Uaaaaaaaaa! Pa, ja ne bih toliko platila ni Boba Marleya da mi iz groba ustane i pjeva za novu godinu! Ta zena nije normalna!!!! Prvo, ona je ruzna, ruzno pjeva, ne znam shto je toliko nafurana.... Glupa je k'o qrac, ne mozesh je slushati ni kad pricha.... Nemam rijechi. Ako ona skupi 2000 ljudi da je "slusha" te vecheri, onda je rulja stvarno glupa ili se fura neshto.... JK je postigla neki "status" dobre pjevaljke, a cura uopshte ne zna pjevati. Sad je ona "ikona" u Srbiji kao shto je nekad bila Ceca. Shto se Cece tiche, ona bar zna pjevati i bar je ljepsha...... Onaj ko ode slushati JK za ng stvarno ce baciti pare, ja ne znam kako se ona uopshte bavi pjevanjem, glas joj je za probijanje ushiju...... Brrrrrr... A te pare?! Ne mogu ni da zamislim 100 000eu u svojim rukama..... Shto je najgore, ne mogu da zamislim ni hiljadu!

Nemam rijechi.... Ljudi su glupi ako tako bacaju pare, al ona se na glupima i obogatila.... Jeb ga.....
Seka Aleksic mi je bar malo ljepsha..... A i to je preskupo, niko od njih nije svjetski poznat..... Ajd Zeljko Joksimovic stvarno dobro pjeva, ne volim njegovu muziku, al ga zna dok je josh ishao na akademiju i pjevao sasvim drugu muziku..... Ima dobar glas. Shto se tiche nashim muzikanata, jedino, dobro, skoro jedino, cijenim Ivanu iz Negativa, cura razbijjjjja. To je glas koji cu uvijek platiti da slusham..... Inache mi je totalno komercijalno ici u neku diskoteku za ng i slushati nekog pjevacha.... I za to dato 50-ak eura..... Bezze. Sa svojom rajom cu se uvijek bolje provesti, makar sami na karaoke pjevali.......