banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 16 Jun 2026, 00:08 Danas je 16 Jun 2026, 00:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 11596 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 576, 577, 578, 579, 580  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Jun 2026, 00:09 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Citiraj:
Pandurević žestoko udarila na PDP "Njihova snaga u Banjaluci je samo 20.000 glasova"

https://srpskainfo.com/politika/pandure ... 0-glasova/
:lol:

A SDS u Banjaluci nije prešao prag na lokalnim izborima. 10 puta manje glasova imaju od PDP-a. I ona našla da pametuje.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2026, 05:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Ajd sad,hipotetički...koliko bi danas imao Draško glasova za mjesto gradonačelnika Bl a koliko Blanuša

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2026, 06:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Zbog jace stranačke mašinerije u BL, Draško bi uzeo vise glasova ali ništa ubjedljivo kako predstavlja (hipotetički govoreci ,u nekoj situaciji da SNSD bojkotuje te izbore)

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2026, 08:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Драшко је одуво на локалним изборима Тривићку и Шобота.
Бланушини гласови у Бањалуци, на ванредним предсједничким изборима, су Драшкови (већином) гласачи и његов утицај.
СДС нема посланика у Бањалуци. Они су, по њихову жалост, статистичка грешка у граду.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2026, 09:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Koliki je broj onih koji žale što su svoj glas dali Drašku,onih kojinisu članovi ni jedne stranke

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2026, 09:23 
Stara kuka
Stara kuka

Isto tako može se postaviti pitanje koliko je onih koji su dali glas Blanuši, a sada žele zbog njegovih poteza?

Нова Варош je napisao:
Бланушини гласови у Бањалуци, на ванредним предсједничким изборима, су Драшкови (већином) гласачи и његов утицај.
СДС нема посланика у Бањалуци. Они су, по њихову жалост, статистичка грешка у граду.

To je to, već smo pisali, ali džaba neke stvari objašnjavati.
Samo mala ispravka, nemaju odbornika, a sad ćemo vidjeti hoće li imati poslanika iz BL. S obzirom da su rastureni na nivo grupe građana, pitanje je hoće li im iko proći u NSRS iz naše izborne jedinice.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2026, 09:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Нова Варош je napisao:
Ma preko pola Draškovih glasača nije bilo ZA njega, vec PROTIV SNSD-a. Pitanje sta bi ti ljudi uradili danas da im daš izbor Draško -Blanuša

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2026, 10:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Драшко је, судећи по сентименту на мрежама, озбиљно пао.
Блануша, с друге стране, након посљедњих дешавања исто нешто не блиста.

Али "нешто не блиста" је опет велики помак напријед за бањалучки СДС који је годинама чиста нула. Коначно имају личност, па какву-такву, а то је код нас много важније од програма. Блануша шта год да је радио у овој папазјанији, свеједно ствара перцепцију неке моћи и битности, а то код наших гласача жари антене. Прича се о њему, сваки дан, Блануша ово, а не, Блануша одлучио оно.
Сад је још и важније од самих председничких избора, да ли ће Блануша показати рад и енергију на терену, да око своје личности ревитализује мртви бањалучки СДС. Иначе не би био ни први ни посљедњи Тадић/Говедарица, који се појавио, "галамио" и нестао.

Него ме занима да ли ће СДС за ове изборе урадити најлогичнији могући потез и кандидовати Миличевића и Петровића за посланике, дакле ва банк ићи на мјесто председника и премијера. Мислим да им је то највећа резерва гласова за НСРС.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2026, 11:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Rivaldinho je napisao:
Драшко је, судећи по сентименту на мрежама, озбиљно пао.
Блануша, с друге стране, након посљедњих дешавања исто нешто не блиста.

Veći je Draškov odron od Blanušinog...S tim da Draško taj odron ne može sanirati dok Blanuša može s ovim što si naveo,da za kandidate na inokosne funkcije kandiduje Miličevića i LJubišu

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2026, 11:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

По мени њих двојица са својим потенцијалом гласова треба да нападају НСРС тј. другим ријечима владу, ефективну власт.
Из оног што чујем у разговору са људима, Миличевић и даље добро котира, доживљава се као умјерен, пристојан и способан.
На прошлим изборима у изборној јединици 3 видим да је СДС-у највише донио Милан Радовић са 6625 гласова. Донио би им Миличевић далеко више од тога, бар мандат-два више него сад, сигурно.
СНСД ће имати озбиљан губитак на Влади Ђајићу, видјећемо шта ће он самостално моћи да уради и да ли ће сам без СНСД моћи доћи до свог старог броја гласова, па да им је једнако исплатив и у коалицији.
Тако да мислим да је сад тренутак за СДС да нападну НСРС из свих оружја и пробају да попуне ту рупу која се отвара што опадањем Драшка, што падом СНСД за Ђајића, а председништво је битно више као дугорочна промоција неког кандидата, личности... реално ту је за Републику Српску мање битно и из које је странке представник. Па ни Иванић није ровио против Републике Српске тада, напротив чак. Тако да је можда најбоље да ову игру одиграју до краја, помире се са Драшком у председништву, па нека путује и слика се, а они да гањају ове најважније ставке гдје се стварно нешто одлучује.
И Драшко је на прошлим изборима одиграо паметно и на своје име дао ПДП-у мандате у скупштини. Не видим што СДС не би урадио исто јер имају тих неколико ликова од формата.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2026, 12:54 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ne može SDS davati mandatara ako bude koalicija opozicije. Mandatar peipada stranci koja neće davati kandidate ni za predsjednika, ni člana predsjedništva. To je SDS-ov prijedlog koalicionog sporazuma.

Poslato sa BRP-NX1M pomoću Tapatoka

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2026, 14:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Čiča, to što radiš se zove "wishful thinking" :D :D :D

Draško je i dalje u BL neprikosnoven, bez obzira na sve (lično me ovo ne raduje ali tako je).
Blanuša nije napravio nikakav uspjeh, apsolutno bilo koja ličnost da je prošle godine kandidovana rezultat bi bio skoro identičan. Pa za njega nikad niko nije čuo do tadašnje kandidature, i otići će u anonimnost opet nakon ovih izbora.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2026, 16:24 
Stara kuka
Stara kuka

Rivaldinho je napisao:
На прошлим изборима у изборној јединици 3 видим да је СДС-у највише донио Милан Радовић са 6625 гласова. Донио би им Миличевић далеко више од тога, бар мандат-два више него сад, сигурно.

U BL su prije 4 godine imali 7.000 glasova (Radović imao 4.000),
Nakon njegovog odlaska pali su na 2.000 na lokalnim izborima i pali ispod cenzusa, ali i ispod 10 mjesta (!), što znači mnogo jer je Radović razvalio ionako razvaljeni banjalučki SDS i otišao. I to mu je bio drugi put (nakon DNS-a).
Sada im je Draškić pokupio neke kadrove, pitanje je hoće li SDS moći sastaviti listu u ovoj izbornoj jedinici.

SDS u BL je na nivou statističke greške ili kako ranije napisah grupe građana.
Blanuša nije taj tip osobe da bude stalno na terenu i privlači glasove
I pitanje je čime bi privukli.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2026, 16:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Па реално није ни Драшко имао чим привући, сем што млад (нов, "перспективан") - иде свуда около, галами, чупа асфалт (реално имао је најбољу драму од свих) - није Додик - Правда за Давида. Упао је у повољан тренутак да се ушанчи и искористио је то. Можда није посебно бистар, али је свакако лукав и већ и намазан.

Да, не изгледа ни мени Блануша као неко са енергијом да иде около и ради на промоцији. Само кажем, није да нема и он сад неки тренутак који може да искористи, али да, не дјелује баш тако. Док Ђајић, ено кажу не стаје, већ прави план да га буде свугдје, има негдје и објављено. Сеоски момци >> градски момци.

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2026, 17:02 
Stara kuka
Stara kuka

Rivaldinho je napisao:
Па реално није ни Драшко имао чим привући, сем што млад (нов, "перспективан") - иде свуда около, галами, чупа асфалт (реално имао је најбољу драму од свих) - није Додик - Правда за Давида. Упао је у повољан тренутак да се ушанчи и искористио је то. Можда није посебно бистар, али је свакако лукав и већ и намазан.

Kako je pokupio kadrove?
Parama.
Neće oni preći galamom i čupanjem asfalta, već su skontali da ne mogu se uplusati u SDS-u i razgulili.
Pa eto i onaj Hercegovac Salatić, što je bio portparol stranke šta li, prešao u PDP, da ne pominjem druga imena.

Pa i Maja Stojić-Dragojević iz Prijedora prešla kod Stanivukovića. Možda će i ona čupat' asfslt po Tukovima.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2026, 19:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Мали плот твист:

https://www.nezavisne.com/novosti/bih/S ... tva/969163

А и звучало је чудно да би пословично резервисани Блануша онако отворено ишао на Вукана. Међутим, његову не претјерано кохезивну изјаву су очигледно искористили да му смјесте и још више завађају опозицију. Сад само питање из чије кухиње је дошло, да ли власти, да ли "опозиције".

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2026, 20:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
pa cekajte malo, oni demantuju da je blanusa ovo izjavio? a evo izjave na klipu? kakav blam, BlaMusa takoreci.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2026, 20:53 
Stara kuka
Stara kuka

:lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2026, 21:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Koliko blamaže i samoponižavanja....neviđeno.Blanuša je dokazao da nije dorastao poziciji u kojoj se našao

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2026, 09:17 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Apr 2020, 16:15
Nije mi baš jasno od Blanuse se očekivalo šta? Kakvo je stanje u SDS-u prije će biti da se on dobro uklopio u tu poziciju koju je ni kriv ni dužan dobio

Vrh

[ 11596 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 576, 577, 578, 579, 580  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]