banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 13:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Jan 2006, 01:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
hajde da upregnemo nase mozgove(mushke), i pokusamo se sjetiti onih retardnih pitanja na psiho testu prilikom regrutacije... poodavno je to bilo, ima sigurno 3 godine, ali sjecam se par bas jakih!
Na pitanja se odgovara gradiranjem "istinitosti", kao 1 - u potpunosti se slazem... 5 - u potpunosti se ne slazem...
Cujte na sta se trebalo odgovoriti!

1. Imam osjecaj da neko upravlja mojim umom
2. Mislim da se cjeli svijet urotio protiv mene
3. Ponekad zelim da sam sef gangsterske skupine
4. Nesto nije u redu sa mojim penisom
...
Cini mi se da se pominjalo nesto u fazonu "mashtam o seksu sa svojom majkom"?!?!? Nisam siguran, ali bilo je mnogo bizarnosti... Sjeca li se jos neko kojeg pitanja, da dopuni :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jan 2006, 01:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
levat bio na regrutaciji :) hihihi

Vrh

Tema posta: ...
PostPoslato: 03 Jan 2006, 01:32 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 03 Sep 2003, 19:51
[quote]Cini mi se da se pominjalo nesto u fazonu "mashtam o seksu sa svojom majkom"?!?!? Nisam siguran, ali bilo je mnogo bizarnosti... Sjeca li se jos neko kojeg pitanja, da dopuni Laughing Laughing Laughing[/quote]

da bilo je slicno pitanje ali je glasilo:

[i]u slucaju opasnosti da li pomisljate na svoju majku???[/i]

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jan 2006, 01:37 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
bilo je nesto tipa "ja nikako ne volim policiju ..." samo ja sam bio prije 6-7 godina ... cini mi se

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jan 2006, 09:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2005, 18:41
e da pitanja su boli glava. Ja sam se samo smijao, nisam mogao nista raditi :angel: ja sve zaokruzivao pod mozda, pa nek oni mozgaju...
ko ih ebe

Horoskopski znak, pravi veseljak,
srecna zvjezda vodi mene, volim pjesmu, vino, zene!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jan 2006, 10:11 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
postujem autoritet
ne volim policiju
hm...
cek...
bojim se necega :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jan 2006, 11:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
Džaba im psihološka procjena kad se sjetim kakvi su sa mnom bili u vojsci... :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jan 2006, 00:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Nov 2005, 15:55
ja nisam bio u vojsci niti sam regrutavan , ali evo sta mi se desilo kad sam bio na ljekarskom zbog posla to je bilo prije prija neka dva mjeseca i topik sam bio tad postavio i na s cafeu :
i dok je su neki gledali expoited ja sam imao drugih briga , sad ću pokazati u kakvim se problemima može pronaći bilo ko , ko ne razmišlja sa usvojenim normama ponasanja PRIPREMA pozor sad danas se to desilo meni a sutra ko zna nekome od vas ! već par dana radim u vrticu za djecu sa posebnim potrebama čak sam i ispao u novinama glasu srpskom kao i na većinu medija iz rs, i taman ja kontam super falu kurcu da je i meni krenulo kad ne lezi vraze, i odem danas da izvadim ljekarski na poliklinici, i sve je bilo uredu dok nisam dosao do psihologa , prvo me je pitala gdje radim da li sam sluzio vojsku (naravno da znaš šta sam odgovorio ) i ona je mene poslala kod klinickog psihologa , i dodjem ja tamo , prvo sam cekao nekih 20 minuta pa pokuca i udjem, kad psiholokginja kaže izadjite „zovnut ću ja vas”(čim je ona rekla knjizevno „zovnut ”znao sam na cemu sam , kad za jedno 10 minuta ja opet pokucam i udjem ona kaže da izadjem i dace me „zovnuti” , i stvrno za jedno 20 minuta ona izadje i „ZOVNE ME ” udjem i dobijem stos od 100 letaka pitanja i dve kutije sa da i jednu sa ne , između ostalog ja to napravim i odvim par koja su mi nejasna , između ostalih pitnja bilo je da li vjerujem u boga , da li bi glasao na izborima za kanditata kojeg ne poznam , da li treba ukinuti zakon (kao da su ih birali specijalno za mene ) na koja već znaš kako sam odgovorio i da li sam napet nasto sam ja odgovorio da je napet svatko kad ga se procjenjuje , nakon toga uslijedio je tet kao iz milijunasa te je sebi ta krava dopustila da me recimo pita krvne sudove , osim toga ne znam neke stvari iz opste kulture i georgrafije npr ko je napisao zločin i kaznu , gdje je kuba i nisam znao samo neku glupost iz geografije pa sam rekao da nisam zavrsio gimnaziju !! poslje toga da li koristim alkohol ili opojne droge sto sam naravno odbacio , i bio je letak da li primjecujem nesto sto drugi ljudi ne na sto sam rekao /ugrozene zivotinjr ljude sa hendikepom i slično , nakon toga je usljedilo rjesavanje glupih puzli od kojih je samo prva imala sliku ostale ne , al sam to dobro rjesio , nakon toga neku glupost sa slike gdje sam imao hmm zanimljive komentare (nekako imam utisak da su je se bas dojmili moji odgovori)i poslje togo je tražila da nacrtam muskarca i ženu da imkaju sve / i sam znaš
kakve su moje likovne sposbnosti , al nacrtao sam sve jedino sam pitao da li trebaju biti nagi , pa sam ih nacrtao u hlacama i majci , nakon toga je rekal da izadjem ,i u nalazu i miljenju iq mi je 105 mada ne znam po kojim mjerilima jer su to svi odgovori temelje na osnovu poznavanja odredjene oblasti sto nema veze sa sposobnoscu snalazenja u novim i nepoznatim situacijama sto i je inteligencija , da navodno ne konzumiram alkohol i opojne droge , da sam anksiozan da gledam nepovjerljivo te da trenutno nisam u mogućnosti prenjeti svoje znaje u konkretna djela / sto me odmah diskfalifikuje te bda trazi mišljenje te da odgovore dajem sa ciljem da govirim šta zeljom da se dopadnem,te da je s toga nemoguće odrediti moj psiholski profil , da dajem cudnei neocekivane odgovore na postavljena pitanja , te da namjerno odgovaram u okviru socioloskog prihvatljivog ponasanja ), . ništa prvo ona nema pravo da rasudjuje moj rad i moje znanje i odnos sa pacijentima na osnovu dvosatnog ispiranja mozga kao i da me ne može promatrti kroz ideolosku obojenu prizmu
al to nije kraj kad sam trebao dobiti pecat tehnicar me tražio 20 maraka , a već sam platio sistematski 30 i rendgen 10 , pa sam pitao zašto nisu ljepo napisali da je ljekarski60 maraka nego placas u svakoj sobi u koju udjes , pa mi nisu ni lupili stambilj pa sam rekao da ću sutra to dici , ocu !@#$ sutra idem al na privatnu pregled , već sam danas obavio pola rtg pluca , napominjem da je svaka zafrkanjcija pocela kad sam odgovorio gdje radim (posto je mnogima zinula guzica na to radno mijesto jebiga tesko se zivi danas) tada se to desilo meni , a sutradan ili svaki dan ko zna kome ! nesto se tripam da nam je ludara puna normalnih ljudi koji su popizdili na sistematskom !

al rijesio sam to sutradan na privatnoj ambulani(gle ironije privatnici pomogli , anarhisti he , he)gdje su pitali stvari koje su stvarno vezane za posao i gdje sam dobio potvrdu bez problema !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jan 2006, 12:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ne sjecam se nikakvih psiho testova na regrutaciji
sjecam se samo onih provala tipa :
"sta bi ti (u smislu u koji rod vojske da ga posalju) ?"
"vozac podmornice"
"mhm! Pjeshadija!" :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jan 2006, 12:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Samnom je bio lik koji je trazio da bude Nindza .. :)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jan 2006, 12:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2005, 18:41
V@nja je napisao:
Samnom je bio lik koji je trazio da bude Nindza .. :)

ahaha, ne mogu vjerovati. Ne mozes biti toliko ostecen. Kad sam ja bio jednom liku su rekli da nije mentalno dobar i da dodje za godinu dana ali da je neko htio da bude nindza. Neprocjenjivo.

Horoskopski znak, pravi veseljak,
srecna zvjezda vodi mene, volim pjesmu, vino, zene!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jan 2006, 18:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2003, 15:05
Ja kad sam bio na regrutaciji primali su sve odreda-nije bilo baš neke selekcije...
Sjećam se lika koji je od svoje babe maznuo neke cvike sa tegla dioptriom.Kada su ga na očnom prozvali da udje on se 'ladno zabio u štok glavom-k'o fol ne vidi.To su bila vremena! :wav:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]