I ja sam pisao da sam alergican na neke iz te koalicije..Ali znas kako,SDS-u se opasno zamjeralo sto je recimo u Banjaluci,koja je pola RS,izasao sam na izbore 2012!!
Optuzbe su i u real life,pa i ovdje na forumu isle dotle da je tadasnji predsjednik Gradskog odbora Djordje Umicevic,isticanjem Stevandica za gradonacelnika namjerno razbio opozicioni blok,i direktno omogucio SNSD-ovom kandidatu Gavranovicu pobjedu.
Sad je SDS otisao u drugu krajnost,i u taj blok prima i koga treba i koga ne treba.
Uglavnom,na sadasnjem primjeru i tom primjeru iz 2012 kad je SDS izasao sam,potvrdjuje se ona prica o muzu,zeni i magarcu-jos se nije rodio taj koji je narodu ugodio
Citiraj:
Živio jednom jedan bračni par koji je imao dvanaestogodišnjeg sina i jednog magarca. Odlučili oni malo putovati, raditi i upoznati svijet i tako krenuše na put.
Kad su došli u prvo selo ljudi su komentirali:
«Pogledajte vi ovog neodgojenog dječaka.
On sjedi na magarcu dok njegovi siroti stari roditelji vuku magarca.»
Žena tada reče muzu:
«Nećemo dozvoliti da ljudi tako lose pričaju o našem sinu.»
Muž je skinuo dijete s magarca i sam sjeo na njega.
Kad su došli u drugo selo ljudi su mrmljali:
«Pogledajte ovo, sram nek bude ovog čovjeka kad pusta da mu žena i dijete vuku magarca dok on sjedi.»
Odlučili oni da će žena sjesti na magarca, a muž i sin će držati uzde.
Došli oni tako i u treće selo gdje su ljudi ponovo komentirali:
«Jadan čovjek! Cijeli dan je radio, a žena mu je sjela na magarca. I jadan sin! Tko zna sto ga sve čeka s takvom majkom.»
Tada odlučiše da se svi troje popnu na magarca i nastave put.
Kad su došli do slijedećeg sela čuli su mještane kako komentiraju da će jadnom magarcu puknut leđa zbog prevelike težine.
I tada oni svo troje siđu dolje i odlučiše hodati pored njega.
Kad su prolazili kroz slijedeće selo, nisu mogli vjerovati komentarima ljudi koji su im se smijali:
»Pogledajte ove tri budale. hodaju, a imaju magarca koji bi ih mogao nositi.»
POUKA: Uvijek će te kritizirati i pričati lose o tebi sto god ti napravio.... teško je svima ugoditi,
a i teško je pronaći osobu kojoj ćeš biti dobar upravo takav kakav si. Zato živi kako vjeruješ i radi sto ti srce kaže.
Pjevaj, smij se, pleši, ljubi i uživaj u svakom trenutku svojeg života. Ako na svom putu do cilja budeš zastajkivao da kamenom gađaš svakog psa koji na tebe zalaje.. nikad nećeš stici do cilja. (Dostojevski)