Nisam bio u tom govnetu....
E shto se tiche tih stvari....jednom shekao 5 min, ispred undergrounda..isfurao se i otishao u moloko(htjeo da popijem samo jednu jebenu pivu)....
WC: jebesh to...ionkao nikada ne potrefim WC shkoljku....
Pichici: Seljanke....kada mi se kara odem u slatinu(zevs majka...konobaricu sam opleo)...
Raja: ko ih jebe..puche mi qrac ocu li nekog pozdraviti ili netju...bitno mi je da je raja koja je sa mnom dobra...
Citiraj:
al decko je vlasnik i ima pravo raditi sta hoce i kako on misli da je najbolje.
sasvim se slazem sa tim zakljuchkom!!!
Citiraj:
Evo grubog primjera, našeg pomalo malograđanskog mentaliteta, kluba Underground. Dok je bio u vlasništvu starog gazde, radio je prilično loše, tačnije ne toliko loše, ali očito nedovoljno da bi ga gazda zadržao. Nakon što ga je preuzeo gazda Focusa, koji u njemu nije promijenio apsolutno ništa osim garniture konobara i puštača muzike, klub je za kratko vrijeme prošao put od slabo posjećenog lokala do jednog od najposjećenijih mjesta u gradu. Pa vi sad recite da su ljudi normalni i da nisu ovce...
Odlichno zapazanje kolega!!!
Citiraj:
Круна тренутно има рибе, атмосферу, простор, у њу излази већина ваших и мојих познаника,... Ја нисам тамо дошао да слушам урбану музику, пијем сокић, разговарам као на кафи, тражим цуру или жену, питам се која је спонзоруша а која није, набијам комплекс због спонзора у сепареима,... итд. већ да се опустим и проведем
Slazem se sa tobom,ali kakvo je to opushtanje dok se guzvam pola sata ne bi li me pustili da udjem (pod uslovom da sam "in")..nikakvo!!!
Ni ja ne idem da slusham urbanu muziku, pijem sokic, razgovaram kao na kafi, trazim curu ili zenu...idem da popijem pivo, popricham sa prijateljima i zezam se, a to sigurno netju dozivjeti budem li chekao kao majmun pola sata na ulazu...