banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 04:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2833 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 142  Sledeća

Za koga ćete glasati na izborima u oktobru 2014.?
SNSD 14%  14%  [ 11 ]
SDS 29%  29%  [ 22 ]
PDP 5%  5%  [ 4 ]
DNS 3%  3%  [ 2 ]
SRS RS 0%  0%  [ 0 ]
SNS RS (Vučićevi) 4%  4%  [ 3 ]
SP RS 3%  3%  [ 2 ]
NDP - Dragan Čavić 9%  9%  [ 7 ]
Bojkotovaću izbore 33%  33%  [ 25 ]
Ukupno glasova : 76
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Sep 2014, 14:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Raskoljnikov je napisao:
Wizy, ko je sad u stranci od tih koji su krali u vrijeme vladavine SDS-a? Je l' krao Ognjen, Aleksandra, Bosic, Sesic, Ceko? Tih ljudi koji su bili problematicni vise nema, ili ima mali broj.

Da li je neko krao ili nije, ne znam niti me zanima...ono sto mi se cini,da su to ljudi istog kova kao i ovi sto su sad na vlasti....plus sto su zeljni vlasti,pa bi MOZDA jos vise krali...plus sto imaju proslt takvu da ih strani drze u saci zbgo proslosti stranke....plus ,sto bi opet BL vremenom postala zapostavljena

A najbitnije,da bi MOZDA SDS postao SNS iz Srbije..a to mi je dno dna...kad vidim Vucica i slusam pricu o EU perpsektivi Srbije, mrak mi padne na oci...ne kazem da NE TRBEBAMO teziti ka EU...ali da nam to bude prioritet..to nikako

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 14:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Uglavnom,ne ulazim u raspravu ,jer stvarno nemam dokaza ni da su ovi bolji,niti oni gori...sve se svodi na moj osjecaj i na moj rezon (za koji ne tvrdim da je ispravan)

Kao sto sam i ranije napisao,mislim da ovo nije trenutka za promjene (jer ovi ljudi sto dolaze,ne mogu to iznjeti kako treba) ... po meni,bilo bi najboje da snsd pobjedi,ali da se unutar same stranke dese pozitivnr promjene ( sto je isto tako tesko. ..al eto)

Sve u svemu,nisam neki optimista...bez obzira na rezultate

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 15:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Пеле Мали je napisao:
Ја факат не вјерујем да ће опозиција икад добити Лакташе, бар док је вођа активан на политичкој сцени. Баба и деда ми живе тамо, јуче сам баш био код њих па су биле неке комшије и наравно тема избори. Ти људи су јако фанатични кад је Леми у питању, доживљавају га као неко божанство. И све ми је то чудно јер живе у улици која је 2 километра од центра и није асфалтирана док су око Лакташа асфалтирани путеви који воде до једне куће.

Nisi u pravu. Ja sam iz laktasa i znam sta pricam. Ove izbore su dobili zbog Trna. Ljudi su bili zadovoljni vaucerima i onaj ko je bio prije poplava neodlucan sada je glasao za SNSD. Trn ima vise stanovnika nego sami Laktasi.
Dobili su izbore i zbog nesposobne opozicije. Onaj ko je Vulu izabrao za kandidata je lud.
Vule je ispusio na proslim izborima i trebalo je naci nekog mladog. SNSD se nudio na pladnju ove izbore ali opozicija je bila losa totalno.
Zasto jos nisi u pravu...sve vise mladih pljuje snsd. Ne bas tako javno ali u drustvu uzem. Kako stariji "odlaze" tako ce mladi sve vise biti protiv snsd-a.

E sad...snsd pokusava da podmladi stranku u laktasima. Da li ce uspjeti i da li ce to uticati na sledecxe izbore vidjecemo.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 15:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Raskoljnikov je napisao:
De objasni sta je trebalo da uradimo kako bismo dobili Laktase. Mi nemamo satore sa mesom, salatama, pitama. Ne dovodimo pjevace da uveseljavaju narod. Mada, ako nekog moze kupiti jedan rucak, onda i treba da budemo u kanalu.

E zbog ovoga ste izgubili. Ovo je sds-u moto i prica. Mi nismo mi nemamo ...a sta jeste i sta imate. To vam fali.
Nemate smislen plan niti bilo sta sto bi se moglo potencirati.
Pola sds-ovaca samo zna reci daj da mijenjamo pa ako bude lose opet i nas mijenjajte.
To je tako glupa prica da mi je muka. Daj obecanje kako ce biti bolje i jasan plan kako to ostvariti.

Kad kazem vi iz sds-a ne znaci da sam ja Milin...

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 15:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
ferdinand je napisao:
Pola sds-ovaca samo zna reci daj da mijenjamo pa ako bude lose opet i nas mijenjajte.
To je tako glupa prica da mi je muka. Daj obecanje kako ce biti bolje i jasan plan kako to ostvariti.

Kad kazem vi iz sds-a ne znaci da sam ja Milin...

Како ниси, то ти неком другом. Ко год није са СДС-ом тај је Милин, ако мени не вјерујеш питај СДС-ове вјернике. :)

А оним горе истакнутим је све речено.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 16:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Пеле Мали je napisao:
Ја факат не вјерујем да ће опозиција икад добити Лакташе, бар док је вођа активан на политичкој сцени. Баба и деда ми живе тамо, јуче сам баш био код њих па су биле неке комшије и наравно тема избори. Ти људи су јако фанатични кад је Леми у питању, доживљавају га као неко божанство. И све ми је то чудно јер живе у улици која је 2 километра од центра и није асфалтирана док су око Лакташа асфалтирани путеви који воде до једне куће.

Komsije vjerovatno svaki dan idu makadamom na posao...koji je uredno i na vrijeme placen,sta je tu cudno...

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 16:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
A sta cemo sa pricom da su isli po kucama i prijetili da ako se ne glasa za Kodzomana da ce se ostati bez posla. Sta cemo sa pricom da su juce clanove snsda koji nisu glasali zvali telefonima? Kako to stranka odmah sazna ko nije glasao?
Ferdinand, kad bih rekao da ce sds ukinuti pausal na elektricna brojila, ukinuti tv taksu, pokusati smanjiti cijenu telekom.usluga,ako na to ne pristane mtel, osnovace se nova firma. E kad to kazem ti ces reci da su prazna obecanja. Da ne pisem o ukidanju tzv.fonda solidarnosti, vracanju cijena registr.vozila, itd. O uvodjenju dvostruke stope pdv-a, vracanju povlastica za investitore i tako u nedogled. E to je sve suplja prica za vas.
Nego, sta to vi nudite?

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 16:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Nova telekom firma?

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 16:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Znači komšo uzeo izbore :)

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 16:35 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Sta cemo sa pricom da su juce clanove snsda koji nisu glasali zvali telefonima?

kolega raskoljnikov,da se ne bi razočarao prerano i u našu stranku,da ti odmah kažem da ovo i mi radimo...to se zove "siguran glas",i to više niko i ne krije,čak je i mile odmah juče ujutro,kad je stajao pored snježe nakon glasanja,dao izjavu da su provjerili sve svoje "sigurne glasove" i da će snsd juče u laktašima dobiti 60%,minimalno...

one formulare što si dobio u dvorani obilićevo,ili ako si bio još negdje,to je to..upiše ti se neko,ostavi jmbg ili datum rođenja,ako ne izađe do popodne na glasačko mjesto,koordinator za siguran glas ga prozove,i to je to....to se masovno radilo juče u laktašima,radiće se i 12. oktobra,nemoralno je,ali drugačije se ne može sa njima....razlika je jedino što mi to radimo sa našim prijateljima,poznaninicima,komšijama,a oni to zloupotrbljavaju zaposlenima u javnim preduzećima...

što se ostalog tiče,gotov je,i nemoj bezveze trošiti energiju ovdje....sds juče nije imao svog kandidata,obadvojica ovih i vule i perenčević su napustili stranku,i dosta naših iskrenih birača im to nije oprostilo...uostalom,ovaj rezultat od juče,ne treba porediti sa 2012.,koja nije pokazatelj nizašta,već sa 2008,kad je snsd u laktašima osvajao 81%.....ono špirićevo bahaćenej shvati kao labuđi pjev prepalšenog čovjeka...mile i igor su bili mnogo umjereniji,jer su i oni svjesni realnosti...

zato,samo opušteno,a ove stvari koje pričaš po forumu,nastavi pričati uživo,pa što kažeš,ako nas prevare,bar ćemo znati da smo pokušali...bar meni neće biti prvi put,ali ostajem uporan do kraja... :D

Poslednji put menjao Schlager dana 29 Sep 2014, 16:37, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 16:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Raskoljnikov je napisao:
A sta cemo sa pricom da su isli po kucama i prijetili da ako se ne glasa za Kodzomana da ce se ostati bez posla. Sta cemo sa pricom da su juce clanove snsda koji nisu glasali zvali telefonima? Kako to stranka odmah sazna ko nije glasao?
Ferdinand, kad bih rekao da ce sds ukinuti pausal na elektricna brojila, ukinuti tv taksu, pokusati smanjiti cijenu telekom.usluga,ako na to ne pristane mtel, osnovace se nova firma. E kad to kazem ti ces reci da su prazna obecanja. Da ne pisem o ukidanju tzv.fonda solidarnosti, vracanju cijena registr.vozila, itd. O uvodjenju dvostruke stope pdv-a, vracanju povlastica za investitore i tako u nedogled. E to je sve suplja prica za vas.
Nego, sta to vi nudite?

Izvini koji mi?
To je problem svih stranaka kod nas. Ako nesto protivrjecis ili pitas odmah si iz druge stranke...
Ja znam ljude koji rade u opstini u LA i nikome nije prijeceno od njih. Da li nekima jeste ne znam...lako moguce.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 16:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
The_new_Statesman je napisao:
Nova telekom firma?

Значи шта они причају па то није нормалнооооо?!? :angry4:

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 16:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kolilo ja viidm...nama opozicija obecava samo jednu sigurnu stvar...a to je sisanje motke ( stari dobri obicaj na ovim prostorima )
A ovo za snizavanje cijena impulsa,struje itd...vecu glupost odavno nisam cuo

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 17:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Slageru, iskusniji si u svemu ovome, pa lakse to sve dozivljavas :D
Znam za taj famozni siguran glas, ali uopste nije bitno to sto je neko potpisao, vec je cilj da nas narod vidi. Znam da je to glupo, neprimjereno. Niko ne voli kad ti nepoznate osobe zvone i pitaju te nesto sto je tvoja privatnost, ali igra je takva. Medjutim, nasi timovi nikog ne prisiljavaju da potpise, da daju maticni broj, za razliku od njih, i u tome je razlika.
Da je gotov to se zna. Posljednji trzaji pred konacan slom.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 17:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ako nista ..volio bih da opozicija pobjedi i da se ljudi stvarno uvjere(ste je takodje utopija) koliko je sve ovo suplja prica...i da se nista nije promjenjilo (osim nekim izabranim,tj elitama na ovom mikroprostoru.... Orvel jos davno o tome pisao u 1984 )

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 17:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Da je gotov to se zna. Posljednji trzaji pred konacan slom.

Vjeruj da mi ih je već postalo i žao :( ...Koliko god taj prokleti novac donosi neku ovozemaljsku blagodet,toliko i donese čovjeku nespokoj,da počne i da paranoiše :(

Ne treba lešinariti nad pogubljenim protivnikom,bar ja nisam taj tip....ali stvarno i mene zasmije kad sjedim i pijem pivo,a priđe mi poznanik sa pitanjem "čujem da organizujete momke da blokirate mahovljane,raču i gradišku 12.-og naveče"

:lol: :lol:

i na ovom forumu sam se naslušao svačega,ali tako nešto mislim da nisam čuo,il se bar ne sjećam 8)

Mislim da je svakome ko me bar i površno poznaje,jasno koliko je meni do toga u ovim godinama..id u p.m.. 8)

Preplašeni su,spremni na sve,i zato se ne zalijeći ni u kakvom pogledu sledeće dve sedmice...SAMO OPUŠTENO.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 17:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Al najjaca je scena neki dan pred strankom. Dodje dodomobil, ugasise sa razglasa Jandrino jato, ukljucise mikrofon i ugledni krezubi clan (lici na Misu Tumbasa) SNSD-a poce pricati tako tecno i razgovjetno da su svi iz stranke razmislili da predju pod njihove skute. :D
Aj da se pohvalim, danas sam dvojicu neporedjeljenih prebacio na nasu stranu.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 17:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Aj da se pohvalim, danas sam dvojicu neporedjeljenih prebacio na nasu stranu.

Bravo majstore...Vjeruj da i mene pomalo počinje nervirati što se u stranci već razmišlja o tome da li vlast u Banjaluci preuzimati prevremenim izborima,ili da nam odbornici sami pređu,kao Miki Jaćimović prije dva mjeseca...

Previše gledaju onaj Viasat History gdje saveznici usred rata dogovaraju na Jalti i Teheranu šta nakon pobjede... 8)

Daj prvo da završimo ovaj posao na Miholjdan,pa će biti vremena za sve ostalo...Ne možeš pjevati brže od muzike :D

ja sam skoro na kladionici pao na kvotu 1.01,a ovo 12. oktobra je daleko od 1.01...Filozofovim rječnikom rečeno,ovo je možda 1.25! :D

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 17:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citam vase postove i pade mi na pamet hitler i nacisti...vasi nasi njihovi preveo na pravu stranu...alal jebote.
Ako me neko natjera da glasam za milu to ste vas dva i gluposti koje pisete ovdje.

Krezubi clan snsdaa....a kod sds-a sve Statam do Statama...fini i ugladjeni...ma mrs svi

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 17:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ajoj, a bio si neodlucan do ovog trenutka. Bas se vidjela neodlucnost.
Aj, necu vise pisati, odmoricu malo.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2833 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 142  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]