TNS nepopravljivi optimista,kao Hitler u onom bunkeru 1945
Ali moram ipak priznati da ste mi onaj ACO SDI i ti,najdraži diskutanti na ovoj temi,osim naravno ovih momaka koji podržavaju našu stranku...Aco i ti imate taj pošteni stav "SNSD je bolji od SDS,šta hoćeš!!"
Sviđa mi se to..!!
Najveći smor su ovi "apolitični" i ovi "svi su isti"

...Mi već mjesecima znamo da su njihovi aktivisti dobili zadatak da po kafanama i društvenim mrežama šire isključivo priču "sve je to isto,stoka,nema se tu za koga glasati,neću ni izaći na izbore,prekrižiću listić,sve su to lopovi...".. .I onda pošten svijet ne izađe,ogadiš mu izbore,a odziv njihovih "sigurnih glasova" će naravno biti 101%,telefoni će biti usijani već od podne "još nisi glasao???"

..A ta priča "svi su isti" nailazi na prilično plodno tlo,uglavnom zgog nekih grijehova naše stranke kojih je bilo,prije deceniju-dvije...I to im je neuporedivo bolji spin nego da su dobili instrukcije (kao ranije) da veličaju Dodika,Špirića i Cvijanovićku....to bi bio samo kontraefekat
Ali najgore što ovi naši forumaši (osim sinipa,on dobro zna zašto to radi

) ne rade to čak ni zbog stranačkog aktivizma,već iz čistog hejterskog ubjeđenja

...Kao onaj štrumpf koji mrzi sve

Tako da imaju baš lagodnu poziciju,ko god pobjedi biće ili "aaaaa,gdje je sad onaj šlager koji je pisao o poštenju sds??.....ili gdje je onaj aco što je pričao o snsd i zdravstvu"...
Uglavnom,da sam ja moderator na politici,sve i jedan taj crtač miki mausa na glasačkim listićima,ne bi imao dozvolu da piše na politici...Svojim neglasanjem,izabrao si ovog na vlasti,i nemaš pravo da se oglašavaš i žališ na bilo šta..izađi,glasaj,pa se žali!!
Najgore što sam na temu svratio da napišem malo o aktivnostima stranke,ali diskusije me odvedoše u drugom smjeru

...ali napisaću u toku dana malo...