DELLBOY je napisao:
ERROR je napisao:
Dok vi trazite nepostojecu alternativu,izgleda da se i Sarajevo dosjetilo da i oni konja za trku imaju:
http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/aktu ... u-politikuMasala,lik i po...ne znam samo kako ga se nisu sjetili prije.
Do sad sam te ozbiljno shvatao, međutim, ako ovo nije bilo ironična izjava, od sad si totalno neozbiljna osoba što se tiče politike.
Znači predlažeš, ajd da kažemo biznismena, za političku ličnost.
Vlasnika Dnevnog Avaza. Kojeg će podržati koliko sam čuo, i Nihad Imamović (vlasnik ASA Prevent-a) kao i bivši presjednik Vlade Federacije, pa čak i niko drugi do efendija Cerić
ququ nama s njim

Ne predlazem ja,sam se predlozio,a procjene su da bi mogao daleko dogurati. Posto(iako se mnogi trude da dokazu obrnuto) su narodi u BiH mentalno veoma slicni,ne vidim razloga zasto i Bosnjaci ne bi imali svog Mileta? Plus points,u ocima rulje je to sto je baja uspjeo "svojim" parama sagraditi jos vece zgradurine,a nije bio na funkciji,te mozes samo zamisliti kakva ce cuda naciniti kad zasjedne
Eto FBiH spasitelja i graditelja,ima da ih izgradi i obogati jos bolje nego sto je Mile uspio s RS