banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Jul 2025, 06:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 61 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Avg 2007, 08:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
Sinoc sam izasao u grad sa mladjim bratom (18 godina) i nismo uspjeli uci ni u Krunu niti u undegground, niti u boom boom, sa obrazlozenjem d ne pustaju mladje od 23 godine.
ajd razumijem da ne pustaju mladje od 21 godine , ali od 23 ?????
Da li je po zakonu uopste moguce da se pravi takva podjela, jer onaj ko ima 18 godina, ima sva prava kao i neko ko ima 35, zar ne ? Mislim da bi to u nekim zemljama bila diskrminacija, ali kod nas je to sve dopusteno ...
Najgore u svemu je sto, dok smo se pred boom boomom prepirali da nam je brat dosao iz francuske i da ga puste usle su tri djevojke koe, znam da imaju 17 god... bez kontrole ... samo ih je pitao jel imate licnu na sta su one odgovorile da imaju, naravno sa osmjehom 8) 8) 8) 8)

Ajd krunu i da razmijem, ljudi se furaju na rezervacije (mada i oni pustaju curice) ali ovi ostali sa svojim dobnim granicama stvarno nisu normalni ...

eto morao sam svoje ogorcenje da prenesem na stranice ovog foruma ...

ne znam da li sam u pravu , neko ce reci da gazde mogu pustati koga zele u svoje kafane , ali meni se to jednostavnone ne cini o.k., kao kad negdje ne bi pustio crnca ili kineza ...

poz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Avg 2007, 08:18 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
pa imas jos klubova :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Avg 2007, 08:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Bez uvrede .. ali .. bilo je .. bice je .. i protiv toga ne mozes da uradis ama bas nista izuzev da odes u drugi klub.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Avg 2007, 08:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2002, 21:41
Можда ја нисам у реду, али мени то уопште није ненормално?! Човјек има право да одређује ко ће му улазити у локал а ко не. Ја ту не видим никакву дискриминацију. То је његово приватно власништво и он диктира правила игре ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Avg 2007, 08:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
medi je napisao:
Можда ја нисам у реду, али мени то уопште није ненормално?! Човјек има право да одређује ко ће му улазити у локал а ко не. Ја ту не видим никакву дискриминацију. То је његово приватно власништво и он диктира правила игре ...

Upravo sam to i ja hteo reći. Različiti klubovi u zavisnosti od klijentele traže neku starosnu dob, a momci iz obezbeđenja su tu samo da izvršavaju to što im se kaže. Inače starosne granice ne vrede za devojke jer probleme, nevolje i tuče, generalno, u 97% slučajeva u klubovima započinju momci, tako da nema potrebe da se kažnjavaju oba pola :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Avg 2007, 08:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
BlackHand je napisao:
jer probleme, nevolje i tuče, generalno, u 97% slučajeva u klubovima započinju momci

zbog djevojaka :D

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2007, 10:23 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
Astor_Piazzolla je napisao:
...
ne znam da li sam u pravu , neko ce reci da gazde mogu pustati koga zele u svoje kafane , ali meni se to jednostavnone ne cini o.k., kao kad negdje ne bi pustio crnca ili kineza ...
Mislim da to nema nikakve veze sa starosnom diskriminacijom, nego sa cistom subjektivnom odlukom likova na ulazu da vas ne puste unutra. Mozda im se nije svidjela vasa frizura, mozda je pomislio da ste vec nacugani, mozda mu se nisu svidjele vase patike/cipele - ko ce znati. Ja sam licno 2-3 puta dozivljavao u BL i ovdje u Becu da me sa drustvom ne puste unutra - jednom, jer je jaran bio u patikama (iako je unutra bila masa raje u patikama), drugi put nas trojicu (MuskoBre ce potvrditi :D ) nisu takodje pustili, jer su mislili da smo dileri, makroi ili teroristi, a jednom nas nisu pustili u Boom Boom Room oko 3 ujutro, jer smo stvarno bili nacugani (prethodno bili u K4 i Kruni), pa se tad uopste nisam ni bunio. Samo smo otisli u Capo i kasnije na pizzu. :D

Ajd, nije smak svijeta, ako vas nisu pustili unutra - desava se to i drugima. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Avg 2007, 10:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Mene su u BBR pustali u sorcu i papucama.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Avg 2007, 10:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
guess who je napisao:
Mene su u BBR pustali u sorcu i papucama.

Ovim si ga definitivno skenjao...
Sad ce covjek otici ispred ogledala i kontati sta nije u redu s njim... ges hu, imaj malo obzira ubuduce... :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Avg 2007, 20:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Ja imam 29 god a izgledam ko da mi je 18 :D tako da ako nikog ne znam na ulazu imam problem :D

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Avg 2007, 21:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BlackHand je napisao:
medi je napisao:

Upravo sam to i ja hteo reći. Različiti klubovi u zavisnosti od klijentele traže neku starosnu dob, a momci iz obezbeđenja su tu samo da izvršavaju to što im se kaže. Inače starosne granice ne vrede za devojke jer probleme, nevolje i tuče, generalno, u 97% slučajeva u klubovima započinju momci, tako da nema potrebe da se kažnjavaju oba pola :)

ne mogu da vjerujem da ljudi ovako razmisljaju !!!
Djevojke se pustaju samo iz razloga sto im ti "lovarni" tipovi ili "face" placaju cugu i eto profita ... cista racunica ... kakve frke i ostalo ... ne sjecam se da sam cuo pricu d je negdje bila neka veca frka ... u svakom od klubova postoji pojace obezbjedjenje ...

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2007, 21:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Digresija je napisao:
...
Mislim da to nema nikakve veze sa starosnom diskriminacijom, nego sa cistom subjektivnom odlukom likova na ulazu da vas ne puste unutra. Mozda im se nije svidjela vasa frizura, mozda je pomislio da ste vec nacugani, mozda mu se nisu svidjele vase patike/cipele - ko ce znati. Ja sam licno 2-3 puta dozivljavao u BL i ovdje u Becu da me sa drustvom ne puste unutra - jednom, jer je jaran bio u patikama (iako je unutra bila masa raje u patikama), drugi put nas trojicu (MuskoBre ce potvrditi :D ) nisu takodje pustili, jer su mislili da smo dileri, makroi ili teroristi, a jednom nas nisu pustili u Boom Boom Room oko 3 ujutro, jer smo stvarno bili nacugani (prethodno bili u K4 i Kruni), pa se tad uopste nisam ni bunio. Samo smo otisli u Capo i kasnije na pizzu. :D

Ajd, nije smak svijeta, ako vas nisu pustili unutra - desava se to i drugima. :D

nacugani nismo bili, nismo imali patike i imali smo cool frizure :) :) :) :) :lol: :lol: :lol: :P :P :P

znam milion likova koji ulaze svugdje bez navrsene 23 godine ... ali isto tako znam i zasto ih pustaju ...btw i ja ulazim u krunu preko reda jer znam izbacivaca (koji u subotu nije radio) ... mada ne kazem da je to o.k. prema ostalima ...
prije par sedmica sam bio u underu i trebao mi je doci kolega koji je u rege fazonu i nisu ga htjeli pustiti a ima 26 i ostavio bi im brdo love :), sto oni valjda nisu znali :-? :-? :-? :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Avg 2007, 21:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

VeLiKi je napisao:
pa imas jos klubova :lol: :lol: :lol:

ma ne radi se druze o tome ... znam da ima jos klubova i bili smo u njima i bilo mi je super ... samo ne mogu da vjerujem da u banjaluci neki totalni seljaci i kreteni odlucuju da li ce me pustiti ili ne u svoju kafanu u kojoj im ja ostavljam pare !!!!!!!!!!!!!11 e u tome je druze problem , ja sam potencijalni gost koji tamo ostavlja novce !!!! a on na ulazu gleda u moje patike, frizuru, kosulju i ne znam ni ja sta ... i licnu kartu ??? !!!, pa bolje da me pita koliko para planiram da im ostavim .........

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Avg 2007, 21:58 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
Mene uvijek puštaju u te klubove i baš mi bude krivo... :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Avg 2007, 01:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
Da se mene pita ja nebi ni pola pustio koliko oni puste, prevelika guzva svuda! Pun kurac statichara koji cak ni ne piju nista.
Sta ce neko koji kurac unutra ako nema para??? Samo pari ochi!!! I onda ljudi koji bi i potroshili se isfuravaju jer nemaju kuda. Subotom ne vrijedi ni izlaziti!!!

Menadzment svakog kluba ima pravo da odbije ulaz kome god zeli.
Druga stvar ne razumijem kako se ljudi cude sto djevojke ulaze uvijek??? Zar to nije logichno!?!?!?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Avg 2007, 08:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2002, 21:41
@Astor_Piazzolla:
Ето, и сам познајеш детаљно ситуацију. "Добре" малољетнице увијек улазе, а момци који нису "фенси" не, имали или не више од 23 године. То су правила игре власника и ја не знам шта ту има бити чудно?! Људи на улазу само извршају оно што им се каже:
- пуштај све добре рибе
- пуштај старије и фенси мушкарце

Шта ту има чудно, то се не дешава само код нас, већ и у цијелом свијету, и није од јуче ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Avg 2007, 09:11 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 09 Mar 2007, 23:05
E ljudi pa ovo je samo Banjaluka i nesto se cudimo i isfuravamo.U americi si punoljetan sa 21 i onda mozes radit sta hoces i imas sva prava ko i ostali sto je i normalno,ovde si punoljetan sa 18 a kao da imas 12 al jebiga.U Banjaluci treba da znamo strukturu stanovnistva i sve ce nam biti jasno.Moramo svatiti da je sve oko nas jedno veliko smece pocevsi od glupavih izlazaka ,muzike,sporta.............Ljudi selite se odavde!!!!!!!!!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Avg 2007, 09:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
BlackHand je napisao:
medi je napisao:

ne mogu da vjerujem da ljudi ovako razmisljaju !!!
Djevojke se pustaju samo iz razloga sto im ti "lovarni" tipovi ili "face" placaju cugu i eto profita ... cista racunica ... kakve frke i ostalo ... ne sjecam se da sam cuo pricu d je negdje bila neka veca frka ... u svakom od klubova postoji pojace obezbjedjenje ...

LoL ;))
Pa kako bi ti da se radi? Nije to OKC ili neka nevladina neprofitna organizacija. Puštaju se ljudi koji će trošiti i koji potiču na trošenje, a naravno da ne deluju problematično.. A bilo je većih frka, iako nisi čuo...
Prvenstveno za vlasnike klubova svaka frka koja za rezultat ima trošak od 100+ KM je povelika jer se zna ko je nadoknađuje, ali i dalje imaš tu Club 011, sa početka godine, Jezero isto veče, Capo (redovno)...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Avg 2007, 12:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ove subote u Kruni ni 1/4 gosti nisu bile žene :( Prava gay parada.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Avg 2007, 12:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2004, 19:33
Momci koji su mlađi uglavnom kad dođu u kafane manje troše (što je neko rekao pare oči), budimo realni stariji momci dosta više troše, ali kada redovno u kafanu dolazi mlađa raja, stariji se brzo iskorjene. naravno to gazdama ne ide u korist.... :-?

Momci koji su mlađi uglavnom prave (traže frku)... i gdje god mlađa raja dolazi tu bude tuča,prepirki,gurkanja,razbijanja i sl. ovo uopšte ne nagađam i govorim iz iskustva,starijim momcima nije do toga (na neki način prerasli su to), a na mjestima gdje nekoliko puta izbije frka ljudi prestaju dolaziti, što opet gazdama ne ide u korist... :-?

Što se tiče oblačenja....opet glupo je da se ja maksimalno dotjeram (cipelice, košuljica i sl.) a dođe neki lik pored mene u šorcu za kupanje i japankama... :-? (a dešavalo se)

Što se tiče djevojaka...činjenica je da one uvjek "traže" malo starije i ozbiljnije momke, to nije nikakva novost...uvjek su dotjerane, a i danas cure izgledaju mnogo starije nego što zapravo jesu....vjerovatno zato i imaju "slobodan" ulaz.... :)

...toliko od mene :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 61 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]