banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Maj 2025, 23:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 165 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Urbane legende:)
PostPoslato: 10 Maj 2009, 11:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
BLAF77 je napisao:
Talija je napisao:
BLAF77 je napisao:
Urbana legenda je kad Kalja guzi trebu na Sehovima pa skine rucnik sa ormara da se obrise.

Zar nije urbana legenda kad žena popi*di na muže jer se obrisao zavjesom?

Ne, to je vic (kako natjerati zenu da vristi-obrises se zavjesom), a ovo je legenda. Kalja je budala sa Starcevice koja prica ovakve "lovacke" koje su vec postale legendarne, poput "jednu jebem a druga mi pusi"...

Ne znam ima li taj Kalja neki drugi nick, ali koliko ja znam, to je neko drugi rekao (e sad, da li je i za njega istina kao ovoo Kalju, druga prica, ali mislim da je to starije neg sto mislimo)

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2009, 12:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Jedan je Kalja, ja mu ni ne znam pravo ime niti drugi nadimak. Stariji momak, tj. nije vise ni momak ali nije ozenjen. Stanuje ispod garaza na Starcevici, kad se spustis niz one stepenice ispod garaza u onim privatnim kucama. Ne garantujem da je izvorno njegovo, ali svi pricaju bukvalno vec 20 godina da je on to rekao, pa sad...

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2009, 21:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Урбане легенде.
1. Ишли на екскурзију (иксеви, испилони...), сипали најбољој дјевојци шпанску мушицу, притом претјерали, она на све мушкарце наскакала, ујутро је нашли мртву на мјењачу неког аутомобила... (одвратно звучи, ал` ето..)
2. Човјек на радилишту, наслонио се на мјешалицу да истресе пјесак из ногавице, и тресао ногу, колега радник мислио да овога удара струја од мјешалице и одвали га свом снагом лопатом, да "прекине" струјно коло... Овај заврши у болници су гипсу, без ралога...
3. НАЈОДВРАТНИЈИ, УНАПРИЈЕД СЕ ИЗВИЊАВАМ, приликом аналног односа, момак извади "споловило" и на њему види љуску од псауља, грашка, махуне... Причао ми овај друг што је он видио, доживо, урадио...
Сјетићу се још... :wink:

Poslednji put menjao bigman dana 10 Maj 2009, 21:28, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2009, 21:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mythbusters
Kod:
http://dsc.discovery.com/fansites/mythbusters/mythbusters.html

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2009, 22:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Mar 2009, 21:45
Jedna urbana legenda iz života Banjalučanina.

Postojao je jedan lik po imenu Naci i imao kombinaciju sa jednom ženom.
Popularni bili bicikli u toku rata pošto nije bilo goriva i on razgleda kod "papka" bic na pijaci.
Ladno, prilazi žena, u ruci nosi dva oveća cekera sa nekakvim zelenišom, oće da proba biciklo i kaže de molim te gospodine pridrži da probam biciklo. U cekere natrpaju kamenja i gore stave nekakve krpe i kupus.
Naci prihvati one cekere i žena odveze biciklo. Nakon nekoliko minuta on onom papku kaže buraz drži ti ovo ja imam posla i ode.
Tako u kombinaciji oleše papka za biciklo!

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 22:22 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 11 Maj 2009, 22:20
Registrovo sam se zbog ove teme :) ,
da napisem kako mi je half prico da je njegov half bio na bazenu u Laktasima i neki lik zaljepio zvakom zilet na toboganu i neki frajer se sav isjeko. :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 22:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ima ona legenda kad je pauk poceo dizati Yuga parkiranog na trotoaru preko puta ulaza u hotel Palas, pa momak prisao i iskritikovao policajce kako nemaju muda da dignu njegov Audi nego su nasli neku fukaru sa Yugom, nek probaju dici audi ako smiju. Oni spustili yuga, digli audi i odnijeli, a on fino sjeo u svog yuga i odvezao se.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 22:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
BLAF77 je napisao:
Ima ona legenda kad je pauk poceo dizati Yuga parkiranog na trotoaru preko puta ulaza u hotel Palas, pa momak prisao i iskritikovao policajce kako nemaju muda da dignu njegov Audi nego su nasli neku fukaru sa Yugom, nek probaju dici audi ako smiju. Oni spustili yuga, digli audi i odnijeli, a on fino sjeo u svog yuga i odvezao se.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sjajnooooooooo...................

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2009, 23:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Hm, ima jedna priča za snalažljivog saobraćajca.

Saobraćajac na ulici, vidi neki mercedes prolazi kroz crveno. Zaustavi mercedes, kad unutra sjedi predsjednik opštine, prvi čova SDS-a.
Na to će ovaj: "O, pa to ste vi predsjedniče! Morao sam vas zaustaviti, može neka budala iz suprotnog pravca kroz zeleno da naleti!" :D

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2009, 10:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Ima i ona kad je meni pricao komsija da je od njegovog radnog kolege pa od tetke ujak ubio dva jelena jednim metkom prvog pogodio u plecku pa se odbio metak i ubije drugog jelena :roll:

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2009, 10:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
Talija je napisao:
Hm, ima jedna priča za snalažljivog saobraćajca.

Saobraćajac na ulici, vidi neki mercedes prolazi kroz crveno. Zaustavi mercedes, kad unutra sjedi predsjednik opštine, prvi čova SDS-a.
Na to će ovaj: "O, pa to ste vi predsjedniče! Morao sam vas zaustaviti, može neka budala iz suprotnog pravca kroz zeleno da naleti!" :D

ovo je istinita prica iz Trebinja i desila se mladjem drotu poslije rata,a u autu je bio Vucur :wink:

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2009, 10:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Citiraj:
KAO PRIČA iz urbane legende – Tajvanac je sjedio na toaletu i obavljao nuždu u svom ruralnom domu, postavši tako nepomična meta za zmiju koja ga je ugrizla za penis, javili su lokalni mediji, a prenio Reuters.
"Čim je sjeo, muškarac je osjetio snažnu, iznimno oštru bol, kao da ga je netko ubo nožem. Instinktivno je reagirao i ustao. Kad je pogledao u školjku, vidio je veliku zmiju", napisao je China Times.
51-godišnji muškarac iz okruga Nantou na Tajvanu, odveden je u bolnicu, gdje mu je pružena pomoć. Na sreću, ozljede su bile samo površinske.
"Zmijska usta nisu uvijek čista"
"Čim mu prođe rizik od infekcije, može otići. Zmijska usta nisu uvijek čista", rekao je ravnatelj bolnice, koji nije htio dati svoje ime.
Lokalne televizijske snimke prikazale su kako se crno-žutog gmaza, za kojeg se vjeruje da je iz roda zmija štakorašica, odmotava i vadi iz WC školjke.
Zmije redovno ulaze u ruralne domove na Tajvanu i u drugim suptropskim regijama u Aziji. Ipak, zmija koja grize čovjeka za penis kao da je došla ravno iz noćne more.

Ja se stiso cijelo jutro u WC nesmijem otici

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2009, 12:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Још једна. Путовала трудница возом, морала да врши нужду, отишла у тоалет у возу. Усљед напрезања, покрене се трудноћа, беба испадне у шољу и кроз цијев директно на пругу. Пала је између шина, и ништа јој се није десило, док је нису пронашли неки радници, и обавијестили локалну хитну помоћ. Мајка и беба, живе и здраве...

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2009, 17:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 23:07
Smak svijeta 2012, Milenijumska buba...

So Dance Your Own Dance, And Never Forget!

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2009, 18:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
e, evo jedna prava urbana (legendarna :D ), iz banjaluke:
1991 strajkaju radnici ispred opstine(mislim "jelsingrada") i dolaze autobusima koje parkiraju u prvom djelu parkica( da,da, prije 18 godina obje ulice, ona ispred opstine i ona ispred banskog su bile dvosmjerne a parkic ispred zenita bez stubica, pa iako je saobracaj na tih 50 m bio zabranjen, cesto se to krsilo) elem, u jedan prazan autobus usli najko, alija i jos jedan "half" i krenuli cugati neko vino. strajk se zavrsio i svi otisli al u jedan autobus ne smiju radnici uci, nece ove cupave nemani da izadju :lol: dosla narodna milicija nakon sat vremena, dok se skontalo sta je problem, i izvodi ove indijance iz busa i gura u stojadina na zadnje sjediste. staje najko ispred stojadina i izuva papuce, kaze: "gospodine,hik, samo da se izujem,hik" :lol: :lol: kad sjevnu pendrek :lol: :lol: e nije bilo nekad demokratije...

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2009, 18:40 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Maj 2008, 22:25
Dogodilo se u Banjaluci.
2006. godine, na Paprikovcu u bolnici porodila se "Liku" žena. Bio je ponedjeljak i on zaredao po kafanama cuga i veselje.
U četvrtak popodne razgovara on sa doktorom i ovaj mu saopšti kako mu supruga sutra popodne može ići kući, a ovaj kaže: "Joj, doktore, ako ikako može da ostane preko vikenda u bolnici. Vama to nije ništa, a meni znači mnogo!":))))))))))))))))

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2009, 18:06 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Maj 2009, 10:26
BLAF77 je napisao:
Talija je napisao:
BLAF77 je napisao:
Urbana legenda je kad Kalja guzi trebu na Sehovima pa skine rucnik sa ormara da se obrise.

Zar nije urbana legenda kad žena popi*di na muže jer se obrisao zavjesom?

Ne, to je vic (kako natjerati zenu da vristi-obrises se zavjesom), a ovo je legenda. Kalja je budala sa Starcevice koja prica ovakve "lovacke" koje su vec postale legendarne, poput "jednu jebem a druga mi pusi"...

...čisti plagijat... lik koji je pričao te hunter priče se zvao Breda a ima tih priča puna " čaršija " tako da moj glas ide za Bredu...

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2009, 15:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Mar 2009, 21:45
Čuveni samostalni prevoznik iz Ribnika Mića Grabez imao nekakav kiper kamion. Stalno je cugao pred prodavnicom i razvozio šljunak narodu. Dođe neko od komšija da ga moli da mu doveze crijep iz građe. Ovaj onako pijan ode u građu natovari crijep. Uleti u dvorište svirne dva puta da pozdrav domaćina i na sred dvorišta iskipa na sred dvorišta jadnom čovjeku sav crijep. Kaže: "Jbg, ja, mislijo da je šljunak"!

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2009, 09:05 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Maj 2008, 22:25
Kažu da je neki lik u boriku sa devetog sprata pao na glavu i nije mu bilo ništa. Postoji priča da lika zovu Lobanja i dosta raje kaže da ga zna lično? :evil3: :evil3:

Poslednji put menjao incel dana 28 Maj 2009, 09:27, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2009, 09:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
tema urbane legende, a prica se o zgodama i nezgodama

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 165 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]