banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 08:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Sep 2014, 16:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
kad bude kod nas u naselju reci

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2014, 16:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
naravno,reci cu....mislim da cemo za novu varos tribinu ponovo praviti tamo u parku mladen stojanovic,u prostorijama mz rosulje...iz razloga sto su mz nova varos i mz rosulje u istom podrucnom odboru,a cijenimo da je onaj prostor adekvatniji,vise ljudi moze stati,pa i napolju ako treba...a lakse je i za parking..

uglavnom,svi zainteresovani ce biti ovdje obavjesteni.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2014, 03:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
http://www.youtube.com/watch?v=LCBRdjx9 ... DplcZcE_1A

Ćirilica - Ognjen Tadić - Kandidat za predsednika Republike Srpske (15.09.2014.)

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2014, 07:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
bogami....sinoć je briljirao....pogotovo kod onog ijela gdje je citirao TNSa da je Srpska -Bosna :)

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2014, 08:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Manitu mu suflira k'o kru'!
Na poslu mu je zabranjen BL Forum :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2014, 08:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Prije će biti da su ovi iz SDSa došli pameti i počeli pratiti rasprave na Bl forumu

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2014, 08:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlagzi je bio vazda ovde.
Jab to tuzio za povredu autorskim prava!

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2014, 16:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Солидан наступ Тадића. Неке ствари ми се нису допале, поготово реченице попут "Ми смо ратом и Дејтонским споразумом решили наше национално питање у Босни" и сл. То су потпуно промашена размишљања. Такође она хвалисања да су "његови људи (фаворити)" добили поверење грађана у Србији.

И мало му је трула она прича како неће да прича о рату и свом учешћу у њему а свака пета реченица гласи "ја сам активно бранио РС и био учесник рата." То је наравно похвално и човек то не треба да крије али чему онда лажна скромност?

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2014, 16:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Ne znam koliko boraca poznaješ, ali bar 70% onih koji su učestvovali i borbama ne voli da priča o ratu. Tu i tamo kad se sretnu pomenu neki zanimljiv događaj ili u putu kroz mjesto gdje su ratovali kažu da su bili u toj i toj kući.

Jednostavno nastoje da potisnu ružna sjećanja, a skoro cijeli rat je bio ispunjen istim.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2014, 23:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Philby je napisao:
Ne znam koliko boraca poznaješ, ali bar 70% onih koji su učestvovali i borbama ne voli da priča o ratu. Tu i tamo kad se sretnu pomenu neki zanimljiv događaj ili u putu kroz mjesto gdje su ratovali kažu da su bili u toj i toj kući.

Jednostavno nastoje da potisnu ružna sjećanja, a skoro cijeli rat je bio ispunjen istim.

Познајем их доста и нисам нешто приметио да не коментаришу рат. Значи причају и о томе.

Али овде се ради о нечему другом: Тадић сам наглашава да не воли да прича о томе и то је његово право нарадно, али мало глупо звучи да на сваких пар реченица наглашава своје учешће у рату а притом му је глупо да прича о томе.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2014, 23:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
Tadić: Moj ratni put

Srijeda 16. Jul 2014 16:11

Kandidovan sam za dužnost predsjednika Republike Srpske. Smatram da svako ko je kandidovan za ovu najvišu dužnost, posebno muškarci, a ko je bio odrastao čovjek u toku proteklog rata, ima obavezu da kaže gdje je i šta radio u tom periodu.

Istinski sam zastupnik politike mira, što sam nebrojeno puta do sada pokazao. Ipak, kada bilo koji čovjek bude svjedok ratne nesreće sopstvenog naroda od njega se očekuje da brani svoj narod. Tako sam i postupao tokom Odbrambeno-otadžbinskog rata 1992/95.

Osamnaestu godinu sam napunio 20. aprila 1992. g., petnaest dana poslije zvaničnog početka rata u Bosni i Hercegovini. Krajem istog mjeseca izbjegao sam iz Sarajeva u kome sam rođen i u kome sam do tada živio.

Po dolasku na Pale prijavljujem se u vojsku, ali me ne raspoređuju u neku od jedinica Vojske Srpske Republike Bosne i Hercegovine, kako se Vojska Republike Srpske na početku zvala, jer nisam odslužio redovni vojni rok.

Krajem aprila na Palama se okupila grupa ljudi koja je prije početka rata radila u Radio-televiziji Sarajevo. I sam sam imao takvo radno iskustvo pa sam im se priključio od samog početka i zajedno smo stvarali Radio-televiziju „S-kanal“ koja će kasnije biti udružena sa Televizijom Banja Luka, u kojoj sam takođe radio, i prerasti prvo u Srpsku radio-televiziju, a potom u današnju Radio-televiziju Republike Srpske.

U januaru 1993. g. zarobljen sam na radnom novinarskom zadatku u mjestu Prolići koje se tada nalazilo u Republici Srpskoj Krajini, tačnije između Knina i Sinja. Zajedno sa mojim kolegom Milovanom Pejanovićem, u zarobljeništvu sam bio pola godine. Bio sam nešto kratko u splitskom zatvoru „Lora“, potom skoro pet mjeseci u splitskom zatvoru „Bilice“ od čega oko četrdeset i pet dana u samici, a posljednji mjesec sam bio u zatvoru u Livnu u Bosni i Hercegovini.

Vojni sud u Splitu me osudio na šest godina zatvora. Možda je interesantno da je tužilac koji je vodio slučaj protiv mene bio Mladen Bajić, pravnik koji se kasnije proslavio kao glavni hrvatski tužilac u velikim sudskim predmetima.

Po završenoj razmjeni zarobljenika koja je obaljena u julu 1993. g. vraćam se u Republiku Srpsku i svoj ratni put nastavljam kao saradnik Televizije Banja Luka i Televizije „S-kanal“ sa Pala.

Početkom 1994. g. odlazim na odsluženje redovnog vojnog roka u Vojsku Republike Srpske. Vojni rok sam služio u 67. Puku Glavnog štaba Vojske Republike Srpske na Han Pjesku i u Sarajevsko-romanijskom korpusu.

Od početka do kraja prve polovine 1995. g. bio sam ponovo u Srpskoj radio-televiziji. U Vojsku Republike Srpske sam se ponovo prijavio sredinom 1995. g. i u njoj ostajem sve do kraja rata.

Tokom rata nisam izvršio povredu bilo kog ratnog zakona, niti sam se namjerno ili slučajno našao u situaciji koja se može nazvati ratnim profiterstvom.

Ognjen Tadić

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2014, 23:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Gdje je Tadic bio u ratu i sta je radio ne znam, ali po onome sto sam cuo, ima izuzetno prostora za politicke akrobacije kada dodje do duela sa Dodikom.

Prica ja u logoru ti prodavao cigare vise postala isprazna (ne kazem da nije tacna), ali ga Tadic i dalje tu moze kvalitetno nasjeci, i u startu je za jednu stepenicu visi od Dodika. Ali okrenuti pricu u duelu samo u tom pravcu, to bi bila greska.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2014, 06:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

U ovom tekstu ima materijala za izgubiti izbore.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2014, 08:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

TNS nepopravljivi optimista,kao Hitler u onom bunkeru 1945 :lol:

Ali moram ipak priznati da ste mi onaj ACO SDI i ti,najdraži diskutanti na ovoj temi,osim naravno ovih momaka koji podržavaju našu stranku...Aco i ti imate taj pošteni stav "SNSD je bolji od SDS,šta hoćeš!!"

Sviđa mi se to..!!

Najveći smor su ovi "apolitični" i ovi "svi su isti" :roll: :roll: ...Mi već mjesecima znamo da su njihovi aktivisti dobili zadatak da po kafanama i društvenim mrežama šire isključivo priču "sve je to isto,stoka,nema se tu za koga glasati,neću ni izaći na izbore,prekrižiću listić,sve su to lopovi...".. .I onda pošten svijet ne izađe,ogadiš mu izbore,a odziv njihovih "sigurnih glasova" će naravno biti 101%,telefoni će biti usijani već od podne "još nisi glasao???" :lol: ..A ta priča "svi su isti" nailazi na prilično plodno tlo,uglavnom zgog nekih grijehova naše stranke kojih je bilo,prije deceniju-dvije...I to im je neuporedivo bolji spin nego da su dobili instrukcije (kao ranije) da veličaju Dodika,Špirića i Cvijanovićku....to bi bio samo kontraefekat 8)

Ali najgore što ovi naši forumaši (osim sinipa,on dobro zna zašto to radi :D ) ne rade to čak ni zbog stranačkog aktivizma,već iz čistog hejterskog ubjeđenja :lol: :lol: ...Kao onaj štrumpf koji mrzi sve 8) Tako da imaju baš lagodnu poziciju,ko god pobjedi biće ili "aaaaa,gdje je sad onaj šlager koji je pisao o poštenju sds??.....ili gdje je onaj aco što je pričao o snsd i zdravstvu"...

Uglavnom,da sam ja moderator na politici,sve i jedan taj crtač miki mausa na glasačkim listićima,ne bi imao dozvolu da piše na politici...Svojim neglasanjem,izabrao si ovog na vlasti,i nemaš pravo da se oglašavaš i žališ na bilo šta..izađi,glasaj,pa se žali!!

Najgore što sam na temu svratio da napišem malo o aktivnostima stranke,ali diskusije me odvedoše u drugom smjeru :D ...ali napisaću u toku dana malo...

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2014, 08:44 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Philby je napisao:

Tom logikom oni što stalno spominju svoje učešće u ratu vjerovatno od kazana sa pasuljem dalje nisu odmakli? Da se čovjek zapita....

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2014, 08:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Zaboravio sam i spiju pohvaliti. U zadnje vrijeme kad svratim,čini mi se da bih mogao potpisati svaki njegov post o politici. 8)

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2014, 09:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlagzi, mozes ti bolje nego kopirati poredjenja dostojna glupog Kljiksa :lol:
A moja primjedba je cisto tehnicke prirode.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2014, 09:17 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Meni je jedan od hajlajta političke kampanje spominjanje Dodikovog šverca cigareta od strane SDS-a za vrijeme rata. Nije im smetalo kad je to radio i onih godina nakon rata i kada su mogli da ga zatvore zbog toga nego im smeta sad, nemalo 20 godina od kraja rata. Naravno da im nije smetalo jer su šverc u rukama držali oni koji su držali i vlast. Pa neće sami sjeći granu na kojoj sjede.
I zamolio bih da mi se navedu bar tri poslanika ratnog saziva NSRS koja su bila na ratištu u VRS.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2014, 09:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Schlager je napisao:
Uglavnom,da sam ja moderator na politici,sve i jedan taj crtač miki mausa na glasačkim listićima,ne bi imao dozvolu da piše na politici...Svojim neglasanjem,izabrao si ovog na vlasti,i nemaš pravo da se oglašavaš i žališ na bilo šta..izađi,glasaj,pa se žali!!

Прије него што напишем детаљан одговор на ову гомилу небулоза, де ми реци искрено, је'л ти нас овде тролујеш или си стварно толико наиван кад се дође до политике?

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2014, 09:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
_зока je napisao:
Meni je jedan od hajlajta političke kampanje spominjanje Dodikovog šverca cigareta od strane SDS-a za vrijeme rata. Nije im smetalo kad je to radio i onih godina nakon rata i kada su mogli da ga zatvore zbog toga nego im smeta sad, nemalo 20 godina od kraja rata. Naravno da im nije smetalo jer su šverc u rukama držali oni koji su držali i vlast. Pa neće sami sjeći granu na kojoj sjede.
I zamolio bih da mi se navedu bar tri poslanika ratnog saziva NSRS koja su bila na ratištu u VRS.

Исто као она "тужба" ПДП-а због фискализације, 6 година након исте... Пресмјешно.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]