banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 16:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Maj 2014, 10:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
I ja sam pisao da sam alergican na neke iz te koalicije..Ali znas kako,SDS-u se opasno zamjeralo sto je recimo u Banjaluci,koja je pola RS,izasao sam na izbore 2012!!

Optuzbe su i u real life,pa i ovdje na forumu isle dotle da je tadasnji predsjednik Gradskog odbora Djordje Umicevic,isticanjem Stevandica za gradonacelnika namjerno razbio opozicioni blok,i direktno omogucio SNSD-ovom kandidatu Gavranovicu pobjedu.

Sad je SDS otisao u drugu krajnost,i u taj blok prima i koga treba i koga ne treba.

Uglavnom,na sadasnjem primjeru i tom primjeru iz 2012 kad je SDS izasao sam,potvrdjuje se ona prica o muzu,zeni i magarcu-jos se nije rodio taj koji je narodu ugodio :D

Citiraj:
Živio jednom jedan bračni par koji je imao dvanaestogodišnjeg sina i jednog magarca. Odlučili oni malo putovati, raditi i upoznati svijet i tako krenuše na put.
Kad su došli u prvo selo ljudi su komentirali:
«Pogledajte vi ovog neodgojenog dječaka.
On sjedi na magarcu dok njegovi siroti stari roditelji vuku magarca.»
Žena tada reče muzu:
«Nećemo dozvoliti da ljudi tako lose pričaju o našem sinu.»

Muž je skinuo dijete s magarca i sam sjeo na njega.
Kad su došli u drugo selo ljudi su mrmljali:
«Pogledajte ovo, sram nek bude ovog čovjeka kad pusta da mu žena i dijete vuku magarca dok on sjedi.»
Odlučili oni da će žena sjesti na magarca, a muž i sin će držati uzde.
Došli oni tako i u treće selo gdje su ljudi ponovo komentirali:
«Jadan čovjek! Cijeli dan je radio, a žena mu je sjela na magarca. I jadan sin! Tko zna sto ga sve čeka s takvom majkom.»
Tada odlučiše da se svi troje popnu na magarca i nastave put.
Kad su došli do slijedećeg sela čuli su mještane kako komentiraju da će jadnom magarcu puknut leđa zbog prevelike težine.
I tada oni svo troje siđu dolje i odlučiše hodati pored njega.
Kad su prolazili kroz slijedeće selo, nisu mogli vjerovati komentarima ljudi koji su im se smijali:
»Pogledajte ove tri budale. hodaju, a imaju magarca koji bi ih mogao nositi.»

POUKA: Uvijek će te kritizirati i pričati lose o tebi sto god ti napravio.... teško je svima ugoditi,
a i teško je pronaći osobu kojoj ćeš biti dobar upravo takav kakav si. Zato živi kako vjeruješ i radi sto ti srce kaže.
Pjevaj, smij se, pleši, ljubi i uživaj u svakom trenutku svojeg života. Ako na svom putu do cilja budeš zastajkivao da kamenom gađaš svakog psa koji na tebe zalaje.. nikad nećeš stici do cilja. (Dostojevski)

Poslednji put menjao Schlager dana 03 Maj 2014, 10:58, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2014, 10:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Upropastio si divnu pripovjetku :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2014, 11:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Umicevic nije mogao prodati sluzbene cipele MUPu i da ne bi ugrozio proizvodnju predje u SNSD. Poslovni potez, ne ideoloski :D

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2014, 11:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ma nije to taj Umicevic :lol: :lol:

Predsjednik Gradskog odbora SDS 2012 je bio Djordje Umicevic,nekadasnji gradonacelnik Banjaluke...doduse ne kao kadar SDS,vec tada Gugin :D

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2014, 11:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Pa Slageru,necemo valjda dovoditi u pitanje ko je ustvari kriv za danasnju situaciju u Bl? Sds i Bosic su nam se usrali u zivot,kao Mile,Zgradoljub i Gavranovic zajedno za zadnjih 10 godina.

Sent from my Galaxy Note 3 using Tapatalk 4

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2014, 11:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Nisam bas potpuno razumio pitanje,tim prije sto naglasavas bas tri stvari koje nikako ne bi trebao...ali pokusacu odgovoriti...Prvo SDS nakon rata nije na vlasti u gradu Banjaluci,a pogotovo Bosic nema nikakve veze dosad sa izvrsnom vlascu ni u RS ni u BL pogotovo.

Da si pominjao pokojnog Predraga Radica,ratnog gradonacelnika BL i neke eventualne zamjerke na njegov racun,ili SDS za Doboj ili tako nesto,mnogo bi mi razumljivije pitanje bilo nego ovako.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2014, 11:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Men su to sve ista bagra Slageru
Evo i MB to kaze

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2014, 11:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Bilo je svega i svacega,slazem se....ali bar za pljacku Banjaluke se te stvari ne mogu izjednaciti nikako. Ako je ljubavnik Smitran 6 od svojih 8 stanova stekao za vrijeme mandata,onda mozemo samo pustiti masti na volju sta sve imaju oni koji su u hijerarhiji iznad njega :( :(

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2014, 11:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Slageru,jesam ja odredio da SDS ima svog kandidata na proslim lokalnim izborima? Kada je vec bilo jasno da ce se Cava kandidovati.Kada se kompletna opozicija vec godinama busa u prsa da je glavni cilj maknuti ovu Cosa Nostra sa vlasti? Kada je djeci u osnovnoj skoli bilo jasno da svi opozicioni kandidati zajedno ne mogu zajedno dobiti ni 20% kao sam Cava.Kada je bilo jasno da ce Gavran pobijediti bas za tu razliku koju je dobio Stevandic? Sta se pravis lud.Interno sam se nadao da ce vas cijela Banjaluka kamenovati nakon tog sramnog,i pro rezimskog poteza.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2014, 11:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ne pravim se lud,i cak se slazem sa tvojim misljenjem.Samo nisam bio razumio pitanje.

A ocito se slaze i vrh SDS,jer nakon tog velikog kiksa u Banjaluci,smjenjen je Predsjednig Gradskog odbora,i na njegovo mjesto je postavljen Ognjen Tadic.

Politika vrha stranke je bila da se na lokalu prepuste odluke takvog tipa lokalnim liderima,tako da se ponegdje,kao u Srebrenici cak islo na formiranje vlasti sa SNSD!

Ocito da procjenom Umicevica nije bio zadovoljan Predsjednik Bosic,i pretpostavljam da je zato i smjenjen.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2014, 11:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

To bi trebalo znaciti da cete opet sprovoditi takve poteze po nalogu rezima,onda ce kao neko biti nezadovoljan,pa ce neko biti zbog toga smjenjen,a mi cemo zivjeti pod ovim masonima jos par desetina godina,zbog vasih sitnih talova? Pa ja kad vidim kadrove SDS-a u ovom gradu,dodje mi da placem.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2014, 11:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ostaje da se nadam da nece biti tako. To je evropska praksa,da se strateske odluke donose u vrhu stranke,a da se na lokalnim izborima odluke o predizbornim i postizbornim koalicijama prepustaju lokalnim liderima. Ali,nazalost,u tim zemljama se na lokalu odlucuje da li ce biti modernizovan neki krak vodovoda,kanalizacije ili ce se mjenjati ulicna rasvjeta.A nije pitanje sudbina hiljada ljudi i visemilionskih pljacki kao kod nas :( :(

Dovoljno je samo bilo pogledati kampanju pred te nase lokalne izbore,gdje se umjesto kanalizacije,vodovoda i ostalog sludjivao narod pricama o izdaji RS,patriotizmu,reisu Cericu,Siriji,Kini,Rusiji,referendumu o nezavisnosti :( :(

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2014, 10:44 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
The_new_Statesman je napisao:
Pricam o Bosicu, ne o SDS.u. Ali ako cemo iskreno, SDS bi danas bolje prosao sa Cavicem.

...I doveo je Tadica u SDS. Pod jedan.
...SDSu opet treba. Pod dva.

Btw. gledao sam neku vece Dodika i Bosketa... I stekao sam utisak da Mileta vise brine Cava nego Boske.
Naravno, po mantri iz SDSa to sasvim normalno jer je Boske fin, ugladjen i kulturan. I zbog toga je strasno nezanimljiv Traktoristi. :P

ovo je tacno,SNSD je u BL za lokalne izbore najvise pricao protiv Cavica...on je sa nikakvom kampanjom zamalo pobedio Gavranovica,da nije bilo Stevandica sada bi Cavic bio gradonacelnik i ujedinjenoj opoziciji bi bilo mnogo lakse uci u kampanju za oktobarske izbore...
mozda je SDS namerno kandidovao Stevandica ne zbog nekog dogovora sa SNSD vec jer se plase Cavinog rasta.Cava je sada uspeo da ujedini nekoliko manjih stranaka i imace rast do izbora.
Najveca greska SDSa je sto je umesto Cavica na celo doveden Bosic.drugi problem je banjalucki SDS sa nekim kadrovima koji im ne trebaju i stranka vise gubi nego sto dobija sa njima,a bez Banjaluke,ne mogu racunati na neku duzu vladavinu na RS nivou...ako formiraju vlast posle oktobarskih izbora...

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2014, 14:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Schlager je napisao:
Vi nikako da shvatite da vaše poimanje stvarnosti nije aksiom,već da sva ta vaša priča o "mutavosti,smotanosti,neharizmi,nesposobnosti",nije smetala SDS da pobjedi u skoro duplo više opština 2012 nego SNSD..Ili konkretno u Bijeljini, Doboju, Gradiški, Sokocu, Nevesinju, Doboju, Berkovićima, Prnjavoru, Donjem Žabaru, Dubici, Višegradu, Palama, Gacku, Tesliću, Istočnoj Ilidži, Šamcu, Istočnom Mostaru, Trnovu, Istočnom Starom Gradu, Loparama, Kostajnici, Srpcu, Ljubinju, Kneževu, Čajniču, Han Pijesku.

СДС на власти у Добоју држе гласови муслимана из Грапске и Которског. А градоначелника зовемо Омер Петровић. Упитај се зашто је то тако...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2014, 14:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kada je Mile rekao da SDS pomilova grdne kriminalce, ovaj mutan se nije mogao sjetiti ni onog iz Doboja kojeg je ubio lokalni SNSD-ovac, a pre nekoliko dana mu bila godisnjica. Pa da odbrusi kako Milini i ne budu osudjeni da bi ih on morao pomilovati.

Добоју је потребан дежурни Рајко Савић. :) Е сад како то да су га ослободили и још му послије вратили оружје, зна вјероватно тужилац који је дизао оптужницу. А знам лика. :) И нећу да лајем. :)

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2014, 14:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Prokockali su svo to povjerenje,zgadili se svima osim onima koji imaju direktnu materijalnu korist od njih....Sve i jedan od sadasnjih vlastodrzaca je obezbjedio svoje deseto koljeno,i to u ovoj sirotinjskoj drzavi :( :( ....Jebeni smitran ima osam stanova u BL,citam juce...A od tih osam,6 je stekao za vrijeme mandata :( :(

Pametan se uci na tudjim greskama,malo manje pametan na svojima,a nepametan ne nauci ni na svojima...

Озбиљно? :lol: http://www.glassrpske.com/novosti/vijes ... 35462.html

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2014, 15:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Boško Čeko šef tima SDS za uređenje Banjaluke,danas predstavio programski dokument "Reforma javne uprave u Banjaluci"

http://www.sdsrs.org/index.php?option=c ... Itemid=171

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2014, 19:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ognjen Tadic u 21h na TV BN.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2014, 20:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Voditeljka mu razbija koncepciju (demagogiju) :D

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2014, 21:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Nemam volje gledati... Iako je mali iz Laktasa. :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]