banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 12:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 136 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Maj 2008, 15:50 
Citiraj:
i znas kakav ja imam tretman u klubovima

Botten...pa sam si pisao kakv tretman imash..... :evil3: :evil3: :evil3:

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2008, 01:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Mr.Dreamy je napisao:
Digresija je napisao:
Znaci ti - najveci lazov i muljator na forumu, koji parazitski zivi na racun roditelja, koji sve prijatelje ogovara iza ledja, koji sve zna bolje od drugih i koji k'o fol ima VIP tretman u Kruni i ostalim BL klubovima - usudjujes se nekome nesto pridikovati i spocitavati !?

Al' dobro - odrasces i ti jednom. ;)

ja parazitski zivim na racun roditelja :lol: :lol: :lol: koji sve prijatelje ogovara iza ledja? ( btw. nisi mi ti prijatelj ako si na to mislio ) :roll: trece, uopste me ne poznajes, nikad me nisi upoznao cak ni vidio uzivo, nikad popio pivo sa mnom i znas kakav ja imam tretman u klubovima :lol:
Kao sto rekoh, nisi ti iz Banjaluke, sa sela si jadan pa puno toga ne razumijes... :lol:

sad sam se dobro nasmijao, danke schon ;)
btw. nisam znao da sam ti opsesija ;) palis se na moju guzu ili sta?

Socijalna parvda je moj moto, ja ne živim po princpu kao što ti živiš samo da je tvojo guzici dobro, a za ostale me boli briga, niti taražim tvoje sažaljenje niti razumjevanje.

Baš me interesuje koliko ti je vremena trebalo da skontaš moje posotve, pa da procjenim tvoje umne sposobnosti.

Ali ono što mogu zaključiti kako si sam napisao, oblačiš se kao klošar i parkiraš makinu na parkingu predviđenim za goste Krune, mogu reći opa ti si neki zajeban tip.
I neki izbacivač koji ima gram ipo mogza pustiti te unutra. :lol:

Jadno i smiješno u isto vrijeme.

Ja ću još više držati BBR to je granica između tebe i mene.

:P

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2008, 01:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Vau koja procjena! :lol: Mora da te osjećaj nikad ne vara? :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2008, 15:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Filozofe, sorry, ali ja nikako ne mogu da nadjem vezu izmedju socijalne pravde na koju se ti pozivas, i nekakvih principa na kojima neki ugostiteljski objekat funkcionishe ili ne.

Socijalna pravda je termin i kategorija koja figurira u drzavnim institucijama, organima i aparatima. Ugostiteljski lokal, koji je u privatnim rukama, nema veze sa tim. Raslojavanje, po ovoj ili onoj osnovi, nekada vidljivo, nekada ne, je mehanizam po kojem funkcionise skoro cijeli svijet. Mozemo mi sad lelemudati o tome, koliko je to fer ili moralno, ali to je tako.
To sto ti propagiras, je pozivanje na komunizam, gdje svi imaju pravo na sve , ili anarhiju gdje niko nema pravo nikom nista da odredjuje.

Kazes, BBR je nekakva granica izmedju tebe, i recimo Drigija, ili njemu slicnih. Igrom slucaja, Drigi i ja se znamo dosta dugo, imamo puno zajednickih prijatelja, i izlazimo manje vise na ista mjesta. Ja u BBR sam ushao mozda 5 puta. Zadnji mi je na listi mjesta gdje izlazim.
Bas bih volio procitati, kako to BBR pravi granicu izmedju mene i tebe, i u cemu se ta razlika ili granica ogleda?

Bolji si od mene, vrijedniji, pametniji, ljepsi, zato sto izlazis u BBR, a ja, ili meni slicni ne?

Predrasude su mnogo zajebana stvar.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2008, 16:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
ajme jeste se raskokodakali ko neke babe :lol:
elem sinoc nesto iza ponoci sam usla i izasla iz tog zla,niti nas je ko pogledao na ulazu a dole milion dusa ,ne znam otkud im volja da se guse dole,al ajd...ja sam se okrenula i otisla dalje...

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2008, 07:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
azdajica-ny je napisao:
ajme jeste se raskokodakali ko neke babe :lol:
elem sinoc nesto iza ponoci sam usla i izasla iz tog zla,niti nas je ko pogledao na ulazu a dole milion dusa ,ne znam otkud im volja da se guse dole,al ajd...ja sam se okrenula i otisla dalje...

kako samo stignes na toliko mjesta? :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2008, 17:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
I ja sam ovog vikenda usao u Boom po prvi put od renoviranja. Meni deluje pederski sa tendencijom pokusaja kopiranja disko klubova iz 80-ih. One lampurine po zidovima sto menjaju boje kao disko fazon su kao neshto wow, a sto izbijaju oci jer ih je puno na malom prostoru al dobro. Bela koza je upotpunila taj pederski dojam, tako da se bas i ne osecam prijatno dole :lol: :lol: :lol:
E sad vidim da je DJ dobio nove plejere, pa ne silazi sa skreča, tako da dole vise nema muzike nego samo cujes njega kako dr*a po onim plejerima i pravi buku da te zaboli glava (*ebo ga onaj ko mu je dao one Pioneerove hiljadarke)

Sve u svemu stari Boom je bio daleko bolji :fist: :fist: :fist:

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2008, 17:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Meni u subotu bilo sasvim OK .. draga saveta .. da li to znaci da sam ja peder?! :lol: :D :oops:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2008, 17:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
V@nja je napisao:
Meni u subotu bilo sasvim OK .. draga saveta .. da li to znaci da sam ja peder?! :lol: :D :oops:

Saveta odgovara:

Ne, ali ima nade :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2008, 17:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
:lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2008, 17:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
V@nja, sta radis za vikend :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2008, 21:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
ajme grozni ste :lol:
elem tolika je bila guzva i toliko zadimljeno da ja nisam nista ni vidjela od te silne gomile :-?
nista,kad se nekad opet pokrenem i odlucim izlaziti,moracu malo poraniti :) ako do tad opet ne renoviraju :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2008, 12:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
MuskoBre je napisao:

Kazes, BBR je nekakva granica izmedju tebe, i recimo Drigija, ili njemu slicnih. Igrom slucaja, Drigi i ja se znamo dosta dugo, imamo puno zajednickih prijatelja, i izlazimo manje vise na ista mjesta. Ja u BBR sam ushao mozda 5 puta. Zadnji mi je na listi mjesta gdje izlazim.
Bas bih volio procitati, kako to BBR pravi granicu izmedju mene i tebe, i u cemu se ta razlika ili granica ogleda?

Bolji si od mene, vrijedniji, pametniji, ljepsi, zato sto izlazis u BBR, a ja, ili meni slicni ne?

Predrasude su mnogo zajebana stvar.

Dovoljno je što si rekao da si dole ušao 5 puta i da ti je posljednji na lisit izlazaka.

E pa vidiš meni je prvi na listi i jedino mjesto na kojem izlazim i nemam nikakvih problema, a u ovom seljačkom gradu otvorio se klub koji pravi selekciju ljudi prema kriterijumima samo nima znanim.

A tu ćeš razliku skontati valjda jednog dana.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2008, 07:53 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Okt 2007, 14:21
Najbolji su mi ovakvi likovi kao sto je "filozof", dodje baraba iz Ribnika (ili neke slicne ruralne sredine)u Banjaluku da studira (citaj da izlazi po nasim klubovima i laprda po forumima) i onda taj isti grad naziva seljeckim :lol: :lol: :lol: Treba tebe sine vratiti da cuvas krave.....

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2008, 10:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 22:02
Ja mislim da temu treba zakljucati...
BBR se davno otvorio.. :lol: :lol: :lol:
Apsolvirali smo temu/ 8)

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2008, 11:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
Jesmo vala...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 136 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Sva vremena su u UTC [ DST ]