_зока je napisao:
Philby je napisao:
Niko kao vi crveni.

E pitanje jedno, nevezano za SDS....Pod tim "crveni" vjerovatno misliš na SNSD....i komunjare. Kako su ta dva pojma međusobno u vezi? U kom dijelu programa SNSD-a i pratkične primjene istog se vide komunistički ideali? Jbg, dva pitanja.
u jednom dijelu se slazem s tobom,ali u drugom se malo pravis naivan,jer znam da ne zivis pod staklenim zvonom i da nisi bas toliko neinformisan
cuj otkud poveznica komunista i snsd,pa nemoj biti veci katolik od pape,i oni se ponose sa tim,i ne kriju to...pa 99% potomaka udbasa i uglednijih komunista koji su imali neke privilegije i u onom sistemu su u snsd,socijalistickoj partiji i onom radojicicevo-radmanovicevom dps koji se fuzionisao u snsd..pa ko bastini 4.jul na kozari,tjentiste,sutjesku i drzi govore svake godine tamo,pa ne bastinim valjda ja

...neces stanare onih vila preko puta fabrike duvana,i ostale "odlikase" sigurno nigdje vidjet nego u snsd...pa znas li ti biografije radmanovica,gavranovica,ili najmladjeg predsjednika saveza komunista laktasa,mile dodika?
a u drugom dijelu se potpuno slazem s tobom,da bi im se roditelji,pravi komunisti,prevrtali u grobu da vide kako su nezasiti i koliko su izgubili mjeru

...ja sam dozivio malo i tog starog sistema,to su mahom bili posteni ljudi,i ako bi se ogrebali za neki rucak na potpis,vikend u neumu sa ljubavnicom ili max neku brvnaru na vlasicu,ali svi smo u principu bili skoro isti,sa neznatnim razlikama....ovo je prokleto,zato ce i zavrsiti ovako kako ce zavrsiti...drz se ti svojih ideala,i ne zalijezi za ove,nisu oni to nicim zasluzili...
naravno da je mozda i neki mizeran postotak takvih zalutao i u sds,ali to su izuzeci koji samo potvrdjuju pravilo....igraju i bane i matic u celziju,pa celzi nije srpski klub!