banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 20:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 74 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Jan 2011, 13:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Logika je na mjestu, u planu je da bude zaštićeni svjedok protiv Šešelja u Hagu, ali ga je ovaj tako dobro opisao da nema smisla da bude zaštićen.

Ja govorim o Senatu koji trebaju da čine umni i časni ljudi, a ne izdajice i Dodikove poguzije.

Mnogo jaki kontraargumenti.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2011, 13:53 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Evo kontraargument....Živko nije izabran zahvaljujući Muslimanima i Hrvatima,nego zahvaljujući SDS-u koji je stavio kao protivkandidata onog mogvaja Krajišnika za kojeg su svi znali da je lopovčina kakve nema.Radišić je bar ostao dosljedan svome socijalističkom usmjerenju za razliku od Krajišnika.Pa ti vidi ko je tu častan čovjek.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2011, 14:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Izdajnici su oni koji su organizovali, osmislili i naredili ratne zlocine, a ne Milovanovic Manojlo.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2011, 15:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Evo kontraargument....Živko nije izabran zahvaljujući Muslimanima i Hrvatima,nego zahvaljujući SDS-u koji je stavio kao protivkandidata onog mogvaja Krajišnika za kojeg su svi znali da je lopovčina kakve nema.Radišić je bar ostao dosljedan svome socijalističkom usmjerenju za razliku od Krajišnika.Pa ti vidi ko je tu častan čovjek.

Da, da... Evo mali vremeplov, a matematika ne laže.

Slika
Slika

Nagradno pitanje, čijim glasovima je trula koalicija SLOGA dopumpala Radišićev izbor, kada je pljuvanje po Republici Srpskoj bilo IN, a uvlačenje MZ i Bošnjacima trend?

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2011, 21:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

P i sad su glasali za Ivanica, je li on takodje izdajica ? A bio je kandidat SDS-PDP koalicije.
Znaci, dno, svi izdajice.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2011, 00:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...ne, svi su govna...danas sam napisao pismo borackoj org. da se odricem borackog dodatka i dodatka za odlikovanja i da sve zavestavam dodiku i curguzu za lekove...i povukao sam se iz clanstva u organizaciji dok njih dvojica odlucuju u ime boraca...svi odreda su govna nevidjena...krivo mi je i na moje suborce koji ih redovno biraju pod izgovorom da nemaju nikog boljeg...sramota, mogli su ratovati, a ne mogu birati...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2011, 15:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Rocker je napisao:
P i sad su glasali za Ivanica, je li on takodje izdajica ? A bio je kandidat SDS-PDP koalicije.
Znaci, dno, svi izdajice.

A ovo će ući u politički almanah, kada je Dodik optužio Ivanića za nešto što je on prvi patentirao.
:lol: :lol: :lol:

Dvije godine od završetka rata, pa to je mogao samo neko ko taj isti rat nije ni osjetio.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2011, 20:30 
Administrator
Korisnikov avatar

Vidi,oni za koje si ti glasao sada jedu iz istog tanjira kao i Dodik.Šta se ti onda buniš?

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2011, 00:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bolje rečeno Dodikovog tanjira i svako ko misli da će mu biti bolje kod njega neka ide njemu. Ja ni na jednim izborima nisam dao podršku onima koji su bili za Dodika

Moja je priča oko ovga je bila da je Dragan Čavić mnogo kompetentniji od nekih drugih likova.

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2011, 11:25 
Administrator
Korisnikov avatar

Ma u čemu je on kompetentan?Koje su to kvalifikacije koje ga čine kompetentnim?Šta je uradio za svoga političkog života dobro za narod?Za RS?Osim što je na kraju mandata pomilovao grupu dokazanih kriminalaca i ubica?

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2011, 15:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dok je Čave biće trave !
Mozda filozofa hvata nostalgija -;))

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2011, 16:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Ma u čemu je on kompetentan?Koje su to kvalifikacije koje ga čine kompetentnim?Šta je uradio za svoga političkog života dobro za narod?Za RS?Osim što je na kraju mandata pomilovao grupu dokazanih kriminalaca i ubica?

Čova dok je bio predsjednik Republike Srpske u vrijeme tiranina Pedi Ešdauna savršeno balansirao, dogovorio savremeniji Ustav, pokrenuo Rafineriju, međutim narod je nasjeo kasnije na nacional retoriku Milorada Dodika i sve je palo u vodu.

A što se tiče tih predsjedničkih pomilovanja, predsjednik ima na to pravo i vjerovao sam u njegov zdrav razum. Ako ima gdje dokaz da je pogrješio u vezi toga molim te postavi.

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2011, 18:54 
Administrator
Korisnikov avatar

Dogovorio ustav?Ili mu je bio nametnut?Od kad predsjednik radi na oživljavanju privrede?
Citiraj:
Бивши предсједник РС Драган Чавић донио је 9. јануара 2005. године, на крсну славу РС, одлуку о помиловању недавно ухапшеног вође криминалног клана Дарка Елеза, тада осуђеног за убиство Горана Говедарице у Источном Сарајеву.
Citiraj:
Među pomilovanim osobama, za koje je Ministarstvo pravde RS dalo negativno mišljenje, nalazi se između ostalog i Nedeljko Milošević zvani Neno iz Banja Luke, koji je u februaru ove godine osuđen na tri godine zatvora zbog izrade, nabavljanja i posjedovanja više hiljada falsifikovanih dokumenata pronađenih u ilegalnoj štampariji u podrumu banjalučke robne kuće `Adrija`.

Citiraj:
Predsjednik RS je, i pored protivljenja iz Ministarstva pravde i suda, pomilovao i Veljka Ćejića iz Banjaluke, osuđenog prošle godine zbog falsifikovanja isprava. Njegovu zatvorsku kaznu Čavić je preinačio u uslovnu osudu.

Citiraj:
Od 32 pomilovane osobe dvije su žene, od kojih je jedan osuđena za pokušaj ubistva, a druga za ugrožavanje javnog saobraćaja.

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2011, 19:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Molbu za pomilovanje podnio je advokat Goran Majstorović, branilac osuđenog Eleza, jer je kako je naveo njegov klijent mlad čovjek, ima dvoje djece, roditelji su mu siromašni i u postupku su mu učinjene nepravde.

Okružni sud u Istočnom Sarajevu o molbi Eleza za pomilovanje odbio je da da mišljenje, dok je tadašnji ministar pravde RS Saud Filipović predložio da mu se ostatak kazne preformuliše na uslovnu.

Čavićeva odluka o pomilovanju 49 lica, među kojima i Darka Eleza, kome je zatvorsku kaznu smanjio za godinu, sa pet godina i osam mjeseci na četiri godine i osam mjeseci, objavljena je u Službenom glasniku RS od 22. januara 2005. godine.

"Odluku o pomilovanju Eleza donio sam po automatizmu, kao i u svim slučajevima kada su mišljenja suda i komisije Ministarstva pravde o pomilovanju bile istovjetne", rekao je Čavić "Glasu Srpske".

zoka, kada nemamo smrtne kazne ili doživotnu robiju, ne vidim svrhu da neko sjedi u zatvoru punu kaznu ili bude pušten godinu dvije prije uslovne.

Investitore kompanije Vitol doveo je Dragan Čavić.

MZ je natjerlala na dogovor, a mi smo se pokušali dogovoriti.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 74 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4

Sva vremena su u UTC [ DST ]