no_pasaran je napisao:

kojin si ti momak trubadur...
ja ti lepo postavih pitanje zasto a ne tvoje pesimisticke prognoze hoce nece,,,
dveri se bave internetom kao slobodnim mediom inace su ekstremno prisutni na terenu...
da ne ulazim sad u to zasto dveri itd, ne zelim da ubedjujem ista ikoga jer nema ni razloga a nije ni poenta pokreta...ponovicu samo da imaju potencijal da osvoje veliku vecinu u srbiji...
prijatelju manje poltikanstva izbaci to iz sebe ne treba ti!
da se ne bi prepirali sacekacemo tvoj cesid posto se u njega vidim uzdas
sto bi reko narod covek je promasio ceo fubal

хвала на комплименту,националиста сам.
Није моје песимистичке прогнозе,само сам реалан,а немам апсолутно ниједан разлог да будем против Двери,апсолутно. У Србији не могу гласат на овим изборима,иако већи дио времена проводим у Србији,у РС сам позиција. И за твоју информацију дакако сматрам да познајем политичке токове и све што их прати јер сам и практично учествовао у истим.....
Екстремно присутни? Па која озбиљнија политичка опција није екстремно присутна,кампања представља добру полазну оцјену,али једино релевантно је број гласова када се затворе бирачка мјеста.
Postoji velika razlika,ogromna kljuca rekao bih valjda znas kako rade srpske stranke na 'terenu' (ne sve)pogledaj ta obecavanja na lokalnim nivoima pogledaj kakve vasare sa svojim partiskim vojnicima organizuju na skupovima najbolji primer ti je SPS npr...
Пратим већ мјесец дана и ту екстремну присутност и посјету на скуповима (који опет нису најбољи показатељ из милион разлога)сам сам сматрао да Двери имају веће капацитете од слике,пардон трибине.
Немаш ти мене шта убјеђивати имам свој став, и опет понављам волио бих да Двери имају 10% и више,ал друже мој то је сајенс фикшн у реал лајфу.

Волио бих вјеруј ми толико да они са СРС или чак и СНС формирају власт,али то је сајенс фикшн тренутно.....
Ne interesuje nas tvoj srs shvati to! ovo je pokret...
Шта значи велика већина? (о потенцијалу не би јер је засебна категорија,сам мислим да у неком наредном политиком животу уколико себи не дозволе све и свашта попут претходнка имају фину будућност). 200 000 или 300 000 ? 5% или 7,5%? Добро слажем се ја да то за приступање позицији евентуалној није ни мала бројка,али опет кажем на основу свега до сада виђеног,ако се пређе цензус у њиховом случају биће то сасвим ок резултат,ја у то не вјерујем.
veoma su vazne brojke sve se igra oko tih 5-10 posto drugo mislim da su dveri jasno trazile da se postigne dogovor da NIKO nece ulaziti sa pozicijom u vlast kasnije a to je uslov iznad uslova NIKO nije pristao!
не могу избацит политиканство,то је мој животни пут и као та карактеристика у мени је,и опет понављам,апсолутно ништа против Двери,а дакако много против ДС,ЛДП,ДХСС,ПУПС,СПС,СВМ,ЛСВ,УРС .....
PONAVLJAM Srbiji ne treba toliko politikanstva i toliko podele nama trebaju posteni ljudi!
Немој молим те тако,чуј мој ЦЕСИД.

Само кажем да оно што ЦЕСИД каже 10 дана прије обично тако и буде,одступања су мања од евро просјека,максимално до 1%,стога за сада дефинитивно представљају најкомпетентнију анализу.
Cesid je omanjivao milion puta dosad pogotovu oko treceg kandidata na stranu sto je Blagojevic neko ko se bavi politikom i neko ko je vezan za 5 oktobar....
Народ свашта прича,важна је чињеница и реалност,а шпекулација ће увијек бити.
Citiraj:
Па по твојој логици ни једна странка нова не би смела да се укључи у политички живот да не би откинула гласове већ формираним.
Наравно да нисам мислио тако,наравно да свак има право да се кандидује и буде биран,само кажем како релативно мали политички покрети и странке олакшавају владајућим изборни процес.