banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 25 Jun 2026, 19:13 Danas je 25 Jun 2026, 19:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 11627 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 573, 574, 575, 576, 577, 578, 579 ... 582  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Jul 2025, 11:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
anoniman je napisao:
Čiča iz Rogače je napisao:
Znači oni koje je Mile nazivao stranim plaćenicima će se grliti sa njim,ok.

zvao je i vucica politickim pobacajem pa se druze i prave talove...
na temi o sds ti o mili...
a teslicko-bijeljinska i paljanska struja sds ratuju oko toga ko ce biti na vrhu stranke... jos jedna tragikomicna situacija...

Ako ti još niko nije javio promjene u Srbiji su suštinske a ne personalne kao što je bio slučaj sa Tadićem i Vučićem....Vučić je samo nastavio tamo gdje je Tadić stao ili nije smio dalje

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2025, 11:40 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
A sta se u Srbiji promijenilo.?
Pogotovo sustinski. Koliko vidim nista.

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2025, 11:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

čekaju se izbori

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2025, 12:24 
Stara kuka
Stara kuka

Misljenja sam da se tek tu nece promijeniti nista. A ako nasa opozicija ceka rasplet situacije u Srbiji kao tracak nade za njih onda ni ne trebaju izlaziti na izbore. Inace sto se tice ovog paljanskog puca u SDS , mislio sam da ce jos sacekati, bar do poslije izbora, ali eto nestrpljivi su.

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2025, 14:33 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
i da budu promene,sto je vrlo tesko,jer nema izbora i blokade po vecim gradovima su zamenile bleja i odlasci na more,srbija ce se prvo zabaviti sama sobom...
protesti i blokade se nisu prebacile iz beograda u banjaluku...sto puno govori...

veteran 1987 je napisao:
A ako nasa opozicija ceka rasplet situacije u Srbiji kao tracak nade za njih onda ni ne trebaju izlaziti na izbore.

potpisujem

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2025, 16:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Мислим да у Србији много тога зависи од тога са каквим именима би студенти изашли на изборе. Људи се везују за људе, уосталом зато је и Алек себи изградио толику популарност, створио је врсту култа личности.

Иначе, Миличевић и Жељка Цвијановић добили орден Светог Саве другог реда. Мислим да то иде од патријарха директно. Миличевић, колико видим, је 2023. добио орден Светог Краља Драгутина од владике Фотија. А иначе је често са владиком.

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2025, 18:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

veteran 1987 je napisao:
Misljenja sam da se tek tu nece promijeniti nista. A ako nasa opozicija ceka rasplet situacije u Srbiji kao tracak nade za njih onda ni ne trebaju izlaziti na izbore. Inace sto se tice ovog paljanskog puca u SDS , mislio sam da ce jos sacekati, bar do poslije izbora, ali eto nestrpljivi su.

Naša opozicija je popriličo hetrogena po pitanju podrške blokaderima tako da opet mješate babe i žabe

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2025, 15:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

СДС сага се наставља.

https://katera.news/milicevic-nece-da-s ... a-zamijene

Елем, посљедњих дана могли смо видјети скуп у организацији Рестарта и Љубише Петровића (занимљива комбинација?) гдје се моли Милан Миличевић да се врати на чело странке. Била је присутна и Пандуревићка. Пошто је Миличевић то децидно одбио, шушка се да ће кандидат његове струје бити Желимир Нешковић. Дакле све што ваља са истока у СДС, тј. све што није у МоМа клану, Пандуревићка, Нешковић... је уз Миличевића.

Тај Нешковић је по свему судећи позитиван лик. Оно што сам раније чуо је да је посланичко мјесто узео практично без кампање, идући као доктор по забитима источне РС и посјећујући болеснике. И дјелује момак поштено, сјећам се кад сам га први пут видио, код прошлих избора, да је оставио утисак нормалне особе па сам се мало распитао о њему.
Само не источни клан опет, то би био крај СДС. Поготово сад кад су се приклонили Аци Мурату.

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2025, 18:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Чуј да поражени буде потпредсједник, поражене треба истјерати из странке јер је то багра која ће наставити роварити и чекати нови тренутак за напад.
У оваквој ситуацији сам далеко више за опцију Љубише Петровића, јер се он не би много натезао са њима, показао би им пут према излазним вратима, па нека иду код Драшка и Вучка.

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2025, 18:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Мени се нешто и учинило да овдје Љубиша тактизира и покушава да се наметне, јер дјелује извијесно да се Миличевић не враћа.

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2025, 18:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

А мени више изгледа да гура Милана да не би на њега дошао ред :)
Љубиша је испао огромна људина од хапшења Милана па све на даље(иако у неком ранијем периоду нису били баш нешто блиски и добри), тада се већ знало за намјере ћаци групе у СДС-у.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2025, 13:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Љубиша има херца, али мени су још импресивнији ови са истока, а који се нису приклонили источном клану / ћацијима. Др Желимир Нешковић, Пандуревићка. Пандуревића је у свом прајму и била највеће мушко тадашњег врха СДС...

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2025, 20:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

https://srpskainfo.com/jovica-radulovic ... dnika-sds/

Први пораз амбиција повампиреног паљанског клана?

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2025, 13:56 
Stara kuka
Stara kuka

Rivaldinho je napisao:
https://srpskainfo.com/jovica-radulovic-ostaje-v-d-predsjednika-sds/

Први пораз амбиција повампиреног паљанског клана?

Ja mislim da je ovo ipak njihova pobjeda. Sacekace malo da se neko izblamira na izborima i onda ici sa preuzimanjem vrha.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2025, 14:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Испиздили су добро што се пролонгира избор.
Не могу прихватити да немају већину ни у ГО ни у Скупштини, а већ им се појединци двоуме и размишљају да ли су на "правој" страни.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2025, 14:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Па не чуди ме, јер их тако и доживљавам, као јунад која су упрла пошто пото да се излактају горе, а можда и добили директну наредбу за то од оног чије се име не спомиње. Нема више таквих јунака, као што је био Мурат...

Ако опозиција и поред свега кандидује Миличевића за председника и он оствари иоле солидан резултат, они су доњи и то знају. А Миличевић тешко да ће на Шаровићевих 30% против Жељке...
Овдје сада колико видим Љубиша вуче као коњ и не пита превише за мишљење, има момак херца.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2025, 18:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Polako ljudi,langzam....sve su prilike da niko ne želi da se isprsi na vrh stranke jer bi taj po automatizmu u novembru izašao crvenim na crtu.....a izbori,brojanja glasova,kontrole,komisije su još uvjek pod kontrolom crvenih tako da je poraz neminivan.Znaju to svi tako da se čuvaju da ne postanu potrošen izborni kadar nakon novembarskih izbora koji u principu ne znače ništa jer su redovni na pragu.A tad,biometrija i ostala čudesa
Ja u tom pravcu gledam na ovu odluku da se izbor za presjednika stranke održi nakon novembarskih izbora...

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2025, 18:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Значи, Јелена Тривић кандидат. Њој ће сујета бити задовољена, а популарност јој пасти свеједно не може, само може мало добити враћањем у жижу. А опет не може толико порасти да угрози СДС.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2025, 09:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

neko mora biti žrtva svjesno ili nesvjesno...

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2026, 09:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Vrhovni sud je tako potvrdio presudu Okružnog suda u Banjaluci koji je prije godinu dana prvostepeno oslobodio Miličevića i Stokića.

Podsjećamo, optužnica je Miličevića i Stokića teretila da su krivična djela počinili od 2018. do 2024. godine prilikom privođenja zemljišta trajnoj namjeni i izdavanja upotrebne dozvole za objekat investitora Alena Seferovića.

U optužnici se navodilo da je Milan Miličević tražio poslovni prostor, stan ili 100.000 KM da posreduje u završetku postupka.

Stokić se teretio da šest godina nije završio potrebne procedure, uključujući uklanjanje nelegalnog objekta neophodnog za postavljanje trafo-stanice i priključenje zgrade na električnu mrežu što je jedan od uslova za dobijanje upotrebne dozvole.

https://srpskainfo.com/hronika/milan-mi ... n-krivice/

И шта ће сад јадни Ален. Дијете се трудило, намијењало послова и странака, прву зграду тек до 25. направио, и онда ти се појаве ови политичари и не дају ти да направиш нешто више у животу. Треба сви млади да оду одавде...

Vrh

[ 11627 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 573, 574, 575, 576, 577, 578, 579 ... 582  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]