banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 16:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Sep 2014, 19:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Mozda je to samo do mene, ali mi nabijedjeni alfa muzjaci tipa zeljka keruma i njegove unaprijedjene verzije dodika nikako nisu privlacne, i to je predstavnik nekog naroda. :roll:
Ako to narodu ulijeva neku sigurnost neka ih onda mene ko jebe.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2014, 20:22 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
BeckaSkola je napisao:
Realno nemamo dobru zensku u visokoj politici. :D .

Ne znam koliko je pozicija pomoćnika ministra političko, a koliko tehničko pitanje al' meni je pomoćnica ministra finansija Radmila Mihić vrh riba. Plus je pametna. Gledao sam je prije par godina na tv-u, gostovala u nekoj emisiji i mogu samo reći da ništa pametnije nisam čuo nikada iz usta nijednog našeg političara. Da se kandiduje sad bi glasao za nju, nebitno koja stranka.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2014, 20:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
BeckaSkola je napisao:
Bolje nece biti, ali bar ja ove izbore vidim kao eliminaciju seljacke politike, e pitanje je jesmo li dorasli tome, da odjebemo vasare, pjevaljke, jagnjetinu pod satorom za glasove i sl? To je lobiranje, svugdje se radi, ali jesmo li malo evoluirali da to ipak radimo na drugacije nacine..
Ma ukratko, volio bi nekoga kao sto je Ivo Josipovic u HR. Gospodin covjek, vidis i na licu, i po ponasanju i cim otvori usta. Ajde nek ti on opsuje nesto.. ajde nek ti on prekida voditelja u pola recenice i drcno mu se ceri u lice.. tesko. Ali ti je tip koji malo gura na mekusca, politicara zapadnog kova, a uloga predsjednika RS je ono generalno neko crvrstog karaktera. Pitanje je kako narod na to gleda...

Lik je ladno sazvao vanrednu konferenciju za novinare radi Cane, ova ovamo se slika sa Cecom... Ulazi se pod satore... E to je taj Milin domaci teren na kome ce Bosic eventualno dobiti poziciju premijera na godinu do godinu i po, a Tadic... Pa cuj, advokatura i nije tako los posao...

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 08 Sep 2014, 20:57, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2014, 20:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
_зока je napisao:
BeckaSkola je napisao:
Realno nemamo dobru zensku u visokoj politici. :D .

Ne znam koliko je pozicija pomoćnika ministra političko, a koliko tehničko pitanje al' meni je pomoćnica ministra finansija Radmila Mihić vrh riba. Plus je pametna. Gledao sam je prije par godina na tv-u, gostovala u nekoj emisiji i mogu samo reći da ništa pametnije nisam čuo nikada iz usta nijednog našeg političara. Da se kandiduje sad bi glasao za nju, nebitno koja stranka.

Uh....

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2014, 20:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Cuti ba, ovo je izjava decenije. Zoka nije nekoj zenskoj nasao mane (za sada). Ovo treba proslaviti :-)

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2014, 20:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
Nisam nista rekla. Oteo mi se uzdah.. rijeci nema.
:lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2014, 21:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bome cu ga voditi na sladoled!

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2014, 21:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dobro kazes, vasari, podvikivanje, podvriskivanje i "ima li ko jaci" je Dodikov teren. :D Tu SDS nema sta da trazi i svaki ulazak na taj teren znaci da ce im Dodik isprasiti guzove.

Ono sto hocu reci je zasto ne pokusati sa drugom metodom.. necim mrvicu kulturnijim? Ili se bas toliko boje da ce na taj nacin puci?
Kakva bolan cana, koga briga kome je cana pjevala pod satorom? (btw, zena se oglasila, rekla pjevala za snsd i cijenjenog predsjednika dodika, dalje sds ispusio)
Zar je moguce da imamo preko 50% ljudi kojima je bitno kome je cana pjevala pod satorom.. ja zelim da vjerujem da nemamo.

Nisam ocekivao od Ogija spustanje na te nivoe. Ili mozda ja o njemu imam samo prenapuhano misljenje?

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2014, 21:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pazi sad.
Uprosteno gledano, jedni i drugi imaju uglavnom stalni tabor glasaca. I to je tako. Ali obe stranke sa tim stalnim taborima se jedva doticu cifre od 50% od ukupnog broja glasaca. Znaci da odlucuje onaj treci tabor. Obicna svetinja koju nekad ponese prica (kao u Milinom slucaju pre 8-9 godina) ili ih ne ponese pa ostanu kod kuce (kao u slucaju g. Stevandica pre 2 god)

Kakve su sanse da ce uz Canu, sator i estradu SDS ubijediti ovu trecu grupu da su oni novi, svjezi i sto je najbitnije - drugaciji???

Hebo te patak - press zbog Cane! Vanredni!

P.S. Boske ne moze da izgubi. Osim u slucaju da ih SNSD ponovo demolira, ali to nije moguce.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2014, 17:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
BeckaSkola je napisao:

Nisam ocekivao od Ogija spustanje na te nivoe. Ili mozda ja o njemu imam samo prenapuhano misljenje?

Тадић ме изненађује, негативно. Међутим, јасно је да је он "заробљеник" Босића и околине под геслом "с ким си, такав си".
Штета. Имао је солидну биографију и перспективу.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2014, 00:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Ми смо сељачка нација и код нас то пролази. Увијек ми падне на памет један лик кад смо коментарисали билборде Дидако Шопа које изгледају као да је неко дијете цртало у пејнту.. каже... Да тај из Дидака узме и стави неку фенси рекламу његове сталне муштерије би било срамота ући у ту радњу..
Тако је и са изборима. Не можеш ти нудити културу народу који те гледа као слабијег ако си културан.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2014, 01:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Onda i zasluzujemo sve ovo sto nam se desava. Kultura se kao i demokratija stice, uci, sazrijeva, ne moze to preko noci.

Od Dodika nista ni ne ocekujem, kad je susta suprotnost, ali od tog famoznog Ogija sam ocekivao vise.

Primjer koliko toliko kulturnog politicara sa manirima u RS bi mi bio Radojcic. Ali nepar puta sam cuo da je on po mnogim ljudima mlakonja, slabic eto sta narod kaze jbt...

Ma gamad smo mi nevidjena i sve ovo zasluzujemo, ko nas jebe.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2014, 01:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

BeckaSkola je napisao:
Onda i zasluzujemo sve ovo sto nam se desava. Kultura se kao i demokratija stice, uci, sazrijeva, ne moze to preko noci.

Od Dodika nista ni ne ocekujem, kad je susta suprotnost, ali od tog famoznog Ogija sam ocekivao vise.

Primjer koliko toliko kulturnog politicara sa manirima u RS bi mi bio Radojcic. Ali nepar puta sam cuo da je on po mnogim ljudima mlakonja, slabic eto sta narod kaze jbt...

Ma gamad smo mi nevidjena i sve ovo zasluzujemo, ko nas jebe.

https://www.youtube.com/watch?v=yjoDntrraI0

Занимљив монолог књаза Милоша у серији "Вук Караџић". :)

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2014, 01:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dobro prostudirano. ;)

Silvio nisi se izjasnio za koga ces glasati? :D

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2014, 07:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Sinoc zemlja gori kod mene u Stanarima, SDS proslavlja opstinu ili sta vec, kontam samo cemu slave, SNSD ce sigurno pobijediti.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2014, 21:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
Na ATV-u gosti Bosic, Tadic i Ivanic.

Odgled'o sad 5-6 minuta... Kaze Bosic u opstinama u kojima je SDS na vlasti nema nepotizma, posto su oni donijeli stranacku odluku...

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2014, 21:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Смијем се... грохотом... се смијем. :lol: :lol: :lol:

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2014, 00:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

BeckaSkola je napisao:

Silvio nisi se izjasnio za koga ces glasati? :D

Партијски не подржавам никога, нити планирам.

За председника, подржавам Лемија. Не зато што сам одушевљен њиме, већ зато што мислим да ово није тренутак да Тадић преузме председничку функцију из простог разлога што није време зајебанције и експеримената. Ово је време великих ломова широм света и за РС је најбоље да Миле у овом тренутку сада остане где јесте. Долазак Тадића би био нека врста "Вучић ефекта" у РС. Значи, ништа добро.

Иначе, гледао сам Додика на Ћирилици и после дужег времена имао је један врло добар тв наступ. Донекле сам позитивно и изненађен.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2014, 09:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Silvio Dante je napisao:
Иначе, гледао сам Додика на Ћирилици и после дужег времена имао је један врло добар тв наступ. Донекле сам позитивно и изненађен.

Да, скоро 2 сата. За неповјеровати. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2014, 09:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ima li snimak?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]