ledeni cica,
i ajkula (neka igra koju smo izmislili, mozda

),
i pijuce (kako ovo niko nije spomenuo, uzimali smo neke ljubicaste bobice koje se nisu mogle oprati i gadjali kioske po naselju),
i neko pomenu rastezu to je bila smejurija (a mame su uvek vristale kad bi videle da se igramo sa nozevima),
i kako se zvalo ono nesto nesto jen dva tri pa se onda mi moramo ukociti, i ono care care govedare,
i suge,
i prizivanje duhova

,
i ajd ako imas petlju prosetaj livadom u Ante Jakica u 22.00,
i redanja kestenja po ulici i to tacno kud ce preci gume ( jednom je bilo gusto),
i podmetanje igala nastavnicima,
i neko spomenu kocku (e to je bila zaraza),
i preskakanja jednog zida (plitak sa jedne strane, ali iza njega je bila visina od metar i po, bilo je krsenja),
i cepuske tj. puske koja ispaljuje cepove(tu je bilo dobrih posekotina),
i pentranja po garazama,
i nerviranjem babe iz jednog posebnog ulaza u Mihajla Pupina (baba nas je gadjala metlama, pa smo mi objavili rat

),
i mastersa,
i polivanja staze iza Zavoda za zaposljavanje pa se odna spustamo do metalnih vrata od garaze (bilo je polomljenih vilica i nosa),
i sopanja,
i nekakvih kuvara (pa smo ono sto napravimo davali novim kolacima da piju),
i blatnjavih stapova (uzmemo duge elasticne stapove i na vrh stavimo grudvu od blata i onda gadjamo jedni druge i zgrade),
i lepljenje zvaki u kosu,
i cepe,
i zuje,
i indijanskih vatri, pa onda dok pravis vatru pitas zrtvu hoces da mu/joj ugasis vatru i onda mu/joj pljunes na ruku hahaha
i svega sto su vec drugi rekli
jedino nikad nisam voleo igrati zmire jer po mraku ne vidim bas dobro pa sam uvek kad sam zmirio profulio koga sam prijavio