Pekmen je napisao:
Prošao kroz crveno. Prvi put.
Zaspao na slavi za stolom. Drugi put.
Pokušao autom da uđem u kuću kroz ulazna vrata. Treći put.
Od tada više ne pijem.

Дај мало приближи нам догађај
АЈд ево да ја бацим један извјештај...
Био код једне моје добре другарице рођендан,закупила она кафић,све готивица и то.
Договоримо се другар један и ја да као конобаришемо,можда овако ружне неко нас и примјети.
И сад средимо се ми као коша,џемпас и тако то и дођемо први,пошто тај кафић држи од другара стари.Кренемо ми лагано да циркамо негдје од 6 а рођендан је у 10...Попијемо ми негдје око 3-4-5 Нектара до 10,уз ону фрку трку кад су сви дошли,није нас ни пецнуло.

Пошто сам ја иначе крмача по питању пића,трудио сам се да што мање пијем,јер не би никако ваљало да се разнесем на рођендану,јер знам бити агресиван кад сам пјан а и нисам знао већину људи тако да ми је било мало неугодно .
Ипак посао конобара не би био такав да стално неко не зановјета,те једној не ваља вино,те другој вотка,и тако другар и ја јадни да се не баци лагано то пијуцкали.
И што је најгоре ја утрипам да је рођендан прошао сасвим океј и да се нисам ни поштено напијо.Чак сам увјерио себе да се није попила сва пива!
Сутрадан,одем ја до другарице,за сваки случај да провјерим јели све било ок.Кад оно изненађење,причајући са њом схватим да се не сјећам пола вечери.Јеботе!
Сконтам да сам неки цд слупо,флаше неке и сјетим се још неких сцена које нису за шире народне масе.

Дефинитивно је најгори осјећај када послије неке пијанке или журке сутрадан конташ шта се дешавало након прекида филма?!