banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 19:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Sep 2014, 15:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Put do propasti moze biti poplocan dobrim namjerama.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2014, 15:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
The_new_Statesman je napisao:
Put do propasti moze biti poplocan dobrim namjerama.

Već se možda počinjem i ponavljati,ali ja zaista mislim da za milion ljudi,na ovolikom prostoru od trebinja do novog grada,sa ovakvim lijevčem,posavinom,semberijom,šumama,elektroprivredom,rudnim bogatstvom,ne treba nikakva velika pamet,da budemo pristojan entitet....samo dobronamjernost!!....da se ne bude prokleto,daj meni,meni,meni i samo meni :( :( ....naravno,neću reć "mala švajcarska",jer bankari to neće dozvoliti nikad...ali u zadatim uslovima,može svako fino da živi ovdje...

eeeej,milion,pa to je osrednji grad u evropi :( :( :( ...a u trebinje kad krenem,vozim 6 sati!

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2014, 15:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dobronamjerna je mozda i ova mala Budina, ali veze sa zivotom nema.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2014, 15:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ne znam stvarno o kome je riječ,niti volim diskvalifikovati curu napamet bez ukazane šanse. A,kad je u pitanju Budo Stanković (ako je o njemu riječ uopšte),onda o njemu imam jako loše mišljenje,i on je oličenje svega što treba da se promjeni ovdje.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2014, 15:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
А ивер не пада далеко од кладе.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2014, 15:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Budimir Balaban. A prezentacijski tekst govori i suvise.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2014, 15:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Schlager je napisao:
SDS je sada možda zaslužio šansu,zato što se potpuno reformisao i izbacio u rukovodstvo sasvim nove ljude. Ali,ako iznevjeri to povjerenje,treba omladina 2018 odjebat i Bosića i Tadića i Dodika,dok se ne iskristališe dobronamjerna vlast. Ne treba čak ni pametna,samo dobronamjerna.

Извино, овааааај, а о чему ти то?

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2014, 15:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
По мени се СДС реформисао у погрешном правцу. И то потпуно погрешном.

Приде, не личе ми Босић, Тадић, Мићић, онај ратни градоначелник Требиња на нове људе.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2014, 14:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
Predsjednik PDP-a Mladen Ivanić i potpredsjednik SDS-a Ognjen Tadić pozvali su građane Republike Srpske da sutra u Banjaluci prisustvuju prvom predizbornom skupu stranaka okupljenih u Savez za promjene.
Ivanić je rekao da će svojim dolaskom na ovaj skup građni pokazati da su za stvarne promjene u Srpskoj, te pozvao i članove stranaka u vladajućoj koaliciji, koji su nezadovoljni, da pristupe Savezu za promjene.
"Promjene su praktično počele i građani to osjećaju i ja ih pozivam da budu dio tog procesa", rekao je Ivanić na današnjoj konferenciji za novinare u Banjaluci.
Potpredsjednik SDS-a Ognjen Tadić poručio je biračima da tokom predizborne kampanje razumno, bez tenzija, procijene situaciju i odluče za koga će da glasaju.
"Molim sve političke subjekte, kao čovjek koji je kandidovan za predsjednika Srpske, da mi pomognu da, ukoliko budem bio i izabran, sa što manje problema, svađa, međusobnih sukobljavanja koja su nepotrebna jednom demokratskom društvu završimo ovaj demokratski proces kako bi nakon izbora okupio sve zdrave političke snage Srpske zainteresovane za promjene da zajedno sa njima i svim građanima Srpske stvorimo političke pretpostavke za formiranje nove vlade", rekao je Tadić.
On je dodao da bi trebalo da je u Srpskoj dostignut nivo političke kulture u kojoj građani mogu vidjeti političare koji se ne vrijeđaju, ne govore neistine i nisu ostrašćeni u političkom životu, već koji političkim pitanjima prilaze na konstruktivan i analitički način.
Predizborni skup Saveza za promjene počeće u 20.00 časova u Dvorani "Borik".

To je danas.
(Srna)

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2014, 15:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
I evo da ih popljujem prvog dana. Izasla lista kandidata za poslanike iz Dervente. Od zla oca i gore matere.

Baba neka ispred penzionera,
ispred omladine omladinka blago receno sumnjivog morala a slucajno cerkica bitne njuske iz stranke,
lik za koga se zna da na finjaka koketira sa SNSD-om,
pored njega redovni kandidat na svim izborima koji nikad nije nista napravio
i slag na kraju, lokalni privrednik koji na predstavljanju kaze da svi treba da budemo "jedn...jedank, jednaCi pred zakonom..."

Kukala vam majka. SNSD-u i ne treba kampanja, uzece ovo lagano

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2014, 15:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

imao sam ja jedan post o tome,nije ni u banjaluci bilo mnogo bolje,ali opravdanje tražim jer je to bilo prije izborne skupštine,koju smo imali u mejdanu prije dve nedjelje...

i ovdje od osam kandidata,čak četvoro je sa starčevice,koja nam je ubjedljivo najlošiji područni odbor :( :( ....pošto ja nikad nemam dlake na jeziku,a u prednosti sam jer nemam apsolutno nikakvu ličnu ambiciju,jasno sam rekao gdje treba,da je ovo velika sramota za stranku,da bazu ne jebe niko 2%...da time,što na listi nema malog mirka pilipovića sa petrićevca,(koji nam je učetverostručio broj članova gore!!!),ili profesora predraga vulina koji vodi najjači područni odbor,dr gordane lazić koja je najaktivnija ubjedljivo u aktivu žena-da se šalje jasna poruka da se trud i zalaganje ne isplate!!!

al eto,ubjediše me da zbog poplava nismo mogli sve ove procedure provest na vrijeme,da se ovo nikad više neće ponoviti,da ognjen sam sjedne i izabere čeku,milicu,milijanu,stevandića,vesnu........a ja...naravno,opet vjerujem,kao i uvijek :D

Doduše,kad sam vidio neke nove članove,preletače iz drugih stranaka,koji su zapjenili što ih nema nigdje,malo mi intimno bilo i drago što je Ogi ovo sam izabrao! 8)

Poslednji put menjao Schlager dana 12 Sep 2014, 15:35, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2014, 15:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kako si naivna Danice.

Kako ne shvataju da izborna lista nije mjesto da se neko ugura preko stele. Valjda se prvo treba izabrati kadar koji moze izgurati izbore a onda se trpajte posle, svakako cete biti isti k'o i ovi sad, strpam vam ga majci

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2014, 15:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

pa dobro,ne kažem ja da su ovo loši kandidati,naprotiv..zna Ognjen valjda koga je predložio....ali eto,po meni je trebalo ispoštovat,bazu,a naročito trud...osim pomenutih,možda čak ubaciti i nekoga od stare garde,bar neku od doktorica, Vesnu Ećim,Miićevićku ili nekoga za koga je narod čuo...Al eto,kažu "rodilo se,valja ga ljuljati"..Zato im želim svu sreću na Miholjdan,podržaću ih koliko god bude u mojoj moći,a stranci da se ubuduće drži zacrrtanog programa i baze.

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2014, 15:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

"A mene ako se sete...sete" :D

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2014, 15:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Da,hahaha

"A ako ne,to je ionako bila moja dužnost"!!! 8)

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2014, 18:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
А Ђура ће ти опростити што је те тукао...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2014, 20:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
in vivo

Slika
Slika
Slika

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2014, 20:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

PDP imao godisnji Sabor?

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2014, 20:38 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
puna dvorana......bogami bice guravo na izborima...nisu napunili dvoranu 20 godina

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2014, 20:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Slika

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]