banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Jun 2025, 16:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 228 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Nov 2013, 13:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
pojedini ugostitelji ni sami ne znaju, ja pocnem oko 15 da obilazim vecina kaze jos je rano, dodjem 25 kazu sve vec popunjeno

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2013, 15:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
shakal je napisao:
Svake godine mi je ovo slavljenje ng sve odvratnije

+1
samo sam mamuran sutra nema to više neku svoju čar i ćeif :-? a i sa godinama društvo se osulo, spala knjiga na tri slova a ovo malo dobrih ljudi se većinom uozbiljilo i skućilo....a neku veliku cifru pljunuti na NG baš nema smisla, osim ako ideš recimo u Prag ili Beč to je već isplativo :)

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2013, 13:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2004, 18:04
Za Novu godinu idem u Rim, bas se radujem ponovnom odlasku tamo(doduse prvi put u zimskom periodu). Doceci po kaficima i klubovima su nekako izgubili draz, potrosis vise para nego obicno, mamuras sledeci dan i sl. Nadam se lepom vremenu, dobrom provodu i uspesnom shoppingu!

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2013, 14:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
Citiraj:
a neku veliku cifru pljunuti na NG baš nema smisla, osim ako ideš recimo u Prag ili Beč to je već isplativo :)

Da,al`samo ako ide 3-4 ljudi svojim kolima,a ne zajebavati se s turistickim agencijama koji odrase.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2013, 16:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2011, 11:28
Vele,kod Deda Luke... 55 km,konzumacija svega ne ograničena... ja nešto kontam da ovako ne bih potrošio 55 za noć...šta mislite jel realna cjena? xD

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2013, 16:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2010, 16:23
Pa pretežno na nekim ekskluzivnijim mjestima u gradu plaćaš ulaz ako nema tako fiksan aranžman. Jedino da odeš u Euro kod stare autobuske.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2013, 00:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
- Najveće interesovanje vlada za doček Nove godine u Milanu. To je aranžman koji uključuje polazak iz Banjaluke, košta 359 KM, a podrazumeva četiri dana i dva noćenja, ali i obilaske Milana, Verone i Padove.
U ponudi ove godine imamo i aranžman "Put u nepoznato", doduše zna se da je destinacija Srbija, ali ne i grad. Cena aranžmana je 339 KM i uključuje tri noćenja u hotelu sa tri zvjezdice, svečanu večeru za Novu godinu i reprizu i mogu reći da je zainteresovanost takođe velika. Kada je generalna zainteresovanost u pitanju, ona je otprilike kao i prošlih godina, ali je interesantna činjenica da ljudi sve ranije rezervišu i uplaćuju svoje aranžmane i to ne samo za novogodišnja slavlja, već i za zimovanja, pa tako već sad imamo upita za proslavu 8. marta - kaže Blagojevićeva. U marketing službi "Cepter pasporta" takođe potvrđuju da je potražnja Banjalučana za novogodišnjim aranžmanima ista kao i prošlih godina i dodaju da najveće interesovanje vlada za ponudu "Bus iznenađenja" i "Budimpešta".
- Od daljih destinacija imamo potražnju za Parizom i Madridom, a ove godine imamo i nešto putnika za Kubu, gdje aranžman traje 15 dana i košta oko 4.500 KM po osobi- kaže Sanja Vidović iz "Cepter pasporta". U turističkoj agenciji "Adriatika lajn" kažu da je interesovanje Banjalučana za aranžmane koji uključuju doček nove 2014. godine nešto manje u odnosu na prošlu godinu, ali preostalo je još skoro mjesec dana do dočeka.
- Aranžmani koji uključuju doček nove 2014. godine prodaju se, ali moramo primjetiti ne u tolikoj mjeri kako je to bilo prošlih godina. Kada je naša ponuda u pitanju najveće interesovanje je za Budimpeštu. Pretpostavljamo, jer je jedina koja uključuje polazak iz Banjaluke i košta 299 KM po osobi, a uključuje dva noćenja i obilazak Budimpešte. Do sada smo prodali više od 30 aranžmana i skoro da imamo popunjen broj putnika za ovu destinaciju - kažu iz ove agencije i naglašavaju da imaju i ponude koje se kreću od 500 evra pa naviše i da ima interesovanja i za egzotične destinacije, ali se u daleko manjoj mjeri traže i prodaju u odnosu na Budimpeštu. U "Star trevelu" kažu da je potražnja nešto manja, a prodaju se uglavnom aranžmani koji su povoljniji, konkretno vodeći aranžman je Prag.
Rezervacije počele i u ugostiteljskim objektima
Pripreme za proslavu najluđe noći počele su i u brojnim banjalučkim kafićima i restoranima u kojima je već polako počela rezervacija mjesta.
Cijene su uglavnom slične u svim ugostiteljskim objektima, a ostala je praksa da su cene različite u zavisnosti od pola. Za djevojke je rezervacija u prosjeku 50 KM, dok je za muškarce 60 KM. Kada su restorani u pitanju cijene variraju u zavisnosti da li će se uplaćivati samo mjesto ili će cijena uključivati mezu i piće cijelu noć. Uglavnom, ugostitelji su složni da cene uglavnom neće biti mijenjane u odnosu na prošle godine.
(Press)

Log: Tekst kopiran sa BanjalukaLive portala: http://www.banjalukalive.com/drustvo/od ... z2mGktDEjf

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2013, 00:42 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 28 Maj 2013, 20:35
Konacno da neko da neke predloge a ne samo zalbe ...

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2013, 00:51 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Šta kaže? 4500KM da dočekaš NG na Kubi? Za te pare pola Banjalučana može dočekati ljetni raspust....

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2013, 01:05 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 28 Maj 2013, 20:35
http://www.superodmor.rs/nova-godina-2014

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2013, 13:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
ajkula je napisao:
Plan'na 8)

Ipak nece biti plan'na nego Amerika :D

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2013, 11:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 22:02
Sad citam da u klubu Tamaris gostuje Ana Kokic. Sta ona uopste pjeva?? kmee.
Ne pise cijena, ali pise da ce podrzaumjevati all inclusive...
Kako god, eliminacija u startu.

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2013, 11:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
75 za muškarce a 55 KM za cure u Tamarisu...al inclusive.

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2013, 12:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
nepokoreni je napisao:
75 za muškarce a 55 KM za cure u Tamarisu...al inclusive.

Moglo bi se.. :)

_зока je napisao:
Šta kaže? 4500KM da dočekaš NG na Kubi? Za te pare pola Banjalučana može dočekati ljetni raspust....

Al zato druga polovina ode u Havanu.. :D

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2013, 12:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Ove godine cu vjerovatno preskociti te neke arqnzmane....navratiti kod prijatwlja u kafanu,gdje se nista ne organizuje..sve standardno kao i svaki drugi dan...

Ali sam vidio jendu zanimljivu ponudu u casa loca borik...3 benda sviraju za ng...tupas mene,shine,bermudski trougao...cini mi se kao dobar fazon za one koji hoce ng u toj malo rokerskoj varijanti

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk 4

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2013, 12:36 
Gdje taj casa loca?

Vidio sam ga, ali ne mogu se sjetiti...

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2013, 12:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Bivsi kafic Borik...znaci kad ides od maxija prema kampusu..glavnom ulicom...prije semofora imas parking sa desne strane(imas mombasu i od skora casa loca)...taj parking ti jr i skretanje ka wild rose,paris itd...ulixa rade vranjesevic

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2013, 12:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dobae je fazon...svirke su im srijedom,petkom,subotom...odem tamo cesti i sve ove bendove sam slusao vise puta...tako da ih ne mogu opet i za ng...

Ja cu najvjerovatnije u Fokus na cirilicu :)

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2013, 12:47 
Znam sada gdje to, tamo pored odma ima malo zavucena mesnica gdje se prodaje konjetina... :D

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2013, 13:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jeste ;)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 228 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]