pandurovickine plavusice,iz banjaluckog aktiva zena

...one su tu bile kao radno tijelo ove danasnje skupstine,ali od odluka za ubuduce,bitno je da je ognjen tadic izabran za predsjednika gradske organizacije sds i onih 60 delegata za gradski odbor..iz 12 podrucnih odbora po petoro...pridruzice im se jos 50,nakon ovih izbora,jer po prvi put ce stranka valorizovati rad na terenu i tih 50 ce biti iz podrucnih odbora koji budu imali najbolji izborni rezultat!!
da,fenomenalno je bilo danas,a posto kazes da si novi,jos vise bi ti ovo imponovalo da znas kako su ove gradske izborne skupstine izgledale prije,2,4,6 ili 8 godina
prepuna dvorana obilicevo,tamo ispod semafora se vise nije imalo gdje ni stati..vidio si da cak i odbornici stoje sa starne,sesic,petkovic,jacimovic...i ceko i ostali....
ne znam zasto ti je predsjednik bosic iritantan,rijec je o jako postenom i skromnom covjeku..jesi ga vidio gdje sjedi na kakvoj stolici
osim ogija,koji je briljirao kao obicno,meni je najemotivniji bio govor aleksandre pandurevic...posto znam da se nikad ne razbacuje emocijama previse,onda mi jos vise imaju tezinu njene danasnje rijeci da joj je ovo najdrazi skup otkad je dosla u stranku!!
bosic kratko,drzavnicki..."bili smo uz narod 1990 kad je trebalo obezbjedit bioloski opstanak i stvoriti rs,kao najveci stepen drzavnosti koji su srbi ovdje imali ikad....nismo je krvlju stvarali da bi je ovi krali,i unistavali sirotinjom....ovdje u banjaluci su pokusali unistiti i sds i rs,tenkovima sfora,ovdje u banjaluci je narod 2014 rekao dosta,i svi smo duboko svjesni da promjena nece biti dok ih banjaluka ne bude zeljela,a koliko ih zeli,ovo je najbolji dokaz"...uostalom,vidio si i sam,da nas je od 1200 delegata,danas bilo 1129!!!!
ognjen nece dugo biti predsjednik gradskog odbora,ali svaka mu cast i za ovo sto je uradio u ovom prethodnom mandatu...kad je on dosao,sds je u banjaluci imao 1300 clanova,a danas 4500!!
vidio si sve,srpski narod u banjaluci se vratio svojoj stranci,i sad je samo bitno to ogromno povjerenje opravdati!...