Za pocetak, ljudi divni steeeeee!
11 minuta - po mom ukusu je najvise domaci pop-rock i to starije stvari, ali u principu mogu ja slusati ama bas sve kad sam raspolozena, djuskacu i uz stvar koju prvi put cujem i uz stvar koja bi me obicno iznervirala.
Ali ako ima neko mjesto gdje se pusta domaci pop-rock ili strani to bi bilo superiska.
Pero_Bombas je napisao:
Citiraj:
Upomoc - pomozite da mi bude zabavno

))
Zovni mene, pa ćemo već nešto skontati....

A ja mislila da ti ne spadas pod zensko drustvo…

Madam Lash je napisao:
moja preporuka ti je da ne razmisljaj kakva je muzika i raja u kafani, ponesi masu dobrog raspolozenja, drage ljude oko sebe i ne mozes promasiti. znam da zvuci otrcano ali trebalo bi da je tako. bar meni jeste

dobar provod zelim
Slazem se.
Najbitnije je naravno drustvo, ali ne bih da nas par tridesetogodisnjakinja zaglavi negdje gdje niko sem nas nema licnu kartu.

laoce je napisao:
Moj ti je prijedlog Hanioti, tamo je uglavnom starija raja(bila, ne znam sad) i atmosfera cesto bude dobra.Ako se ja nisam osjecao kao tata, neces ni ti kao mama.

Vidis, na Hanioti sam potpuno zaboravila. Nisam bila tamo godinama.
Digresija je napisao:
@venti: Pazi samo da te u Haniotiju ne pocaste epitetom "sponzorusa"

Da ne bude:"Jao vidi one venti sponzoruse, kako djuska pored onih sponzora..."

Sumnjam da neko sponzorira babce

, a kakva mi je narav teska, mislim da bi se sponzori u svakom slucaju drzali podalje, da ne dobiju moju tesku radnicku ruku u glavu, da ih ne zamalterisem.

V@nja je napisao:
Citiraj:
Da ne bude:"Jao vidi one venti sponzoruse, kako djuska pored onih sponzora..."
Ne da venti sovicu ni za 3 sponzora i brdo kikirkija

Ma ne dam ja njega ni za sta na svijetu.
A sad, hajde omladinac, predlozi i ti nesto, gdje ti ne ides jer je tamo starije drustvo koje te podsjeca na starce?