banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 13:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 45 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Jul 2008, 18:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 21:59
skuba je napisao:
kaco je napisao:
Neko spomenu sarajevski forum....Pa pogledajte i iskreni budite poslije sta pisu tamo bas u vezi Modrice,tv prenosa i sljedecih utakmica koje ce nadam se igrati u Europi....Cestitam Modrici na pobjedi i zelim im da uz podrsku navijaca pobijede i u Zenici......

Kaco, nisam ispratio sta tamo pisu o Modrici ali ti vjerujem, zato sto lik koji uredjuje sport na SA forumu jeste jedan od rijetkih koji se tamo trudi da odrzi koliko-toliko civilizovanu atmosferu. Daleko od toga da neces i tu naici na ispade, ali je ipak to u nekim prihvatljivim granicama, pa su i ucesnici diskusija na sportu takvi.
Medjutim, baci pogled (a vjerujem da vec jesi) na politiku. Pa to je zlo i raspad, znaci kompletna psihijatrijska klinika. :lol:
A zasto? Pa zato sto lik koji uredjuje politiku je blago receno - :confused2: Njegovo administriranje je vec odavno predmet sprdnje po internetu.
Necu ni pominjati da su izrazi tipa "ćetnik", "ustasa" u maltene svakom drugom postu, pa imas svega par Srba i Hrvata (btw. nisu mi ni oni jasni kako trpe to smece), nego sto vise ni Bosnjaci (oni normalniji) ne ucestvuju jer ladno mozes biti izvrijedjan cak i ako si Bosnjak al' eto imas drugacije poglede od doticnog.
Nije ni cudo sto je covjek "uspio" da broj aktivnih ucesnika na politici svede na - tridesetak, od ukupno 30000 registrovanih clanova foruma... :lol:

Prema tome, bez obzira na poneki svijetli primjer (eto recimo to o Modrici), nemoj molim te da uporedjujes bilo sta sa tom psihodelijom od foruma.

E i moram reci - korektno od tebe zbog podrske Modrici.

Ovo sam citao za Modricu,i ljudi pisu da bi se trebala ici i navijati za njih...Za politiku nisam siguran sta govore jer nisam ni isao tamo,ali vjerujem da je otprilike isti problem kao i ovdje.Moras priznati da se procistio forum o politici ovdje kod nas..I nije mi bila namjera da uporedjujem forume,vec samo da ispravim ono sto je ovdje receno a nije u pravu...Na kraju krajeva me boli savseno za taj forum,jer za mene postoji ovdje samo moj grad i to je BL...Steta je sto politiku komentarisu i dokazuje se kroz te diskusije vecinom oni veliki,dok ljubitelji sporta imaju i nesto sportsko i korektno u glavi....Pozdrav Skuba

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2008, 18:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 21:59
Flavoure-Flave je napisao:
Macane...ja mislim da je Mile kriv za to.Sta ti mislis? :D
Mamicu im genocidnu... :lol:

Suzdrzi se malo....Ne znam o kojem Mili pricas....I ovo je fakticki forum gdje se treba da zdravo diskutuje i ljudi pokusaju mozda da prevazidju neke "razlike" i pokusaju naci nesto zajednicko...Ratovi su prosli.......Gledaj djete u buducnost.....Ziv i zdrav ti meni bio

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2008, 19:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...ma pustite vise tv...leto je, ganjajte trebe il pustite da one ganjaju vas...ionako ce to mile i hare lepo upakovati u predizborni cirkus...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2008, 20:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
kaco je napisao:
Flavoure-Flave je napisao:
Macane...ja mislim da je Mile kriv za to.Sta ti mislis? :D
Mamicu im genocidnu... :lol:

Suzdrzi se malo....Ne znam o kojem Mili pricas....I ovo je fakticki forum gdje se treba da zdravo diskutuje i ljudi pokusaju mozda da prevazidju neke "razlike" i pokusaju naci nesto zajednicko...Ratovi su prosli.......Gledaj djete u buducnost.....Ziv i zdrav ti meni bio

O cemu ti?Dijete...!? :D Hvala na komplimentu.

Nego...ovaj moj post nema veze sa temom vec je samo upucen nasem macanu... :D covjeku koji ima vlazne snove o Mili i RS.
Nema ovo veze s tobom.Korektne postove pises i svaka cast.Samo nastavi. :wink:

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2008, 19:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
skuba je napisao:
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
covjek medijske kuce zove fasistickim samo zato sto su srpske. BAN...

I ne samo to, evo gledam pojede se od muke i zbog FK Modrice...ma zbog svega sto ima veze sa Srbima....ja predlazem da mu skupimo novac za jednog dobrog psihijatra. Treba mu pomoc definitivno. 8)
Nije mu "lahko" shvatite ga,okrene jedan kanal Đoković,drugi Ana Ivanović,treći vaterpolisti,sledeći kako Srbi gaze Amere u odbojci....Preporučio bih mu jednu seansu "tihovanja" kod Dabe :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 45 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]