banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 20:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 10 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Mar 2008, 13:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Mondo

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2008, 16:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
I da je doslo do explozije... rekli bi Srbi krivi.

Gledam juce stranicu dnevnog avaza...od 10 vijesti sto je bilo na prednjoj stranici 6 je bilo vezano za Dodika, 3 za RS i jedna nevezano... Naravno sve u negativnom smislu :wink:

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2008, 16:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Brat mi je bio 7 dana u Sarajevu i kaze da sve novine 70% prostora posvecuju RS u negativnom kontekstu a ostalo pisu o Federaciji. Kako da ocekujemo da se iz svega toga izrodi nesto dobro? Nema teorije...

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2008, 23:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
Brat mi je bio 7 dana u Sarajevu i kaze da sve novine 70% prostora posvecuju RS u negativnom kontekstu a ostalo pisu o Federaciji. Kako da ocekujemo da se iz svega toga izrodi nesto dobro? Nema teorije...

Da bi to razbu skonto,nije moro bas pucati do Sarajva,ima tih novina kupiti i u Pc....

Inace,sta bi lopovi u federaciji da nije Pc? Na koga bi mogli skretati paznju svoga stada dok im kradu iz usta? Slicna stvar s ovim u Bl sto se igraju drzave u drzavi i prijete narodu sarajevskim minder-politicarima....

A u vezi teme;cudno da ih nema vise takvih,Teheran je to,leglo fasisticko-teroristicko-mudzahedinsko-islamskih fanatika i Alijinih sljedbenika,koji htjedose potamaniti goloruki s narod i stvoriti islamsku dzamahiriju. :roll:

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2008, 10:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
SÄFFLE je napisao:
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:

Da bi to razbu skonto,nije moro bas pucati do Sarajva,ima tih novina kupiti i u Pc....

Inace,sta bi lopovi u federaciji da nije Pc? Na koga bi mogli skretati paznju svoga stada dok im kradu iz usta? Slicna stvar s ovim u Bl sto se igraju drzave u drzavi i prijete narodu sarajevskim minder-politicarima....

A u vezi teme;cudno da ih nema vise takvih,Teheran je to,leglo fasisticko-teroristicko-mudzahedinsko-islamskih fanatika i Alijinih sljedbenika,koji htjedose potamaniti goloruki s narod i stvoriti islamsku dzamahiriju. :roll:

Negiranje, negiranje, negiranje....to samo i znas. Pa ja sam taj brat. i sad fino reci meni da lazem. a znas da ne lazem. OSLOBODJENJE, AVAZ sta god uzmes. Mlee ovo...Mile ono, cetnici ovo...cetnici ono, RS ovo...RS ono, ratni zlocinci blablabla. Od vijesti iz federacije i SA ima samo nesto o sportu i saobracajnim nesrecama. a protesti bili tih dana. Kako drukcije sakriti probleme i nesrecu u federacij...zar ne. A sad ti opet prosipaj demagogiju. Znam sta sam citao. i da ne bude kako meni smeta sve sto je muslimansko...radne kolege su mi muslimani. Svi su odlicni ljudi. pozzz

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2008, 22:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pasha moj solidni,de opet procitaj moj post,nigdje ne poricem to sto ti je razbu procito i skonto,samo kazem da ima tih novina i u Bl.....Sve stoji,a razloge sam naveo takodje,tj,zasto je to tako...

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2008, 14:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Ferdinande lažeš.

Oni nigdje ne kažu RS (Republika Srpska) valjda im je tako naređeno.
Uvjek napišu i kažu '' u manjem BH entitetu''

Teško im prevaliti ono RS preko olovke, tastature ili jezika. Ili se boje za posao :wink:

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2008, 11:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2006, 23:11
федерација треба себи да се посвети и корупцији у њиховом друштву која их на светској листи држи у корак са Колумбијом. Док Република Српска БиХ је на листи пожељних места за улагање..Мислим да на с федерација кочи у даљем економском рзвијању.
А када то сконтају западни политичари ето нама Независности

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ ИЗ МЕРТВИХ СМЕРТИЈУ СМЕРТ ПОПРАВ И СУШЧИМ ВО ГРОБЈЕХ ЖИВОТ ДАРОВАВ.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2008, 23:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Car Dusan je napisao:
федерација треба себи да се посвети и корупцији у њиховом друштву која их на светској листи држи у корак са Колумбијом. Док Република Српска БиХ је на листи пожељних места за улагање..Мислим да на с федерација кочи у даљем економском рзвијању.

Pa da,pa ce onda kad vide kako ste sposobni,razvijeni,da vrate Kosovo Srbiji,ukinu nezavisnost Crnoj Gori,i naprave jos jednu drzavicu,RSK..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2008, 12:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2006, 23:11
SÄFFLE je napisao:
Car Dusan je napisao:

Pa da,pa ce onda kad vide kako ste sposobni,razvijeni,da vrate Kosovo Srbiji,ukinu nezavisnost Crnoj Gori,i naprave jos jednu drzavicu,RSK..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Па ти се смеј. Али код нас Грађевина ради пуном паром. По Светској Банци економија иде према позитивном биласну и препоручени смо за страна улагања. као што се да видети из приложеног. Док федерација и даље зависи од арапских пара и даје огромну количину новаца на 245365467 влада. Свако село вам има владу, кантон, општину и месну заједницу

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ ИЗ МЕРТВИХ СМЕРТИЈУ СМЕРТ ПОПРАВ И СУШЧИМ ВО ГРОБЈЕХ ЖИВОТ ДАРОВАВ.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 10 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]