Наравно да и СДС купује и ради што раде и остали, до неке мјере, јер је систем до те мјере упропаштен, корупција је до те мјере постављена као стандард, зна се од кога, да апсолутно ако идеш 100% поштено немаш ама баш никакве шансе да нешто направиш. Знам човјека који је на испитима за једну државну организацију међу преко 500 кандидата био 1.-3. на свим, веома захтјевним и веома мјерљивим тестовима, и "није задовољио" јер су други имали штелу. Знам другог који има званично процијењен IQ око 165, који је лагано прошао све тестове за једну државну организацију гдје је потребно буквално све, од интелигенције, сталожености... све топ прође, и уђе на посљедњи разговор и "није задовољио на разговору" јер није имао шта је морао да има, момак радио као комерцијалиста тада и једва изашао из немаштине... Знам момка који је физички био један од најспремнијих људи у БЛ, постављао рекорде у граду, завршио полицијску академију и запослио се у - складишту. А около униформе носају рахитичари. Па га је касније узео ФУП, а цимали га и Американци јер је момак змај... Једноставно 100% поштено немаш ама баш никакву шансу, отишло је све доврага тј. СНСД је гурнуо све до врага.
Ја како рекох више пута овдје, Миличевићу замјерим што је као јуне навалио на ЕУ и ту види неки апсолутни спас, и то је дил брејкер што се мене тиче. Али за поштење, њему нешто замјерити крај ових, то је крајњи апсурд и крајње лицемјертво. Шта је 400 000 марака наспрам скандалчине гдје се неко "заборавио" па Република Српска сад мора плаћати 100 милиона умјесто 1.5? Да не помињемо све остале ствари. Има се ту сигурно и милијарди набрати.
Нека суде Миличевићу, није проблем, нека суде свакоме ко се огријешио о закон. Али како би слатко било видјети да једног дана неко потрпа ове главетине из СНСД не у марице, већ у аутобусе и онда их испоручи у један гулаг. Надам се да ћемо дочекати тај дан. Не знам како, али надам се.
Једним оком гледам у Србију, јер они су нас гурали напријед и након '18. и након '45, па кад се ријеше оног свог зла, да ће се то прелити и овамо. Ми смо изгледа превише заостали да сами нешто покренемо.
Citiraj:
Божовић, Бабаљ и екипа имају подршку Вучића да преузму странку
Два куртона реално. Не би ме чудило да су сјели у крило Алека Великог. Јебо их он.