banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 10:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1196 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 60  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Avg 2009, 17:14 
goci master je napisao:
Joj ja sve kao necu da pisem na ovoj temi, sad sam zaglibio.
evo jedna umjetnicka, ovo stoji samo danas i sklanja se . ova malo starija, jedno 3 god.

Slika

ccc...podsjeca me na mene sa 16 godina...kad sam jedva glavu dizao od stola u knezu... :D

V@nja pa ti si alkos teshki, gdje ces sirce od jabuke piti... :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2009, 17:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Bilo je il' popit' il' baciti 50eura .. jetra ce se regenerisati, 50eura nece :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2009, 17:46 
V@nja je napisao:
Bilo je il' popit' il' baciti 50eura .. jetra ce se regenerisati, 50eura nece :lol:

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2009, 18:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
V@nja je napisao:

oooo da :evil3:

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2009, 18:16 
Izgleda da nisam najgori od sve djece... :)

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2009, 19:14 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2009, 20:58
Baš... :confused2:
Postaje sve zanimljivije ali ja imam GRAN PRI u rukavu...

Samo se razbacujte dok čiko ne pokaže svoj vrhunac! :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2009, 19:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Roštiljali smo mi na nekoj vikendici, bilo nas 10-ak i dobro se popilo, roštilj niko nije ni spomenuo. Naravno kao i uvek onom ko se prvi sredi i zaspe radimo neki zajeb. Kolega što je svog limenog ljubimca glancao non-stop, koji ne da da se u auto uđe prljavih cipela, prvo ga izvozali po nekoj kaljugi, potrošili svo gorivo, izvukli akumulator, slušali celu noć muziku i kad smo se izgotiv'li tako sedimo ja i ovaj prijatelj i 'ajd da ga popnemo na terasu koja je nekih 70-ak cm, ni ceo metar od zemlje. KO će?? Ajde ja ću. Postavi ovaj prijatelj dve letve i popnem ja njega na terasu (da sam bila trezna, ne bi ni u ludilu ga tu popela :D ) lepo ga uparkiram i mi smo na to zaboravili. Te dve letve smo u toku noći iscepali i naložili za roštilj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ujutro mi uopšte nije bilo ni smešno ni zanimljivo :lol: i bilo je bukvalno "Šta ćemo sad Bogovu t' majku??" :lol: :lol: :lol:
Ovaj kad nije dobio slom živaca kad se probudio... :lol: :lol:
Pa onda idi po selu, traži daske da se auto spusti.... :lol: :lol: Jao strašno...

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2009, 19:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2009, 20:58
:lol: :lol: :lol:

Kraljevski tretman :lol: :lol: :lol:

hahahaha jedna od najjačih stvari koje sam čuo u skorije vrijeme...

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2009, 23:46 
Vratih se, da se prijavim...

Pojeo sam jedno milion onih tanjira kotlica... :D :D :D

Poslednji put menjao Milan dana 24 Avg 2009, 08:16, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2009, 06:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
V@nja je napisao:
Dok ne dodjes do stadija u kojem jedes 2 masna bureka u 4 ujutro, nist' nisi napravio :lol:

ha kad smo kod bureka imam i ja jednu scenu i to jos slikano......
Znaci 2000ta ljeto u Dubrovniku rani jutarnji sati,ja cucim sa kesom na glavi na sred Straduna koliko sam u ofsajdu(ko kako ratno siroce :D )u jednoj ruci burak masan u p.m.Na slici se vidi da je onaj papir vise iste boje ko burek a ruka mi se cakli od masnoce,usta i labrnja da ne pricam a u drugoj ruci komad bureka koji dajem nekom pascetu lutalici :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ljudi ja se taj odmor nisam okupao tri dana na moru a svaki dan sam bio na plazi....ona plaza Banjice i onaj kafic cim se spustis dole su mi pola jetre stavili u of funkciju to ljeto :D a ja i Darko moj half ko ona dvoica iz Breninog filma kad sjede i cugaju i komentarisu okolo,samo sto smo mi komentarisali tete i dobre djevojcice :D 8) ...cak je jedna cura snimala nas kas smo se derali COVJEK U MORU,COVJEK U MORU :lol: gazda kafane nas je znao castiti samo da sjedimo i zajebavamo se :D eeee to je bilo ljeto,ludo i ne zaboravno :cat:

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2009, 09:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
V@nja je napisao:

:notworthy:

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2009, 10:24 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
goci master je napisao:
tensSa je napisao:
Ne znash ti mene dobro izgleda. :)

Znaci onaj sistem, been there, done that :D

Mi neki dan zapalili u selo na zbor, i nadjemo neku diskoteku na spratu neke zgrade, Ambis se zove, u narodu poznata kao hram zla, gomila nepoznatih ljudi, vel'ka piva ko u prici....ostali tamo do 12 i iskombinovali da odemo do Prnjavora (bio vasar) i isto malo pijuckali ali ne previse jer ipak treba autom nazad...noc cajki uglevnom. :D

Ahahahahahhahaa, Ambis, tamo sam i ja jednom zalomila! :lol: :oops: Bio doček 18. rođendana, jedva sam došla do kreveta kasnije. :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2009, 10:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
MonaLisa je napisao:
Bio doček 18. rođendana, jedva sam došla do kreveta kasnije. :lol:

Sto bi Chandler iz Prijatelja rekao hvatajuci se za glavu. Too many jokes!!!!!!! Too many jokes!!!!
Ali hajde, pravicemo se svi da je mislila na svoj krevet.

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2009, 10:39 
:lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2009, 10:54 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
:lol: Prilično sam sigurna da sam se u svom krevetu probudila.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2009, 10:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Mog komsiju dovezli pijanog oko pola dva ujutru na parking sa kog vodi staza od nekih 100 metara do zgrade. On krenuo kuci i prisralo mu se, pa se prvo istresao komsinici pod balkon drzeci se za drvo dok cuci. Poslije toga nije mogao navuci hlace nazad. Od hlaca nije mogao hodati, pa se sjetio da se moze valjati do zgrade, tako da se valjao po travi do ulaza u zgradu. U medjuvremenu je malo dosao sebi pa se obukao i popeo na prvi sprat. Spavao na svakom spratu po jedno sat vremena, tako da je tek oko 5 ujutru dosao u svoj stan na trecem spratu. Sta se sve izdesava covjeku na 100 metara.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2009, 11:16 
BLAF77 je napisao:
Mog komsiju dovezli pijanog oko pola dva ujutru na parking sa kog vodi staza od nekih 100 metara do zgrade. On krenuo kuci i prisralo mu se, pa se prvo istresao komsinici pod balkon drzeci se za drvo dok cuci. Poslije toga nije mogao navuci hlace nazad. Od hlaca nije mogao hodati, pa se sjetio da se moze valjati do zgrade, tako da se valjao po travi do ulaza u zgradu. U medjuvremenu je malo dosao sebi pa se obukao i popeo na prvi sprat. Spavao na svakom spratu po jedno sat vremena, tako da je tek oko 5 ujutru dosao u svoj stan na trecem spratu. Sta se sve izdesava covjeku na 100 metara.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kotrljali se kazesh. :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sz6zfI6UynM[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2009, 11:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Jao Bože :lol: Kao dva tuljana :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2009, 11:19 
Kontam koliko je njima trebalo do kuce... :D :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2009, 11:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
tensSa je napisao:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sz6zfI6UynM[/youtube]

majka zemlja vuce sebi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1196 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 60  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]