banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jun 2025, 15:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1196 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 60  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Avg 2009, 05:50 
Auf, koliko moras biti unisten da ti se to desi. :)

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2009, 09:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
jao bože... ja stvarno ne znam šta je ovo... juče se odvalila od vodke kao da je nikad pila nisam.. i to od đus vodke.. al dobro, počela sam s gorkim listom... :iconbiggrin:
ugl, nisam se mogla dovući do kuće, horor i užas... i morala jesti u liles-u da pokrijem taj alkohol... strašno strašno....

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2009, 10:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2008, 18:35
Jesi li razmisljala da prestanes piti :)

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2009, 10:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Meni najteže padne kad pojedem junk pizzu u 3-4 ujutro. To radim samo kad se baš odvalim i ne mogu se kontrolisati. :confused1:

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2009, 11:14 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2009, 20:58
A da, najgore je kada se pridržavaš nekog djetalnog režima i onda ukenjaš tako preko noći...

Ja sam sinoć bio toliko gladan u 3 ujutro da sam pojeo najmasniji burek na svijetu... ono, fuj... ali nije moglo bez toga... :x :roll:

Slikaću vam sledeći vikend da vidite kako to izgleda... ono 'ladno 3000 kalorija u bureku, kapa iz njega... :angry4: :confused2:

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2009, 11:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Dok ne dodjes do stadija u kojem jedes 2 masna bureka u 4 ujutro, nist' nisi napravio :lol:

edit: Zajeba me TB :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2009, 11:21 
Ma odvikao sam se ja te hrane (ustvari nije mi se ni trazila), josh samo pivo (alkohol) da izbacim...

Najgore kad odem navece napolje, a ovi automatski galame:"daj Camilu pive donesi"...i tu nema kraja... :cry: :cry: :cry:

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2009, 14:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Ja sam jednom vratio se kuci i nisam znao naci sobu i zaspao u hodniku na cipelama.
Stari me nasao i rekao (tako mi je poslije pricao), aj' sine tamo u krevet, ljepse ti je!!! :cry: :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2009, 14:46 
Ne znam jesam li napisao, ali ja sam nakon ex yu festa se probudio u dvoristu u autu, zaspao kako smo se vracali nazad, a brat me nije ni trznuo vec me samo pokrio dekom i to je to...ccc.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2009, 15:08 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Dok ne dodjes do stadija u kojem jedes 2 masna bureka u 4 ujutro, nist' nisi napravio :lol:

edit: Zajeba me TB :lol:

:lol: :lol: :lol:
Dobro je, možemo i zajedno u birtijanje nekom prilikom... :lol: bureci ne ginu... :P

Block out je napisao:
Ja sam jednom vratio se kuci i nisam znao naci sobu i zaspao u hodniku na cipelama.
Stari me nasao i rekao (tako mi je poslije pricao), aj' sine tamo u krevet, ljepse ti je!!! :cry: :lol:

Jooooj ovo je dobro... :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2009, 15:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
Jednom (tj prvi put) pio suzu cijelo vece i otisao kuci malo me uhvatilo nista vise. I budim se u po noci, a sestra nosi lavor sa vodom a ja sjedim na krevetu nista mi nije jasno. A onda mi je pocela sve po spisku jer sam se ispovracao na dva mjesta u sobi i nastavio spavati. Ali to je sve navodno posto se ne sjecam ama bas nicega. A koja sramota... to bilo prije godinu dana.
Ovo se garant nije desilo ni ovim pjandurama Thunderu i Tensaiju :D

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2009, 15:35 
Citiraj:
Ovo se garant nije desilo ni ovim pjandurama Thunderu i Tensaiju :D

Ne znash ti mene dobro izgleda. :)

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2009, 15:36 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Et' sad'... T ispade p'jano :lol: :lol: :lol:

Dešava se svašta... Nemojte se stiditi, slobodno zborite pa ako neko prestigne neki nivo, da ja udaram one crnje priče :lol: :lol: :lol:

EDIT: tensSa care :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2009, 15:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Feb 2008, 02:17
Jednom se desilo, a bila je neka nova godina, nešto tako, i bile su neke stepenice, a ja, kako sam bio malo popio, sam izgleda zapeo i skotrljao se do kraja, pao preko dve cure i završio njima ispod nogu...Rezultat...sutradan nisam smeo da im izađem na oči, a članak mi je bio natekao 2-3 sedmice nakon toga... :D

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2009, 16:05 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

stormbringer je napisao:
pao preko dve cure i završio njima ispod nogu...

:thumbright: :thumbright: :thumbright:

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2009, 16:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

"Izgubio" 4 mjeseca zivota .. kraja '06 i pocetka '07 se manje-vise uopste ne sjecam :oops:

Inace .. jedno vrijeme .. u stadijima najgoreg pijanstva .. sam imao trip da kradem kisobrane iz kafane .. pokupim jedno 10ak komada .. 4-5 podjelim raji koja kisne ispred .. 4-5 odnesem kuci :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2009, 16:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

tensSa je napisao:
Ne znash ti mene dobro izgleda. :)

Znaci onaj sistem, been there, done that :D

Mi neki dan zapalili u selo na zbor, i nadjemo neku diskoteku na spratu neke zgrade, Ambis se zove, u narodu poznata kao hram zla, gomila nepoznatih ljudi, vel'ka piva ko u prici....ostali tamo do 12 i iskombinovali da odemo do Prnjavora (bio vasar) i isto malo pijuckali ali ne previse jer ipak treba autom nazad...noc cajki uglevnom. :D

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2009, 16:59 
V@nja je napisao:
"Izgubio" 4 mjeseca zivota .. kraja '06 i pocetka '07 se manje-vise uopste ne sjecam :oops:

Inace .. jedno vrijeme .. u stadijima najgoreg pijanstva .. sam imao trip da kradem kisobrane iz kafane .. pokupim jedno 10ak komada .. 4-5 podjelim raji koja kisne ispred .. 4-5 odnesem kuci :lol:

Znachi ima i gorih od mene...ccc... :) :D :D :D :D :D :D

Ja upravo zavrshavam tehnichke pripreme za nekakav kotlic gore u motikama, necu piti pivo veceras...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3bl_78AC3QQ[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2009, 17:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Joj ja sve kao necu da pisem na ovoj temi, sad sam zaglibio.
evo jedna umjetnicka, ovo stoji samo danas i sklanja se . ova malo starija, jedno 3 god.

Slika

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2009, 17:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Tenssa, nekad bilo, sad se spominjalo :D

Elem .. jos jedna od gluposti .. avgust '07 .. u Engleskoj na nekom kongresu .. drug i ja 'malo' dozirani odemo u nabavku piva .. medjutim, malko smo se zajebucnuli i umjesto piva kupili 36 konzervi (od 0.5L) nekog sidera od jabuke (govno koje ima ukus jabukovog sirceta .. al' ima 8% alkohola u sebi). Oni koji su ulozili pare u taj shoping su nas prvo ispickarali, pa se potom odrekli svog dijela konzervi, a nama dvojici nije bilo tesko da to sve popijemo. 3 dana mi je soba smrdila na pokvarene jabuke :lol:

Ev' i slike tog smeca ..

Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1196 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 60  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]