banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 00:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2167 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 109  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Feb 2017, 17:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Upravo tako...isao je u 9ku ...a generacija '83

eh,ovo mi se već slaže :D

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2017, 17:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Schlager je napisao:

Je li zaista misliš da je Stevandićev prvi kontakt i jedina veza sa SDS bilo to prije par godina kad se zvanično učlanio kod nas,ili me onako malo :D ?

Обожавам да упростим ствари. Шта сам суштински погријешио? Не сумњам ја да је било контаката, преговора, јагњетине, али на крају се на ово свело.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2017, 17:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Griješiš...Iz nekog razloga,on je godinama bio čovjek od najvećeg Radovanovog povjerenja ovdje!!!!

....tabloidi,tipa Kurir, bi rekli da se zabavljao sa Sonjom....Teoretičari zavjere,da je Udbaš i da je jedini odavde imao otvorenu telefonsku liniju sa Jovicom Stanišićem čitav rat....

Mi marginalci smo mogli samo da mu se divimo na tim kontaktima tada i nagađamo....

I zato...ako je iz čista mira uradio ovo što je uradio...da bi umjesto oktavije ili felicie, vozio dva terenca....i "bolje društveno stajao"...nek se jebe i on i srpstvo......i dalje ću sebe lagati da je ucjenjen....lakše mi je tako :(

nadam se da će,bar zbog njegovih potomaka,vrijeme pred nama pokazati da je morao.....jer,izdaja..... dva terenca i pojavljivanje na režimskim medijima,nisu vrijedni sramote i ljage koju navlačiš na potomke :(

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2017, 17:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Онда да благо ревидирам своје ставове. Ови твоји и нису толико аветни, ипак је дуго био близак са странком, али је он још веће говно него што сам мислио, јер ипак није преко ноћи дошао у СДС.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2017, 17:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
Šlagzi, kad dođem u BL moramo otići na pivu da ti ispričam po nešto o Stanišiću, Simatoviću i ostatku ekipe iz Piano bara ;)

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2017, 17:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Važi drugar :D

tebe bih baš volio upoznati....pogotovo kad si napisao da si živio kraj Benešove zgrade...hiljadu tema ćemo imati...

samo nemoj o autima,ljubim te...alergičan sam...jedino gumu znam promjeniti :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2017, 17:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
A ja taman htio o autima 8) Bio je jedan ćelavac sa žutim Golfom II ;) Polako.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2017, 17:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Jedino u šta sam siguran je da nema forumaša operisanijeg od auta od mene :lol: :lol:

Kao da mi zub iščupa kad neko,kao odskora, hoće da mi dočara nekoga po tome koji auto vozi..... " pa kako ga ne znaš,to je onaj što crnu Micru vozi" :angry4: :angry4: :angry4:

Odmah moram na google da vidim koji q je Micra :angry4: :angry4: :angry4:

Poslednji put menjao Schlager dana 14 Feb 2017, 18:03, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2017, 18:03 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Schlager je napisao:
Važi drugar :D

tebe bih baš volio upoznati....pogotovo kad si napisao da si živio kraj Benešove zgrade...hiljadu tema ćemo imati...

samo nemoj o autima,ljubim te...alergičan sam...jedino gumu znam promjeniti :lol: :lol: :lol:

Ovdje cu se sam pozvati :lol: da se pojavim kad dodje vrijeme :D

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2017, 18:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ne može!!!

previše voliš reli,WRC,auta....

i tema bi,bez obzira na pivo, prebrzo skrenula sa SDS...bezbjedonosnih struktura...raje iz Nove Varoši....

Znači,ne može!!!!

Boring!

Idi sa Mirdzom negdje nasamo pa pričajte o Pariz-Dakar i Skandinavskim relijima,i ko šta vozi :angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2017, 18:13 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Schlager je napisao:
ne može!!!

previše voliš reli,WRC,auta....

i tema bi,bez obzira na pivo, prebrzo skrenula sa SDS...bezbjedonosnih struktura...raje iz Nove Varoši....

Znači,ne može!!!!

Boring!

Idi sa Mirdzom negdje nasamo pa pričajte o Pariz-Dakar i Skandinavskim relijima,i ko šta vozi :angry4: :angry4: :angry4:

Ma sredice tebe Bili , ja ti kazem...... :D

te bezbjedonosne strukture me intersuju :D stos taki :(

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2017, 11:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Ma kakav ucjenjen, pusti te price. Da je ucjenjen, ne bi dobio mogucnost da sad on zaposljava ljude, koji su u njegovoj nazovi stranci, vec bi bio samo puki podrzavaoc vladajucih.
Dalje, on i jos neki otpadnici iz SDS-a su jos u vrijeme dok niko nije ni sanjao da ce izaci iz stranke, radili su protiv stranke, bili u prijateljskim odnosima sa nekim clanovima DNS-a, kovali neke planove za buducnost i tako redom. Pusti takvog politicara, koji je u javnosti, pred tv-om pljuvao po Dodiku, a na slavama kod nekih obicnih ljudi na kojim je bio gost velicao istog, a svoju stranku pljuvao kao nikog. I ja sam vjerovao u njega, mislio da je neko ko zaista vrijedi, a ono...
Ipak, sa druge strane u Talica vjerujem da nece preci na drugu stranu, vec ce ostati dosljedan sebi i politici koju je dosad vodio.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2017, 17:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Неће у Снсд човјек прећи.
Вршен је притисак на њега од стране Бореновића и Црнадка, Црнадак је ујак/стриц/ тетак малом Драшку, и драле™ се гура да буде главни за Бања Луку.
ПДП, док је Талић био главни за БЛ је добио генерално мање новца, него што је добио један кандидат снсд-а за локалне изборе, и сад му као спочитавају због лоших резултата. Ето распали Драшко све са Весном Врљановић. ће као освојити више гласова за 1 или 3 године. Хоће у Ламиницма на збору...

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2017, 23:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Hoće u Taliji na izboru...

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2017, 01:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Ето распали Драшко све са Весном Врљановић. ће као освојити више гласова за 1 или 3 године. Хоће у Ламиницма на збору...

Potcjenjujes VV

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2017, 18:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Nije politicka nada, ali...

Jedna nasa lokalna djevojka koja je sa familijom odselila u Austriju se danas udala za Johana Gudenusa, potomka iz plemicke porodice Gudenus iz Beca, zestoki burzuji stotinama godina, old money. Johan je visoko pozicioniran u FPO (drugoj najvecoj partiji u Austriji) i jedan je od najperspektivnijih mladih politicara.

Svadba u Banja Luci, joj. :D Mile i Snijeza u prvom redu, okolo prevodioci posto je svadba multikulturalna... 8)

Lijepo, treba jacati veze a ova djevojka izgleda bas privrzena otadzbini.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2017, 18:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
jel vise ne pisemo imena? internet policija zategla uzde?

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2017, 18:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Бечка ..чка.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2017, 18:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
BeckaSkola je napisao:
Nije politicka nada, ali...

Jedna nasa lokalna djevojka koja je sa familijom odselila u Austriju se danas udala za Johana Gudenusa, potomka iz plemicke porodice Gudenus iz Beca, zestoki burzuji stotinama godina, old money. Johan je visoko pozicioniran u FPO (drugoj najvecoj partiji u Austriji) i jedan je od najperspektivnijih mladih politicara.

Svadba u Banja Luci, joj. :D Mile i Snijeza u prvom redu, okolo prevodioci posto je svadba multikulturalna... 8)

Lijepo, treba jacati veze a ova djevojka izgleda bas privrzena otadzbini.

aahahhahahahahhaah, pa evo ih na RTRS dnevniku, boktejebo :lol: :lol: :lol: kakav dogadjaj, ko da je ovaj princ Carls a ona princeza Dajana :lol: :lol: :lol:
a jesmo otisli u kurac, jebem te drzavo :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2017, 19:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Opet ja prije dnevnika i novinara. 8)

Ma nije tajna, pa pisao sam vec. Tijana Tajcic.

Glavni covjek Gudenusove partije i glavni zagovornik "Turci vani" politike, bio vise puta u Banja Luci, vodio ga Mile u obilazak:
Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2167 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 109  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]