banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jul 2025, 07:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 604 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 31  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Apr 2010, 00:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Frisky_Dingo je napisao:

Jos jedna stvar, ti si se ovdje predstavio punim imenom i prezimenom...ocekivao si vjerovatno da ce neko napisati "Vau, "onaj" Pedja K. doso na nas forum"
Ali 99% ljudi ovdje nema pojma ko si ti. ne zato sto su neinformisani, vec sto je proslo jako puno vremena i pratiti iz BL sta se danas desava u SA uz sav teret medjusobnih odnosa nema vise nikakvog smisla.

Potpuno si u pravu, ja iz federacije ne znam niti jednog politicara koji se bavi federacijskim poslovima... Znam za ove, Hare, Tihic i ostalu kompaniju koja pokusava kupiti poene za izbore... ali niti jednog njihovog premijera ili slicno ne znam... Previse smo razdvojeni da bismo ostali u jednoj drzavi.

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2010, 01:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Предраже,

цијеним труд и жељу да информишете људе о Нашој странци, али ово је тотално бескорисно. Мислим, Ви одговарате како одговарате и то је Ваше право да радите на овакав начин, али одговори су празни.

На примјер, постојећи Устав БиХ.
На питање о њему, Ви одговарате отприлике "Устав постоји, дакле постоје РС и Федерација са кантонима и то се може мијењати само на постојећи начин (кроз већине у ентитетским парламентима и државном парламенту).

Одговор је бесмислен. Немојте ми тумачити постојећи Устав, тумачите ставове странке!

Ви јесте мала странка, али имате идеју и имате визију како организовати БиХ и борите се за власт.

Дакле, моје питање је: да Наша странка (неким чудом) освоји апсолутну већину у парламентима РС и Федерације и државном парламенту (дакле, да Наша странка има апсолутну власт у БиХ на период од 4 године), ви би:

а) организовали БиХ са централном владом у Сарајеву и са неколико кантона,
б) организовали БиХ са три (или више) ентитета са далеко мањим овластима у односу на овласти које имају садашњи ентитети,
в)задржали постојећа два ентитета,али извршили неке корекције (укинули назив Република Српска или пренијели велики дио надлежности на државни ниво),
г) не би суштински ништа мијењали,
д) нешто што нисам навео.

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2010, 01:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Друго питање је везано за конкретне планове и акције. ОК, ви сте нови колач, организујете се, градите структуру. Али шта нудите осим приче да сте нека трећа опција (нисте националисти,а ни СДП)?
Ја мислим да треба извршити промјену пореског система (увођење прогресивног пореског система и повећање пореза на имовину), нешто што већина нормалних земаља има. Имате ли ви неку рачуницу, неки конкретан план око тога?
Реформа здравственог система? Кокретно. И са ким? Са Драгутином Илићем, бившим директором Фонда здравственог осигурања, комунистом и Милошевићевим играчем у РС?
Реформа пензионог система? Причате о будућим генерацијама, а њима остављамо овакав пензиони систем, тачније остављамо дугове. Гдје је ваш план?

Треће питање је везано за празнике у БиХ. Конкретно, да Наша странка има апсолутну власт у БиХ, који празници би били празници у БиХ и зашто?

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2010, 06:02 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Apr 2010, 13:23
shoole

Konkretne politike ce biti objavljene nakon kongresa(17.aprila). Ja cu ih u skracenoj formi probati staviti na ovaj forum pa mozemo diskutovati.
U ranijim postovima samo pisao nesto o tome da smo mi za progresivnu poresku stopu, o korupciji u zdravstvu i tako dalje.
Neki praznici su vec odredjeni kao drzavni, na koje konkretno mislite?

Sto se tice sta bismo uradili kada bismo imali apsolutno vlast,... dakle 75% u oba entitetska parlamenta i u drzavnom?
Da vam kazem. To pitanje je zaista hipoteticko.
Svi prijedlozi koje ste nabrojali bi cak i u slucaju da jedna partija ima svu vlast u zemlji zahtijevali siroku javnu raspravu pa i referendum.

RSboljaPolovinaBiH

Sluzbeni jezici u BiH su bosanski, hrvatski i srpski.
To kako neko govori u svom zivotu, da li ih mijesa, da li govori sleng ili ima neki sasvim peti naglasak je licna stvar.
Meni, licno, je bogatstvo da mogu izabrat onu rijec koja mi po zvuku i ritmu najvise odgovara, pa kazem uopste, ajde, zracna luka, hrdja

The_new_Statesman

Trpanj, Badija, Kupari, Istra....

spavac

Stranka se finansira clanarinom, donacijama itd.
Ako je vase pitanje zapravo, imamo li nekog velikog donatora?, odgovor je; nazalost, nemamo.
Pitanja tipa , "da li bi bilo ovako, da je bilo onako..." zaista ne mogu odgovarati.
To je kao gledanje u staklenu kuglu ili fildzan, po meni.

p.k.

Poslednji put menjao Pedja Kojovic dana 11 Apr 2010, 06:53, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2010, 06:19 
Pripravnik
Pripravnik

frisky dingo

Predstavio sam se svojim imenom i prezimenom iz vise razloga od kojih je najvazniji to sto ne vidim razloga da se ne predstavim imenom i prezimenom.
Nisam ocekivao "Vau". (Nisam neka popularna ili poznata licnost, ali bih volio da jesam i da imam veci uticaj na ljude).
Radi se jednostavno o tome da smatram da je to red u ovakvim situacijama.
Ono sto kazem ili napisem potpisem svojim imenom.
Svako ima pravo na svoje misljenje i dok god ne ugrozava to isto pravo drugih sve je ok.

p.k.

Poslednji put menjao Pedja Kojovic dana 11 Apr 2010, 06:56, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2010, 06:43 
Pripravnik
Pripravnik

shoole

Na nasoj web stranici mozet pronaci sekciju "Ustavni principi" u kojoj se nalazi nasa vizija BiH.
Tekst je predug za forum, ja mislim, i zato cu ovdje postaviti samo prvi pasus u kojem je mozda odgovor na vase pitanje.
(Tekst je jos uvijek jezicki "grub" i radi se na njegovoj redakciji. Materija je ustavno pravna i slozena i eksperti koji ga rediguju kazu da trebaju jos par dana. To su, doduse, rekli i prije par dana, dakle "prodajem posto sam kupio" )
Takodje vam preporucujem i sekciju "Nase Sarajevo" kao primjer onoga sto smo mi htjeli raditi kada smo usli u vlast na nivou grada sa SDP-om.

POLITIČKA NAČELA ZA USTAVNO UREĐENJE
BOSNE I HERCEGOVINE

1. Bosna i Hercegovina treba biti uređena kao demokratska, multietnička, složena, funkcionalna i decentralizirana država sa tri razine vlasti: lokalnom, regionalnom/entitetskom i državnom. Nadležnosti te tri razine trebaju biti usklađene sa političkom praksom Europske unije, pri čemu lokalnu vlast treba urediti prema načelima lokalne samouprave koji vladaju u Europskoj uniji, regionalnu/entitetsku također prema principima karakterističnim za prakse zemalja članica EU-a, a državnu vlast prilagoditi u potpunosti potrebama integracije u EU.

p.k.

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2010, 09:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
amidža je napisao:
vb87 je napisao:
I ti imas pozdrav od gospodina sa mog avatara. :D

Ti to da naglasiš svoje karakterne crte?
Nema potrebe, već sam formirao mišljenje o tebi :)

Zabole me sta o meni misle takvi kao ti. :D

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2010, 09:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Dec 2009, 11:50
Pedja Kojovic je napisao:
Sluzbeni jezici u BiH su bosanski, hrvatski i srpski.

I ti kao Srbin ili Hrvat bi izabrao bosanski, to dovoljno govori o atmosferi u vašoj stranci i vašem Sarajevu, tom si izjavom završio političku karijeru i ti i stranka bar što se tiče Srba iz RS-a.

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2010, 09:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
1. Bosna i Hercegovina treba biti uređena kao demokratska, multietnička, složena, funkcionalna i decentralizirana država sa tri razine vlasti: lokalnom, regionalnom/entitetskom i državnom.

p.k.

Ne bih da ispadnem zakeralo, ali moram da pitam sta znaci ovo boldovano. Da li to znaci da biste vi na mala vrata pokusali uvesti "regionalno" umjesto entitetskog uredjenja?

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2010, 09:35 
Pripravnik
Pripravnik

mary juana

Mislim da niste u pravu.
Moj odgovor na vase pitanje kojim jezikom govorim se odnosi samo na ono sto ste vi mene licno pitali.

Ja niti znam ko ste vi, ni sta ste po nacionalnosti ili vjeri niti me to zanima.
Jedino sto je bitno ovdje, kao i svugdje, su argumenti.
To sto se ne slazemo u stavovima uopste nije bitno osim ako bi vas neko
diksriminirao zbog vasih stavova. (Ja bih iako se mozda ne slazem s vasim stavovima onda morao staviti na vasu stranu i braniti vase pravo na slobodu misli.
Dakle, vi iznosite i argumentirate svoje a ja svoje stavove.
Vi ne mozete tvrditi da govorite u ime svih "bilo cega", kao sto ni ja ne mogu niti mi pada na pamet.(Ne moze niko).

Ja sam rekao da je meni naziv jezika nevazan, ali mi je vazno da su svi zvanicni jezici u BiH u zvanicnoj upotrebi i da niko ne bude diskriminisan zbog toga.
Po meni, na prostorima bivse Jugoslavije (Osim Slovenije i Makedonije) radi se o varijantama jednog jezika jer koliko znam nismo bas neki poligloti a razumijemo se. (Hrvate u Hrvatskoj doduse sve manje i manje, ali to je, vjerovatno, druga prica).
Cinjenica da imamo na raspolaganju razlicite rijeci i da ih mozemo korisiti ravnopravno je, po meni, sjajna. Jeste li citali, recimo, prijevod Orhana Pamuka na hrvatski jezik? Vjerovatno, ne. (Los je i ne bih ni ja, nego sam htio da nesto da provjerim) A srpski prijevod? Odlican. Zasto? Pa zato sto kad njegov junak knjige Istambul izadje iz kuce i sjdne da zapali cigaru " u vrt" vi izgubite sliku o tome gdje je on zapravo. A kad izadje i sjedne "u avliju" tacno znate kako to izgleda.
To bogatstvo BiH jezika u kome je moguce koristiti srpske, hrvatske i bosanske rijeci, plus "turcizme" je ogromna prednost u odnosu na zemlje u regionu. Svi svjetski pisci sanjaju o tome.

p.k.

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2010, 09:48 
Pripravnik
Pripravnik

vb87

To znaci da se drzava moze organizovati ne samo po entitetskom nego i po regionalnom principu. (To je vise vezano za pitanje kantona nego za entitete, ali ni njih ne iskljucuje)
Ekonomske regije ne ponistavaju administrativno uredjenje drzave.
Mi smo kada smo bili u Gradskoj Upravi dogovarali projekat sa Istocnim Sarajevom na podrucju zone nekadasnjeg "Famosa".
Zeljeli smo tu da radio "Industrijsku zonu" stranih kompanija. Entitetska linija "sjece" tu zonu tacno po pola.
U razgovoru sa gradonacelnikom I.Sarajeva smo se lako dogovorili kako bismo tu zonu uradili zajedno ne ulazeci uopste u pitanje entiteta i linije.
SLicno je stanje i u B.Petrovcu. Entitetska linija je tamo mnoge ljude ostavila u prostoru za koji se nio ne smatra nadleznim.
Neka djeca su bila blize skoli u B.Petrovcu ali im je adresa stanovanja bila u RS-u. S druge strane posto su od najblize skole u RS-u udaljeni vise od 5 km opstina RS-a u kojoj je skola nije bila duzna da im obezbjedi prijevoz do skole. Rezultat je bio da djeca nisu mogla ici u skolu. (Stvar je, na srecu te djece sada rjesena, ali vam ovo navodim samo kao primjer).

p.k.

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2010, 09:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Činjenica je da si ti od ponuđene tri varijante izabrao bosanski
Ali iskreno, ovako na prvu, zaokruzio bih bosanskim.

Dakle, ako ti kao Srbin ili Hrvat jer očito nisi Bošnjak prihvataš ovu varijantu ubačenu tek devedeset i neke to dovoljno govori kakva atmosfera vlada u vašoj stranci i tom Sarajevu i kakva je budućnost i Srba i Srpskog jezika u toj državi, ja o tome pričam, a ne šta je po ustavu, pričam o pritisku koji ti imaš u Sarajevu kad si se odrekao imena svog jezika kojeg si vjerovatno govorio čitav život i prihvatio naziv koji su ti drugi nametnuli.

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2010, 10:16 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Flavoure-Flave je napisao:
@_zoka

Posto vidim da dijelis stavove Nase Stranke interesuje me kakav je tvoj stav o ovome? =>
Radilo se o gradjanskom ratu koji je izazvan agresijom Srbije i Hrvatske na BiH.

Ne slažem se sa tim.Ovo nije bila agresija,nego građanski rat.....Dijelim njihove stavove da je dosta više šuplje priče o otcjepljenju i ukidanju.Jer to je to.Šuplja priča na kojoj partije u oba entiteta godinama opstaju na vlasti,obogaćujući sebe i osiromašujući narod i državu.Ja ću možda glasati za njih jer su jedini u ovom momentu koji gledaju naprijed,a ne nazad.
Da pitam ja tebe.....Šta ti misliš o situaciji u kojoj će masa ljudi glasati za SNSD,a ne slaže sa sa njima ni u čemu osim u priči oko otcjepljenja?

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2010, 10:30 
Pripravnik
Pripravnik

mary juana

Vi to mozete sebi tumaciti kako zelite, naravno, ali mislim da izvlacite pogresne zakljucke iz onoga sto vam pokusavam reci.
(O " Nazivima, rijecima i "stvarima" koje su ubacene ili izmisljene nakon raspada SFRJ" stalno vodim "bitku" sa mojim ocem i ne pada mi na pamet da otvaram jos jedan "front" na tu temu)
Ako vi nemate povjerenja u nikoga ko nije Srbin, ko ne govori srpski jezik itd. stvar je vrlo jednostavna.
U Nasoj stranci ima ljudi koji su po pitanju nacije, vjere, jezika i svega drugog izjasnjavaju na razlicite nacine.
Dakle ima i Srba i Hrvata i Bosnjaka i Jevreja i Ukrajinaca i ostalih, koji se uopste ne izjasnjavaju po ovim pitanjima.
Vama to onda vjerovatno ne odgovara kao politicka opcija i zato za nju necete glasati.
Moglo vam se dogoditi da nemate dovoljno informacija ili da vas neko slaze i da na osnovu toga glasate za Nasu stranku, a gresku uvidite tek kasnije, kad bi bilo kasno.
Zato je otvoreni i direktan dijalog koristan.
Pomaze vam da donesete odluku koja je po vassem misljenju najbolja za vas.

p.k.

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2010, 10:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
_zoka je napisao:
Šta ti misliš o situaciji u kojoj će masa ljudi glasati za SNSD,a ne slaže sa sa njima ni u čemu osim u priči oko otcjepljenja?

A ko kaze da je takva situacija?

Ponovio bih svoja pitanja.
Na osnovu cega Nasa stranka uzima sebi za pravo da tvrdi da ce "stvarne probleme" bolje rjesavati od drugih stranaka? Mislim, to sto ne pricaju o ukidanju entiteta ne znaci da su dobri za rjesavanje "stvarnih problema"...
Volio bih da P.K. prokomentarise cinjenicu da su plate u RS rasle vise u periodima vladavine SNSD-a nego u periodu kada je na vlasti bio Dragan cavic koga su naveli kao potencijalnog saradnika poslje izbora.
Koji su stavovi Nase stranke u vezi entitetskih ovlastenja (treba li ih biti manje ili vise)?
Koji su stavovi Nase stranke u vezi entitetskog glasanja?

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2010, 10:47 
Pripravnik
Pripravnik

zoka

Ja ne tvrdim da imam moopol nad cinjenicama o tome. Generalno mislim da nemamo dovoljan broj objektivnih cinjenica o svemu tako da je vasa rijec teska isto kao i moja. Ja sam samo iznio svoje misljenje, sto sam i naglasio. (Mogu slobodno reci da bi se svi ljudi u Nasoj stranci slozili s tvrdnjom "da su nas nacionalisti zavadili, pobili, protjerali i sada nas pljackaju".

Sto se tice vaseg drugog pitanja...

Meni se cini da je prica o otcjepljenju odnosno o centralizaciji (Mora da ima neka preciznija rijec za ovo sto SBiH hoce) magla iza koje se kriju kriminal i njihovi ekonomski i politicki neuspjesi. Na lokalnim izborima u najnerazvijenim opstinama kandidate se nadmecu ne svojim programom kako da pokrenu privredu, skolu, kako da rijese odvoz smeca i obezbjede zdravu vodu i hranu (Sto im je u najboljem slucaju nadleznost) nego se busaju u prsa i vicu kako ce "ukinuti RS" ili kako ce "pokrenuti tuzbe za genocid".
Ja razumijem da je ljudima koji zive u RS-u opstanak tog entiteta vitalno pitanje i mi smo, ja mislim, jedina stranka koja po tom pitanju odredila u statutu.
(To je najznacajniji dokument svake stranke koji samo kongres stranke moze promjeniti).
Ali da se vratim vasem pitanju...
Ako misle da je to vaznije od svega ostalog i ako misle da ce im to SNSD ispuniti onda i treba da glasaju za SNSD.
Ako misle da je doslo vrijeme za pomirenje, za promjene u politici BiH i da su zivotni ekonomski i socijalni i EU problemi vazniji onda treba da glasaju za onoga ko im to nudi.

p.k.

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2010, 10:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ne interesuje me kako se ko izjašnjava i koga sve ima niti sam neki zadrti nacionalista, samo mi je simtomatično kako Srbi koji žive u fed. imaju strah da se izjasne po pitanju jezika. Ja tebe razumijem svjestan si da muslimani prate i ovaj forum i ti poznavajući njih, ako bi rekao da govoriš srpski ili hrvatski nanio bi sebi i stranci veliku štetu jer znaš kakav je mentalni sklop muslimana i znaš da oni to zbog svojih ambicija i pogrešne percepcije BiH ne praštaju, a muslimani koji sebe nazvaše Bošnjaci su ipak glavna ciljna grupa vaše stranke, jer svjesni ste da od Srba nećete dobiti mnogo glasova.

Svjedoci smo da njihovi intelektualci (Bošnjački), zvaničnici i mediji svakodnevno koriste termine poput bosanski pravoslavci i bosanski katolici, za ove druge nisam siguran, ali znam da bosanski pravoslavci ne postoje ni u ustavu, ni kao narod, ni kao nacionalna manjina, niti postoji takva crkva, ne postoji čak ni nevladina organizacija koja se tako naziva, ali to ne smeta da većina muslimana nameće takve termine, tako mislim da si ti zbog istog pritiska žrtva tog bosanskog jezika.

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2010, 11:00 
Pripravnik
Pripravnik

besparica

Ja ne znam zasto su plate u neko vrijeme rasle a sada ne. Mozda Damir Miljevic, predsjednik Nase stranke RS zna.
(Ja licno sumnjam da to ima veze sa licnim ili stranackim sposobnostima ove ili one stranke, ali kazem, ne znam i ne treba da pricam o tome).

Sto se tice vasih ostalih pitanja...

Koji su stavovi Nase stranke u vezi entitetskih ovlastenja (treba li ih biti manje ili vise)?

Nama je vazno da se na tom polju uradi samo ono sto je neophodno da bi BiH usla u EU.
Sve ostalo je u rukama entitetskih i drzavnih parlamenata.
Ali ja mislim da znam sta vi mene pitate(Mozda grijesim, vi recite).
Ako treba da biramo izmedju toga da se svi osjecaju sigurni i toga da imamo najefikasniju i najjeftiniju drzavu na svijetu mi bi izabrali ovo prvo.
(Diktature su generalno poznate kao najefikasnije drzave, ali....imaju puno drugih "mana")

Koji su stavovi Nase stranke u vezi entitetskog glasanja?
Mehanizam koji ce sprijeciti da se o vitalnim kolektivnim pravima odlucuje brojcanim preglasavanjem mora postojati.
Mi, takodje, smatramo da se u jednoj drugacijoj politickoj atmosferi entitetsko glasanje nebi zloupotrebljavalo na nacin na koji se to ponekad sada radi.

p.k.

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2010, 11:04 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Besparica je napisao:
_zoka je napisao:
Šta ti misliš o situaciji u kojoj će masa ljudi glasati za SNSD,a ne slaže sa sa njima ni u čemu osim u priči oko otcjepljenja?

A ko kaze da je takva situacija?

Čitaš li ti uopšte tuđe odgovore?Pa većina forumaša se slaže da je Mile preduboko zavukao ruke u naše džepove ali,eto,on je jedino rješenje za opstanak RS pa će ipak nevoljko glasati za njega.Al' da se razumijemo,nisu oni nikakve komunjare,već prave patriote... :roll:
Besparica je napisao:

Volio bih da P.K. prokomentarise cinjenicu da su plate u RS rasle vise u periodima vladavine SNSD-a nego u periodu kada je na vlasti bio Dragan cavic koga su naveli kao potencijalnog saradnika poslje izbora.

Evo ja priznajem,meni plata jeste veće nago za vrijeme Čave....i to za 50%......ali ja sam promjenio firmu u kojoj radim.Imao sam sreće pa sa našao posao u firmi u kojoj su gazde zainteresovane za svoje radnike,zainteresovane da im obezbjede koliko toliko pristojan život.U mojoj staroj firmi plate su iste kao i prije četiri godine.Kasne,dio plate je u bonovima.....Socijalno i penziono se ne uplaćuje.Obaveze prema meni u PIO-u još nisu izmirene iako sam prestao raditi prije 3 godine.
Ta priča o većim platama je šarena laža.....Plate statistički jesu veće ali samo zato jer su si vršioci vlasti na svim nivoima povećali platu.Koliko su skuplji troškovi života?

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2010, 11:06 
Pripravnik
Pripravnik

mary juana

Vjerujte da to sto ste rekli nije razlog i da se ja ne osjecam kao "zrtva bosanskog jezika".
Teze o "jednom narodu sa tri vjere" koje spominjate su mi poznate.
Nasa stranka ne stoji na tom stanovistu.
Mi smo potpuno svjesni bosnjackog gradjanskog nacionalizma koji je najbolje politicki formulisan u programu SBiH.
Nasa stranka je nesto sasvim drugo od SBiH.

p.k.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 604 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 31  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]