banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 00:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2167 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 109  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Feb 2017, 20:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Pa dobro...nije isto kritikovati Gavrana ili Radojičića...neko bi rekao,ne ja :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2017, 20:40 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Čiča iz Rogače je napisao:
Pa dobro...nije isto kritikovati Gavrana ili Radojičića...neko bi rekao,ne ja :lol:

Ovo je najblize istini...

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2017, 20:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Можете га правдати колико хоћете, могуће да је добар момак, као што кажете, али прелазак у редове власти (или подршка, шта већ), а након година и година критиковања исте, га ставља у исти кош са Стевандићем.

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2017, 21:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Ako ćemo iskreno ovim potezom izgubili su svi.Izgubio je sam Talić jer će se kao političar izgubiti u sivilu Dodikovih podguznih muva (bez obzira što se Radojičić navodi kao lajt motiv)...izgbit će i PDP jer je forsirajući tatine sinove izgubio mladog i perspektivnog političara.Kao stranka narušili su i ono malo političkog kredibiliteta kojeg su imali ,neka im je sa srećom sa vunder kindima.

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2017, 21:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Тако некако и ја размишљам. Ред би му био, кад већ иде, да поштено испљује ПДП, Бореновића, трговца аутодијеловима итд.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2017, 15:04 
Bič božji
Bič božji

http://www.atvbl.com/zoran-talic-napust ... o-razloge/

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2017, 15:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ала га је одужио. Једва сам изгурао.

Ево хајлајт.

Citiraj:
Kada je izborna lista u Banjaluci napravljena kao rezultat široke partijske rasprave gradske organizacije PDP-a, a ne kao rezultat do tada ustaljene prakse putem direktive partijskog vrha PDP-a, u tim strukturama je donesena odluka da na izborima 2016. u Banjaluci bojkotuju vlastitu partiju.

Драшко је резултат широке партијске расправе градске организације ПДП-а, на чијем си лично челу?

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2017, 15:33 
Bič božji
Bič božji

Drasko nije problem, problem je bio Dronjak...

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2017, 15:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
znači na jednoj strani Borenović, Crnadak i ekipa a na drugoj Dronjak, Draško... stvarno, razlika je očita...ali ne u kvalitetu

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2017, 16:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
pošto misli da je nepravedno marginalizovan u PDP,da zaslužuje više....a,istovremeno,ubjedljivo najviše je od svih lajao po SNSD ......jedino logično je da će preći u neku drugu opozicionu stranku...ili nezavisno djelovati opoziciono....

al nešto mi iskustvo govori,da će se to desiti...al zamalo :(

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2017, 16:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Da do kraja pojasnim stav....skoro da sam uvjeren da će nekom potresnom pričom početi podržavati vlast....kao Stevandić.....

Ako se to ne desi,izviniću se Zoranu ovdje javno....

S tim,što će po meni biti gori od Stevandića.....

Ne bih pretjerano pojašnjavao...znaju svi da sam mekan.....i svakome tražim opravdanje....Za Nešu se plašim da je ucjenjen...opasno,ucjenjen!!

Zbog nekih ratnih epizoda,uglavnom izmišljenih....

Bar ono što ja znam,i koliko ga ja znam...ne bi radio ovo što radi bez te ucjene :( :(

Za ovog Zorana,ni ja ovako mekan,neću u sebi moći naći nikakvo opravdanje,ako krene podržavati vlast :(

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2017, 16:47 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
@Schlager: A jos kad cujes da mu je supruga iz Kotor-Varosa, inace moja prva komsinica. :D

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2017, 16:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Zoranova? :D

Koje je godiše momak 79 ili 89?

Vidim da neko na forumu napisa da je generacija 9 iz gimnazije...al za 27 godina mi izgleda prestar,a za 37 premlad :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2017, 16:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Ne bih pretjerano pojašnjavao...znaju svi da sam mekan.....i svakome tražim opravdanje....Za Nešu se plašim da je ucjenjen...opasno,ucjenjen!!

Zbog nekih ratnih epizoda,uglavnom izmišljenih....

Bar ono što ja znam,i koliko ga ja znam...ne bi radio ovo što radi bez te ucjene :( :(

Нешу?

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2017, 16:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Da...Stevandić.... :( :(

Bio je Srbin,u vremenu dok sam ja to samo deklarativno bio....znao je šta nam se sprema....Išao je i slao naše momke na obuku u Golubić,kod Knina....i na Frušku Goru,sa Arkanom,Zvekijem,Legijom.....u vrijeme dok sam ja kao Vultures bio pobratim sa Hordama Zla,i spavali oni kod mene kući,i ja kod njih u SA :(

Zato mislim da jedan takav čovjek ne bi mogao postati ovo što je postao bez nekih ucjena...fotografija...lažnih svjedočenja...i ostalih sranja :( :( :(

Poslednji put menjao Schlager dana 14 Feb 2017, 16:57, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2017, 16:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Schlager je napisao:

Vidim da neko na forumu napisa da je generacija 9 iz gimnazije...al za 27 godina mi izgleda prestar,a za 37 premlad :lol: :lol:

Prije ce biti da je odjeljenje 9...

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2017, 17:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:

Bio je Srbin,dok sam ja to samo deklarativno bio....Išao i slao naše momke na obuku u Golubić,kod Knina....i na Frušku Goru,sa Arkanom,Zvekijem,Legijom.....u vrijeme dok sam ja kao Vultures bio pobratim sa Hordama Zla,i spavali oni kod mene kući,i ja kod njih u SA :(

Zato mislim da jedan takav čovjek ne bi mogao postati ovo što je postao bez nekih ucjena...fotografija...lažnih svjedočenja...i ostalih sranja :( :( :(

Немам појма за те активности, али ево како ја гледам на ствари.
Члан Гугове патуљасте странке, перспектива ни одборничко мјесто. Ови твоји долазе један дан и кажу:
"Хајде ти и твојих пар приступите колективно СДС-у, заузврат ћеш добити све."
И тако и би, приступи и доби све.
Након пар година нож у леђа.
Политичка и морална издркотина без преседана. Поредити било кога другог са њим није могуће. Или тражити икакво рационално објашњење за то што је урадио.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2017, 17:02 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
Schlager je napisao:

Zena mu je '80. godiste, tako da vjerujem da je i on tu negdje, tako da ce prije biti da je '79.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2017, 17:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Владимир je napisao:
Schlager je napisao:

Bio je Srbin,dok sam ja to samo deklarativno bio....Išao i slao naše momke na obuku u Golubić,kod Knina....i na Frušku Goru,sa Arkanom,Zvekijem,Legijom.....u vrijeme dok sam ja kao Vultures bio pobratim sa Hordama Zla,i spavali oni kod mene kući,i ja kod njih u SA :(

Немам појма за те активности, али ево како ја гледам на ствари.
Члан Гугове патуљасте странке, перспектива ни одборничко мјесто. Ови твоји долазе један дан и кажу:
"Хајде ти и твојих пар приступите колективно СДС-у, заузврат ћеш добити све."
И тако и би, приступи и доби све.
Након пар година нож у леђа.
Политичка и морална издркотина без преседана. Поредити било кога другог са њим није могуће. Или тражити икакво рационално објашњење за то што је урадио.

Je li zaista misliš da je Stevandićev prvi kontakt i jedina veza sa SDS bilo to prije par godina kad se zvanično učlanio kod nas,ili me onako malo :D ?

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2017, 17:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Sargas je napisao:
Schlager je napisao:

Vidim da neko na forumu napisa da je generacija 9 iz gimnazije...al za 27 godina mi izgleda prestar,a za 37 premlad

Prije ce biti da je odjeljenje 9...

Upravo tako...isao je u 9ku ...a generacija '83

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2167 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 109  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]