Kad me vec prozivas poimenicno,evo ti i moje predvidjanje za sledecih godinu dana,pa cemo na sv Iliju 2015 komentarisat koliko sam pogodio....
Varijanta A
Ognjen Tadic-Predsjednik RS,novi Vucic,pozatvarao sve zivo,ali prenio na nivo BH dva ministarstva,poljoprivrede i obrazovanja
Mladen Bosic-Premijer,sa rejtingom u padu jer nijedan ekonomski pokazatelj ne ide u plus,zbog ogrombih zaduzenja u prethodnom periodu.
Ivanic-Clan Predsjednistva BH,isti kao i dosad,sa svojim odlucnim-MOZDA
Dragan Cavic-Predsjednik Narodne Skupstine RS
Milorad Dodik-Zivi u Rusiji,gospodskim zivotom
Nebojsa Radmanovic,Nikola Spiric i jos poneki-na slobodi,ali pred sudovima dokazuju porijeklo imovine u Banjaluci,Beogradu,Novom Sadu...
Zeljko Kovacevic,Ranko Skrbic i jos desetak-vec u zatvoru.
Zeljka Cvijanovic,Aleksandar Dzombic i jos neki-na slobodi ali politicki mrtvi
Igor Radojicic-Lider opozicije u RS
Varijanta B
Ovo dole sve isto,samo SDS nije prihvatio ustavne promnjene,ponovo smo vraceni na sve liste sa kijih smo skinuti kao teroristicka organizacija,nema stranih investicija,nema nista....
Eto zasto se ne radujem nimalo pobjedi u oktobru

...LOSE-LOSE kombinacija
Ali nazalost,moracemo progutati jednu od ove dvije zabe (izdaja ili izolacija),sto nekoga ko jako voli SDS kao ja boli jako,jako....

Supci evro-atlantski se ne sale uopste,i ko god bude na vlasti,morace se suociti sa ustavnim promjenama,i to ne kozmetickim sejdic-finci,vec mnogo robusnijim

....To mi je neki info od zadnjih desetak dana,i to sa vise strana....jos uvijek se potajno nadam da nije tacan...