banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 20:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7026 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 352  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Okt 2012, 15:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Сви су они без Додика го кура*.

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2012, 15:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Jedna za Vožda 8)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qwh7k2RIzZw[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2012, 15:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
WinstonWolfe je napisao:
Сви су они без Додика го кура*.

Slažem se ali samo dok je dotični na vlasti.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2012, 19:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ne stigoh danas procitat novine,ali bolje da nisam ni sad :D

Citam u danasnjem Blicu da odgovorne institucije cine napore da u obaveznu skolsku lektiru uvrste "bestseler" Milana Ljepojevica "Milorad Dodik,cuvar Srpske" 8) ...inace,knjigu koja predstavlja RS na regionalnim sajmovima knjiga....

Automatski mi se vratio flash iz osnovne skole kad me uciteljica prozove da odgovaram na pitanje o nestaslucima malog Jože....ja ispricam sve,kako je kao mali bio nestasan,pa jednom ukrao korito i koristio ga umjesto sanki...uciteljica me pohvali,ali kaze "ipak ti ne mogu dati 5,evo ti cetvorka jer si zaboravio rec kako ga je mama Marija istukla zbog tog nestasluka".... 8)

majkemi,ja mislim da se i Mile stidi ovih koji mu se na svakakav nacin pokusavaju uslihtat...

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2012, 19:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Kako zalosno :lol:

Dovoljno je pogledati koje osobe brinu o obrazovanju (Banjac i njemu slicni) pa da ti sve bude jasno.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2012, 19:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Schlager je napisao:
Automatski mi se vratio flash iz osnovne skole kad me uciteljica prozove da odgovaram na pitanje o nestaslucima malog Jože....ja ispricam sve,kako je kao mali bio nestasan,pa jednom ukrao korito i koristio ga umjesto sanki...uciteljica me pohvali,ali kaze "ipak ti ne mogu dati 5,evo ti cetvorka jer si zaboravio rec kako ga je mama Marija istukla zbog tog nestasluka"....

Jeste, živa istina, a sjećaš se onog nestašluka kada su roditelji malog Jože negdje otišli, a on sa braćom i sestrama ostao sam kući, pa su mnogo ogladnili, a mali joža je i tada bio nenadjebiv i djelovao tako što je skinuo sa tavana glavušu i stavio je da se kuha, te nahranio braću i sestre... :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2012, 19:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
U gdje se tog sjeti...

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2012, 19:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

:D :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2012, 19:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
The_new_Statesman je napisao:
U gdje se tog sjeti...

Opaaaa. Znaci ni ti vise ne brojis sitno kad duvas svijece na torti :D

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2012, 20:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sjetio bi se još svašta, ali se bojim da od Zoke ne popušim ban zbog ismijavanja Jožinog lika i djela :)

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2012, 20:04 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Jbt, ove zgode i nezgode Josipove se učile i kod gastarbajtera širom svijeta izgleda....Ne vidim kako bi OFM drugačije znao za njih.... :?

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2012, 20:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2012, 20:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nego da se vratimo temi...

Ne znam ko stoji iza ocigledno dobre sinhronizacije izmedju SDS-a i SNSD-a, ali su prosle sedmice nevidjeno razjebali SDA i SDP.
Ne ulazim ni u motive, svrhu ili slicno...

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2012, 20:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zoka znaš li da znam sve partizanske pjesme napamet?
Naime, na odsluženju JNA svi smo imali torbicu koju smo nosili preko ramena, nači ona uniforma od čohe, obavezno tole dva broja kraće (ko vehabije), na nogama cipele, a na ramenu torbica (ako možeš zamisliti tu sliku), e u toj torbici je bila sveska i olovka u koju smo zapisivali te pjesmice tipa "drug je, drug je Lola desna ruka Titi, zato , zato su ga ubili fašisti...". Te pjesmice smo morali naučiti napamet i uvijek ih pjevati kada ulazimo u kasarnu, kada se vraćamo sa obuke, stupamo sa zemljanog na betonirani ili asfaltirani dio kasarne, odnosno vikendom prilikom izvođenja strojevih vježbi :lol:
Žao mi što tada nije bilo ko danas medija za snimanje, da se ovjekovječi ta debilana, ali fkt smo izgledali ko debili, pogotovo kada neki stažo diktira te pjesmice dok ostali debilnog izgleda zapisuju, a onda neko u po frke digne ruku jer nije razumio ili uhvatio šta ovaj diktira, pa se stažo dere "DO TITOVA DVORA..."... Čega?... "DVORA" :lol:
Četvrta vojna sila :lol:

To je ovakva torbica, sigurno ste je vidjjeli i pitali se za šta je služila vojniku, e pa za sveskicu u kojoj je zapisivao partizanske pjesmice.

Slika

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2012, 20:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

E pa nije joj to namjena, al dobro :-)

Pjesadija?

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2012, 21:03 
Administrator
Korisnikov avatar

Ta torbica je za pribor za čišćenje obuće....a ti OFM kad lažeš onda lažeš okruglo da se kotrlja....

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2012, 21:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

izvinjavam se na off-u,ali evo jedna za zoku,ne vjerujem da ju je ikad i cuo,jer ovi pjevaci sad to kriju da su ikad pjevali hahahah :D ...steta sto nije malo vise te stare romantike osjetio kad vec tako voli taj period 8)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0smj1WLPU5Y[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2012, 23:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Ta torbica je za pribor za čišćenje obuće....a ti OFM kad lažeš onda lažeš okruglo da se kotrlja....

Pribor za čišćenje obuće kažeš, inače vojnici hodaju okolo sa torbicom u kojoj je pribor za čišćenje obuće :roll:
Torbica koju sam postavio je torbica koja je služila za nastavu i u njoj se nosila sveska u koju su se između ostalog zapisivale partizanske pjesme koje smo morali učiti napamet.
Pribor za čišćenje obuće stajao je u najdonjem pretincu vojničke kasete, a kada bi išli na teren van kasarne nosili bi ga u tzv. borbenom rancu, koji je imao posebnu vrećicu za to, vidi se na lijevoj strani slike istog

Slika

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2012, 23:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Slager reci da se zezas, gospode moj mili i blagi. Imas li gdje link za tu vijest?

To je to, Sjeverna Koreja u malom. Stvarno ne da je neukusno, nego.. u stvari bolje ne davati komentar.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2012, 23:44 
Administrator
Korisnikov avatar

old fashion men je napisao:
_зока je napisao:

Pribor za čišćenje obuće kažeš, inače vojnici hodaju okolo sa torbicom u kojoj je pribor za čišćenje obuće :roll:
Torbica koju sam postavio je torbica koja je služila za nastavu i u njoj se nosila sveska u koju su se između ostalog zapisivale partizanske pjesme koje smo morali učiti napamet.
Pribor za čišćenje obuće stajao je u najdonjem pretincu vojničke kasete, a kada bi išli na teren van kasarne nosili bi ga u tzv. borbenom rancu, koji je imao posebnu vrećicu za to, vidi se na lijevoj strani slike istog

Slika
Ti si možda nosio pribor za obuću u tom džepu (mada mi nije jasno čemu krema i četka za cipele u BORBENOM RANCU) ali taj džep služi za "sigurno" pakovanje hljeba.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7026 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 352  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]