banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 18:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Sep 2014, 17:51 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Philby je napisao:
Niko kao vi crveni. :lol:

E pitanje jedno, nevezano za SDS....Pod tim "crveni" vjerovatno misliš na SNSD....i komunjare. Kako su ta dva pojma međusobno u vezi? U kom dijelu programa SNSD-a i pratkične primjene istog se vide komunistički ideali? Jbg, dva pitanja.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2014, 18:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Ne, mislio sam isključivo na poklonike lika i djela Milorada Dodika.
Iako je većina rukovodstva svih stranaka potekla iz nekadašnje KPJ, sa njima nemaju skoro ništa zajedničko.
Ustvari imaju jedno, ne mogu to da zaborave. Želja za apsolutnom kontrolom svega u državi koju zbog trenutnog uređenja nijedni nemogu da ostvare. Mada teže, nije da se ne trude. :)

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2014, 18:25 
Administrator
Korisnikov avatar

De nemoj se više tako šicati sa etiketama. Nazivanje obožavalaca lika i djela čuvara Srpske "crvenim" je uvreda za nas prave crvene.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2014, 18:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
ja više ne znam ko je pravi crveni...da li je to bio lenjin,staljin,hruščov ili možda trocki
da li tito,sloba ili mira marković......da li če ge vara ili kastro.....u stvari sve više vjerujem da nije problem u ideologiji već u čovjeku

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2014, 21:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
_зока je napisao:
Philby je napisao:
Niko kao vi crveni. :lol:

E pitanje jedno, nevezano za SDS....Pod tim "crveni" vjerovatno misliš na SNSD....i komunjare. Kako su ta dva pojma međusobno u vezi? U kom dijelu programa SNSD-a i pratkične primjene istog se vide komunistički ideali? Jbg, dva pitanja.

u jednom dijelu se slazem s tobom,ali u drugom se malo pravis naivan,jer znam da ne zivis pod staklenim zvonom i da nisi bas toliko neinformisan :D

cuj otkud poveznica komunista i snsd,pa nemoj biti veci katolik od pape,i oni se ponose sa tim,i ne kriju to...pa 99% potomaka udbasa i uglednijih komunista koji su imali neke privilegije i u onom sistemu su u snsd,socijalistickoj partiji i onom radojicicevo-radmanovicevom dps koji se fuzionisao u snsd..pa ko bastini 4.jul na kozari,tjentiste,sutjesku i drzi govore svake godine tamo,pa ne bastinim valjda ja 8)...neces stanare onih vila preko puta fabrike duvana,i ostale "odlikase" sigurno nigdje vidjet nego u snsd...pa znas li ti biografije radmanovica,gavranovica,ili najmladjeg predsjednika saveza komunista laktasa,mile dodika? 8)
a u drugom dijelu se potpuno slazem s tobom,da bi im se roditelji,pravi komunisti,prevrtali u grobu da vide kako su nezasiti i koliko su izgubili mjeru :( ...ja sam dozivio malo i tog starog sistema,to su mahom bili posteni ljudi,i ako bi se ogrebali za neki rucak na potpis,vikend u neumu sa ljubavnicom ili max neku brvnaru na vlasicu,ali svi smo u principu bili skoro isti,sa neznatnim razlikama....ovo je prokleto,zato ce i zavrsiti ovako kako ce zavrsiti...drz se ti svojih ideala,i ne zalijezi za ove,nisu oni to nicim zasluzili...

naravno da je mozda i neki mizeran postotak takvih zalutao i u sds,ali to su izuzeci koji samo potvrdjuju pravilo....igraju i bane i matic u celziju,pa celzi nije srpski klub! :wink:

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2014, 21:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Schlager je napisao:
pa ko bastini 4.jul na kozari,tjentiste,sutjesku i drzi govore svake godine tamo,pa ne bastinim valjda ja 8)

А има нешто лоше у томе?!?
Schlager je napisao:
ja sam dozivio malo i tog starog sistema,to su mahom bili posteni ljudi,i ako bi se ogrebali za neki rucak na potpis,vikend u neumu sa ljubavnicom ili max neku brvnaru na vlasicu,ali svi smo u principu bili skoro isti,sa neznatnim razlikama....ovo je prokleto,zato ce i zavrsiti ovako kako ce zavrsiti...drz se ti svojih ideala,i ne zalijezi za ove,nisu oni to nicim zasluzili...

naravno da je mozda i neki mizeran postotak takvih zalutao i u sds,ali to su izuzeci koji samo potvrdjuju pravilo....igraju i bane i matic u celziju,pa celzi nije srpski klub! :wink:

Не могу да одолим, није дуго било. :) http://www.glassrpske.com/novosti/vijes ... 35462.html А онда можемо да наставимо са Миланом С. Нинковићем и братом му па са Обреном Петровићем, па са још неколќо ликова само из пишљивог Добоја. Али то су "изузеци који потврђују правило" о "поштењу" СДС-а? Јел тако?

А онда је мрмот замотао чоколаду у фолију... Шлагеру, стварно ме непријатно изненађујеш.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2014, 21:41 
Administrator
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
pa ko bastini 4.jul na kozari,tjentiste,sutjesku i drzi govore svake godine tamo,pa ne bastinim valjda ja 8).

Znaš kako kažu, čega se pametan stidi budala se ponosi....

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2014, 21:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
А има нешто лоше у томе?!?

nisam rekao ni da ima ni da nema...samo sam rekao da tu tradiciju i te datume bastini snsd a ne sds...

a ako te zanima moj licni stav,djed po ocu mi je bio cetnik,a po majci-partizan....za mene je svaki onaj momak koji je ustao protiv fasiista i ustasa 1941 heroj,vrijedan postovanja,bez obzira bio cetnik ili partizan...
a kad su rukovodstva cetnika i partizana u pitanju,tu sam mnogo vise na cetnickoj strani...u selima gdje su bili cetnici,ustase nisu zaklale nikoga,a tamo gdje su bili partizani,pobjegli su u sumu,i sve je poklano,od kolijevke do staraca :( :(

ali nije to tema,ima na ovom forumu i previse tih partizansko-cetnickih rasprava....iznio sam stav,i o tome vise ne bih,daj da vidimo sta cemo sutra,a ne sta je bilo prije 70 godina... :(

Poslednji put menjao Schlager dana 13 Sep 2014, 21:43, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2014, 21:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Али то што је било прије 70 година није невезано за оно што ће бити сутра. Нажалост.

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2014, 21:45 
Administrator
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
nisam rekao ni da ima ni da nema...samo sam rekao da tu tradiciju i te datume bastni snsd a ne sds...
Mogu oni tvrditi da baštine šta god hoće, praksa pokazuje drugačije.
Schlager je napisao:
a kad su rukovodstva cetnika i partizana u pitanju,tu sam mnogo vise na cetnickoj strani...u selima gdje su bili cetnici,ustase nisu zaklale nikoga,a tamo gdje su bili partizani je poklano sve od kolijevke do staraca :( :(

(
A vidi....ulaziš u dvorište u kom su dva psa, jedan sjedi u kućici, drugi reži i zaljeće se na tebe. Kome ćeš pokloniti svoju pažnju. Koliko se ja sjećam, u politici "tri trećine" nije se spominjalo nigdje da se neće dirati Srbi koji ne budu pružali otpor.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2014, 21:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Не могу да одолим, није дуго било. :) http://www.glassrpske.com/novosti/vijes ... 35462.html А онда можемо да наставимо са Миланом С. Нинковићем и братом му па са Обреном Петровићем, па са још неколќо ликова само из пишљивог Добоја. Али то су "изузеци који потврђују правило" о "поштењу" СДС-а? Јел тако?

А онда је мрмот замотао чоколаду у фолију... Шлагеру, стварно ме непријатно изненађујеш.

imas i mnogo aktuelnijih vijesti....sincic jednog od najvisih funkcionera snsd je kupio auto neki dan u brcko gasu za 240 000 maraka...za kes...

ali eto,ja ne bih naglabao o tim stvarima,necu ga cak ni imenovati....zato nemas ni ti razloga da stalno prozivas mrtve ljude,bolje gledaj sta nam zivi rade od rs :(

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2014, 21:49 
Administrator
Korisnikov avatar

Znam ja čovjeka koji je auto platio karticom....a za to moraš biti baš faca jer sve kartice imaju neki limit...

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2014, 21:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Citiraj:

imas i mnogo aktuelnijih vijesti....sincic jednog od najvisih funkcionera snsd je kupio auto neki dan u brcko gasu za 240 000 maraka...za kes...

ali eto,ja ne bih naglabao o tim stvarima,necu ga cak ni imenovati....zato nemas ni ti razloga da stalno prozivas mrtve ljude,bolje gledaj sta nam zivi rade od rs :(

Прозвах ја и непар живих, здравих и уз брдо брзих... А ако до сад ниси сконтао, ја то никад не спомињем док ти не почнеш о поштењу СДС-а. Па Бога му, нисмо малоумни, макар већина. Надам се. :(

А ти слободно прозивај именом и презименом, све редом. Неће да шкоди.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2014, 21:51 
Administrator
Korisnikov avatar

Kakvo poštenje u politici? Pa toga nit je kada bilo, nit će kada biti...Stvar je samo u tome ko ima više mozga pa ne radi tako da kopa ljudima oči....

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2014, 21:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Нормално, само се Шлагер "уби" да нам докаже како је СДС поштен и ако побједи ићи ће у обрачун са криминалом. Аха, јесте, да... :)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2014, 21:54 
Administrator
Korisnikov avatar

Jest, sjeće sami sebi noge....

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2014, 21:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

vi mislite da nece,ja mislim da hoce...mozemo samo da mislimo,a vrijeme ce da pokaze ko je bio u pravu.

nastavak ove rasprave bi bio na nivou ciji tata je jaci od cijeg tate.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2014, 21:57 
Administrator
Korisnikov avatar

Samo što ja svoje mišljenje temeljim na dosadašnjim rezultatima SDS-a u borbi sa kriminalom, a ti svoje na obećanjima.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2014, 22:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

sds se reformisao,i sasvim novi ljudi su u rukovodstvu....a da je bilo kriminala i za vrijeme sds,bilo je...ali ovo... :( :(

ovako nije bilo nikad.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2014, 22:10 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
nije se reformisao jer ima jos imena koja ne trebaju biti u toj partiji...
sds ima prednost jer se funkcioneri snsd ponasaju bahato pa ce sds dobiti glasve onih sto su protiv snsd.
sta posle izbora ako sds dobije vlast ?

edit
@sinip smor si covece sa tim linkom iz glasa...koji put ga kacis ?100-ti?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]