banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 12:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1021 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 52  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Apr 2012, 21:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
drinin vuk je napisao:
цјелокупне српске, изузмемо ли издајничке коријене лдп-а. :wink:

Можда се не слажу са мном сви поштоваоци Двери,ал то је моје мишљење,а и вријеме ће показати.

Уз ДСС И СРС они су једина опозиција. Ако знамо да су и ДСС и СРС до сада махом оманули зашто би они некоме одузимали гласове? Ваљда је логично да прикупе расуто и разочарано.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2012, 21:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Прво да кажем да немам ништа против Двери. Друго, сматрам да је боље да не излазе. Треће, мале су им шансе да пређу цензус. Четврто,никако не могу наштетити Тадићију и коалицији око Тадићија. Пето, на моју велику жалост латили су се политике. Шесто, вјероватно ће без обзира на лични резултат бити мизеран политички фактор.

Први бих волио да они чине са просрпском опозицијом будућу владајућу структуру,али из дана у дан сам песимиста.
Цесид још увијек не излази са конкретним бројкама,а да будем искрен цифра од 200 000 (имајућ све у виду) ми не дјелује реална у случају Двери,пустимо се форумашких анкета,фејбук лајкова и тако тога. ;)

Силвио бојим се да је управо супротно,њихови гласови ће бити бачени у правом смислу те ријечи,а тих 100-ак хиљада ће захвалити радикалима и Коштуници (мада је и он без Веље одавно испод 3%). ;)

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2012, 23:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2011, 00:36
drinin vuk je napisao:
Прво да кажем да немам ништа против Двери. Друго, сматрам да је боље да не излазе. Треће, мале су им шансе да пређу цензус. Четврто,никако не могу наштетити Тадићију и коалицији око Тадићија. Пето, на моју велику жалост латили су се политике. Шесто, вјероватно ће без обзира на лични резултат бити мизеран политички фактор.

Први бих волио да они чине са просрпском опозицијом будућу владајућу структуру,али из дана у дан сам песимиста.
Цесид још увијек не излази са конкретним бројкама,а да будем искрен цифра од 200 000 (имајућ све у виду) ми не дјелује реална у случају Двери,пустимо се форумашких анкета,фејбук лајкова и тако тога. ;)

Силвио бојим се да је управо супротно,њихови гласови ће бити бачени у правом смислу те ријечи,а тих 100-ак хиљада ће захвалити радикалима и Коштуници (мада је и он без Веље одавно испод 3%). ;)

:lol: kojin si ti momak trubadur...
ja ti lepo postavih pitanje zasto a ne tvoje pesimisticke prognoze hoce nece,,,
dveri se bave internetom kao slobodnim mediom inace su ekstremno prisutni na terenu...
da ne ulazim sad u to zasto dveri itd, ne zelim da ubedjujem ista ikoga jer nema ni razloga a nije ni poenta pokreta...ponovicu samo da imaju potencijal da osvoje veliku vecinu u srbiji...
prijatelju manje poltikanstva izbaci to iz sebe ne treba ti!
da se ne bi prepirali sacekacemo tvoj cesid posto se u njega vidim uzdas :lol:
sto bi reko narod covek je promasio ceo fubal :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2012, 00:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:

Па по твојој логици ни једна странка нова не би смела да се укључи у политички живот да не би откинула гласове већ формираним.

Не функионишу тако политички системи.

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2012, 11:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

no_pasaran je napisao:

dveri se bave internetom kao slobodnim mediom inace su ekstremno prisutni na terenu...
da ne ulazim sad u to zasto dveri itd, ne zelim da ubedjujem ista ikoga jer nema ni razloga a nije ni poenta pokreta...ponovicu samo da imaju potencijal da osvoje veliku vecinu u srbiji...

хвала на комплименту,националиста сам.

Није моје песимистичке прогнозе,само сам реалан,а немам апсолутно ниједан разлог да будем против Двери,апсолутно. У Србији не могу гласат на овим изборима,иако већи дио времена проводим у Србији,у РС сам позиција. И за твоју информацију дакако сматрам да познајем политичке токове и све што их прати јер сам и практично учествовао у истим.....

Екстремно присутни? Па која озбиљнија политичка опција није екстремно присутна,кампања представља добру полазну оцјену,али једино релевантно је број гласова када се затворе бирачка мјеста. Пратим већ мјесец дана и ту екстремну присутност и посјету на скуповима (који опет нису најбољи показатељ из милион разлога)сам сам сматрао да Двери имају веће капацитете од слике,пардон трибине.

Немаш ти мене шта убјеђивати имам свој став, и опет понављам волио бих да Двери имају 10% и више,ал друже мој то је сајенс фикшн у реал лајфу. ;) Волио бих вјеруј ми толико да они са СРС или чак и СНС формирају власт,али то је сајенс фикшн тренутно.....

Шта значи велика већина? (о потенцијалу не би јер је засебна категорија,сам мислим да у неком наредном политиком животу уколико себи не дозволе све и свашта попут претходнка имају фину будућност). 200 000 или 300 000 ? 5% или 7,5%? Добро слажем се ја да то за приступање позицији евентуалној није ни мала бројка,али опет кажем на основу свега до сада виђеног,ако се пређе цензус у њиховом случају биће то сасвим ок резултат,ја у то не вјерујем.

не могу избацит политиканство,то је мој животни пут и као та карактеристика у мени је,и опет понављам,апсолутно ништа против Двери,а дакако много против ДС,ЛДП,ДХСС,ПУПС,СПС,СВМ,ЛСВ,УРС ..... ;)

Немој молим те тако,чуј мој ЦЕСИД. ;) Само кажем да оно што ЦЕСИД каже 10 дана прије обично тако и буде,одступања су мања од евро просјека,максимално до 1%,стога за сада дефинитивно представљају најкомпетентнију анализу.

Народ свашта прича,важна је чињеница и реалност,а шпекулација ће увијек бити.

Citiraj:
Па по твојој логици ни једна странка нова не би смела да се укључи у политички живот да не би откинула гласове већ формираним.

Наравно да нисам мислио тако,наравно да свак има право да се кандидује и буде биран,само кажем како релативно мали политички покрети и странке олакшавају владајућим изборни процес. ;)

Slika

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2012, 16:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Наравно да нисам мислио тако,наравно да свак има право да се кандидује и буде биран,само кажем како релативно мали политички покрети и странке олакшавају владајућим изборни процес.

Па по томе значи не смем нико да активира неко нову страну да не би отео неки глас већ постојећим опозиционим партијама.

Да су иоле реални бирачи СРС би сад гласали за Двери (јер ово са Јадранком Шешељ је спрдња), а и ДСС је критична. Странка која јесте патриотска и ја их поштујем али они морају нову крв да убаце јер Коштуница је прошлост.

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2012, 17:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ДСС и НС никако се не би могле назват главним патриотским странкама. Ја без обзира што цијеним њихову политику од 2008 па на овамо,итекако памтим 2000у и великог новог нам предсједника Коштуницу. Нажалост Војо им је тада послужио као параван и испушио.... Додуше зар нас уопште у Србији и политичким струјама у истој треба шта чудити?! Сви су били све,причали бајке, народу је.... мајке.

Slika

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2012, 18:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
drinin vuk je napisao:
ДСС и НС никако се не би могле назват главним патриотским странкама. Ја без обзира што цијеним њихову политику од 2008 па на овамо,итекако памтим 2000у и великог новог нам предсједника Коштуницу. Нажалост Војо им је тада послужио као параван и испушио.... Додуше зар нас уопште у Србији и политичким струјама у истој треба шта чудити?! Сви су били све,причали бајке, народу је.... мајке.

Tako bi bilo i da Dveri formiraju vlast, možda čak i gore... Najvjerovatnije bi sa svojim proruskim sranjima, slično miloševiću, zaoštrili odnose sa zapadom, nakon čega bi nam ameri ponovo pokazali milosrdnog anđelčića iz vazduha; rusiji vjerovatno ne bi padalo na pamet da nas zaštiti nego bi samo uputila koji diplomatski vrisak kao i 1999... I na tome bi se završilo..

Ne vidim šta stranke ovoga tipa mogu novo donijeti?

Mogu li vratiti Kosovo? NE
Mogu li svojim porodičnim šetnjama smanjiti nezaposlenost, podići stendard? TEŠKO

Plus što su sve ove postmiloševićevske stranke u Srbiji prije nego što su došle na vlast jako obećavajuće zvučale, pa na kraju ništa od toga...

Znam da se nećete složiti sa mnom ali stvarno ne vidim smisao glasanja za njih..

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2012, 01:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Нека ухапсе три ратна профитера и два привредна криминалца и супер су посао направили.

Двери, ако пређу цензус, наравно неће бити власт, већ опозиција али заиста Србији треба коначно добра опозиција. Имате сад у скупштини
СНС и ЛДП који практично нису опозиција већ су погурали власт кад је год запело (поговото Чеда наркотик). Имате ДСС који је више времена провео ван скупштинске сале у бојкоту, него у сали. Неозбиљно. И то је сва опозиција.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2012, 07:43 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Vrlo vjerovatno da ako pobjede anti EU snage u Srbiji da ce sama Srbija dobiti opet po nosu. Njemacka i Turska koje su nenormalno ojacale, laskava i lukava prevarantska Rusija, nije tesko shvatiti sta bi se desilo.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2012, 09:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

LemiGO je napisao:
Vrlo vjerovatno da ako pobjede anti EU snage u Srbiji da ce sama Srbija dobiti opet po nosu. Njemacka i Turska koje su nenormalno ojacale, laskava i lukava prevarantska Rusija, nije tesko shvatiti sta bi se desilo.

У политици је боље бити ласкав и лукав,него глуп и нерационалан,а то је Србија тренутно. Русија је једини искрени пријатељ Србије,била и остала! (изузмемо ли РС).

Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2012, 10:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
drinin vuk je napisao:
LemiGO je napisao:

У политици је боље бити ласкав и лукав,него глуп и нерационалан,а то је Србија тренутно. Русија је једини искрени пријатељ Србије,била и остала! (изузмемо ли РС).

:lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2012, 12:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
према istinomer.rs двери добијају највише гласова :)
но добро, то реално не значи ништа.. ал` ја сам сигуран да прелазе цензус.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2012, 21:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Hercegovac je napisao:
drinin vuk je napisao:

Tako bi bilo i da Dveri formiraju vlast, možda čak i gore... Najvjerovatnije bi sa svojim proruskim sranjima, slično miloševiću, zaoštrili odnose sa zapadom, nakon čega bi nam ameri ponovo pokazali milosrdnog anđelčića iz vazduha; rusiji vjerovatno ne bi padalo na pamet da nas zaštiti nego bi samo uputila koji diplomatski vrisak kao i 1999... I na tome bi se završilo..

Ne vidim šta stranke ovoga tipa mogu novo donijeti?

Mogu li vratiti Kosovo? NE
Mogu li svojim porodičnim šetnjama smanjiti nezaposlenost, podići stendard? TEŠKO

Plus što su sve ove postmiloševićevske stranke u Srbiji prije nego što su došle na vlast jako obećavajuće zvučale, pa na kraju ništa od toga...

Znam da se nećete složiti sa mnom ali stvarno ne vidim smisao glasanja za njih..

Da je tako kao sto ti pricas rep.srpska bi dosad bila bombardovana milion puta zbog dodika i politike zar ne!? vreme je da prestanete da plasite ljude glupostima...

sta novo donose? normalno razmisljanje depolitizaciju srbije porodicu na prvo mesto evropu u srbiji odnosno ideju da srbiju napravimo obecanom zemljom jedina normalna ideologija slozices se bar za normalne ljude...
jedini koji govore da nece sa ovom vlascu u koalicuju jedini koji govore da se donese zakon ili sprovede da se preraspitaju tajkuni i politicari od '89, to uopste nije tesko treba samo volja,to je neophodno uostalom!
i tako ima mali milion stvari savetujem te da odes bar na njihov sajt ili pokusas da ih propratis malo....

drugo ovde se ne radi o politickoj stranci vec se vise radi o jednom pokretu moralnom pokretu preko potreban srbiji...
trese kosovo ne mogu oni vratiti kosovo ali mogu bar stati sa odvajanjem istog mogu stvar vratiti u ujedinjene nacije mogu ne prodavati kosovo za bezvredne kandidature jednostavno ljudi vide sta je vrednije od toga dva kao sto vidi vecina ljudi u srbiji...
cetvrto buducnost republike srpske podrska delovanju vlasti i manovre iz rep srpske a ne ovako...

i da mnoge su mnogo obecavale dveri ne obecavaju nista one te zovu da im se prikljucis jednostavno...

Poslednji put menjao no_pasaran dana 22 Apr 2012, 21:32, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2012, 21:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:
no_pasaran je napisao:

хвала на комплименту,националиста сам.

Није моје песимистичке прогнозе,само сам реалан,а немам апсолутно ниједан разлог да будем против Двери,апсолутно. У Србији не могу гласат на овим изборима,иако већи дио времена проводим у Србији,у РС сам позиција. И за твоју информацију дакако сматрам да познајем политичке токове и све што их прати јер сам и практично учествовао у истим.....

Екстремно присутни? Па која озбиљнија политичка опција није екстремно присутна,кампања представља добру полазну оцјену,али једино релевантно је број гласова када се затворе бирачка мјеста.

Postoji velika razlika,ogromna kljuca rekao bih valjda znas kako rade srpske stranke na 'terenu' (ne sve)pogledaj ta obecavanja na lokalnim nivoima pogledaj kakve vasare sa svojim partiskim vojnicima organizuju na skupovima najbolji primer ti je SPS npr...

Пратим већ мјесец дана и ту екстремну присутност и посјету на скуповима (који опет нису најбољи показатељ из милион разлога)сам сам сматрао да Двери имају веће капацитете од слике,пардон трибине.

Немаш ти мене шта убјеђивати имам свој став, и опет понављам волио бих да Двери имају 10% и више,ал друже мој то је сајенс фикшн у реал лајфу. ;) Волио бих вјеруј ми толико да они са СРС или чак и СНС формирају власт,али то је сајенс фикшн тренутно.....

Ne interesuje nas tvoj srs shvati to! ovo je pokret...

Шта значи велика већина? (о потенцијалу не би јер је засебна категорија,сам мислим да у неком наредном политиком животу уколико себи не дозволе све и свашта попут претходнка имају фину будућност). 200 000 или 300 000 ? 5% или 7,5%? Добро слажем се ја да то за приступање позицији евентуалној није ни мала бројка,али опет кажем на основу свега до сада виђеног,ако се пређе цензус у њиховом случају биће то сасвим ок резултат,ја у то не вјерујем.

veoma su vazne brojke sve se igra oko tih 5-10 posto drugo mislim da su dveri jasno trazile da se postigne dogovor da NIKO nece ulaziti sa pozicijom u vlast kasnije a to je uslov iznad uslova NIKO nije pristao!

не могу избацит политиканство,то је мој животни пут и као та карактеристика у мени је,и опет понављам,апсолутно ништа против Двери,а дакако много против ДС,ЛДП,ДХСС,ПУПС,СПС,СВМ,ЛСВ,УРС ..... ;)

PONAVLJAM Srbiji ne treba toliko politikanstva i toliko podele nama trebaju posteni ljudi!

Немој молим те тако,чуј мој ЦЕСИД. ;) Само кажем да оно што ЦЕСИД каже 10 дана прије обично тако и буде,одступања су мања од евро просјека,максимално до 1%,стога за сада дефинитивно представљају најкомпетентнију анализу.

Cesid je omanjivao milion puta dosad pogotovu oko treceg kandidata na stranu sto je Blagojevic neko ko se bavi politikom i neko ko je vezan za 5 oktobar....
Народ свашта прича,важна је чињеница и реалност,а шпекулација ће увијек бити.

Citiraj:

Наравно да нисам мислио тако,наравно да свак има право да се кандидује и буде биран,само кажем како релативно мали политички покрети и странке олакшавају владајућим изборни процес. ;)

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2012, 23:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Vladan Glisic u svom rodnom gradu
http://www.youtube.com/watch?v=a63200_L ... AAAAAAAAAA

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2012, 01:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
угледни новосађани подржали двери
http://www.youtube.com/watch?v=nObsBbgw ... YEm3-2TWc=

међу њима је и андреј фајгељ, дечко који је одбранио докторат у француској гуслајући. мислим да се сви сјећате те приче
http://www.ilustrovana.com/tekst.php?broj=2628&tekst=02

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2012, 15:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Пеле Мали je napisao:
према istinomer.rs двери добијају највише гласова :)
но добро, то реално не значи ништа.. ал` ја сам сигуран да прелазе цензус.

Oprez taj sajt vodi Vukosava Crnjanski Šabović novinar visoko pozicioniran u ldp-u!!!!
znaci nikakav skup gradjana koji sa strane posmatra izbore kako oni hoce da se predstave inace imas vise takvih sajtova koji teze da okupe masu da bi im slali naizgled nezavisne poruke!

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2012, 22:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Bosko Obradovic na ekonomskom suceljavanju obsnjava djelicu pa stvari...
http://www.youtube.com/watch?v=4cwcFBKlKp8&feature=plcp

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2012, 22:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Obradovic danas...
http://www.youtube.com/watch?v=n9p8l51o ... _embedded#!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1021 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 52  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]