banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 13:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 38 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Titanium
PostPoslato: 09 Feb 2004, 13:23 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 31 Dec 2003, 11:17
Provaljujete li da kako su klinci navrli na to mjesto? To se vec jednom desilo pa je mjesto bilo propalo...
A i muzika im je sux... mislim nije losa, ali svaki put isto. Dj nema ni trunke kreativnosti :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Feb 2004, 14:04 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jan 2004, 16:12
tintanijum...hmm...nemam lijepo misljenje o tom mjestu,al jebiga mozda je do mene.ja licno ne volim guzvu,pa tako tintanijum kod mene ne prolazi.ali ipak sam prije izvjesnog vremena bio tamo.i sta se desilo?...

.....bio sam u pabu i kastri.to vece sam bio posebno raspolozen iz nepoznatog razloga :D umirali smo od smjeha,ma strava je bilo...i onda je neko predlozio da odemo u tintanijum.ajd rekoh,ali vidjecete da cemo se izbiti...i tako i bi...al interesantno je ono sto smo tamo zatekli...kad smo usli,prvo nam je trebalo dobrih 10-tak mins da se probijemo kroz masu i da dodjemo u podrum..a dole uzasa..u sredini ribe napucane do bola,izbacile sifone ( cure izvinite,al tako je :-? ),cirkaju sokice i bleje unaokolo...a okolo njih,uz zidove,poredali se momchichi ,zentaju i to je to...zapanjujuce je to sto od 100 ljudi diole,samo smo ja i moj prijatelj nesto kao skakali....a to je diskoteka,ak se ne varam? :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Feb 2004, 14:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Apr 2002, 01:00
Ja sam kriv.. moj je prijedlog bio.. :oops:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Feb 2004, 12:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
pa na takva mjesta izlazi samo piculadija od 12 do 16/17 godina i muzika je nesto u fazonu oksigen radija
nema ovdje nekih klubova sa muzikom za starije narodne mase
meni se licno svidjalo neko vrijeme ici u donji dio atosa gdje se pustao rock ali nije dugo trajalo a KSET je zatvoren nazalost (nije zatvoren vec lici na mjesto za profesore - nema tocenja alkohola)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Feb 2004, 15:47 
Početnik
Početnik

BSE je napisao:
a KSET je zatvoren nazalost (nije zatvoren vec lici na mjesto za profesore - nema tocenja alkohola)

Pa profesori najvise lochu! :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Feb 2004, 15:53 
BSE je napisao:
pa na takva mjesta izlazi samo piculadija od 12 do 16/17 godina i muzika je nesto u fazonu oksigen radija
nema ovdje nekih klubova sa muzikom za starije narodne mase
meni se licno svidjalo neko vrijeme ici u donji dio atosa gdje se pustao rock ali nije dugo trajalo a KSET je zatvoren nazalost (nije zatvoren vec lici na mjesto za profesore - nema tocenja alkohola)

KSET je budaz, nazalost, zatovoren, dole je sad onaj racunarski centar (?). A tamo gdje je bio shank, tamo je i ostao, ako na to mislish onda ok.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Feb 2004, 11:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

racunski ? opa bato
a dole je bilo finih svirki i rave party-a
a to da profesori najvise locu istina je (npr. Jovanovic :P) al` kol`ko sam upucen nema alkohola dole sad da se drinka

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2004, 00:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
nema sta...Multi Band Elektrix...
Ja sam imao finih trenutaka "dole" dok je konobar brojio pazar i meni predavao dnevnicu.... Ne...zezam se... stvarno ssam imao finih trenutaka u Atosu... sad i ne idem... ko sto petkom i subotom navece pijem kavu... Bilo pa proslo...
A sad ova djeca.... pa ne znam... danas sam bas sjedio u jednoj kavani i dosle su dvije curice da dogovore rodjendanski zakup...jedna od njih slavi 15-i rodjendan... to je prvi srednje ako se ne varam... i ako se sjetim da smo i mi svi bili djeca, i kako je furka bila ici vani do kasno vikendom...sto i ova djeca to ne bi mogla raditi ako im je to furizana?!
Jebes ga...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2004, 01:34 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

znas kako hazus...i nama je bila furizana otic u kavanu napit se ili se negdje zavuci i ispusiti dzokavca....slazem se sa tobom da klinci treba da furaju svoj fazon....ali ipak mislim da je odlazak u titan,sradjivanje citav dan,trazenje momaka sa dubokim budjelarom itd. nesto cega nije bilo u doba kad smo mi bili "u fazonu"...shvatam ja da je novo doba doslo i ostale furke,ali ipak...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2004, 14:35 
Početnik
Početnik

Ja se slazem sa ovim likom iznad mene :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2004, 14:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

pa da ljudi izlaze samo da bi bili vidjeni a ne radi nekog gusta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2004, 20:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
daj ljudi odjebite vishe od tog cluba svi nesto seru kao ne valja vako nako a stalno pricaju o njemu.....pa dokle vishe .... ovo nisam nigdje vidio...osim toga ovo je vec 3 ili 4 topic o istom....izlazi ko hoce i ko moze kome se svidja i .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Feb 2004, 00:45 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:46
e svaka cast, i ja se slazem s tobom
i ja tamo zalazim kad izadjem, jednom mjesecno, jer nemam zelju da cesce odem tamo
a kad smo vec kod napucanih riba, koliko vas momaka ne bi zeljelo da ima dobru ribu, jer svaka koja je napucana je bar 50% dobra...
tako da... treba imati muda pa prici takvoj ribi, ako je vec losa sama od sebe onda je brate svojski izvaliti, pa mozda dodje pameti, i zivot ide dalje... nema to veze sa titaniumom, tamo izlazi vecina raje, zamislite da se tamo pusta neka druga muzika a da nije komercijala... kakve bi onda reakcije bile?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Feb 2004, 01:33 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Citiraj:
zamislite da se tamo pusta neka druga muzika a da nije komercijala... kakve bi onda reakcije bile?

pa bijase tako nekoc,makar u podrumu...i bi lijepo...znas,kavanu cine 3 stvari:muzika,gosti i konobari...tako da...

Citiraj:
koliko vas momaka ne bi zeljelo da ima dobru ribu,

nije dobra riba ona koja 3 sata stavlja pudere,kreone,maskare i ine gluposti pa onda pozira..nije dobra riba ona koja nabaci push-up ili uzme grudnjak 2 broja manji...nije dobra riba ona kojoj je samo do toga u zivotu(i da se dobro uda)...makar za mene,to nije dobra riba

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Feb 2004, 11:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

shicy ne znam odakle ti konstatacija da je napucana riba barem 50% dobra :)
odavno se nisam bolje nasmijao

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Feb 2004, 14:46 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Nov 2003, 17:29
a gdje to klinke ne upadaju
ja mjerkam koke a to izgleda ovako robija,robija,robija,robija,robija,TRIPER,robija,robija,robija pod triperom jer su sve same maloljetnice

sve za saku mufa

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Feb 2004, 15:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

pa to je greska njihovih roditelja sto ih pustaju napolje u to doba :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Feb 2004, 01:05 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:46
hi pa odakle, zar ne vrijedi za banjalucanke da su najljepse, pa sad to oko predrasuda, majke ti jel ti vidis na njoj tonu pudera? ja nesto ne zagledam, al dansnje cure se iskvarcaju pa je efekat isti. a sto se tice push up-a e pa daj meni taj koji ce povecati, vjeruj cura ako ima sise, ima sta i da izbaci, mozda ne onoliko koliko izgleda, al sigurno ima nesto
e sad da je curama samo do tog, ja ne znam jesi ti uglavnom prilazio tim napucanim kad znas da je tako. uopste ne vjerujem da tim curama iko prilazi od normalnijih momaka, tako da... one izgrade stil, a momci sami odlucuju da li je zele ili ne
sto se tice samog titaniuma, da ne zaobidjem temu, jebga, al mora i takvo mjesto postojati, zvao se on titanium, milenium, castra, ili nekako drugacije, manje je bitno
svako ima svoje...
licno znam jednu maloljetnicu koja ne propusta nijednu subotu da ne ode u titanium, ali kad skontas gdje ona da izadje? u hall? to je jedina diskoteka, a ja sam licno tamo izlazila kad sam bila 7. razred, ona je treci srednje, jel to normalnije?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Feb 2004, 17:40 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Citiraj:
one izgrade stil

jasta...stil je kul.... :angel: :D :-? 8) :) :lol: :x :o :( :wink: 0X :fist: :evil: :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Feb 2004, 21:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
ja sam izlazio u tt u kada sam bio 8. ili 1. srednje ne sjecam se tacno. Uglavnom, nisam izlazio u dikoteku ( nadam se da cu ostati lojalan i da necu nikad ni izaci u diskoteku, ak do sad nisam) nego sam izlazio u "podrum" atosa. Naravno tada se jos pustala dobra muzika pa samo mogli skakati, praviti sutke i slicno. Prosto zudim za takvim mjestom u ovom gradu, ali sta ces, mogu pricati kolko ocu "kad bi bilo" ali nece biti i to ti je. Inace, smatram da je sve bolje od rupe (hall/cita se hol - isto kao i rupa), tako da slobono mogu reci da je bolji od hola a samim tim nije najgori :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 38 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]