnog materijala...sekretarijat stranke nam je obezbjedio količine za banjaluku po nekim dosadašnjim pokazateljima,ali narod je to sve razgrabio juče u samo par sati na prva četiri štanda koje smo postavili po centru!! 8) ...ludilo..

od sutra,ili prekosutra,biće tih štandova svagdje,pa eto onako usput,poziv za simpatizere sds-a,nek priđu toj našoj dječici,i bar kurtoazno ih upitaju treba li vam sendvič,flaša vode,dopuna...nećete propast za te dvije marke,niti će oni ostat bez toga,ali nek se djeca bar osjete da rade nešto korisno 8)

što se tribina tiče,ostaje ono za petak i kočićev vijenac,a za subotu popodne predviđene je tribina na otvorenom,na igralištu oš miloš crnjanski na petrićevcu....ne znam ni koliko je ovo drugo baš pametno,ali većina je bila za otvoreno,mada prognoza za subotu je ni tamo ni vamo :( ..

nakon onog vapaja koji se čuo do neba,u boriku u petak,iz 10 hiljada grla,sad nam se "prijatelji" utrkuju nudeći besplatan ketering,šatore,pečenje,ali odmah da znate da neće biti ništa od toga,tako da onaj koji bi došao samo zbog toga-bolje da i ne dolazi..i to isti oni koji nam to prije 5-6 godine ni za pare nisu htjeli odraditi :( :( ....preko nekih naših iskrenih prijatelja,koji su bili uz nas i kad nam je zabranjivano djelovanje,obezbjedili smo cisternu piva,i to je to što se tiče od posluženja na petrićevcu...tačan termin ćete saznati sa lajavaca i kolone automobila koji će se taj dan kretati tim djelom BL...

šta još...mislim da će bn sutra reprizirati ćirilicu sa ognjenom tadićem,pa pogledajte to sa svojim ukućanima,čućete bar 90 % stvari o kojima vas ja smaram ovdje godinama :lol: :lol: ...

većina područnih odbora je odustala od kampanje vrata do vrata,jer je procjena da se time više smara domaćine,nego što ima efekta,a i mnogi kažu da će glasat za tog i tog,samo da ga skinu sa vrata,tako da to nije nikakav pokazatelj...najsigurniji glasač ti je onaj koji ti priđe štandu,i interesuje se a da i ne zoveš..
gradski i republički izborni štab su vam svaki dan na usluzi u prostorijama gradskog odbora,do 20 h...slobodno dođite,interesujte se,aktivirajte...

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2014, 01:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Citiraj:
Uglavnom,da sam ja moderator na politici,sve i jedan taj crtač miki mausa na glasačkim listićima,ne bi imao dozvolu da piše na politici...Svojim neglasanjem,izabrao si ovog na vlasti,i nemaš pravo da se oglašavaš i žališ na bilo šta..izađi,glasaj,pa se žali!!

Види, ја лично подржавам да свако ко има гласачко право изађе на изборе. То треба, али исто тако када изађе има право да заокружи кога хоће или има право да не заокружи никога и убаци бели листић или може да нацрта стоногу на листићу. То је његово право. А са том логиком да неко нешто мора, ја могу да ти кажем да се ту међ' Србима од политике не'еш 'леба најести.

Citiraj:
Meni je jedan od hajlajta političke kampanje spominjanje Dodikovog šverca cigareta od strane SDS-a za vrijeme rata. Nije im smetalo kad je to radio i onih godina nakon rata i kada su mogli da ga zatvore zbog toga nego im smeta sad, nemalo 20 godina od kraja rata. Naravno da im nije smetalo jer su šverc u rukama držali oni koji su držali i vlast. Pa neće sami sjeći granu na kojoj sjede.
I zamolio bih da mi se navedu bar tri poslanika ratnog saziva NSRS koja su bila na ratištu u VRS.

Добра опаска. А може да се каже и "ко о чему курва о поштењу". Странка, чији су поједини чланови (а није их мало) изашли из рата као милионери, захваљујући шверцу цигара, нафте, оружја, брашна, итд. држи предавања о шверцу и поштењу. Додуше, с друге стране и Додик њима држи предавања о служби странцима. Таман се уклапају.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2014, 02:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
schlager gdje vam je onaj kandidat, ako slucajno znas, sto je furao brcice ka u Firera, prije 4 godine zbog tog imidza je imao podrsku znacajnog broja forumasa :)

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2014, 09:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

vjeruj druže da sam već i zaboravio...

al zapamtio sam da me muški dio populacije najviše pitao za Goranu (Lekićku) :lol: :lol: ..Atraktivna je baš,nema šta....I još sam zapamtio da je forumska atrakcija,kad je SDS u pitanju,bio Đuka,naš kandidat iz Teslića...Zaboravih mu ime,ali znam da mu je na bilbordima pisalo LOPOV,jer to mu je nadimak gore! :D :D

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2014, 10:02 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Evo Đuke!! 8)

Slika

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2014, 10:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Ima li slika te Gorane?

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2014, 10:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

nemam ja njenu sliku,ali tad je bilo na nekim sajtovima nešto kao miss izbora 2012,pa je bila Goranina slika...Mada je uživo još zgodnija :D

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2014, 13:16 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ček, je l' to ona voditeljica sa Pinka/NTV-a iz Prijedora?

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2014, 13:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Gorana je iz Ante Jakića,a stvarno ne znam šta radi...

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2014, 15:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Tu prošnju glasova od vrata do vrata ne volim, dobro je to što ne koristite, kad mi tako neko dođe na vrata, osjećam se kao da mi traži 100 maraka.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2014, 15:26 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
filozof sa vrbasa je napisao:
Tu prošnju glasova od vrata do vrata ne volim, dobro je to što ne koristite, kad mi tako neko dođe na vrata, osjećam se kao da mi traži 100 maraka.

ali mozda i daju sto maraka, treba saslusati ljude...

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2014, 15:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Osim ako su neke khm khm sakupljačice glasova. Uđe, sjedne, pojede, popuši... i ima moj glas.
Sve drugo je kao sekta.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2014, 15:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Citiraj:
"Sinoć oko 22.00 časa jedan od aktivista Opštinskog odbora SNSD-a Teslić povrijeđen je kada su ga ispred stana napala četiri nepoznata lica. On je zadobio povrede desnog oka i trenutno se nalazi na Očnom odjeljenju dobojske Bolnice",

Vidim da su teroristi opet poceli sa omiljenom praksom.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2014, 15:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Možda je nešto privatno, jer tabadžije uglavnom dolaze iz SNSD.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2014, 15:39 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ozbiljno, narod je bas podijeljen, treba se bojati samo da negdje ne padne glava na ovim izborima...

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2014, 15:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

filozof sa vrbasa je napisao:
Možda je nešto privatno, jer tabadžije uglavnom dolaze iz SNSD.

U Teslicu ne, tamo se nista nije mijenjalo od '92.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2014, 15:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ovo je sad neka sasvim druga priča od one koju ja znam...mislim da u Tesliću SDS ima sjajnog načelnika,da je narod prezadovoljan sa njim,što su pokazali i izbori za Savjet MZ prije tri mjeseca,gdje su Teslićani dali 4 puta više glasova SDS-u nego SNSD,koji gore praktično i nije više nikakav faktor,bez obzira što su i Premijerka i Ministar zdravlja Teslićani.

Zato zaista ne znam zašto bi se bilo ko iz SDS bakćao nekim bezveznim (kakav sam i sam :D ) aktivistom SNSD :-?

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2014, 16:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa zato sto su 90% primitivci i bitange. Nacelnik je jedan covjek, a njih je cijelo krdo.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2014, 16:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

U Banjaluci je obrnuto,ovdje je gradonačelnik nasilnik,a sve i jedan aktivista SNSD koga znam je sasvim ok,za popit kafu ili pivo sa njima u svako doba dana.

I još što mnogi,čak i mojih griješe dušu pričajući da članska karta SNSD rješava sve probleme :( :( ...Vjeruj mi na riječ da je i većina njihovih članova i aktivista u BL-nezaposlena :(

Poslednji put menjao Schlager dana 18 Sep 2014, 16:28, izmenjena 3 puta

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]