banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 09:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2833 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 142  Sledeća

Za koga ćete glasati na izborima u oktobru 2014.?
SNSD 14%  14%  [ 11 ]
SDS 29%  29%  [ 22 ]
PDP 5%  5%  [ 4 ]
DNS 3%  3%  [ 2 ]
SRS RS 0%  0%  [ 0 ]
SNS RS (Vučićevi) 4%  4%  [ 3 ]
SP RS 3%  3%  [ 2 ]
NDP - Dragan Čavić 9%  9%  [ 7 ]
Bojkotovaću izbore 33%  33%  [ 25 ]
Ukupno glasova : 76
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Sep 2014, 10:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Nista juce nije ispusteno u laktasima, ali bas nista.
Izbori se lome kod nas, u Banjoj Luci i to je svima jasno. Semberija, sarajevski dio, Hercegovina sve su to nasa uporista i tu cemo dobiti vecinu. Ako u Banjoj Luci uspijemo osvojiti, ako ne veci, onda bar priblizan dio glasova kao SNSD-e, rezultat je jasan, pobjeda je nasa, a sve ka tome mirise. Banja Luka se budi i to niko ne moze osporiti. I dalje postoje zaludjenici lika i djela dragog nam vodje, ali taj broj je daleko manji nego ranije.
Cak sam misljenja da ce SDS ostvariti dobar rezultat u Prijedoru, a i to je veoma vazno. Narod je ozlojedjen, poturaju mu se price da su svi isti i zbog toga ne zele izaci na izbore, a to najvise odgovara vladajucima. Zato, izadjite, glasajte za promjene, da pokusamo popraviti stanje koje je haoticno, a ako nastavimo pljackati, rusicemo SDS, ja prvi.
Krol, Bosic ne zeli sebe isticati u prvi plan i to je sustina. Po meni tako treba da radi predsjednik stranke. Podijeli zaduzenja, oni neka rade i podnose tebi izvjestaje, a onda ti daj ocjenu da l' dobro rade ili ne. Tako se sad radi u SDS-u, tako ce se i raditi, i znam da ce nakon izbora neki koji sad imaju funkciju u stranci biti odstranjeni.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 10:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ispustena je prilika da pokazete da ste drugaciji, da cijenite druge i da hocete da radite. Cak iako za uzimanje Laktasa nije bio potreban neki poseban trud.

A jutros si pokazao sa uvezanim crijevima kakvo bahato i samozadovoljno misljenje imate o onima koji ne glasaju za vas.

Pametan bi nesto naucio iz ovog i mozda nesto promjenio dok ima vremena.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 10:23 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
moj glas ide Pndurevicki i nikom vise......

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 10:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Ne bih ulazio u neku raspravu...ovi dobri,ovi losi...ali kad procitam da je u vrijeme sds bilo manje afera...dize mi se ovo malo kose na glavi...tada je krao ko je stigao,sad bar kradu probrani(sto znaci da se tezi ka zapadnim standardima...kad budete mislili da se ne krade,tad ce krasti puno vise,ali puno manje ljudi)

Ukratko,od dva zla,mislim da je manje ono... da NE BUDE PROMJENA ( ovakve kakve nam se nude..i ko nam ih nudi) ...tako da se nadam pobjedi pozicije (to je moj stav,pokusavajuci biti objektivan,gdje sam svjestan da su promjene potrebne,da ljudima treba dati sansu,da je ekonomska situacija ocajna,itd itd...ali kad pogledam ko bi dosao,jednostavno ne mogu preci preko SDS-a ,jer kad pogledam period od 20+ godina,mislim da su oni vise sranja napravili svima nama ,nego Mile ..i to je to)

Sta ce biti,bice,koja god opcija da bila...narod ce trpiti, ispastati i ebati mater politicarima...

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 10:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Cek, malo. U ovoj drzavi sve poslove obavljaju firme iz Laktasa. Za njih ne postoje tenderi, uslovi koje treba da ispune i sta jos ne. Par firmi koji ce uvijek imati posla jer su u vezi sa glavnim. Svaki radnik ce glasati za njih, jer im je tim osiguran posao. Oni znaju da ako Dodik padne, pada i njihov gazda, pa u tom slucaju obracaju paznju samo na sebe, na svoje prezivljavanje, i to u potpunosti razumijem. Dalje, svaki taj radnik ima porodicu koju izdrzava ta plata, prijatelje koje ce ubijediti i to je to. Plus, Dodik je iz tog mjesta, vjerovatno je dao nesto Laktasima, okolnim selima i narod u njemu vidi sigurnost. S druge strane, Trn koje je najvece naselje nema kanalizaciju, ulicice se uske, neprohodne i nista nije uradjeno. Znam nekoliko ljudi kojim voda nije usla u kuce, ali posto su u SNSD-u, dobili su vaucere. Dobro, sad cete reci, takvih ima i u SDS-u i vjerujem da ima, ali ovdje je u pitanje jedan sistem koji je povezan i koji vodi ka glavnom stabu. Taj sistem je tesko, gotovo nemoguce bilo razbiti u ovom trenutku.
Wizy, ko je sad u stranci od tih koji su krali u vrijeme vladavine SDS-a? Je l' krao Ognjen, Aleksandra, Bosic, Sesic, Ceko? Tih ljudi koji su bili problematicni vise nema, ili ima mali broj. Ti si srecan sto je Skrbic unistio zdravstvo, sto je Dodik dao sinu milione, sto je Spiric uzeo ihahhaj i tako redom.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 10:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vidi se da nemate blage veze o Laktasima. Niste se potrudili. Zasto? Neozbiljni ste? Lijeni? Samodopadni?

Mrzi vas ustati u 6 ujutro i sacekati te radnike pred firmama?

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 29 Sep 2014, 10:37, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 10:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

De objasni sta je trebalo da uradimo kako bismo dobili Laktase. Mi nemamo satore sa mesom, salatama, pitama. Ne dovodimo pjevace da uveseljavaju narod. Mada, ako nekog moze kupiti jedan rucak, onda i treba da budemo u kanalu.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 10:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Raskoljnikov, zar se ti nisu uclanio u stranku prije 3-4 mjeseca? Ili je to bio neko drugi s foruma...

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 10:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Da, jesam.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 10:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Raskoljnikov je napisao:
De objasni sta je trebalo da uradimo kako bismo dobili Laktase. Mi nemamo satore sa mesom, salatama, pitama. Ne dovodimo pjevace da uveseljavaju narod. Mada, ako nekog moze kupiti jedan rucak, onda i treba da budemo u kanalu.

I nemate inovativnost. Ni za glupu kampanju, a kamoli za rjesavanje ekonomskih i drugih drustvenih problema.

Osim ako inovativnost nje sazivanje vanredne press konferencije radi Cane?

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 10:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ajd zanemarim to sto SDSa krivim vise od SNSD-a za sva sranja koja se desavaju danas i koja ce se desavati sutra..na to sve,vise mi se svidja Milin stav prema vanjskoj politici,jesmo *urac od drzave,al bar imamo neki stav,ne pusimo zapadnu *itu sa odusevljenjem i ljubavlju...da dodje ova garnitura SDS...po meni ,imali bi novog Vucica,stim da bi jos vise i jos jace pusio *itu ZAPADU...nemojte zaboraviti da je SNS dobio izbore iskljucivo zbog kritike Tadicu da pusi *itu zapadu i zbog Kosova... sta je Vucic uradio na tom pitanju,dopustio da mu se i svrsava po faci...da ovi nasi iz SDSa dodju,mislim da bi poceli i gutati :)

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 10:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Odavno nije bilo posta u kojem se vise puta pominje pusenje

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 10:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I kaze Felicia ne valja :D

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 11:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
The_new_Statesman je napisao:
Vidi se da nemate blage veze o Laktasima. Niste se potrudili. Zasto? Neozbiljni ste? Lijeni? Samodopadni?

Mrzi vas ustati u 6 ujutro i sacekati te radnike pred firmama?

spijo je napisao:
sav teret promjena ipak je na Banja Luci.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 11:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jedina dobra stvar kod ovih izbora jeste da ljudi imaju o cemu citati i pisati...nikad nije dosadno :)

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 11:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

BL ce glasati za promjene bez promjene vlasti. Banjaluku su juce izgubili.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 11:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Kakva vanjska politika, kakav Milin stav. Sulejman Tihic je rekao da Republiku Srpsku niko ne moze ukinuti bez volje gradjana iste. Kakav je to jasan stav Dodika? Pa on je potpuno nebitan u okvirima svjetske politike. Ne samo on vec svi politicari. Evropu ne zanima stanje kod nas, bar sad. Ako je odjebavanje to sto kaze da nam ne treba kredit MMF-a, a zatim nakon par mjeseci zatrazi isti, onda ok. Slikao se sa Putinom, pa sta sad. Rusija ce nas finansirati- oce da ne kazem sta. Svadja se sa onim Turcinom jer tako dobija poene, a dobro zna da su to sve corci. Dodikova vanjska politika je nula i nista nam nece donijeti. Uostalom, kako je Dodik dosao na vlast,tj. Ko ga je doveo? Pa stranci. Problem je taj sto se u prvi plan stavlja neka odbrana Srpske, a poturaju se problemi.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 11:21 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Bosic da nije iz Brckog nikad nebi bio predsjednik stranke. A toj stranci treba neko koga ce narod prepoznati kao vodju jer narod trazi vodju. Bosic to nije niti ce biti. Ognjen je vec druga prica. Ali on je BL opcija a to i sds nisu u ljubavi. Laktasi su se nudili, to se moralo uzeti jer se Budo pisao po ljudima ali nije. I sad se trazi krivica u preduyecima kurcu palcu. A krivac za poraz je sds i njihov kandidat i niko drugi.
Ta preduzeca su prezivjela i onu sds pdp vladu i mnoge druge,jer su oni uvijek uz vlast.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 12:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Ја факат не вјерујем да ће опозиција икад добити Лакташе, бар док је вођа активан на политичкој сцени. Баба и деда ми живе тамо, јуче сам баш био код њих па су биле неке комшије и наравно тема избори. Ти људи су јако фанатични кад је Леми у питању, доживљавају га као неко божанство. И све ми је то чудно јер живе у улици која је 2 километра од центра и није асфалтирана док су око Лакташа асфалтирани путеви који воде до једне куће.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 14:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Raskoljnikov je napisao:
Wizy, ko je sad u stranci od tih koji su krali u vrijeme vladavine SDS-a? Je l' krao Ognjen, Aleksandra, Bosic, Sesic, Ceko? Tih ljudi koji su bili problematicni vise nema, ili ima mali broj.

Како вас све џебе Добој, то је нешто невиђено. 8) Али шта ћеш, муслЕмански гласови не смрде... :evil3:

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2833 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 142  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]