Kafica sa Stigmatom - Vaša želja je za mene zapovest
(PS: ova ekavica je samo za tebe)
Sa ostalima može samo pivo ako je na vaš račun... Pijem sa svim rasama i svim bićima raznih veroispovesti, boje jezika i maternje kože. Ako
mislite da ste mlada, lepa i finansijski obezbeđena dama, onda imate pravo na prednost i ne plaćate partici... pivo.
I da! Ima jedna šminka velika ... Turci nam ostavili u amanet ... Nargila

Onako ... nas fino desetak sa foruma uzmemo neki kazan za čvarke i pretvorimo ga u veliku nargilu pa furnjamo svi kolektivno kamilicu, žbidelj ili džljut ili tako nešto jeftino što raste svuda, e to bi bio extra izum
Ako ima zainteresovanih nek se jave na pp. Klantor i ostale jake preparate ne tolerišem.
Koga još nisam vidio ... Johna znam, prava ljudina, njega sam rekao zvati kad dođem u BL. Veliki mi je odnekud poznat, mada mislim da se ne bi fino složili ali i on je ljudina isto

Digresija mi već tri godine govori da će doći u BL, etc, pa ništa od kafe ... Najviše se plašim popiti kafu sa rajom koja posećuje DiR. Ipak bih se upustio i u to ludilo, mislim. Poznajem dosta ljudi sa Linux & OS podforuma jer kadgod prodam neku distribuciju, popijemo fukas u City'ju ili kako se već zove ona kafanica u Boski. Čak sam se skoro upoznao i sa linuksašima iz čitave BiH! Volio bih u gradu videti i još sledeće osobe: SIJUKS'a, jer navija za Partizan, nerevara jer lik zajebava ko zmaj, anonimu čisto da razotkrijem ko se krije iza te anonimnosti
Itd. Ima puno ljudi
Izvinjavam se ako sam nekog zaboravio.