Citiraj:
Društvo čini narod, takvo društvo je produkt takvog naroda, dakle, mi nismo takav narod niti možemo stvoriti takvo društvo, preglupi smo mi za takvo što, ustvari ovde živi mentalna fukara.
u sridu. kad ce u bih biti bolje? nikad. zasto? zato sto mi ne valjamo. mi jednostavno ne valjamo, i to je to. ne znamo da radimo po pravilima, ne znamo da radimo svoj posao, nego bi svako od nas da se pita oko svega i da ga cijene kao da je sam kralj. zato sto je krilatica uvijek bila i uvijek ce biti "da mi je da sto manje radim, a da imam sto vise para". zato sto je uvijek svima bilo draze zajebati drzavu za 10km (u raznim valutama), nego posteno zaraditi 100km.
mi vec generacijama ne valjamo, i to se ne moze promijeniti. zasto je dodik na vlasti? zato sto je on personifikacija prosjecnog srbina. glup, arogantan, bahat, nekulturan, neobrazovan, kofol zajebava citav svijet, a ovamo krade za sebe i maze oci narodu. pola stanovnistva RS kad se pomene njegovo pljackanje reci ce samo "pametan covjek, snaso se". kraj price