banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 22:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 127 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Feb 2008, 01:58 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Avg 2003, 14:00
Koliko vidim, ove teme nema na forumu

Na tabli za igru novog izdanja popularne društevne igre "Monopol, ovde i sad: globalna verzija" naći će se 22 svetska grada koja budu odabrali njeni fanovi, a među kandidatima je i Beograd

Glasanje je otvoreno do 29. februara na sajtu http://www.monopolyworldvote.com, a novi "Monopol" će biti u prodaji od septembra u 45 zemalja.

Na listi kandidata nalazi se 68 velikih gradova širom sveta (Amsterdam, Cirih, Sidnej...), a od prestonica zemalja nekadašnje SFRJ, pored Beograda, tu su samo još Zagreb i Ljubljana.

Dvadeset gradova sa spiska koji dobiju najviše glasova naći će se na tabli za igru, a njihova imena biće poznata 29. februara. Istog dana počeće i glasanje za dva grada s liste koju budu napravili posetioci sajta i ono će trajati do 9. marta.

Kad vec nije BL uvrstena... :)

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2008, 09:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ja sam glasao za BG, trenutno je 32, pitanje je kolike su mu sanse :-? :D

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2008, 10:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Glasao

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2008, 10:55 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2007, 21:09
Glasala! ajmo ljudi BGD je na 31 mestu za sada :lol:
a treba da udje u top 20! :D

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2008, 13:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
Glasala..proslijedila bulletin.. :toothy7:

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2008, 14:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2007, 07:50
Glasao sam kad sam vidio tvoj bulletin :D
ali tesko ce BG dogurati do 20. mjesta

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2008, 17:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2007, 23:30
Glasala :D Mislim da je Beograd sad 29 8)

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2008, 19:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Glasao za BG

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2008, 20:08 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Avg 2005, 15:53
ccc,sve vise i vise me fascinaraju ove pojave vezano za toliko idolopoklonstvo prema beogradu u nasem gradu...uzas... :roll: djevojke koje su pocele pisati poruke na ekavskom,drugari koji se kunu u titove blizance sa topcidera,silikonske doline po gradu pocev od maj nejm ovaj onaj do la nina i kojekakvih drugih kafana sa zabarskim imenima...najjaca u zadnje vrijeme:"pa nije,znas ja znam celo obezbedjenje na stefan braunu,pa mogu bez problema da te uvedem"mislim,zbogom pameti...utrkuju se po kafanama da kazu da izlaze po beogradu i slicno..

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2008, 20:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa sta sad tu ima lose..kako kome...sabani se loze...kulturni biraju...Ja imam srecu sto sam u mogucnosti da studiram ovde...a sam tim i provodim se...i ugoscujem prijatelje koji mi dolaze...I sta sad ako ja mogu tipa da stavim nekog na spisak u andergraund..kao da je to nesto...pa parti promoteri zaradjuju da sto vise ljudi prikupe... :-? ..A da ima lozaca vjerovatno si u pravu... :wink:

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2008, 20:34 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Avg 2005, 15:53
ma opusteno,na takve kao sto si ti,nisam ni mislio!nerviraju me,ovi drugi,kojih je dosta vise,sto do bajakova proprica kao da je rodjen u generala mihajla nedeljkovica,pa onda meni prica kojekave price,ju nou wad aj min? :wink: mozes istjerati covjeka iz sela,ali ne mozes selo iz njega,da ga 'vodis ljubav':) :)
a brate,ima dva miliona beogradjana,neka oni glasaju za monopol,sta ima ja da mu glasam,kao da bi on glasao za banjaluku da je na spisku,budimo realni sto kaze kazimir iz bitangi i princeza...

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2008, 20:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

E pa to ti kazem..do ljudi je...jbg... :wink:

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2008, 22:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A sta treba da glasam za Istambul ili LA etc. Pa tebi ako se ne glasa ti nemoj da glasas, ko te tera. U ostalom licni je odabir u sta ce neko da se zaklinje, koga da voli i kako da prica, ti si lud sto se zamaras tom pricom starom 100 godina i izlizanom bar jos toliko puta :wink:

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 00:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2007, 07:50
lacoste je napisao:
ma opusteno,na takve kao sto si ti,nisam ni mislio!nerviraju me,ovi drugi,kojih je dosta vise,sto do bajakova proprica kao da je rodjen u generala mihajla nedeljkovica,pa onda meni prica kojekave price,ju nou wad aj min? :wink: mozes istjerati covjeka iz sela,ali ne mozes selo iz njega,da ga 'vodis ljubav':) :)
a brate,ima dva miliona beogradjana,neka oni glasaju za monopol,sta ima ja da mu glasam,kao da bi on glasao za banjaluku da je na spisku,budimo realni sto kaze kazimir iz bitangi i princeza...

Ne okreci temu na politiku...

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 01:00 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Avg 2003, 14:00
zasto se kod nas uvijek sve okrene na politiku?

stavio sam ovaj link ovdje cisto onako bezze, zato sto mi se ucinio zanimljiv, a koliko vidim nisam jedini kome se to ucinilo. i naslov i sadrzaj posta sam nasao na facebook-u, a kako sam beter sto se tice svega, tako mi se ni ovdje nije dalo nista mjenjati, tako da je bio cisti copy/paste.

ako se nekom ne svidja Beograd, ima jos 67 ponudjenih gradova, pa neka glasa za jedan od njih. ako nekoga ovo u globalu ne interesuje, neka lagano klikne "Back" i ide dalje.

bez ikakvog razloga je pokrenuta rasprava o temi koja nema veze sa ovom

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 08:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2007, 23:30
Slazem se, koga tema ne interesuje nek ne cita! Stvarno..sve mora biti politika!

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 11:15 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 22:09
lacoste je napisao:
ccc,sve vise i vise me fascinaraju ove pojave vezano za toliko idolopoklonstvo prema beogradu u nasem gradu...uzas... :roll: djevojke koje su pocele pisati poruke na ekavskom,drugari koji se kunu u titove blizance sa topcidera,silikonske doline po gradu pocev od maj nejm ovaj onaj do la nina i kojekakvih drugih kafana sa zabarskim imenima...najjaca u zadnje vrijeme:"pa nije,znas ja znam celo obezbedjenje na stefan braunu,pa mogu bez problema da te uvedem"mislim,zbogom pameti...utrkuju se po kafanama da kazu da izlaze po beogradu i slicno..

beograd je najveće urbano selo u evropi...tamo ima više cigana nego srba...pitam kako takav grad može biti srpska prestonica...lično, glasao sam za bg jer je jedini srpski grad na listi, ali...da imam neko misljenje o njemu i nemam...a što se tiče ovih seljaka što furaju fazone iz bg-a, to je da te Bog sačuva...odu jednom tamo i odmah pokupe svu pamet ovog svijeta...za kucanje poruka ne ekavskom, brže je i lakše ako nisi siguran kako se neke riječi izgovaraju ili pišu pravilno na ijekavici...sve ostalo je seljački ''performans'' kako mladi često vole da upotrebe tu riječ

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 13:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 07:34
Boze me sacuvaj koliko ima isfrustruiranih likova i sitnih dusa.Verujem da vecina nikad nije ni prosla pored BEOGRADA,a kamo li da je u njemu bila,a o ostatku sveta da i ne govorim.

BEOGRAD je svetska metropola koja ima dusu svidalo se to nekome ili ne,a sad sto pojedina sela i njihovi stanovnici imaju komplexe to je vec stvar za psihologe i psihijatre.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 14:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

sikman je napisao:
Boze me sacuvaj koliko ima isfrustruiranih likova i sitnih dusa.Verujem da vecina nikad nije ni prosla pored BEOGRADA,a kamo li da je u njemu bila,a o ostatku sveta da i ne govorim.

BEOGRAD je svetska metropola koja ima dusu svidalo se to nekome ili ne,a sad sto pojedina sela i njihovi stanovnici imaju komplexe to je vec stvar za psihologe i psihijatre.

Dzaba ti je da se raspravljas, nekim ljudima je jednostavno nemoguce objasniti neke stvari.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 15:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

sikman je napisao:

BEOGRAD je svetska metropola koja ima dusu

Upravo :D ..o5 kazem hejterima..da ima sabanizma to stoji..pa srpska nacija boluje od toga...npr.grand ,qrac,palac.....ali to ako kulturne i urbane stvari ne dolaze do izrazaja...to se cini samo onima koji gledaju povrsno...Ovde nikad nije dosadno :angel4:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 127 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]