Citiraj:
Sta cemo sa pricom da su juce clanove snsda koji nisu glasali zvali telefonima?
kolega raskoljnikov,da se ne bi razočarao prerano i u našu stranku,da ti odmah kažem da ovo i mi radimo...to se zove "siguran glas",i to više niko i ne krije,čak je i mile odmah juče ujutro,kad je stajao pored snježe nakon glasanja,dao izjavu da su provjerili sve svoje "sigurne glasove" i da će snsd juče u laktašima dobiti 60%,minimalno...
one formulare što si dobio u dvorani obilićevo,ili ako si bio još negdje,to je to..upiše ti se neko,ostavi jmbg ili datum rođenja,ako ne izađe do popodne na glasačko mjesto,koordinator za siguran glas ga prozove,i to je to....to se masovno radilo juče u laktašima,radiće se i 12. oktobra,nemoralno je,ali drugačije se ne može sa njima....razlika je jedino što mi to radimo sa našim prijateljima,poznaninicima,komšijama,a oni to zloupotrbljavaju zaposlenima u javnim preduzećima...
što se ostalog tiče,gotov je,i nemoj bezveze trošiti energiju ovdje....sds juče nije imao svog kandidata,obadvojica ovih i vule i perenčević su napustili stranku,i dosta naših iskrenih birača im to nije oprostilo...uostalom,ovaj rezultat od juče,ne treba porediti sa 2012.,koja nije pokazatelj nizašta,već sa 2008,kad je snsd u laktašima osvajao 81%.....ono špirićevo bahaćenej shvati kao labuđi pjev prepalšenog čovjeka...mile i igor su bili mnogo umjereniji,jer su i oni svjesni realnosti...
zato,samo opušteno,a ove stvari koje pričaš po forumu,nastavi pričati uživo,pa što kažeš,ako nas prevare,bar ćemo znati da smo pokušali...bar meni neće biti prvi put,ali ostajem uporan do kraja...