Bar smo mi mislili, kao najveću brigu uzeli, da će narod to proglasiti "teheranskim", ono nije naše, šta ćeš tamo, ima boljih mjesta. Ako bi se prešlo preko toga što nije naše, što je zaista druga kultura, mislim da bi uspjelo.
skeva je napisao:
Ja bih i kebab ubacio, kad je bal nek je maskembal.

Nego za sve to sto si nabrojao treba vise od 30.000 debelo.
Kebab je jako dobra stvar, ali atmosfera bi onda bila vašarska. Milion mirisa od kebaba ruši koncepciju... ali što se tiče brze hrane, onaj pravi kebab, što ti ga znojavi Turčin u Njemačkoj nagura, oko tebe udara turski turbo folk, mi je bolji od svakog girosa, pice na komad i slično. Evo odmah stomak proradio.

nepokoreni je napisao:
skeva je napisao:
Ja bih i kebab ubacio, kad je bal nek je maskembal.
Onda moraš biti caffe restoran mislim, a u ovom Kandaharu imaju u ponudi uz kafu i čajeve baklave, hurmašice i rahatluk i slične mezetluke

Istočnjačke kolače, čajeve i slično bi se mogli ubaciti.
mirdza je napisao:
Mozda zvuci paranoicno, ali ja se ne bih hvalio po netu ako bih htio da uvedem nesto novo. Vidio sam na mnogo mjesta rjesenja koje sam izmislio a onda drugi kopirali. A sad je kasno da se bunim

Najteze je biti prvi, a najlakse kopirati neciju ideju, jbg.
Prihvatam rizik.

Sto ljudi sto ćudi, vrijedi čuti svaki prijedlog.
_зока je napisao:
Đe nargila bar originalan? Ako ga nema u Banjaluci ne znači da je originalan, nego da nije interesantan dovoljno za ovu sredinu.
Šta je po tebi interesantno za ovu sredinu?
Braneee je napisao:
znaci kafa lokala nemamo?
ne idem po lokalima u centru, pa nisam ni upucen, ali sam prilicno siguran da dionis nema veliko pivo? i 100% siguran da to pivo nije pristupacno...
nisam siguran ni da je pokriven ekranima, ni da se prate svi sportski dogadjaji, no nebitno... nema ih na svakom cosku i meni npr fali takav jedan...
Zanimljiva stvar bi bio sportski bar, dovoljno je ukucati na net u google sports bar pa vidjeti kako bi to izgledalo, ali ipak mislim da je veliki zalogaj.. finansijski.