banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Maj 2025, 06:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6968 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 334, 335, 336, 337, 338, 339, 340 ... 349  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Mar 2025, 18:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Niko ne cita sta pise. Prica je bila da ce Njemacka uvesti nama sankcije, a Milorad rekao da cemo kao odgovor i mi njima.
Dokle je doslo kad ja "branim" Dodika.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2025, 18:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
kojim njima zaboga

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2025, 19:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Cica bolje da objasnis kako je sad koaliranje sa “ustasama iz hdz-a” dobra stvar, a dok je to radio snsd bilo izdaja?

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2025, 21:13 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Koliko se ja sjećam prva velika koalicija je i bila SDA-SDS-HDZ.

Послато са 2209116AG помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2025, 21:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Koalicija protiv komunista i reformista
rocker....nemam ja šta da objašnjavam...valjda hdz treba dati odgovor kako to da dodik više ne radi za njihove nac. interese...sds sasvim sigurno da neće pelješki most prestavljati kao srpski nacionalni interes.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2025, 22:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Rocker je napisao:
Cica bolje da objasnis kako je sad koaliranje sa “ustasama iz hdz-a” dobra stvar, a dok je to radio snsd bilo izdaja?

A prelazak poslanika Maje Dragojević Stojić iz SDS-a u PDP?

https://www.rtvbn.com/4073637/transfer- ... ke-u-drugu

PDP im preoteo poslanika NSRS, a sa njima idu u koaliciju na BIH nivou.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2025, 23:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Čiča iz Rogače je napisao:
Koalicija protiv komunista i reformista
rocker....nemam ja šta da objašnjavam...valjda hdz treba dati odgovor kako to da dodik više ne radi za njihove nac. interese...sds sasvim sigurno da neće pelješki most prestavljati kao srpski nacionalni interes.

HDZ zeli izborni zakon, cim im se to isporuci izgubice interes da saradjuju sa Srbima jer ce osigurati i zadnju polugu odnosno mjesto clana predsjednistva.

Mene zanima da li ce SDS insistirati na brisanju odredbi krivicnog zakona koje su potpuno nelegalno objavljene u sluzbenom glasniku i shodno tome se vec primjenjuju? Ili ce kao i do sada, cutati ko picke jer je najvaznije sjebati dodika, a nas zajednicki interes je manje bitan?

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2025, 06:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dr Maja je samo otvorila sezonu masovnih prelazaka koji će se neminovno desiti u narednom periodu. Njenim prelaskom je više dobio SDS nego PDP jer ona nije uživala neko naročito povjerenje ni u matičnoj regiji. U budućnosti očekujem masovno pretumbavanje poslanika iz dvije glavne stranke vladajućeg bloka jer niko ne želi da potone bez pokušaja borbe i plivanja. Za sad glavni čamci za spašavanje su PDP i SPS.... Ovi prvi se nameću kao logičan izbor da se desi promjena vlasti a da sve ostane isto a ovi drugi su iz objektivnih razloga dekor svakoj vlasti.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2025, 07:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
За њен прелазак ми није ништа чудно. Било је очекивано и раније кад су је издали из врха њене странке на претпрошлим изборима.

Сјећамо се оне епизоде кад су тражили да се повуче како би побиједио кандидат днс за градоначелника Приједора.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2025, 08:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa nije imala šanse a tad je DNS bio na koalicionoj klackalici . Njen motiv prelaska je zamjera vrhu stranke što su gradski i opštinski odbori pred izbore prepušteni sami sebi. Navodno, morala je dignuti kredit da bi isfinandirala kampanju. Zamisli... Tražiti novac od vrha stranke za kampanju a žiro račun blokiran... Pa jbt

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2025, 10:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Странка би требала стајати иза свог кандидата и кад нема никакве шансе, или бирати квалитетнијег кандидата ако има.
На крају је у том изборном кругу профитирао само Станивуковић јер је добио и гласове днс.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2025, 12:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ali sada upadati u koaliciju na BiH nivou, bez obzira šta ko mislio o Dodiku/SNSD-u, ipak entitetska imovina je linija preko koje se ne prelazi. Kao i zajednička policija.

Jedan podsjetnik:

Citiraj:
Schmidt je istakao da zakon o državnoj imovini neće nametnuti, ali da će dati neke smjernice.

“U ovoj zemlji neće biti moguće investicije ako ne riješimo pitanje državne imovine – mislim da je to vrlo jasno. Vrijeme ističe. Znam kako to možemo provesti tako da ću ja zajedno s lokalnim političarima pokušati naći način. Nisam taj koji želi da se stvari nameću već da vlasti i Parlament BiH riješe ovo pitanje”, rekao je Schmidt...

Uputio je i savjet Dodiku.

“Ja sam kao mlad čovjek i političar naučio da nikada na pitanje ne odgovarate ‘ako on uradi to, ja ću uraditi ovo’. Jer ne možete uticati na ono što će neko drugi uraditi već samo na ono što ćete uraditi sami. Da li to znači da se on poigrava sa svojim narodom? Nemojte izlaziti s takvim izjavama jer možete se poigravati sami sa sobom, ali ne i sa mnom. Ja sam osoba odgovorna za ovu zemlju i građane, a ne za ono što on radi”, rekao je Schmidt.

https://n1info.ba/vijesti/schmidt-jasan ... me-istice/

Opozicija, ako neće da se uključi, onda barem da statira. Ali da iskoristi priliku da uzmu vlast na BiH nivou... dok se lome koplja oko ovoga. Ima da Bogić Bogićević suzu pusti...

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2025, 13:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Čiča iz Rogače je napisao:
Njenim prelaskom je više dobio SDS nego PDP jer ona nije uživala neko naročito povjerenje ni u matičnoj regiji.

Pa izgubio je stolicu u NSRS, to ne djeluje da je dobitak.

Inače, tako o dobicima su neki govorili za odlazak nekih SDS-ovaca u Banjaluci u druge stranke, pa sada SDS u BL nema nijednog odbornika.

U Prijedoru imaju dva odbornika, čini mi se, pa ćemo vidjeti na sljedećim opštim, a pogotovo narednim lokalnim izborima da li je njen odlazak uticao na stanje u toj stranci.

A pogotovo je zanimljiv njen odlazak u PDP pred ovo koaliranje PDP-a i SDS-a na bh nivou.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2025, 18:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Предсједништво СДС-а очекује да Маја Драгојевић-Стојић и Драшко Станивуковић покажу политички морал и врате њен мандат Српској демократској странци. Само тако ће показати да се Драгојевић-Стојић идеолошки разишла са Српском демократском странком и да није ријеч о политичкој корупцији против које се декларативно и њих двоје боре. Сваки прелет и крађа мандата, био он у СНСД или ПДП, није ништа друго до брутална крађа воље бирача.
Српска демократска странка залаже се за истинску промјену политика и система вриједности, а ово што тренутно ради нови предсједник ПДП-а Драшко Станивуковић није ништа друго до континуитет лоших пракси СНСД-а, и то само води редефинисању односа Српске демократске странке према Драшку Станивуковићу.
Предсједништво Српске демократске странке усвојило је и одлуку да нико ко напусти Срспку демократску странку неће моћи бити именован на позиције у име будућих коалиција у којима буде Српска демократска странка, јер би то значило наставак политичке корупције коју је установио режим против којег се боримо. Ми се залажемо за суштинске, а не декларативне промјене.
Захвални смо бројним члановима и функционерима ПДП-а који су нас контактирали и дистанцирали се од овог забадања ножа у леђа.
Српска демократска странка залагала се и залагаће се за враћање морала у политику, као и мандата политичким партијама. ''Прелетачи'' које води лични интерес нису срећу донијели никоме и увијек заврше презрени од бирача. Ко једном изда, издаће опет.
Српска демократска странка наставља снажно да се бори против режима СНСД-а, за мир и стабилност Републике Српске и очување њене позиције у оквиру Дејтонског мировног споразума. Не прихватамо никакво кокетирање са режимом и његовог деструктивном политиком која је највећа опасност за Републику Српску.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2025, 20:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Televisa presenta!

Evo drama oko Dragojević Stojić...
Miličević traži da vrati mandat, ona ne da.
Miličević kaže da mu je Stanivuković zabio nož u leđa, Stanivuković je stavlja za podpredsjednicu partije.

https://www.nezavisne.com/novosti/bih/S ... dat/894682

Mile ima sreće sa ovom opozicijom kao niko.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2025, 20:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:42
Što se Čovića i HDZa tiče, nadam se da je bar nekome ovdje jasno da oni samo peru ruke od Dodika.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2025, 21:13 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2010, 22:40
Choban je napisao:
Mile ima sreće sa ovom opozicijom kao niko.

Nekako Mile uvijek ima srece sa tom Majom... i kad je Dragutinu Rodicu uzela bitnih 5000 glasova, i dovela za PD gradonacelnika onog sto se slikao go i dok masturbira, povraca, pije bensedine... a znalo se da ne moze uzeti Prijedor pored dva jaka kandidata (DNS i SNSD)... A sad je Mili i dvostruka sreca... Prvo, dobija njen glas u skupstini za dvotrecinsku vecinu, a drugo, minira PDP. Nema boljeg recepta za unistavanje neke stranke, nego da prelivodu stavis u vrh.

Slika

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2025, 23:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa ako će za pare dati glas za dvotrećinsku većinu to je mogla i bez prelaska iz SDS u PDP... Mada, sve su prilike da će čitav PDP dati glas za novi ustav

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2025, 00:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Mene samo zanima gdje SDS nalazi ove kadrove i kako uvijek pogrijeae sa preletacima

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2025, 08:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Знало се за Мају већ пар дана, чека се и Вукота Говедарица.
Драшко окупља себи екипицу :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6968 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 334, 335, 336, 337, 338, 339, 340 ... 349  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]