Čiča iz Rogače je napisao:
Čekaj, polako... Uhvati vazduha. Znači SDS je pao i sunovreti se zato što ih je zajampureni bi konja koji vodi Skupštinu izbacio vani. To je taj kont... Oo jebem te državo ko te vodi i ko takvim daje legtimitet
Има нешто у оном што каже. Ја мислим да ови посланици нису себи смјели допустити да странку која је повела народ у стварање Републике Српске, неко тек тако избаци напоље. Обезбјеђење може да уклони једног, двојицу. Али да уклони све, то је већ стварање озбиљне гужве. Нисам за насиље, мислим да је у већини случајева контрапродуктивно, али има нека граница достојанства. Лијепо што је нпр. Бодирога очигледно веома пристојан човјек и карактер, за сваку похвалу, али има ситуација кад мораш да покажеш оштрину. Морали су бар да направе озбиљну сцену, да се вербално закува. То је, рецимо, једна од ријетких Додикових добрих особина... то што има енергију, и гард. Остало је, Боже сачувај и саклони, али то му је непорециво.
СДС је генерално странка чије чланство највише одражава неки просјек народа, а ми као народ, бар с ове стране Дрине, смо више мирног духа, сељачког. Што у принципу није лоше, али јесте ако пређе у учмалост, незаинтересованост па чак и бојажљивост што се све нажалост сада доминантно виђа код нас, па ето и код многих у поменутом СДС. Нису ни ови на власти нешто храбрији, да кажемо, али они се сви крију иза фигуре Додика, па им се може.
С друге стране, власт је свом овом папазјанијом озбиљно изрекламирала бројне посланике опозиције пред народом, пун је Јутјуб видеа и коментара на исте. Ја, рецимо, пооојма нисам имао о том Бодироги, осим што сам знао да постоји и да није Дејан. А сад видим да је један изузетно коректан лик, дјелује честит. Купило ме посебно оно кад је пред зградом скупштине братски загрлио пијаног додиковца који је покушао да га удари. То су особине правог Србина и православца, које смо скоро затрли.
Следећи избори би стога могли бити врло занимљиви.