banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 18:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 06 Jan 2007, 08:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2004, 09:35
medi je napisao:
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
Ne razumijem potrebu naroda da stoji u redu po 1/2h cekajuci da udje u klub i da se zatim gura i guzva,znojim kao stoka samo da bi sutradan pricali da su bili tu i tu.

Подсјећаш ме на мог старог, кад ми спомене како су они славили једну нову годину у подруму кад су били млађи ...

Ако изађем једно вече у Круну, са 5 готивних ликова, сретнем и зајебавам се са још 20 својих ликова, видим 100 преспремних риба од којих се зајебавамо са 4-5 и више њих, слушам готивну музику и имам готивно мјесто ... ја бих сљедећег викенда чекао и сат времена јер знам да на другом мјесту осим тог тако нешто не може да ми се у том моменту понови. Разумијеш ли ти то?!

Круна тренутно има рибе, атмосферу, простор, у њу излази већина ваших и мојих познаника,... Ја нисам тамо дошао да слушам урбану музику, пијем сокић, разговарам као на кафи, тражим цуру или жену, питам се која је спонзоруша а која није, набијам комплекс због спонзора у сепареима,... итд. већ да се опустим и проведем. И боли ме она ствар ко ју држи, какви криминалци тамо излазе, ко су избацивачи и остале "зајебане" ствари. Све убија од негативних коментара овдје, а сљедећи викенд ће вас туце бити тамо ...

medi, mislim da ovo jos nisam nikad napisao :D

potpuno se slazem sa tobom, napisao si tacno ono sto mislim ( a vjerovatno i 50% ljudi sa ovog foruma )

GG

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jan 2007, 10:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jul 2002, 18:16
morala sam da virnem i tamo, da vidim kako je odradjeno... neko se bash potrudio oko enterijera :lol: :lol: kreativno nema shta, imash osjecaj da si u bazenu...

jedino je u wc-u ok! i ventilacija super!

a ovo ostalo mi nista ne odgovara... jer sam baba changrizava :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jan 2007, 12:10 
Nisam bio u tom govnetu....

E shto se tiche tih stvari....jednom shekao 5 min, ispred undergrounda..isfurao se i otishao u moloko(htjeo da popijem samo jednu jebenu pivu)....

WC: jebesh to...ionkao nikada ne potrefim WC shkoljku....
Pichici: Seljanke....kada mi se kara odem u slatinu(zevs majka...konobaricu sam opleo)...
Raja: ko ih jebe..puche mi qrac ocu li nekog pozdraviti ili netju...bitno mi je da je raja koja je sa mnom dobra...

Citiraj:
al decko je vlasnik i ima pravo raditi sta hoce i kako on misli da je najbolje.

sasvim se slazem sa tim zakljuchkom!!!

Citiraj:
Evo grubog primjera, našeg pomalo malograđanskog mentaliteta, kluba Underground. Dok je bio u vlasništvu starog gazde, radio je prilično loše, tačnije ne toliko loše, ali očito nedovoljno da bi ga gazda zadržao. Nakon što ga je preuzeo gazda Focusa, koji u njemu nije promijenio apsolutno ništa osim garniture konobara i puštača muzike, klub je za kratko vrijeme prošao put od slabo posjećenog lokala do jednog od najposjećenijih mjesta u gradu. Pa vi sad recite da su ljudi normalni i da nisu ovce...

Odlichno zapazanje kolega!!! :)

Citiraj:
Круна тренутно има рибе, атмосферу, простор, у њу излази већина ваших и мојих познаника,... Ја нисам тамо дошао да слушам урбану музику, пијем сокић, разговарам као на кафи, тражим цуру или жену, питам се која је спонзоруша а која није, набијам комплекс због спонзора у сепареима,... итд. већ да се опустим и проведем

Slazem se sa tobom,ali kakvo je to opushtanje dok se guzvam pola sata ne bi li me pustili da udjem (pod uslovom da sam "in")..nikakvo!!!

Ni ja ne idem da slusham urbanu muziku, pijem sokic, razgovaram kao na kafi, trazim curu ili zenu...idem da popijem pivo, popricham sa prijateljima i zezam se, a to sigurno netju dozivjeti budem li chekao kao majmun pola sata na ulazu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jan 2007, 14:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Pa ja sam tek prije nekoliko dana promjenio licnu kartu jer ne volim cekati, a tek da stojim u redu da udjem u neku kafanu?!?!? :laughing5:

A komada mozes pokupit bilo gdje, npr. u Tropiku pa ne moras cupkati sat vremena da bi usao u neki bircuz.

Da ne bude zabune, sve ugostiteljske objekte nazivam kafanama, bircuzima i tome slično jer oni to u svojoj osnovi jesu, a bez obzira na opremljenost ili neopremljenost, dobru ili lošu uslugu, gazdu ili gazdaricu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jan 2007, 00:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2006, 22:37
Citiraj:
a za drugo pitanje, pa skontaj rezervacije + vip kartice ( a na jednu karticu udje njih 3-4 ) plus nasminkane droljice koje ce sigurno pustati = i vise nego dobro napunjen lokal

tesko ce to radit ako se bude islo na VIP jer te guzonje samo stoje, kuze se medjusobno i dosadjuju. njima trebaju normalni ljudi koji znaju i zaplesat, i napravit neki ugodjaj.
druga stvar, aku su svi sa VIP onda su svi isti, a guzonje hoce da se u njih gleda, i da oni tu budu bolji od ostalih
a i nema toliko separea za sve te VIP ovce :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jan 2007, 15:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Čuj...

Citiraj:
видим 100 преспремних риба од којих се зајебавамо са 4-5 и више њих

Citiraj:
A komada mozes pokupit bilo gdje, npr. u Tropiku pa ne moras cupkati sat vremena da bi usao u neki bircuz.

... prilično dobro rečeno...

Meni je lično odavno za večernji izlazak bitno sa kim sam, a ne gdje sam. Nisam džonjao ispred nekog kluba da uđem već poprilično vremena i nemam namjeru. Ljudi čekaju ispred kluba u koji ne može da se uđe od krkljanca, da bi ušli unutra i sami bili dio tog krkljanca.
Svi novootvoreni "fensi" klubovi rade na istom principu... Po otvaranju u klub pozivaš gradske face (Cvijeta, Bobić i Co.), zatim momke iz opasnijih banjalučkih krugova "sa one strane zakona" (Kobra, Slovenac i Co.). Za prvom grupom u klub dolazi hrpa postpubertetskih curetaka, a za drugom grupom dolaze banjalučke sponzorušice kojima je osnovni životni cilj pecanje jednog od tih kapitalaca... S obzirom da četiri postojeće grupe, popunjavaju tek polovinu kapaciteta, neophodna je i peta grupa, koja u klub dolazi da pase oči nakvarcanim i prenašminkanim primjercima ženskog roda iz treće i četvrte grupe, a ta peta grupa predstavlja upravo osnovu ekonomske stabilnosti jednog takvog kluba, jer u principu su to obični ljudi koji piju hektolitre piva i vina (običnih pića). Umjesto da se u klub puste obični ljudi koji bi da se provesele i provedu i potroše brdo para, svaki klub se pretvara u muzej voštanih figura, galeriju pozera i prezentaciju najnovijeg kiča grandovske sub-kulture...

Kruna je samo jedan u nizu ušminkanih prostora novije produkcije, koji ničim posebno ne odskače od ostalih klubova, već je odmah u startu izvikana kao ekstra mjesto, a posebnu draždaje to ograničavanje ulaza, koje na svijest običnih posjetilaca djeluje kao dodatni stimulans, da se po svaku cijenu uđe tamo gdje je najteže...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jan 2007, 16:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Druže kako si ovo lijepo sročio, ma svaka ti je na mjestu! Jebo ih Red Bul od 5 KM! Bolje dva nektara!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jan 2007, 17:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Citiraj:
a posebnu draždaje to ograničavanje ulaza, koje na svijest običnih posjetilaca djeluje kao dodatni stimulans, da se po svaku cijenu uđe tamo gdje je najteže...

E to je upravo ono sto hocu da kazem...

На высокий берег на крутой.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jan 2007, 17:26 
Stvarno ne kontam u chemu je ta caka chekanja...jebote pa penzioneri nisu toliko za besplatan hljeb chekali 93-ce... :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jan 2007, 17:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
filozof sa vrbasa je napisao:
Jebo ih Red Bul od 5 KM! Bolje dva nektara!

Gdje ti piješ Nektar???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jan 2007, 18:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2002, 21:41
@Nitro: А да прочиташ мој пост опет пошто видим да ниси разумио ствар!?
Човјече боли ме к**** за тим ко држи Круну, који "зајебанти" тамо излазе, да ли су рибе с којима се у том моменту зајебавамо спонзоруше или не. Битно је да се опустимо и зајебавамо! Изашао сам горе неколико пута, било нам је екстра и наравно да ћу сљедећег викенда тамо без размишљања ...
С друге стране, теби је очигледно битно ко држи то мјесто, ко тамо излази, да ли тамо има спонзоруша и спонзора итд. Мени није, имам своју рају и доста познаника који излазе тамо. Има доста добрих риба, неке су нафуране неке мало мање, па се ипак зајебавају са нама; а неке нас и испале. Али Боже мој, младост лудост, зар ја да се исфуравам што ми некој групи риба нисмо угодно друштво јер немамо довољно пара у џепу ... Наћи ће се увијек неке опуштеније, ништа мање добре од претходних, које ће пити и хватати се са нама, а сутра ће и нас и њих болити она ствар ко је ту био спонзор а ко спонзоруша, битно је да смо се провели. Теби са добрим друштвом није потребан излазак, супер. Мени је са добрим друштвом екстра, али ми је још боље кад сам са добрим друштвом на правом мјесту ... Круна: добре рибе, доста познаника, добра атмосфера ... зар да се двоумим?!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jan 2007, 19:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Nitro je napisao:
Posebnu draždaje to ograničavanje ulaza, koje na svijest običnih posjetilaca djeluje kao dodatni stimulans, da se po svaku cijenu uđe tamo gdje je najteže...

Nisam ovo shvatio, ili mozda nisam obicni posjetilac, ali kome bi stimulans bila guzvara za koju moras cekati 1sat da udjes da bi se opet morao jebavati kroz onu guzvaru.

medi je napisao:
@Nitro: А да прочиташ мој пост опет пошто видим да ниси разумио ствар!?
Човјече боли ме к**** за тим ко држи Круну, који "зајебанти" тамо излазе, да ли су рибе с којима се у том моменту зајебавамо спонзоруше или не. Битно је да се опустимо и зајебавамо! Изашао сам горе неколико пута, било нам је екстра и наравно да ћу сљедећег викенда тамо без размишљања ...
С друге стране, теби је очигледно битно ко држи то мјесто, ко тамо излази, да ли тамо има спонзоруша и спонзора итд. Мени није, имам своју рају и доста познаника који излазе тамо. Има доста добрих риба, неке су нафуране неке мало мање, па се ипак зајебавају са нама; а неке нас и испале. Али Боже мој, младост лудост, зар ја да се исфуравам што ми некој групи риба нисмо угодно друштво јер немамо довољно пара у џепу ... Наћи ће се увијек неке опуштеније, ништа мање добре од претходних, које ће пити и хватати се са нама, а сутра ће и нас и њих болити она ствар ко је ту био спонзор а ко спонзоруша, битно је да смо се провели. Теби са добрим друштвом није потребан излазак, супер. Мени је са добрим друштвом екстра, али ми је још боље кад сам са добрим друштвом на правом мјесту ... Круна: добре рибе, доста познаника, добра атмосфера ... зар да се двоумим?!

Sa ovim se slazem. Ne znam sta imate protiv sponzorusa, svaka cura voli dubok dzep, to nikako ne mozete poreci. Dobro, uvek postoje one sponzorusice po koje ce doci merc ispred kuce, otici u klub, provesti se na tudji racun, posle po obicaju i tako stalno, mene ovakva nece zapasti jer NEmam toliko "snage" ali ako ti pocastis curu picem, pricas ovo-ono, pa ne znaci da je ona odmah sponzorusa jebiga... Taj pojam "sponzorusa" nastao je zbog ovih prvih, ali se u skorije vreme sve cesce primjenjuje i tamo gde ne bi trebao...
Pipkanje-ispaljivanje, valjda je to neka bit mladosti. Eh kada se toga sjetis sa 40+godina... bice ti drago. A sigurno se neces sjetitti neke veceri kada si dosao mrtav pijan/krvav kuci, ustvari toga se neces sjetiti ni sutra...

Ode ja u OT, samo vi nastavite. Inace sinoc je gazda poslao izbacivacima vise sms-ova, poslednja je bila : "Mamu vam je*em glupu, sta sam vam ja rekao! Da nepustate nikoga"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jan 2007, 21:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
Franky je napisao:

Inace sinoc je gazda poslao izbacivacima vise sms-ova, poslednja je bila : "Mamu vam je*em glupu, sta sam vam ja rekao! Da nepustate nikoga"

je*en neki igralec taj gazda........

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jan 2007, 23:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

prije bih rekao isfuran... al aj, kad imas para jeben si...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jan 2007, 23:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
Franky je napisao:
Inace sinoc je gazda poslao izbacivacima vise sms-ova, poslednja je bila : "Mamu vam je*em glupu, sta sam vam ja rekao! Da nepustate nikoga"

jel bas??? pa zasto onda postoji to mjesto uopste???

big LOL :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

btw. neko vece smo moj darling i ja najnormalnije usli i ukupan dozivljaj - ok :)
nista preposebno, lijepo je, svi su nesto nalickani, al CLUB k'o CLUB :D
da sam nesto fascinirana nisam :D
i da, one plocice su i mene podsjetile na bazen :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jan 2007, 00:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ja smješnog prizora pred Krunom sinoć, ostavljali ljudi svoja bjesna auta malo dalje od ulaza odnosno u prolazu u Jevjeskoj, kako je to žalosno! :(
Hoću reći ako se plašiš za svog ljubimca onda je bolje da ga ostaviš u garaži , a pješke ili taksijem dođeš na odredište!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jan 2007, 01:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

medi je napisao:
Битно је да се опустимо и зајебавамо!
нафуране неке мало мање, па се ипак зајебавају са нама

Da te ne znam rekao bi da je tebi samo do zajebancije!!! :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jan 2007, 11:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

pamella_morrison je napisao:
Franky je napisao:

jel bas??? pa zasto onda postoji to mjesto uopste???

big LOL :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mada, to je gazda poslao na pocetku, kada je on bio gore sam...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jan 2007, 12:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
svaka cura voli dubok dzep

Da, a svi su muškarci svinje i sve su žene kurve...
Glupost...

Citiraj:
А да прочиташ мој пост опет пошто видим да ниси разумио ствар

Moj post se uopšte nije odnosio na tebe druže, osim onog prvog dijela. Jedino što ja nisam razumio i što i dalje ne razumijem je trošenje pola sata večernjg izlaska na čekanje ispred nekog kluba, kad u gradu postoji bar još 5-6 sličnih mjesta... Eto ti suštine. Sad se svi kunu u taj klub, da je najbolje mjesto u gradu, a za godinu dana će da se otvori nešto novo i da naši ljudi kao mutavi navale na to mjesto, dok će Kruna biti samo jedan od klubova u gradu. Malo je takvih objekata koji su uspjeli da se održe, jer je velika konkurencija i početna euforija je ono što novootvorene klubove odvaja od ostatka.
Uostalom sve ovo, nije vrijedno ovolike polemike. Kome se sviđa neka ide, ja se samo trudim da taj klub i sve ostale klubove u gradu posmatram iz ugla čovjeka kome osnovni životni cilj nije čekanje subote i noćnog izlaska, a kad se posmatra iz tog ugla onda se vidi da sva ta pompa koja se diže oko toga stvara vrlo ružnu sliku o našem društvu i ljudima uopšte.
Od mene toliko. Vidimo se u Kruni....... Jednom :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jan 2007, 12:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Sjećam se kad se otvorio 011, bruka!!! Ista stvar kao sa Krunom, čekalo se u redovim da se uđe da bi za nepunih godinu dana klub bio smatran najvećim okupljalištem seljaka! Samo spominjanje tog mjesta bilo je osuđivano, a kamoli pojavljivanje tamo!!! Dobar uticaj na to ima PINK BH, koji nema tema za Made in BL pa onda upadnu u tako neko mjesto malo ga izreklamiraju i prvu subotu na takvom mjestu 90% ljudi dođe sa strane!!! Sjećam se TITANIUMA koji se stalno vrtio na PINK-u kad je počela raditi ta televizija! Kreneš u grad, a samo staju auta i likovi pitaju: "Đe taj Titanium?" Kruna je OK, ali se raspravljati sa nekim o tome da li je tamo dobro ili nije, je debilno!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]