banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 23:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 73 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Jun 2006, 20:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
Posto sam ja teta u godinama malo sam zapostavila nocni zivot.

Vec "godinama" nas par planira zenski izlazak, ali jedna ne moze od djeteta, druga od posla, trecoj se ne da, cetvrta spava cim padne sumrak...

I tako, meni to sve malo dosadilo, pa sam odlucila, makar nas se samo 2 skupile (ukljucujuci i mene :D ) - da izadjemo negdje vani.
E sad, ja bih da djuskam, da bude ljudi, da nisam okruzena djecom do trinaest (majcinski instinkt mi jos nije proradio, a i podsjecaju me da sam i ja mogla imati jedno od tlinaest :D ) i tako...
Ali nisam bas upucena gdje je sada dobar provod navece. :-?

E sad dolazi red na vas!
Budite tako ljubazni pa recite bakici gdje bi to moje zensko drustvo moglo izaci u ovom gradu, a da se dobro provede, da bude dobra mjuza, da se moze djuskati...
Ove nove haj-faj muzicke pravce bas i ne konzumiram. Ako moze domaci pop-rock...

Hvala unaprijed.

sportski magazin

Bestija NeOpravljiva!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2006, 22:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Aj bas i ja da vidim dje bi to moglo biti... koliko ja znadem takvog mjesta neeeeeeemaaaaaaaa. Mozda Pub... :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2006, 22:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Za djecu su izlasci .. za vas babe .. gobleni :)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2006, 22:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
V@nja je napisao:
:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2006, 22:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:

:D :lol: :D

Sram te bilo. :D

sportski magazin

Bestija NeOpravljiva!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2006, 23:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2006, 22:47
Ne znam sta da ti kazem i meni je to veliki problem, gdje izaci a da nije puno klinaca.
U nase vrijeme se znalo gdje idu stariji, a gdje mladja raja, i dokad ko ostaje.
Danas se sve pobrkalo, sad su klinci svuda a pogotovo sto se curice napucaju pa izgledaju jos i starije.
Ja sam prestala izlaziti na te fenseraje, idem po lokalnim kafanama, gdje mogu sjesti ko covjek, al mi i to dosadilo.
U Pubu sam bila u subotu, ali bilo je 10 ljudi + konobari, mozda biste mogle otici tamo naredni vikend cula sa da ce biti neke svirke. U kom si fazonu sto se tice muzike?
Ako slusas ove novije dance hitove , mozda nije lose da odete u Hanioti ili Padrino.
Nadam se da sam ti bar malo pomogla, stvarno nemam inspiracije, grad je nocu mrtav, jedino nocni klubovi.
Evo maloprije, morala sam otici iz kafica jere rade samo do 23h, pa ti vidi :fadein:
Za Vanju: ti mali, bolje suti, ne znas ti kako vrijeme brzo leti, brzo ces i ti postavljati ovakve topice, a neko ce ti reci da si stari deda.
Pozdrav svima :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jun 2006, 07:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
boom boom room ?

tamo je house muzika i nema djecurlije .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jun 2006, 08:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
Citiraj:
Upomoc - pomozite da mi bude zabavno :)))

Zovni mene, pa ćemo već nešto skontati.... :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jun 2006, 09:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2003, 07:03
* Squall * je napisao:
boom boom room ?

tamo je house muzika i nema djecurlije .

heh, ako imas 20 god, onda si u pravu, u bbr nema djecurlije... djecurlija je relativan pojam.

neko spomenu padrino, narodnjaci se sad tamo pustaju, tako da, ukoliko ti oni bas smetaju, ne idi tamo.

moja preporuka ti je da ne razmisljaj kakva je muzika i raja u kafani, ponesi masu dobrog raspolozenja, drage ljude oko sebe i ne mozes promasiti. znam da zvuci otrcano ali trebalo bi da je tako. bar meni jeste :)

dobar provod zelim

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jun 2006, 10:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Moj ti je prijedlog Hanioti, tamo je uglavnom starija raja(bila, ne znam sad) i atmosfera cesto bude dobra.Ako se ja nisam osjecao kao tata, neces ni ti kao mama. :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jun 2006, 10:59 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
@venti: Pazi samo da te u Haniotiju ne pocaste epitetom "sponzorusa" ;)

Da ne bude:"Jao vidi one venti sponzoruse, kako djuska pored onih sponzora..." ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jun 2006, 11:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Nije nasa Venti takva. 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jun 2006, 12:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Za Vanju: ti mali, bolje suti, ne znas ti kako vrijeme brzo leti, brzo ces i ti postavljati ovakve topice, a neko ce ti reci da si stari deda.

Ccc .. :)

Citiraj:
Da ne bude:"Jao vidi one venti sponzoruse, kako djuska pored onih sponzora..."

Ne da venti sovicu ni za 3 sponzora i brdo kikirkija :)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jun 2006, 12:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ja preporucujem Harizmu za pocetak veceri, dva tri pica da lakse podnesete ono sto vas ocekuje u nastavku.
Poslije toga preporucujem Hanioti i Monnet, mada ne nuzno tim redom. Hanioti je godinama poznat kao mjesto gdje dolazi starija raja, pa sam se u par navrata cak i ja osjecao kao dijete tamo. Monnet je takodje mjesto gdje dolazi dosta starije raje. Mislim da tamo subotom svira neki bend, muzika je za svaciji ukus, nema narodnjaka i sto je najvaznije nema djece. Bio sam jedne subote i moram priznati da je odlicno. Mana - zatvaraju par minuta prije kraja radnog vremena, jer se strasno boje komunalne policije...
Za kraj veceri Padrino. Atmosfera je tamo uvijek dobra, muzika kako se uzme (ima svega pa ako ti nesto bas ne odgovara, poneses cepice za usi dok traje ta pjesma), a raja je naravno dovoljno odrasla. Dovoljno je reci da su tamo nekakve frke i tuce, inace karakteristicne za popularan mjesta, prava rijetkost, pa da se zakljuci da mjesto posjecuju dovoljno zrele osobe, i sto je najvaznije raja je skroz opustena i neufurana.
Mislim da je i u Credu starosna granica malo visa, mada te tamo niko ne kontrolise.
E sad Venti, ne znam kojoj si starosnoj grupi najbliza, ali ako se na ovim mjestima sto sam nabrojao budes osjecala staro, onda se javi da te upoznam sa svojim starcima, pa da se sa njim konsultujes oko izlaska...
:D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jun 2006, 12:59 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Apr 2006, 16:34
Petkom Stivi i Keva sviraju u Monetu pop i rok pjesme kako strane tako i domace tako da ce ti , nadam se, to odgovarati. U Undergroundu nema djecurlije a nedjeljom prodaju pice po snizenim cijenama tako da je opsta "ludnica" i pijanka a pustaju pretezno dance i latino dance.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jun 2006, 15:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Za pocetak, ljudi divni steeeeee! :)

11 minuta - po mom ukusu je najvise domaci pop-rock i to starije stvari, ali u principu mogu ja slusati ama bas sve kad sam raspolozena, djuskacu i uz stvar koju prvi put cujem i uz stvar koja bi me obicno iznervirala. :D
Ali ako ima neko mjesto gdje se pusta domaci pop-rock ili strani to bi bilo superiska.

Pero_Bombas je napisao:
Citiraj:

:D
A ja mislila da ti ne spadas pod zensko drustvo… :wink:

Madam Lash je napisao:
moja preporuka ti je da ne razmisljaj kakva je muzika i raja u kafani, ponesi masu dobrog raspolozenja, drage ljude oko sebe i ne mozes promasiti. znam da zvuci otrcano ali trebalo bi da je tako. bar meni jeste :)

dobar provod zelim

Slazem se.
Najbitnije je naravno drustvo, ali ne bih da nas par tridesetogodisnjakinja zaglavi negdje gdje niko sem nas nema licnu kartu. :D

laoce je napisao:
Moj ti je prijedlog Hanioti, tamo je uglavnom starija raja(bila, ne znam sad) i atmosfera cesto bude dobra.Ako se ja nisam osjecao kao tata, neces ni ti kao mama. :lol:

Vidis, na Hanioti sam potpuno zaboravila. Nisam bila tamo godinama.

Digresija je napisao:
@venti: Pazi samo da te u Haniotiju ne pocaste epitetom "sponzorusa" ;)

Da ne bude:"Jao vidi one venti sponzoruse, kako djuska pored onih sponzora..." ;)

Sumnjam da neko sponzorira babce :D , a kakva mi je narav teska, mislim da bi se sponzori u svakom slucaju drzali podalje, da ne dobiju moju tesku radnicku ruku u glavu, da ih ne zamalterisem. :D

V@nja je napisao:
Citiraj:
Da ne bude:"Jao vidi one venti sponzoruse, kako djuska pored onih sponzora..."

Ne da venti sovicu ni za 3 sponzora i brdo kikirkija :)

Ma ne dam ja njega ni za sta na svijetu.
A sad, hajde omladinac, predlozi i ti nesto, gdje ti ne ides jer je tamo starije drustvo koje te podsjeca na starce? :D

sportski magazin

Bestija NeOpravljiva!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jun 2006, 15:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:
Ja preporucujem Harizmu za pocetak veceri, dva tri pica da lakse podnesete ono sto vas ocekuje u nastavku.
Poslije toga preporucujem Hanioti i Monnet, mada ne nuzno tim redom. Hanioti je godinama poznat kao mjesto gdje dolazi starija raja, pa sam se u par navrata cak i ja osjecao kao dijete tamo. Monnet je takodje mjesto gdje dolazi dosta starije raje. Mislim da tamo subotom svira neki bend, muzika je za svaciji ukus, nema narodnjaka i sto je najvaznije nema djece. Bio sam jedne subote i moram priznati da je odlicno. Mana - zatvaraju par minuta prije kraja radnog vremena, jer se strasno boje komunalne policije...
Za kraj veceri Padrino. Atmosfera je tamo uvijek dobra, muzika kako se uzme (ima svega pa ako ti nesto bas ne odgovara, poneses cepice za usi dok traje ta pjesma), a raja je naravno dovoljno odrasla. Dovoljno je reci da su tamo nekakve frke i tuce, inace karakteristicne za popularan mjesta, prava rijetkost, pa da se zakljuci da mjesto posjecuju dovoljno zrele osobe, i sto je najvaznije raja je skroz opustena i neufurana.
Mislim da je i u Credu starosna granica malo visa, mada te tamo niko ne kontrolise.
E sad Venti, ne znam kojoj si starosnoj grupi najbliza, ali ako se na ovim mjestima sto sam nabrojao budes osjecala staro, onda se javi da te upoznam sa svojim starcima, pa da se sa njim konsultujes oko izlaska...
:D :D :D

Ja sam ti u radnoj grupi 30. :D
Ideja u kompletu zvuci super, jedini je problem sto nisam sigurna gdje je Padrino. Cula jesam, ali bila nisam. Moze mali opis lokacije?

makiki je napisao:
Petkom Stivi i Keva sviraju u Monetu pop i rok pjesme kako strane tako i domace tako da ce ti , nadam se, to odgovarati. U Undergroundu nema djecurlije a nedjeljom prodaju pice po snizenim cijenama tako da je opsta "ludnica" i pijanka a pustaju pretezno dance i latino dance.

Znaci Monet svakako, zvuci idealno.

Ovaj vikend cu izaci sa mladjim radnim kolegicama (oprostajni izlazak, posto odlazim), pa cu vidjeti sta od tih njihovih top lokala odgovara i meni. :wink:

sportski magazin

Bestija NeOpravljiva!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jun 2006, 16:47 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Maj 2005, 12:23
Pub,Why Not,Castra,Monet......e onda zalomite u neki od klubova.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jun 2006, 17:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
ventilator je napisao:
Pero_Bombas je napisao:
Citiraj:

A ja mislila da ti ne spadas pod zensko drustvo… :wink:

Kako kad.... :D
Ne, ozbiljno... Ako ces traziti manu.... Tamo je guzva, tamo sam vidjela jednog lika koji nema 18 tamo me slucajno neko zakacio neces se provesti ni u EL Eju, a kamoli u BL .... :roll: :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jun 2006, 17:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Venti, samo pazi kad izlazite. I nemojte puno da se dogovarate u koji kafic mislite ici. Ne zaboravi rade do 12 i moras odmah imati na umu gdje dalje:)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 73 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]